3718
  • Torzonborz
    nem , ennek a verzió száma 1.0.34 amit meg leszedtünk torrenten kliens az 1.0.31 . legalább is nálam. viszont nem pacth hanem kliens installer lenne szerintem. ennyire elbaszni valamit...
  • DragonKnight
    hogy a virusirtónak is legyen már valami dolga.
  • Torzonborz
    hmm jah ez szerintem sima kliens install . de mi a reteknek ez nekünk ? :D
  • DragonKnight
    no a patch felment. Röhögnöm kell ezen az "advanced updater"-en. Nem tud bejelentkezni a szerverre, majd kifagy és a taskmanagerből kell kilőni, ahányszor elinditom a lobby.exe-t annyi update.exe van befagyva a memóriában némelyik kifagyasztja a az egyik cpu magot, némelyik meg 0%-on megy.

Hát ha én ilyen programot adnék ki a kezemből hamar éhen halna a család.

Letöltöttem azt a szuper titkos patch-ot ami gyakorlatilag egy normalis setup program. Gratula AV.

amúgy a direkt link:
    http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/Darkfall_1034.exe
  • DragonKnight
    szerintem készitheted a bannert a mai launchot már elkúrták, nem kicsit, nagyon.
  • Torzonborz
    rengeteg suskát :D

szerintem az előlegből vett rengeteg ouzótól annyira bebasztak hogy már azt sem tudják mit csinálnak :D
  • DragonKnight
    hát ha már a patch szerver se birja a terhelést akkor mit is akarnak ezek a srácok?
  • DragonKnight
    oops mar nincs is fent :(
  • DragonKnight
    patch file a rapidshare-on

http://rapidshare.com/files/202568269/Darkfall_1034.exe.html
  • DragonKnight
    nem az update már nem tud bejelentkezni a patch szerverre :) EPIC
    FAIL
  • Torzonborz
    hopp most jött sms az otp-től , levonták a zsét.

update Neked is lejött ? de nem települ aszongya nincs 9gb hely a cél állomáson holott van ott vagy 14 gb. viszont ha c: kell neki akkor szopacs van.
  • DragonKnight
    na engem is lenyúltak:

Thank you very much for your order.

You just purchased:
    Darkfall Client Download for: ?49.98

Total: ?49.98
  • Torzonborz
    hmm nekem most jön vmi update .
  • DragonKnight
    Lehet bannert cserélni

http://s1.zetaboards.com/betaleaks/topic/1280594/1/
  • DragonKnight
    kb 20 sör egy olcsó görög kocsmában. Nem megvetendő dolog.
    Ha az enyémet is hozzáadják akkor egy kis vodkára is telik.
  • Torzonborz
    hát ha csak az enyémből akkor hajrá...azzal a 42 ájróval nem sokra mennek. :D
  • BEAST #1101
    A jatek nem letezik, az egeszet azert talaltak ki, hogy kihuzzak azt a 42€-t torzon zsebebol :D
  • 0Fritz0
    Ha valaha is elindul, akkor majd tolj néhány képeket, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyire maradt "bétás" a kinézet. :)
  • DragonKnight
    Úgy látszik a scam már elkezdődött.
    Néhány emberke kapott levelet a görögöktől amiben megterhelték őket a kliens árával. (42 €)
  • DragonKnight
    Most éppen a PR osztály (Tasos meg a kutyája) egy sör mellett azon gondolkodik hogy mit mondjon.
    1. a DOS támadást a multkor kilőtték
    2. Az USA ISP bénázik okot is kilőtték

Most már csak a globális felmelegedésre lehet fogni a dolgot vagy arra hogy a szerver admin betörte a gépterem ajtajába a kulcsot és éppen most keresnek egy lakatost aki kinyitja az ajtót.
  • Torzonborz
    aha megvan , lassan izzítom

igazából nekem nem lenne gond ha azt mondanák :
    srácok gebasz van , bénázunk , holnap mindenképpen menni fog most pihizzetek. na de ez a szokásos nuku info kussol mindenki kicsit kiakasztó.
  • DragonKnight
    Torzi remélem még megvan az alternativ bannered :)
    Ideje cserélni.
  • BEAST #1095
    spammeld azt a logint! :DDd
  • DragonKnight
    Még várunk egy kicsit és mindjárt bejelentik hogy túl késő van már egy EU inditáshoz, köszönik a drukkolást és ha holnap felkelnek akkor két sör között talán bekapcsolják a szervert :)
  • Torzonborz
    áhh nem megy még :P
  • Archenemy
    Na, bejutott már valaki? :p
  • Torzonborz

/no offense !
  • 0Fritz0
    Remegés indul... :)
  • Torzonborz
    egyébként valami van mert eddig invalid user/pass hibát dobott most meg accountos szóval szerintem a login már át van irányítva az éles user db-re a testről. gondolom én... :D
  • vear
    Tényleg benne van a Java runtime? Király, szóval a sok barom most pofázzon, mégiscsak Java-ban van (egy része). Csak, aztán majd az animációt arra fogják rá hogy "mert java".
  • DragonKnight
    akkor csak rá kattintottál a loginra :) :)

Már csak azt ne mtudom hogy mi a ráknak van a kliensben a java runtime?
    Remélem nem egy mobil java rpg klienst töltöttünk le
  • Torzonborz
    na csak hogy örülj : account is not active #3 höhö már ez is valami :D
  • DragonKnight
    nekem Invitel korlátlan ADSL+ ami kb. 18/1.
    De már 100k upload mellett bedugul a teljes cső.

A 2.1T emberke 100M fullduplex optikán csücsül forgalom korlát nélkül. A nagy vizen túl van ilyen előfizu is :
  • Torzonborz
    25/5ös vdsl. elég jófajta. 2.1 T ? akkor gondolom seed serverről nyomta. nem rossz.

bocs helyesbítek már 26 gbnál tartok :D
  • DragonKnight
    A fórumon valaki 2.1T visszatöltéssel feszített. No az már perverz.
  • DragonKnight
    No akkor te se ADSL-en vagy.

• Torzonborz
    frászt , Torzi melóhelyen csücsül és itt anyázik ha munka van :D

persze otthoni gépemre is ráremootolok néha de nem login miatt csak torrentet csekkolom le. eddig 22 gb-ot töltöttem vissza :)

persze ha menne a login..... :))))
  • DragonKnight
    Mivel hogy a fórum éppen túl van terhelve és halott, ezért gondolom Torzi ott ül a kliens előtt és bőszen nyomogatja a login gombot és minden "Invalid username or password" üzenet után elmormol egy halk "anyád" átkot. Ha meg timeout-ot lát (mert ilyen is van) akkor egy pillanatra remény költözik abba a kis fekete szívébe, de aztán ez is gyorsan elmúlik :)
    :)
    :)
  • Torzonborz
    kikérem magamnak ! én nem szoktam sírni csak objektíven közlöm a tényeket ! :P :D
  • Burca
    Mintha azt olvastam volna hogy csak este lep eletbe az egesz. Na persze a gorogokbol kiindulva akkor sem es majd rafogjak valami amcsi ISPre :)

Azert majd torzon sirasara kivancsi leszek :) azert majd meseljetek milyen.