3718
-
DragonKnight #1758 Hmm nincs nyitva csak nem irják ki hogy sold out. No majd este 8-kor. -
DragonKnight #1757 Úgy néz ki mintha nyitva volna a bolt... -
Lonni #1756 a default allinment 1 killet megenged, a második már pirosba tesz. -
Lonni #1755 Szia!
A videón szerintem nem jönne át a feeling, nekem spec tök unalmas lenne nézni, ahogy mi 4-en futkározunk 10-15 percen keresztül a semmiben, hogy aztán leöljünk, vagy elöletjük magunkat.
Sokkal izgibb, ha te is része vagy a kalandnak, és figyelned kell, hogy bármikor bárki lerohanhat, mint az a csapat über gearben lévő Alfár, a magas fűből egyszer csak ránk rontottak, mint a japánok lol
Biztos van fenn egy csomó videó hasonlókról, én nem bírom végig nézni őket, mert mennék helyette inkább játszani.
A léngyeg szerintem nagyon izgalmasak az ilyen csoportos kiruccanások, 4-en is, de majd remélem csatlakoztok. -
Lyan Kyj #1754 Szuper, reggelig biztosan odaérek:) Köszi a képet! -
Bekereteztem azt a clanstone-t, ami a városhoz elég közel van. Oda tudnád magad bindelni, ha nem tudsz odáig eljönni, akkor ki kell mozduljunk érted.
Clanstoneok
Ha holnap este online vagy, akkor meglátogathatnánk az ördögöket, és bűneid ily módon megbocsátást nyernének.
Meg megbosszulnánk a mai napot, három partyba is belefutottunk, amitől igen legatyásodtunk. Mit mondjak, rendesen elkenték a szánkat. Eszméletlen milyen gear volt rajtuk. Ha össze tudnánk jönni hatan-heten, és rászánjuk az időt, akkor még ki is kempelhetnénk őket. Most már tudjuk hol szoktak gankelni.
-
Lyan Kyj #1752 Csak azt tudom, hogy valamivel 0 felett voltam (talán 1 vagy 2-vel), s az ölés után -4 lettem.
-
Kalinka #1751 egy öléstől kapásból piribe vág?
nehéz lesz ledolgozni...ha csak ütöd az ellent, de nem te viszed be a halálos ütést, kapsz érte alignement pontot? -
Lyan Kyj #1750 Én már félúton vagyok, de váratlan fordulatot vett az egész:DDDD
Beakartam segíteni egy haldokló embernek két farkas ellen (vagyis inkább 3 sírkövet akartam lootolni:PP), de csodálatosan véletlen módon én vittem be neki az utolsó lövést (nevettem magamon jó sokáig), így evil lettem. A nagy hévben belefutottam az elf tornyokba, így a térkép közepe felé levő 'evil' clanstone-nál kötöttem ki, ahol viszont egy human/mirdain/farkas/törpe négyes (érdekes felállás, igen) gankercsapat várta a gyanútlan egyéneket. Sikerült ellógnom, de most -4.0-ás evil vagyok, szóval út közben egy default bottal és egy fejszével le kell dolgoznom a hátrányt:DDDD
Nem is tudom, hogy most iszonyúan idegesít-e a dolog, vagy rettentően élvezem a váratlan kalandot:) -
Holnap jó lenne megint roamingolni egyet, sőt minden este, ha vagyunk elegen. Akik nem tudtak átjutni, azok hol ütköztek ellenségbe, és mennyien voltak? -
Az a sok halálsikoly... :) -
Lyan Kyj #1747 Gui options-ben van azt hiszem egy gomb, 'Identify distant targets'. Ezt mindenképpen pipáld be, s akkor a 'target description' ablakban viszonylag messziről is kiírja a faját.
-
Kalinka #1746 lényegében ma az egész napos munkámat elbuktam a játékan :D kb 1000g-t
volt egy DC halál utánna meg kilootoltak, másik megy egy alfar gyakott le pihenés közben low hp-n, igaz maxon is elvert volna :)
eléggé zavaró, hogy nem pirossal írja ki a nevét az ellenséges factionból, hanem szintén kék...ha nem tudod megállapítani távolról hgoy milyen faj akkor szopó
-
hallottad már eleget :P -
Van szerver. Kisebb rollback is volt. -
Burca #1743 En nem akarom Torzi hangjat hallani! :) -
Lyan Kyj #1742 Csodás, offline. -
-
Nem akartok felvenni egy ilyen 4 személyes vadászgatós videót ventrivel együtt? Azt hiszem a többi nézelődő nevében is beszélhetek, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk hogy miként is néz ki a dolog a gyakorlatban
-
na kinek a számlájára utalod a 100k-t ?
egyébként ilyet többet ne. -
Lonni #1738 Nekem az is jó,ha ki lehetne kapcsolni azt a szöveget, sosem érdekelt, az eredmény volt a lényeg, én is a bal alsó sarokba tenném a chatablakot, de át látászik a szöveg, na majd ha hazaértem átvariálok valamit vele. -
Lehet hogy átrendezem, de az utolsó két sebzés most is látszik pont ott ahol a chat beviteli mezője van.
Egyetértek a taktikával, ezt értettem a "bekerítés" alatt. A két szélső "terel", nagy ívben kimegy oldalra, elvágja a kiutakat, olyan terepre tereli az ellent ahol be lehet keríteni. Ha az ellen még nem reagál, akkor nem kell rálőni. Időt érdemes adni a többieknek, hogy bekerítsék. Azért se kell rögtön rálőni az ellenre, mert lehet hogy pont az fogja figyelmeztetni, hogy megtámadták. Ameddig nem fut, addig minél közelebb kell kerülni hozzá és bekeríteni.
Használni kell a terepet. Elbújni sziklák, fák mögé, csapdába csalogatni.
Szerintem nagyon sokat tanultunk a tegnapi roamingból.
-
Lonni #1736 és amikor ellenfélre bukkanunk, az "Itt" eléggé tág fogalom :))
éghajlati írányokat kéne mondani, vagy "hány órára van". -
Lonni #1735 nem megy, na akkor copy paste. -
Lonni #1734 első kép
2. kép
-
Lonni #1733 Csináltam két tactics képet, ami remélem látványosá teszi, amit tanultam.
Nyított területen így kéne mozogni egy vonalban, a 2 szélső, vagy 4, attól függöen hányan vagyunk, picit előrébb haladnak.
http://www.sumopaint.com/web/#/image/61117/
és szűkebb területen egymás mögött, az oldalakat figyelve.
http://www.sumopaint.com/web/#/image/61119/ -
Lonni #1732 Téged nem zavar, hogy ott ahol most van a chat ablak szoktak írogatni mindenféle sebbzést is? -
Lonni #1731 II. képen éppen rólad volt szó lol -
Lyan Kyj #1730 Build 6, monster desynch ismét előjött... -
Lyan Kyj #1729 20 perc múlva indulok:) -
Értem én, az én postomból is kimaradt néhány. 
Sikerült átfutni a senkiföldjén? -
-
Lyan Kyj #1726 bocs, újrafogalmazom:
"ezt bárki csinálhatta, szerintem photoshop egy korábbi bétaképből.

"
-
Mi a valószínűsége, hogy valaki a kopasz törpe karijáról hamisít képet, akin csak alsógatya van? Ez csakis valóságos lehet.
Te meg csak ne tégy ilyen könnyelmű kijelentéseket, jössz (jössz?) még te a mi utcánkba. -
legyen magyar szöveg a chatben
-
Lyan Kyj #1723 ezt bárki csinálhatta, szerintem photoshop egy korábbi bétaképből. -
Nah, mégegyszer, hogy topicban legyen az a screenshot, minden a megrendelő elvárása szerint.
-
Tessék te vaportroll:
Átutalás vagy KP? KP-ra kedvezményt kapsz.
Már be volt linkelve, de itt van a teljes album. Ha képenként fizetsz, akkor ez már több milla.
Galéria
És itt van, mi történik a vaportrollokkal:
A vaportrollokal ez történik, úgyhogy saját érdekedben állj le.
-
Lonni #1720 csak 1 volt, a másikat sikerült kilootolnom :) -
Lonni #1719 Engem legyaktak félúton, kitöröltem a karit és indítottam egy human-t ott. Jó nagy segge van. :D