Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nem gondoltak elõre arra h foyltatást készítenek, mert különben a történetben hagytak volna elvarratlan szálakat... amúgy ez a "alex elmegy kûfõdre vírustfékezni" egy egész jó ötlet, lehet belõle kiindítani vmit.
gfreak
ha tényleg ez lenne, hogy megyünk és eltapossuk a vírust, akkor ugye figyelnünk kéne ajárókelõkre is..akiket én nagyon szívesen irtottam, mindenféle szívfájdalom nélkül...elvégre õk kajának vannak <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Palesz2
fraps és sony vegassal csinaltammeg

és am az nem lenne feltétlen rossz ha jó karakter lenne. de persze azért ne az nagyon jó hanem legyen benne rossz is :D
ezt melyik progival vetted fel?
gfreak
csak ott durvább lenne a szitu, mert nincs Alexük...szóval több (és változatosabb) infected ellenfelek, meg sokkal gyengébb katonai jelenlét...esetleg ott nem is vadászna ránk a katonaság (csak pár minket üldözõ blackwatch-os különítmény)hanem a segítségünket kérnék...mondjuk elveszne a játék "egyedül-a-világ-ellen" érzete, sõt, így a semlegesbõl egy pozitív karakterré fejlõdnénk...

filmben mindíg változtatnak rajta hogy nézhetõ legyen. ha ezt megcsinálják filmnek. effektekre ide kell majd a zsé rendesen... gondolom hogy ez megtérüljön megpróbálnak egy elég jó filmet kihozni belõle.
na még egy ötlet ami kb az elsõ 5 percig lenne faxa. hogy mutatnák kezdõ jelenetnek a tv-t ahogy híradóban számolna be /azok is beszarva/ hogy romában,párizsban,london-ban megállíthatatlanul terjed a vírus. közbe emg mutatná ahogy alex keményen ugrál a házaknál (esõben)
gfreak
a Crysis nem sikerült rosszul, a sztori mondjuk..khmm...eléggé harmatos, és a "érjek-már-haza-hogy-nyomhassam" érzés is elmaradt, inkább csak flesseltem hogy milyen faszán néz ki minden, aztán mentem és öltem...

itt mondjuk nem kell attól tartanunk, hogy megállunk gyönyörködni xD, a sztori viszont jópofa lett, el tudom képzelni a játék ötletet és korai szakaszát: "csináljunk valami brutál openworld játékot, tudjunk olyat mint a Hulk meg Spidey meg lehessen lõni, meg tankkal és helivel nyomulni, zúzzunk mint a gép, és mindenkivel álljuk hadban...na ehhez írjatok valami sztorit...mondjuk valami fertõzéses-vírusos-zombis maszlagot, azt szeretik a játékosok"..és ha valóban ez volt az alapötlet, azért valahol mégiscsak respekt a sztoriíróknak (bár filmben látom, erõsen rezegne aléc a B-kat-nál is)

én az f gombot csak arra használtam hogyha nem akarod hogy észrevegyék hogy valakit lemásolsz lenyomod az f gombot odamész vki mõgé ûs úgy nyomod meg az e-t. akk nem veszik észre hogy te vagy az xD

meg tûzparancsot adhatsz ki
MR ME
n most kérdezek egy nagy hülyeséget, de az f-gombbal mit is lehet csinállni? :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ott van a crysis /leeht nem is jól írom/ na azt vettem észre egy baszott nagy eröltetésnek... tipikus minél töbebt kicsavarni egy annyira nem is jó játékból. Én simán eltom képzelni a NY sztorit hogy a víyrus felül kerekedik rajta, mint a pop-ban a herceg /vagy ki/.

vagy NY-on kívül is terjed a vírus vagy mi to én csak folytassák :D
gfreak
hmm...talán akkor tenni is kellett volna valamit az érdekébe..mert ez így tényleg elég kevés...mondjuk a folytatás eléggé valószínû...lesz még munka a vírussal rendesen...és Alex létezésének igazán semmi más értelme nincs, csak hogy jól rendet tegyen...

különben meg nem is nagyon kell agyalniuk, megvárnak még pár játékot/filmet, aztán gyúrnak belõle egy folytatást...a WoS kombórendszerét is lenyúlhatták volna mondjuk, az nagyot lendítene a játékon..

Prince23
Hát nagyon beharangozták, tény hogy vannak tervek hozzá... de NY-ban? megint vírus? háát...
Az Acti Alex Mercert nagyon szeretné feldobni, mint legnagyobb alak...

a vírus még itt van. hidd el tudnak ezek olyat kitalálni jópízért hogy tátva marad a szád :D az meg hogy a 2. (ha lesz) új fõhõs az elég szar lenne.
Hegi90
nálam sincs zene.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Prince23
Hát film az biztos lesz belõle,k de hogy megint egy vírusos Prototype játék, azt kötve hiszem... talán egy másik városban új fõhõssel... de akkor meg sablon lenne, de nagyon

kicsit assasin's creed-es :D most hogy ezt vég toltam még ugrálok a városban és lassan jön a creed 2..remélem ebbõl is lesz folytatás nagy hülyék lennének ha nem
Fölébredsz a boncasztalon nincsenek emlékeid rájössz hogy szuper képességeid vannak.Embereket levadászva az emlékeikbõl megtudod hogy mik történtek veled.Huuuuuuuu.Ez sokkal nagyobb játék lehetett volna ha jobban odafigyelnek.Akkor nem pókember,hulk koppintásnak mondanák.
az hogy te nem érted a történetét nem jelenti hogy ninc sis.. sõt.. a történet az egyik legjobb ebben a játékban. csak úgy a játék felétõl kezd beindulni...
Fehercsoki
Nem az embereket kell leölni hanem magát a bázist kell felrobbantani.

Shep
Zene nem volt? Szerintem meg pont ,hogy a zene az egyik legjobb elem a játékban. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Sztem a játéknak nagyon is jó története van. Az az egyik dolog ami tetszik benne
Érdekes ez a játék a története mint ha nem is lenne.Vírus terjed ezerrel zombi lesz mindenki mi meg gyilkolászunk a semmiért.
Köszi a segítséget sikerült.
Prince23
<#eljen>
Nekem Mother okozott gondot. A fõellent másodjára gyaktam le. azért jó volt, hogy bemutatták hogy mi lett volna ha veszítesz. így kell megcsináni egy gémet, nem pedig rögtön game over, ha kibelez pariah

balee4
rövid értékelésem a game-rõl: (végigvittem)

Sztem felesleges hosszasan bemutatnom, akinek tetszik ez a fajta stílus már kipróbálta a játékot. Egy egész korrekt, de közel sem világmegváltó játékról van szó, tipikus "1x végig lehet vinni" kategória. Bár elsõ kipróbálásra érdekesnek tûnt a megtanulható és viszonylag ötletes képességek miatt, de aztán rá kellett döbbennem, hogy maga a játékmenet, a küldetések a szokásos sémákat követik, nincs semmi kiemelkedõ. Az elején nehezen is indult be a játék, a vége fele jóval több érdekesebb küldi volt. A mellékküldetések, melyek event néven futnak idõ után szintén unalmassá váltak, de az EP pontok gyûjtögetése miatt ezeket is ajánlott teljesíteni. A város kidolgozása elég egyszerû, nem túl látványos, ahogy a grafika sem. Viszont maga a hangulat nagyon "ottvan", a fertõzöttekkel folyamatosan hadakozó katonák, a totálisan anarchiába süllyedõ város ábrázolása jól sikerült. A történet is egész jól kidolgozott, bár a bevágott videók néha érthetetlenek voltak. A játékidõ hosszúságára sem lehet panasz, olyan 15 óra körül volt a végén. Nem vártam semmit a játéktól, így végülis nem csalódtam, de tuti, hogy nem fogjuk évek múlva is emlegetni a játékot.

Pro:
- ötletes megtanulható képességek, fejlõdésrendszer
- egész jó történet
- hangulatos városábrázolás
- néhány ötletes küldetés
- sok átvezetõ anim
- hosszú játékidõ
- néhol látványos grafika...,

Kontra:
- ..., de úgy összességében eléggé elavult
- a város kidolgozása sem az igazi
- mellékküldik idõ után unalmasak
- a fõküldik legtöbbje elég gyenge, gondolom ennek a játékmenet elnyújtása a célja
- a fõellen legyõzése rohadt nehéz volt
- mintha zene nem is lett volna a játék alatt

82%

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

vagy, amit én midnig csináltam.. tüzérséggel kilövöm
löved helivel vagy tankkal x) egyszerû
ahogy egy hive-ot is lerombolsz...
Azt hogy lehet? Lehet hogy az volt baj.
az egész épületet fel lehet robbantani.... de akkor is visszaterem.. :(
sajna
A bázisba. Ha felveszed egy parancsnpok mikós alakját allor be lehet menni. Van egy nagy terem dugig katonákkal. Ha kiirtod akkor mejelenik hogy grat -1 bázis. De amint kimegyek ismét jelöli mapon a bázist. Vagy lehet hogy odakint is meg kell ölni mindenkit?
persze ha megvan a képesség xD
Am ami mutatja h prototype-os beidegzõdéseim még vannak:
Flatout Ultimate Carnage-el játdzottam, megyek, versenyzek egyszer csak jobbra meglátok egy kék fényt, és abban a pillanatban az futott át az agyamoon: ye találtam egy landmarkot! persze ez csak egy pillanatig tartott...
mikor az életcsíkod kékbe van jobbegér(spec)+e(fogás/beszállás) nyomvatartva amíg teljesen fel nem tölti.
Ahhoz a támadáshoz mikor minden irányba kinõnek belõlem csápok a levegõben ahhoz mit kell nyomnom ?
ja nekem is teccene ha kiírthatnám a maradék vírust... vagy ha lennének iylen jutalmak olyanokért mint pl összeszeded az összes landmarkot, avgy hintet stb... teszemazt egy új képesség amit máshogy nem szerezhetsz vagy hasonló.
Venom
Biztos annyi életreszóló jutalmat szerzett hogy kifejlesztette az acélhólyagot mint a sims3-ban :D

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

honnan mentél te ki? O.o
az a baj hogy legalábba végére betehették volna kipucolhatnám a várost.
mert így már uncsi lett nekem a story után...
Alex feldolgozza a vizeletét és energiává alakítja. Azért olyan kemény csávó. :)

Az újjáépülõ bázis meg... Az a fura hogy nekem AZONNAL megjelent. Nem volt pát perc várakozási idõ. amint kimentem már ott is volt. Vagy lehet hogy azért mert nem nyírtam ki mindenkit odakint?
offkorzreg
de a fõnök alakját kell,és bemehetsz

kártyát? már nem nagyon emléxem de nem véletlen a fõnök alakját kéne felvenned?
A Megszerezhetõ egyenruhák küldetésnél(bukosisak).Azt irja hogy szivárogjak be a bázisra.Az épületet mutatja,de oda nem tudok bemenni,mer kér valamilyen kártyát.Már elég sokáig eljutottam,de evvel nem tudok mit kezdeni.Valaki Help.
zorrobomber
ugráltam egy kicsit :)

Mi másról mintáznák teeee ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hogy az életrõl mintázzák legtöbbször a játékokat xD
Hegi90
most ezzel mit akartál mondani? <#zavart2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S