Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
itt mondjuk nem kell attól tartanunk, hogy megállunk gyönyörködni xD, a sztori viszont jópofa lett, el tudom képzelni a játék ötletet és korai szakaszát: "csináljunk valami brutál openworld játékot, tudjunk olyat mint a Hulk meg Spidey meg lehessen lõni, meg tankkal és helivel nyomulni, zúzzunk mint a gép, és mindenkivel álljuk hadban...na ehhez írjatok valami sztorit...mondjuk valami fertõzéses-vírusos-zombis maszlagot, azt szeretik a játékosok"..és ha valóban ez volt az alapötlet, azért valahol mégiscsak respekt a sztoriíróknak (bár filmben látom, erõsen rezegne aléc a B-kat-nál is)
meg tûzparancsot adhatsz ki
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
vagy NY-on kívül is terjed a vírus vagy mi to én csak folytassák :D
különben meg nem is nagyon kell agyalniuk, megvárnak még pár játékot/filmet, aztán gyúrnak belõle egy folytatást...a WoS kombórendszerét is lenyúlhatták volna mondjuk, az nagyot lendítene a játékon..
Az Acti Alex Mercert nagyon szeretné feldobni, mint legnagyobb alak...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem Mother okozott gondot. A fõellent másodjára gyaktam le. azért jó volt, hogy bemutatták hogy mi lett volna ha veszítesz. így kell megcsináni egy gémet, nem pedig rögtön game over, ha kibelez pariah
Sztem felesleges hosszasan bemutatnom, akinek tetszik ez a fajta stílus már kipróbálta a játékot. Egy egész korrekt, de közel sem világmegváltó játékról van szó, tipikus "1x végig lehet vinni" kategória. Bár elsõ kipróbálásra érdekesnek tûnt a megtanulható és viszonylag ötletes képességek miatt, de aztán rá kellett döbbennem, hogy maga a játékmenet, a küldetések a szokásos sémákat követik, nincs semmi kiemelkedõ. Az elején nehezen is indult be a játék, a vége fele jóval több érdekesebb küldi volt. A mellékküldetések, melyek event néven futnak idõ után szintén unalmassá váltak, de az EP pontok gyûjtögetése miatt ezeket is ajánlott teljesíteni. A város kidolgozása elég egyszerû, nem túl látványos, ahogy a grafika sem. Viszont maga a hangulat nagyon "ottvan", a fertõzöttekkel folyamatosan hadakozó katonák, a totálisan anarchiába süllyedõ város ábrázolása jól sikerült. A történet is egész jól kidolgozott, bár a bevágott videók néha érthetetlenek voltak. A játékidõ hosszúságára sem lehet panasz, olyan 15 óra körül volt a végén. Nem vártam semmit a játéktól, így végülis nem csalódtam, de tuti, hogy nem fogjuk évek múlva is emlegetni a játékot.
Pro:
- ötletes megtanulható képességek, fejlõdésrendszer
- egész jó történet
- hangulatos városábrázolás
- néhány ötletes küldetés
- sok átvezetõ anim
- hosszú játékidõ
- néhol látványos grafika...,
Kontra:
- ..., de úgy összességében eléggé elavult
- a város kidolgozása sem az igazi
- mellékküldik idõ után unalmasak
- a fõküldik legtöbbje elég gyenge, gondolom ennek a játékmenet elnyújtása a célja
- a fõellen legyõzése rohadt nehéz volt
- mintha zene nem is lett volna a játék alatt
82%
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
sajna
Flatout Ultimate Carnage-el játdzottam, megyek, versenyzek egyszer csak jobbra meglátok egy kék fényt, és abban a pillanatban az futott át az agyamoon: ye találtam egy landmarkot! persze ez csak egy pillanatig tartott...
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
mert így már uncsi lett nekem a story után...
Az újjáépülõ bázis meg... Az a fura hogy nekem AZONNAL megjelent. Nem volt pát perc várakozási idõ. amint kimentem már ott is volt. Vagy lehet hogy azért mert nem nyírtam ki mindenkit odakint?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S