3718
-
aha én is nagyon várom már :D majd jövök ide anyázni hogy mé' nem megy, meg milyen fos az egész , meg hogy milyen gyökér mindenki stbstb :D -
DragonKnight #1076 4. A hivatalos fórumot is kikapcsolták :)
"The server is too busy at the moment. Please try again later" -
Alig varom mar hogy Torzon bejusson a jatekba :D -
DragonKnight #1074 Ja csupa jó dolog van:)
1. A Béta accountok inaktivak lettek ergo a Béta szervert és adatbázist már legalábbis törölték
2. Az Account oldalt megint nem lehet elérni, szóval megint kavarnak a fiúk valamit.
3. amúgy meg nem tudom hogy mi ez a nagy izgalom hiszen a mai nap úgyse lesz játék. Aki be tud majd logolni az kb holnap estére lesz kész a patcheléssel ami 1-10k/sec sebességgel fog csorogni
:) :) :) :)
-
ahaaa perszeee hááát hogyneee .... -
Van valami uj? :D -
Ezt a progit anno haveromnak írtam aki az egyetemi jelentkező oldal előtt ült egész nap F5-öt nyomogatva. Annyi a lényege hogy bizonyos időközönként letölti a céloldal forráskódját és zenével jelzi ha az azon belül kijelölt forráskódrészlet megváltozott. Használjátok egészséggel :P
link -
DragonKnight #1070 No már megint eladták az összest :) Ez gyors volt
Akinek még nincs és akar annak estéig kell várni amikor újra lehet venni vagy 10 darabot :) -
DragonKnight #1069 Nincs még játék.
Amúgy megy a preorder megint ha valakit ez érdekel :) -
warbar #1068 vear a játékban voltatok már pre orderrel vagy csak töltögettek frissitgettek 2 napja? -
Hát jah, most max a fejlesztők részesítenek bennünket kiképzésben. Például én most a frissítés gombot nyomogatás skillt fejlesztem. -
warbar #1066 20 magyarnak max 30-nak nemigen kell majd kiképző klán ha lennénk 100-200-an megérteném -
kiképző klán ? mármint a Prophecy ? nem is tudtam hogy az vagyunk . 
tudom tudom Vear írt erről mint opciós lehetőség ( ami nem is rossz ). -
Archenemy #1064 Nah én is idetaláltam... Majd aki játszik, írjon má' valami első benyomást, meg ilyesmit. Én (is?) EVE-ztem elég sokáig, és bár leléptem a t20-féle t2 blueprint spawnolás miatti drámaviharban, azért a legjobb élményeim is onnan vannak. Magyar kiképző klánt is látom nyomják itt páran, helyes, nagyon heyes (bár, akárcsak az eve-ben, én itt is valami crafter-trader pályát képzelek el, szórványos mókaszerű pvp-vel vegyítve). Szóval majd írjatok, olvasnám szívesen :p -
szintén -
Várd ki az 1 hetet ahogy eltervezted
-
Áh nekem is csak acountot sikerült csinálni, a preorder először timeout, aztán meg sold-out. 
Most majd release-napon kell résen lenni. -
Dehogy, probalkoztam, probalkoztam... de orak errorjai utan elfogyott :D -
ha valakinek lassan jön torrenten innét próbálja meg leszedni
http://games.on.net/filelist.php?app=1705&menu=16 -
höhö Te is fiam , Beast ? :D -
"We’ve processed all the pre-orders we had the capacity for and they're now temporarily sold-out. We didn't think this would happen so soon but as you probably experienced, the demand was just too high."
yay :d -
Nekem azota sem sikerul, pedig felorankent egyszer megkiserlem... ez egy jel :o -
Omg, sikerült accountot regelni. -
Fenéket, egyszer kitöltöttem, aztán a register gomb után timeout. -
megaupload / rapidshare lehet majd az alternatív letöltési hely , nem tudom mikorra teszik fel de folyamatban van azt láttam . próbáld meg onnét leszedni.
preorder sikerült ? -
Szerintetek a Vuzet, a Visztát, a Chellot vagy mit dobjak ki? Négy nap letöltési idő...
-
DragonKnight #1051 Hát az én kártyámon sincs még terhelés de ez nem jelent semmit se. Van amikor egy héttel később jelenik meg rajta a terhelés mint ahogy lehúzom a kártyát, csak a pénzt foglalják le rögtön, de nem lehet látni hogy miért.
Amúgy meg aki kapott preorder levelet hogy succesfull az nem tud mást tenni mint várni, mivel csak lemondani tudja a preordert tehát a rendszer tudja hogy neki van preorder, ergo a görögök szerint játszhat. -
végül is ezért preorder. :D
a másik meg ahogy olvasom jó pár emberkénél nem volt számla terhelés, nem tudom nekik ez nem lesz e gond. -
DragonKnight #1049 Hehe éppen időben :)
Nem tudom igaz-e vagy sem de azért rinak a forumon hogy elfogyott a preorder!
Ami azt jelenti hogy max 20k adtak el, ha ez igaz.
-
DragonKnight #1048 Akkor primary mission completed :) Szintet ugorhatsz.
Amúgy lehet hogy a devek vannak olyan perverzek hogy a pvp-t már itt elkezdték, had hulljon a férgese, csak a kitartóak tudnak maguknak accountot organizálni:) -
na megvan a preorder , kicsit várni kellet és minden ok.
mondom én hogy a sok gyökér képtelen várni és állandóan újratölti az oldalt.
most jött a sms le is vonta az előleg zsét ( 3 ájró ).
Dragon : tuti lesznek gondok , szerintem már a loginnál le fog rohadni az egész aztán majd megy az anyázás :D -
DragonKnight #1046 No ki mit tippel hány percet tud majd bent lenni 25-én?
Vagy melyik lesz az első nap mikor be tud jelentkezni?
Kezdem azt látni hogy a történelem egyik legnagyobb MMO bukásának leszünk szemtanúi. Ez már megéri a 42 ojrót.
25.-én kb 30k dühös ember fogja megütni a kis szerver kezdeményüket, ami 10k userre van tervezve de sose volt tesztelve hogy tényleg elbirja-e a terhelést. De még ha el is birja akkor is kétlem hogy a login zökkenőmentes lesz ha az account rendszer már ez a kis terhelést se birja ki.
Pénteken mikor még ment akkor én a 6238. accountot csináltam meg. Egyes infok szerint pénteken mág voltak olyanok akik átlépték a 10k határt.
Most miüta megy a dolog és szánalmas módon nem birja a terhelést, Torzi már 12k-ig el tudott jutni. Ez azt jelenti hogy mér ez a kis jelentéktelen óránkénti 1k account létrehozása is kifekteti a dolgot.
Mi lesz akkor itt ha egyszerre akar mindenki bejelentkezni??
-
azért jó hogy van aki még ilyenkor is humorizál :D -
DragonKnight #1044 Hát ja de azért ez valahol szánalmas. Emlékszem rá mikor AoC-ben technical beta volt pont erről.
3 óra alatt kb 150K accountot hoztunk létre ógy hogy én pl egyszer se kaptam timeout hibát pedig öltük mint állat mert beta acc-ot kapott az első x emberke.
-
nem megy!
-
aha most jött meg a 2. mail de nem megy az a nyüves oldal.
a sok marha spammeli mint az állat aztán meg sírnak hogy nem megy .
-
DragonKnight #1041 akkor mar 30% megvan.
Aktiválni kell utánna meg kell adni a billing info-t
Ezután mehetsz a preorder oldalra ahol rá kell nyomni a BUY gombra ha ekkor is kapsz egy levelet akkor vagy kész.
Összesen 3 levelet fogsz kapni.
1. Aktiváció
2. Új account ok
3. Pre order confirm.
el lehet vele szórakozni egy fel napot. -
12481 az id.
eleinte nekem se jött többel de aztán mákomra bejött pár nagyobb seeder is volt amikor 1.3 mb/s-el is jött lefelé. majd mindjárt beszállok seedbe olyan 750-800k-val tudom majd felfelé nyomni. -
DragonKnight #1039 Hét nekem kb 1 nap lesz mire lejön. Nem birok 100-150k-nál feljebb menni.
Pedig már van 1000 seeder meg 7100 leecher.
Amúgy csak kivancsiságból mennyi az user id? benne lesz az aktivációs levélben.
Érdekelne hogy mikor zárják el a csapot. Én most olyan 30k-ra tippelek.
Ha többet adnak el és csak egy szerver lesz akkor brutális sorok lesznek az első 2-3 héten, utánna meg úgyis csak a HC fanok maradnak.
-
na megjött az aktivációs mail de most meg az az oldal nem megy . :D