3718
-
hehe :D de legalább a kliens lejött kb 3 óra alatt. -
DragonKnight #1036 Ez van ha ADSL-re teszik a web szervert mert az ócsó :) -
működik a preorder bár elég döcögős. már regeltem magam , most várom az aktiválós emailt de csak nem jön... amatőr bagázs :D -
warbar #1034 köcce -
Burca #1033 Nesze Torrent -
warbar #1032 limket ide :)
-
atomkrumpli #1031 töltik lefele vagy hatezren de egész jól jön :-) -
na már torrentről lehet hivatalosan szedni a klienst 9 gb .
hazamegyek kapom lefelé. -
Haaaat, ha a jatek jo lesz, es ti sem tuntok el az elso het utan akkor megyek veletek :D -
gondoltam ... :D
meglássuk mi lesz. mondjuk nem tudom Prophecy-ből mennyien jönnek/nének ( rajtam kívül eddig 2en Vear-el együtt ) de ha többen jelzik akkor nem kérdéses hogy azt indítjuk el aztán vagy jönnek oda az emberek vagy külön guildet csinálnak. -
En meg majd csak utanad veszem meg a jatekot :D Megvarom a reakciokat XD -
így már talán összejön valami csak a célok is egyezzenek.
( értsd : én tinglitangli guildbe tuti nem megyek :P ) . -
Beírtam egy linket ide, meg a Prophecy oldalára. Sajna, hogy nem találkoztunk velük össze hamarább. Alakul a dolog. -
mindenhol ott vagyunk
-
atomkrumpli #1023 Akit érdekel az itt talál magyarokat forumfall-on. -
meghallok még 1 mana missile-t kivágom a fülesem:P:D -
hatalmas :DD
-
Burca #1020 Persze most sem náluk a hiba :D -
milyen kis aranyos tutajon érkezik az ellen :D -
Hajnalban lecsekkoltam ezt a stream-et. Bár a játékból semmit nem láttam, a gyerek akié a stream csetelt picit az arcokkal és megtudtam 2 érdekes info-t.
1. A bétaszerverek 2 napja állnak, a legutóbbi peccsel elrontottak valamit (a klán menedzsmenttel kapcsolatos ha jól emlékszem). Valószinűsítem a pre-orderek se fognak menni amíg helyre nemm rakják a dolgokat.
2. Az uccsó peccsben változtattak a bűnözővé-válás rendszerén. Eddíg ugye ha megütöttél egy szövetségest (aki nem guildtag és nem is áll harcban a klánoddal) bűnözővé (szürkévé) váltál 1-2 percre.
Mostantól ha megütöd a szövetségesed 10 másodpercre bűnözővé válsz. Ha ez idő alatt megütöd, minden egyes ütésed maximum 2 percnyi "szürkeséget" ad. Kicsit homályos még, hogy is működik, mivel senki sem tudta még kipróbálni, de valószínüleg 3 ütés = max 6 perc szürkeség.
Nem rossz ötlet szerintem, mivel sokan panaszkodtak arra, hogy a gankerek beugranak az ütéseik elé, hogy aztán bünti nélkül legyakhassák őket. -
jóvanna. úgyse megy az új acc. létrehozás szóval mindegy :D -
Igen! Fél percre rá hogy beírtám az üzit mondta is, hogy west coast, north america
Pedíg a "move"-ot "műv"-nek ejteni csak az angolokat hallottam eddíg.
Torzi az jó ha értetted, nem is azért írtam, hogy bírom a kiejtésük, mert nehéz érteni, hanem mert egyszerűen ad valami pluszt az angol nyelvhez az ahogy ők beszélik. Referenciaképp tessék nézni dr House-t angolul (a szőke mr. chase angol-angolul darál benne), vagy Office-t (a BBC-set szigorúan), esetleg IT Crowd-ot (Kockafejek néven fut magyarul). Engem a középfokú nyelvvizsgáig a Cartoon Network nézés és a számítógépes játékok vittek el :)
Elnézést a hatalmas off-ért, szakmai ártalom :) -
Burca #1015 Hat en meg olyat nem lattam hogy regisztralt fizetni akaró felhasznalokat torolnenek :D
-
úgy értem hogy még hivatalos bejelentésben nem tették ki. nem vagyok benne biztos hogy aki előtte regeli magát azt nem törlik. -
Burca #1013 Hivatalos az csak nem mukodik eppen most :) -
nem hivatalos. a béta fórumról szivárgott ki , szerintem még nem próbálkozzon vele senki. -
Burca #1011 Elvileg ITT lehet regisztralni meg preorderelni, már ha bejon epp az oldal :) -
-
miért , ezt még én is értettem úgy ahogy pedig - sajnos - igen tré az angolom. -
Bandras DaSilva #1008 A faszi amúgy amerikai:)) -
Bakker, imádom az angolok kiejtését.. 
/off -
az meg folyamatban van csak senki sem tudja mikor lesz használható állapotban :D -
Én is szívesen visszafejlődnék SWG PreCU szintre :) -
DF GUI part 1
DF GUI part 2
Érdemes megnézni . -
riviera #1003 istenem de visszafejlődnék mondjuk 2003as mmo szintre :) -
stevyxix #1002 Jah bocs akkor lemaradtam. -
#967 :P -
stevyxix #1000 Hát addig van még idő, még mindig alfa-ba van, infókat lehet olvasni a fórumon róla, meg hangyányi gameplay is van valami svéd tévével készült riportban. Van még 7db kép is a játékból azt se felejtsd el. Countdown megy a főoldalon talán ha eljön az ideje adnak ki még videót, infót stb. -
stevyxix #999 Ezt olvasta valaki?
NDA vége.
42 júró a pre-order.
11,77 júró a havidíj (majd 3,5k???)
Rendszer követelmény:
The initial system requirements for Darkfall are as follows:
Operating System: Windows XP, Vista
Processor: 2.5GHz Pentium 4, or equivalent
RAM: 1GB for Windows XP, 2GB for Windows Vista
Graphics Card: 128MB PixelShader 2.0 support
Hard Drive Space: 12 GB Free Space Minimum
stb sok szöveg nem néztem végig. -