3718
  • Torzonborz
    hehe :D de legalább a kliens lejött kb 3 óra alatt.
  • DragonKnight
    Ez van ha ADSL-re teszik a web szervert mert az ócsó :)
  • Torzonborz
    működik a preorder bár elég döcögős. már regeltem magam , most várom az aktiválós emailt de csak nem jön... amatőr bagázs :D
  • warbar
    köcce
  • Burca
    Nesze Torrent
  • warbar
    limket ide :)
  • atomkrumpli
    töltik lefele vagy hatezren de egész jól jön :-)
  • Torzonborz
    na már torrentről lehet hivatalosan szedni a klienst 9 gb .
    hazamegyek kapom lefelé.
  • BEAST #1029
    Haaaat, ha a jatek jo lesz, es ti sem tuntok el az elso het utan akkor megyek veletek :D
  • Torzonborz
    gondoltam ... :D

meglássuk mi lesz. mondjuk nem tudom Prophecy-ből mennyien jönnek/nének ( rajtam kívül eddig 2en Vear-el együtt ) de ha többen jelzik akkor nem kérdéses hogy azt indítjuk el aztán vagy jönnek oda az emberek vagy külön guildet csinálnak.
  • BEAST #1027
    En meg majd csak utanad veszem meg a jatekot :D Megvarom a reakciokat XD
  • Torzonborz
    így már talán összejön valami csak a célok is egyezzenek.
    ( értsd : én tinglitangli guildbe tuti nem megyek :P ) .
  • vear
    Beírtam egy linket ide, meg a Prophecy oldalára. Sajna, hogy nem találkoztunk velük össze hamarább. Alakul a dolog.
  • Torzonborz
    mindenhol ott vagyunk
  • atomkrumpli
    Akit érdekel az itt talál magyarokat forumfall-on.
  • [HUN]Crassus
    meghallok még 1 mana missile-t kivágom a fülesem:P:D
  • BEAST #1021
    hatalmas :DD
  • Burca
    Persze most sem náluk a hiba :D
  • Torzonborz
    milyen kis aranyos tutajon érkezik az ellen :D
  • AtomSplitter
    Hajnalban lecsekkoltam ezt a stream-et. Bár a játékból semmit nem láttam, a gyerek akié a stream csetelt picit az arcokkal és megtudtam 2 érdekes info-t.

1. A bétaszerverek 2 napja állnak, a legutóbbi peccsel elrontottak valamit (a klán menedzsmenttel kapcsolatos ha jól emlékszem). Valószinűsítem a pre-orderek se fognak menni amíg helyre nemm rakják a dolgokat.

2. Az uccsó peccsben változtattak a bűnözővé-válás rendszerén. Eddíg ugye ha megütöttél egy szövetségest (aki nem guildtag és nem is áll harcban a klánoddal) bűnözővé (szürkévé) váltál 1-2 percre.
    Mostantól ha megütöd a szövetségesed 10 másodpercre bűnözővé válsz. Ha ez idő alatt megütöd, minden egyes ütésed maximum 2 percnyi "szürkeséget" ad. Kicsit homályos még, hogy is működik, mivel senki sem tudta még kipróbálni, de valószínüleg 3 ütés = max 6 perc szürkeség.

Nem rossz ötlet szerintem, mivel sokan panaszkodtak arra, hogy a gankerek beugranak az ütéseik elé, hogy aztán bünti nélkül legyakhassák őket.
  • Torzonborz
    jóvanna. úgyse megy az új acc. létrehozás szóval mindegy :D
  • AtomSplitter
    Igen! Fél percre rá hogy beírtám az üzit mondta is, hogy west coast, north america Pedíg a "move"-ot "műv"-nek ejteni csak az angolokat hallottam eddíg.
    Torzi az jó ha értetted, nem is azért írtam, hogy bírom a kiejtésük, mert nehéz érteni, hanem mert egyszerűen ad valami pluszt az angol nyelvhez az ahogy ők beszélik. Referenciaképp tessék nézni dr House-t angolul (a szőke mr. chase angol-angolul darál benne), vagy Office-t (a BBC-set szigorúan), esetleg IT Crowd-ot (Kockafejek néven fut magyarul). Engem a középfokú nyelvvizsgáig a Cartoon Network nézés és a számítógépes játékok vittek el :)
    Elnézést a hatalmas off-ért, szakmai ártalom :)
  • Burca
    Hat en meg olyat nem lattam hogy regisztralt fizetni akaró felhasznalokat torolnenek :D
  • Torzonborz
    úgy értem hogy még hivatalos bejelentésben nem tették ki. nem vagyok benne biztos hogy aki előtte regeli magát azt nem törlik.
  • Burca
    Hivatalos az csak nem mukodik eppen most :)
  • Torzonborz
    nem hivatalos. a béta fórumról szivárgott ki , szerintem még nem próbálkozzon vele senki.
  • Burca
    Elvileg ITT lehet regisztralni meg preorderelni, már ha bejon epp az oldal :)
  • BEAST #1010
  • Torzonborz
    miért , ezt még én is értettem úgy ahogy pedig - sajnos - igen tré az angolom.
  • Bandras DaSilva #1008
    A faszi amúgy amerikai:))
  • AtomSplitter
    Bakker, imádom az angolok kiejtését..
    /off
  • Torzonborz
    az meg folyamatban van csak senki sem tudja mikor lesz használható állapotban :D
  • Lazarus
    Én is szívesen visszafejlődnék SWG PreCU szintre :)
  • Torzonborz
    DF GUI part 1
    DF GUI part 2
    Érdemes megnézni .
  • riviera
    istenem de visszafejlődnék mondjuk 2003as mmo szintre :)
  • stevyxix
    Jah bocs akkor lemaradtam.
  • Torzonborz
    #967 :P
  • stevyxix
    Hát addig van még idő, még mindig alfa-ba van, infókat lehet olvasni a fórumon róla, meg hangyányi gameplay is van valami svéd tévével készült riportban. Van még 7db kép is a játékból azt se felejtsd el. Countdown megy a főoldalon talán ha eljön az ideje adnak ki még videót, infót stb.
  • stevyxix
    Ezt olvasta valaki?
    NDA vége.
    42 júró a pre-order.
    11,77 júró a havidíj (majd 3,5k???)
    Rendszer követelmény:
    The initial system requirements for Darkfall are as follows:
    Operating System: Windows XP, Vista
    Processor: 2.5GHz Pentium 4, or equivalent
    RAM: 1GB for Windows XP, 2GB for Windows Vista
    Graphics Card: 128MB PixelShader 2.0 support
    Hard Drive Space: 12 GB Free Space Minimum