2268
-
#1908 nem értetted?
szinte mindegyiknél ugyanazt kell csinálni
robbanó szimbólum (csata):
1, A fertőzöttek oldalán végezz a katona csapattal
2, a, a katonacsapat oldalán végezz a fertőzöttekkel
b, a katonacsapattal az adott fegyverrel végezz a fertőzöttekkel, eközben ne buktasd le magad (ne változz vissza Alexé)
Glide:
érd el a körök legközepét
Halál fej:
1, az adott fegyverrel ölj meg annyi ellent amennyit tudsz
2, az adott erővel (karom, penge, bunkó vagy lasszó) ölj meg annyi ellent amennyit tudsz
Ember fejek (Consume feladatok emberi oldal):
1, Juss be a bázisba és szívd magadba (consume) a zöld DNS jellel megjelölt embert, majd juss ki a bázisról
2, A megadott embereket szívd magadba a megadott időn belül
3, juss el a célig, és szívd magadba a kutató csoport embereit
4, pusztítsd el a megjelölt bázistBioHazard jel, Consume feladatok, fertőzött oldal:
1, pusztítsd el a megadott Fészket
lábnyom:
menj végig a pályán minél gyorsabban keresztül menve a zöld gömbökön
asszem több nincs is
-
#1907 Na kész lettem vele!!!
Nekem nagyon bejött, igaz csak a storyval lettem kész, vannak még a mellék küldetések, de azokat nem hiszem hogy megcsinálom mindet, azokat a célba repüléseket (GLIDE) azokat imádtam, azokat megcsináltam mindegyiket aranyra. De a többi elég nehéz, meg van amit nem is értek, de az a lényeg hogy sztem a játék 9/10-es a számomra!
Amúgy 1 befejezése van? Persze a végén, lehet más is, de akkor nem csináltad meg a játékot. (Tudja aki végig játszotta) -
#1906 emberek, megcsináltam Greene-t Hardon! ha egy óráig nem szenvedtem vele akkor egy percet sem -
#1905 ilyenre nem emlékszem most nagy hirtelen, nem a mintagyűjtés? -
reemus69 #1904 Hali!
Én ott akadtam el amikor meg kell akadályozni h egy épület öszedoljon mert amint felrobbantják a tankok egybol kiirja h mission failed, mit kell ot csinálni pusztitani a ktonákat és megvédeni az épületett???? -
#1903 ps3 exklúzív.Aztán ki tudja.Annyi saját ps nevet vesztet el a sony h csak na. -
bajsz #1902 csak PS3 -om lessz.Xboxra nem lessz sajna pedig énis vártam:D -
bajsz #1901 nah akkor örülök:D
szivesen -
Scooby87 #1900 de nem úgy volt hogy jön?...meg fent volt valahol ,hogy jön is....de akkor ezek szerint nem.. -
#1899 Nem jön PS3ra meg már kinnt van. -
Scooby87 #1898 tom nem ide tartozik,de az infomus jön xbox360ra?....vagy az csak ps3ra jön? -
#1897 huh emberek, azért hardon már a pumpát is nehéz a times squere-re vinni, jobban pusztul a jármű, és a csápok csak a pumpára dobják az autókat -
#1896 Köszi,már meg van,a másik nézetet kapcsoltam be -
#1895 Ahogy futsz az utcán, mikor feljön az első heli akkor egyből balra, vagy jobbra is van 1-1 a háztetőkön. -
#1894 Eddig is azt csináltam,de mennyit kellene "megenni" belőlük? -
#1893 Kapcsold be a vírus látás módot és aki olyan világos színű lesz(katona) azokat edd meg. -
#1892 Srácok,itt mi a túrót kell csinálni?Mert amikor oda megyek a nyíl eltünik.
-
#1891 Köszi! Átállítottam a frekvenciát, és most minden jó... -
MrAndree #1890 Nem hizsem, hogy warez hiba lenne mivel sokaknál /többek között nálam/ meg simán ment az a rész. -
#1889 Már én is rájöttem:)!De köszi a tippet:)!
Üdv -
#1888 én elakadtam ott amikor helikoptereket kell leszedni, az elizabethes után, és honnan tudok helikoptert szerezni hogy legyen esélyem elpusztitani öket? -
#1887 Én azt olvastam, h ilyenkor el kell nyomni a videót és akkor megy tovább, am ez tényleg egy tipikus warezos hiba és már másnál is volt ilyen. -
#1886 Egyébként nekem is előfordult hasonló nem egy warezos játéknál amit leszedtem. -
#1885 Warez átka... -
#1884 Sziasztok!Ott tartok,hogy 45 % os fertőzöttség van a városban és egy dokihoz mentem el,hogy gyógyítson már meg,mert a hátamon van egy ilyen piros pukli amitől nem tudom használna képességeimet.Na és most bementem a taghoz(immár másodszorra) és azt akarja hogy szerezzek egy tankot;ok megvan,aztán vissza mentem érte és elvittem oda ahová kéri.aztán jön egy videó,ahol éppen egy műtőasztalnál birizgálna valamit,aztán megfordul és utánna megáll a játék,nem tölt,csak megáll és nem megy tovább...!Csak feladatkezelőben tudom kilőni a játékot....megpróbáltam még egyszer de ugyan ez volt.Eddig semmi hasonlót nem tapasztaltam.Igen,nem eredeti a game...Crack problem lehet?Vagy valami patch kellene??Vagy egyáltalán volt valakinek haszonló problémája? -
bajsz #1883 sztm akinek gondja van a hangal ,az a vezérlőpultnál/hang és ott most pontosan nem tudom,a frekvencián állítson.16 bit 441000MHZ -re rakja sok játéknál nekem ez volt a problem. -
#1882 NAh tegnap végigvittem a gamet.Az utolsó küldetések voltak a legjobbak.Főleg mikor a tankot kellett üldözni.De a menekülő helikopteres is jó volt csak picit könnyű. -
#1881 ha nvidiás vagy, mindenképpen dobd fel az új drivert, sokat segít rajta
-
#1880 ugyanez csak nkm még szagatis:D de észrevettme hogy néha. sztme videokártyával van vmi :D nkm kevés :D -
#1879 -
#1878 de hidd el hogy ő az :) -
#1877 Igen nálam mindenhol jó a hang, annyi hogy halk de hát azon könnyen lehet segíteni :) -
#1876 Nekem tökéletes a játék alatt.Videókban recseg és torzult ufószerű a hang. -
MrAndree #1875 Nálam csak halk. Illetve nem halk, csak halkabb mint más játékok. Maxra kell tekernem a hangerőt, hogy úgy szóljon mint bármi más akkor ha kb. félig feltekerem. De ezen kívül semmi baja. -
#1874 Most próbáltam ki a játékot... Átvezetőkben illetve az intróban recsek... Játékban amit észrevettem, az hogy a beszéd gyors... túl gyors, tulajdonképpen az a cincogós. Mintha fel lenne gyorsítva... -
Richardix #1873 ha azt nem számoljuk h kissé halk akkor nekem... -
#1872 Játék közben vagy átvezetők alatt?
Mellesleg van akinek tökéletesen megy a hang a gameban(ingame és videókba)? -
#1871 Üdv!
Az a gondom, hogy recseg, cincog a hang... Tudna valaki segíteni? -
#1870 -
Scooby87 #1869 na ezaz szerezetem ,de az olyan gyorsan lövik ki,hogy kettöt pislogok és pukk is.