3718
-
100 ezer forintot annak aki berakja az első saját készítésű képet és bebizonyítja hogy nem csak a fejlesztők magyar reklámspambotja itt -
Ma roamingoltunk Alfar területen. Ha jól számoltam hatot postáztunk vissza a kövéhez. Esett zsíros loot is. Volt még két logoffski exploiter is, remélem a mai patch javítja a logout timert. -
Lyan Kyj #1716 Akkor mégsem olyan nagy a térkép, mint képzeltem. Este átfutok. -
DragonKnight #1715 Egyedül mentem oda én is mirdain vagyok. Kb 1,1.5 óra futás és lopakodás az út.
Puceran kell menni és akkor semmit se buksz csak az idődet.
-
Lyan Kyj #1714 40x leölnek, mire oda lecammognék. Én balról a második oszlop vízszintes közép kockájában vok, s velem együtt még pár elf..mirdain. Szóval veszélyes vállalkozás, de úgyis meg kell ejteni valamikor. De csak csoportosan. -
DragonKnight #1713 Ne add fel, a hátrányod nem nagy és nem behozhatatlan.
-
Lonni #1712 a péntek valszeg nagyobb érdeklődéssel indult, mint a csütörtök amikor nekem sikerült. -
Nem tudom, meg nem is jatszottam de a lelkesedesemnek mar annyi :) -
Lonni #1710 ja és akartam kérdezni, ti a skillekkel hogy álltok? -
Lonni #1709 na de majd hétfőn! -
Akkor nem a forumon vigyorognek :d Persze hogy nem... -
Lonni #1707 Sikerült bejutni tegnap? -
-
Jelenleg itt vagyunk:
-
Lonni #1704 naja most meló, asszem még benn vagyok, mert asszonynak kiadtam amire haza jövök vágjon ki egy kis fát. :D
Majd késöbb folytatás -
DragonKnight #1703 Hát az AltTAB úgylátszik nem mindenkinek megy rendesen. Nekem még sose fagyott le AltTAB miatt ez a játék pedig igen sűrűn használom.
DC után azért nem tudtál visszajönni mert a változatosság kedvéért akkor a Login szerver fagyott ki és aki bent volt az nem vett észre semmit, de a kint levő emberkék nem tudtak beloggolni.
-
naja észnél kell lenni különben ugrik minden amit nehezen szereztél :D
szinte kész adrenalin bomba ez a játék. pont ez a jó benne. -
Lyan Kyj #1701 Rohadt életbe, nagyon nehéz megállni és gondolkodni, ha gyanútlan ellenfél van a láthatáron... :(
Van egy undead terület mellett egy két npc-s, egyetlen épületből álló, védettség nélküli bank a semmi közepén. Melette írtottam 1,5 órája a csontikat, bankhoz visszatérve látom, hogy egy mahirim öli az npcket. Okos fejjel ahelyett, hogy először bankoltam volna, lerohantam őt, természetesen mana/stamina 15%-on volt, így esélyem sem volt. Idegesítő, hogy ennyire vérszemet lehet kapni, egész reggeli munkálkodásom gyümölcse egy ilyen felelőtlen tett miatt elszállt..pedig micsoda relikviákat gyűjtöttem!
Am. meg vagyok győződve róla, hogy vagy a térkép van ferdén állítva, vagy az összes mirdain küldetésben rosszul jegyezték fel az irányokat. Ami küldiben nyugat az a térképen kelet, ami nekik délkelet az a térképen délnyugat, stbstb.. Érdekes, na. -
Lonni #1700 ezt az alt tab még nagyobb gépigényű játékban sikerült véghez vinni, itt meg megbolondul az egész.
Meg minden beállításom resetelt amikor reggel beléptem a játékba. -
Lonni #1699 Semmi gáz túl éltem az egészet, írták, hogy a mob ai a leggyengébb elemet támadja :D -
Lonni #1698 picit hátrébb fagytam ki. -
Úgy látszik a moboknak külön aggrója van a restelő/afk/dc-zett/logoutoló playerekkel szemben. Sehogy nem lehetett rólad lehúzni a mobot... (csak hogy tudd mire számíts login után)
Jah, ha DC-t kapsz, akkor egy ideig nem lehet visszajönni. Nekem is volt rögtön az legelején, aztán mostanában csak egyszer. -
Lonni #1696 Lerohadt a login izéé, mert alt tab után, újra kellet indítani a gépet, és utánna már nem tudtam vissza jönni, ezért mára nekem ennyi, priv. üziben kérem küldjétek el a jelszót, mert nem tudtam belépni a szobába. -
Kalinka #1695 Melózom szóval msot ráérek leírni az észrevételeket.
Kari generálásnál minden okés kivéve a fejformák változatossága (legjobb még mindig az AoC)
Amikor beléptem elég darabosan mozgott, 1 órát szenvedtem a beállításokkal de csak a full árnyék kikapcsolás segített,
de még így sem olyan mint egy fps játéknál, gyorsnak gyors, de nem oylan sima a célzás messzire...
És elég rondák pl a falevelek is közelről. Oblivion pl szebb nálam pedig az se mai. (Lehet csak az én gépem a hibás)
Az első negatívum számomra, hgoy ott van egy elég nagy város de alig lézengenek benne npc-k, van pár merchant és ennyi
bár ez a kihaltság érvényes a tájra is, alig van mob. Ahol van ott meg csoportosan vannak és jó messziről jönnek csoportosan rád.
Ezeken a helyeken elég sok a népsűrűség és egyenes arányban növekszik ugye a gyökér emberek száma is. Harcolsz 1 mobbal megölöd nagy szenvedés után
(kezdőként elég erősek a goblinok) majd amikor vársz a megérdemelt jutalomra oda jönnek 3an és csak azt látod hgoyan fogy a lootod :)
Egyedül nem sokmindent tudsz csinálni ellenük, mert kb van egy alap fegyvered és ennyi.
Nehéz megbízni az emberekben, még ha segíteni is akar. Bármikor ki tudnak nyírni ha nem figyel az ember, de eddig úgy látom, hogy a nagyon szélsőséges embereket elüldözték a többiek is.
A többiek ember területen vannak így még nem találkoztunk, nehéz átjutni és bazi messze van gyalog. Egyszer neki indultam de a határnál (kb) már meg is ölt egy csapat ork.
Mással nem voltam még csapatban, vagyis még senkivel :)
Ahogy fejlődnek a skillek, úgy nő a sebzésük is. Sac/kb 11-12nél járok kétkezes kard és íjászatban, lesser magic vagy mi az olyan 16 viszont a manna missile 24.
Legnagyobb sebzést az íj adja nálam,majd kard és magic. Ellenben a nyil elég drága és amit a mobok dobnak azt hamar el lehet lövöldözni, szóval íjászat mellé kell még vmi más sebzés is.
A kezeléssel is gondom van néha, a helyes sorrend: berakni a fegyvert a kézbe, elővenni(R), mágiánál még beadni, hogy mit akarunk elsütni, majd jobb click
na most ha a nagy kapkodásba becsúszik vmi, esetleg kétszer rakod be a fegyvert a hotbarról,akkor kb megáll a mutatvány és szarrá vernek míg kideríted mivan, esetleg ha bele kavarsz egy jobb clicket is akkor meg aztán tényleg :)
azzal kijössz a támadásból és tudsz az egérrel mozogni (nem a karakterrel)
bocsi a hibákért és a fogalmazásért...ha kérdés van nyugodtan -
titani #1694 a SOLD OUT-OS ANNYUKAT GRRR -
/sigh
... -
vettem
-
Burca #1691 Koszonom az okos valaszt de legkozelebb inkabb kimelj meg plz :P
-
20:00 legyetek résen mert hamar elkapkodják.
Vear 4 pontot kapsz ellenséges faj leölésért. -
hanytol varhato hogy elindul? -
Nah en mar becampeltem a shopot xd -
1-2 hét -
Burca #1686 Amugy mekkora a lemaradas ha valaki 1-2 hettel kesobb veszi meg? -
Van szerver, ki jönne Alfar földre portyázni? Minden Alfar 2 alignement pont. -
titani #1684 ÖÖÖ... DragonKnight az 1668-as hozzászólásod
lefordíthatnád magyarra ..
sokat segítene a leendő belépőknek :)
thx -
titani #1683 Üdv
ha majd egyszer valamikor .../remélem már jövöhéten :P /
sikerül bejelentkezni és megvenni a játékot..
olyan karit szeretnék ami hosszutávon
3/4 részben mágiát használ
1/4 részben íjat
ehez majd melyk races-t érdemesebb választani?
1 : Mirdain
2 : Humans
csak ha majd ott tartanék ne ezen kéne filózni -
felvettelek. -
Remelem majd ma...! Soon™ enis meg tudom majd venni :D -
Lyan Kyj #1680 Beadtam jelentkezést Prophecybe.
Íjhasználatban eléggé alázok, bármilyen távolságra (határon belül persze) 98%-ban akár izgő-mozgó célpontba is betalálok:D
Nézegettem a skilleket, így már értem, hogyan jön ki az 500+. Eh.
Main statokat csak páncélokon illetve potik/kajákon keresztül lehet növelni? Vagy ha mondjuk sok mágiahasználat után azok az értékek is nőnek? Egyáltalán lehet növelni őket, vagy alap race-stat és kész? -
Kalinka #1679 soha nem értettem meg MMO-nál miért akkor melóznak a szervereken amikor a legtöbben online lennének, kivéve persze ha nagyon fontos fix lenne.
csinálják hajnalban/ennyi túlárit kibír a cég ;)