Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
volt clan beta apply is még régebben.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Milyen klán béta?

Fél fórum evvel az állítólagos támadással van tele. Nem tudom kinek lenne érdeke ilyet tenni, szerintem csak a fejlesztõknek, elejét veszik a flamenek.

Nah felgyorsult a fórum, vagy megcsinálták, vagy megunták az emberek ...

elméletileg klánbeta is volt

Hát addig én sem akartam megvenni, túl ismeretlen és túl labilis ez az egész mese a Darkfall körül. Eddig semmit nem mutattak és nincs semmilyen hátterük sõt még nagyobb kiadó sem áll mögöttük.

Ez megint olyan hogy azt mondjak azert nem tudunk rola hogy valaki is betazna mert ugye NDA van de lehet hogy kb senkinek se kuldtek meghivot 😛
Vicc az egesz. Hogy ennyire ne szivarogjon ki info plane most hogy mar "csak" egy honap van a megjelenesig es kb ugyis mind1 ilyen nincs sztem.

Lera,Dynn,Zulgron

hát én biztos vagyok benne hogy az elörendelést megoldják, csak lehet DnL féle módon, bár csak nem hiszik h olyan hülyék az emberek h megint beveszik... ugye nem?<#szomoru1> csaknem veszi be megint párezer balek ha ugyanaz a trükk??? Egy biztos, amig van NDA, amig nincs egy független értékelés sem, addig nem rendelek elö. Másoknak sem javaslom...
Nekem per pillanat bekött a fórum (fél óra után) elsõ téma amit meglátok: No beta invite? Hát azt hiszem most fognak kapni a fejlesztõk, moderátorok meg non-stop moderálhatnak (ügye USA más idõzónába van, õk mi idõnk szerint este fognak írogatni 😄).
Hát ha más nem sok flame az biztos lesz.

Azt hiszem az elvárt választ kaptuk, senki nem fog bétázni.
És még ha (követve hitler példáját 😄) elõ akarunk rendelni, hát errõl sincs semmi infó, mi hogyan lesz, mondtak dobozos verziót, ami nem valami biztos, ha egy hónappal megjelenés elõtt bétázgatunk (nem mi hanem aki bekerült). Semmilyen webshopba nem láttam még, itthon mondjuk lehet kár keresgélni, majd megnézem a külföldi oldalakat, de sejtem mennyire esélyes.
Letöltõs verzió még lehetséges, mivel nem tudjuk milyen a hátterük, rendelkeznek-e az ehhez szükséges hátérrel.

Torzonborz
hmm ja jó akkor nem frissített böngészõ mert ott csak 15.-i volt 😄

na remek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

na visszavonom csak a netem vacakodott, meg már meg is válaszoltad
Ez durva! 😄

tényleg honnan az info? merthogy forum még mindig offos nekem... honlap meg érintetlen már vagy ezer éve... bahh
Uccsóhír.

Elég kamu szagú sajnos ig NDAval... Még mindig reménykedem, de egyre kevésbé bizom bennük... Félek hogy nincs játszható állapotban a darkfall... Habár az is lehet egy pr taktika, hogy semmilyen infot nem csepegtetsz, néha egy egy pozitiv és egy egy negativ értékeléssel, botrányokkal (mint most a forumon meg honlapon) aztán megjelenés napján kiderül h isteni a játékod... Ez azért igy eléggé valószinütlenül hangzik bármennyire is el akarom hinni...Az is baj hogy ha még ki is adják a játékot, és még esetleg jó is, játszható is (egyre kevésbé valószinû sztem...) akkor hogy a viharba bizzon meg bennük az egyszeri elöfizetö? Ilyen teljes diktatúra szagú pr politikával nem nagyon nyugtatnak meg engem... söt
s0n1c
Akkor megint titkolózás ezerrel, juuujjj de izgi!!!4 :F
Torzonborz
ezt hun találtad ?

Szaruman
Posted by Darkfall News on January 22, 2009 20:36

This is an update about what is happening today:

We have sent out the first wave of invites to clans and individual testers. We will send more waves of invites within a few hours. Invited players will be able to download the Darkfall installer.

We are applying the latest patch, and players will be able to start patching soon, and entering the game.

We are spacing out the invites in order to facilitate the download of the client and patching. We will continue sending out more invites every day until we reach our capacity.

Since this first phase has to do with stress testing the servers, and doing final testing on features, we are not lifting the NDA until this testing is concluded.

We apologize for the problems with the forums and the website today, we have been experiencing denial of service attacks, and we are working to resolve them.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Torzonborz
ezzkééész 😄

lehet hogy egy szekta tagjai készitették a játékot és pont most szólt a guru legyenek öngyilkosak mert nagyon ugy néz ki ez a game mint egy ház amit turisták találnak egy erdõ közepén asztal megteritve ég a kandaló csak ugye sehol senki aki kinyitná a kurva ajtót
Hát most tényleg nincs, 12 óra meló után nem mindig van ...

Gusztustalan?
Semmi humorzéked. Próbálj meg lazítani!

Torzonborz
pont ez az hogy a hivatalos oldal megy csak a fórum nem.
oda szépen ki lehetne biggyeszteni hogy mi a helyzet.

stevyxix legalább megpróbálta , nem jött össze. ennyi.
nem kell ezen rágódni meg egyebek.

web kit meg nem tudom mennyire van , volt már errõl topik hiv. fórumon és nem tudott róla senki semmit.

Jah és utolsó nem csak a levegõbe beszéltem, meg lehet nézni a HG:L.hu-t nem azért, hogy adjam magam (minek is már, hisz bekrepált a HG:L), de tényleg admin vagyok ott, azonos nick ...

Ill csak a fórum krepált be.

Hivatalos oldal meg halott, biztos bekrepáltak a roham miatt, tessék nem is kell játszani így is kiderült, hogy nem bírják a stresszt.

Gyurcsány meg hagyd ki légyszíves, ne ilyen gusztustalan módon offold a fórumot, van más fórum ahol ilyenekrõl lehet írogatni.

Ott van akkor a másik, ha ilyen egy kommunikációs menedzser akkor nem is tudom mit várjak ez után, kezd tényleg hullaszag érzõdni.

Itt nem azzal van a gond, hogy elutasít, mert jó tegye, de legalább válaszolhat jah és akkor ne írjanak ilyesmiket a faq-ba.
Meg miért írják FAQ-ba, hogy támogatják az ilyen kezdeményezéseket, ha még válaszolni se tud az ezért felelõs ember.
HG:L-ba nem élveztünk éppenséggel nagy támogatást, de mikor írtunk a kommunikációs menedzsernek az válaszolt is, sõt támogatást is igért (amibõl aztán nem lett semmi), meg felvett a rajongói oldalakhoz (igaz akkor volt már oldal). Ez nem támogatás. Avval sincs baj, ha pusztán egy gyenge próbálkozásnak véli a dolgot, de nem hiszem, hogy millió pm-et kapna és ezért képtelen lenne válaszolni (most lehet, hogy így van, de pár napja írtam még neki). Ha egy szóban leírja, hogy nem az már legalább valami, de erre is képtelen az már no comment.
Sok mindent írhattam volna.

Torzonborz
így van. :/

vear
Áh, kizárt dolog hogy ilyesmivel egy ilyen napon foglalkozzon. Habár, ha nincs fórum, nem is kell moderálnia se.

Amúgy jobban jártál volna, ha web-kit iránt érdeklõdöl, szerintem most a beta kulcsos kérelmeket kapásból parkolópályára teszik (ha nem a szemétbe).

s0n1c
Hunnen is írt már mmogames.hu-ról, ha jól tudom pár hónapja, õ se kapott még egy replyt se.
Sztem ezután a levél után, már írhattál volna bármit:

Ferenc vagyok Magyarországról!
Kéréssel ill. kérdéssel fordulnék hozzád. Van néhány (egyenlõre csak néhány) magasrangú érdeklõdõ a Darkfall után, sokaknak nagyon tetszik amit eddig olvasott/hallott róla, de senkinek nem nyílt alkalma bekerülni a bétába, így nem rendelkezünk tapasztalatokkal a játékkal kapcsolatban. A rézangyalát nagyon ki szeretnénk próbálni a játékot! Ha sikerülne és elnyerné az én (esetleg más érdeklõdõk) tetszését a játék akkor nagyon megcsinálnánk a magyarországi rajongói oldalt is. Igen! Csináljuk meg!!! Ez a ti érdeketek is lehet, hisz elég sokat számítanak manapság a rajongói oldala és bevallásotok szerint támogatjátok is az ilyen jellegû kezdeményezést. Hogy lásd nem csak a levegõbe beszélek így próbálva a bétába bejutni, a http://www.meh.hu/kormany/kormtag oldalon legfelül vagyok jelen (ugyan evvel a Nickkel: Ferenc, az oldalt nem én csináltam (és nem is az enyém), de már jó ideje én szerveztem és más segítõkkel tartottuk napra készen az oldalt, programokkal, reformokkal (sajnos nem sok reform lett sikeres) és segítség nyújtással a játékosoknak, persze ennek szinte vége, mivel az SZDSZ tönkrement, és kisebbségi kormány alakult. Remélem elég meggyõzõ voltam a szándékomat illetõen és lehetõséget kapunk, hogy kipróbáljuk ezt az ígéretes alkotást.
Döntéstõl függetlenül kívánom a legjobbakat és további sikeres munkát.
üdvözlettel:
Gyurcsány Ferenc

Lehet besértõdött, Brannoc a fórum neve és véletlen Brennoc-ot írtam 😊

Konkrétan ezt írtam egyébként (hogy mindenki képben legyen most már):
Hello Brennoc!

István vagyok Magyarországról!
Kéréssel ill. kérdéssel fordulnák hozzád. Van néhány (egyenlõre csak néhány) érdeklõdõ a Darkfall után, sokaknak nagyon tetszik amit eddig olvasott/hallott róla, de senkinek nem nyílt alkalma bekerülni a bétába, így nem rendelkezünk tapasztalatokkal a játékkal kapcsolatban. Nagyon ki szeretnénk próbálni a játékot. Ha sikerülne és elnyerné az én (esetleg más érdeklõdõk) tetszését a játék akkor nagyon megcsinálnánk a magyarországi rajongói oldalt is, ami talán a játék készítõinek is érdeke lehet, hisz elég sokat számítanak manapság a rajongói oldala és bevallásotok szerint támogatjátok is az ilyen jellegû kezdeményezést. Hogy lásd nem csak a levegõbe beszélek így próbálva a bétába bejutni, a www.hellgatelondon.hu oldalon mint admin vagyok jelen (ugyan evvel a Nickkel: StevyXIX, az oldalt nem én csináltam (és nem is az enyém), de már jó ideje én szerveztem és más segítõkkel tartottuk napra készen az oldalt, leírásokkal (sajnos HG:L-ba nem sok hivatalos leírás volt) és segítség nyújtással a játékosoknak, persze ennek szinte vége, mivel a Flagship Studios tönkrement. Remélem elég meggyõzõ voltam a szándékomat illetõen és lehetõséget kapunk, hogy kipróbáljuk ezt az ígéretes alkotást.
Döntéstõl függetlenül kívánom a legjobbakat és további sikeres munkát.
üdvözlettel:
Iván István

Persze nem magyarul, hanem lefordították nekem (én ezt egyhamar nem fordítottam volna le angolra).
Azért valamit írhatott volna rá, szerintem teljesen korrekt voltam.
Ha elutasít akkor ez van, nincs evvel baj, de hogy vissza se ír ...

Szaruman
Hát... pár óra, és ki lehet cserélni 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

lol mekkora
Jah írtam a Community managernek azt amirõl már beszéltem veled, még válaszra se méltatott ...

Torzonborz
ezt most találtam.
kicseréljem a bannert ?<#eplus2>

[HUN]Crassus
komolytalan ez így.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Torzonborz
megy a fórum. 19:3kor 3,939en voltak fent .
info persze nuku 😄

Torzonborz
mer' mi nagyon de nagyon akarjuk 😄

ha el is indulna a beta akkor is 200 ezer közül, miért pont minket választanának ki?

nekem is kezd az az érzésem lenni, hogy hiába várunk

Legjobb lenne szepen elfelejtene mindenki ezt a jatekot 😊
Elore sajnalom azokat a rajongokat akik ezek utan is meg remenykednek.

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
na azt hiszem ebbõl ma már nem lesz semmi . :/

baljós árnyak:S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

s0n1c
"Nem lehet minket szarral megetetni! Ránk kenni se lehet!" :F
Torzonborz
szvsz az is biztos hogy ha ma nem lesz ob akkor a szavahihetõségük lemegy a béka segge alá. nem lehet az embereket hülyeségekkel megetetni.