3718
-
Tevedtem :D mar az utolso gombra-katt is megvolt... erre 2 perc toltogetes utan kiirja hogy sold out... pedig mar a mailjeimnel spammeltem a refresht :D -
DragonKnight #1797 Hát majdnem félóráig birta a rohamot, tényleg többet adtak el mint a múlt héten. -
titani #1796 nah 10 perc helyett 15 perc ig volt nyitva
mire beenged sold out
esténként uj program
jó játék ez a frissítgetés minden este 8 tol LOL -
DragonKnight #1795 Hehe, WTB paccsnótsz.
De minek tekergessék ki a szennyest? most irják be hogy megint beraktak néhány területet mert arra járt véletlenül egy játékos?
Vagy irják azt hogy megint kivasaltak 1000 runtime errort, ami csak azért nem látszik mert az exception kezelő elnyomta?
Nincs semmi olyan dolog amit patchelnek most amit a nép tudtára kéne/lehetne hozni. -
Most enis eljutottam odaig :D talan ma! :D -
nlo ma eljutottam a buy gombig, de ennyi..
vicc ez az az igazsag
-
nah server down patch miatt ETA 45 perc...már ezt is kiírják.
fejlődnek nagyon fejlődnek fél év múlva talán már patch notes is lesz :D -
DragonKnight #1791 Hajrá hajrá vigyétek még meleg!! -
DragonKnight #1790 pedig azt intézzed mert azzal is beljebb vagy -
Eszrevettem, mar az accountommal sem tudok belepni :D -
DragonKnight #1788 10-15 perc múlva nyit a bolt és már most elég keményen ütik. Meglátjuk meddig fog tartani az a "jelentősen több" account mint amennyi pénteken 10 perc alatt elfogyott.
-
Az nem jo hir :( azt hittem egy keyt kapok amivel aktivalni lehet az accountot es igy az elso honapot... bar nem fenyeget a veszely hogy sikerulne megvenni :D, de a heten nem igazan tudnek jatszani :S -
DragonKnight #1786 Ja és be is tudsz egyből jelentkezni, és felkinálni szűz kis testedet a gank squadoknak. -
DragonKnight #1785 Abban a percben indul hogy elküldik a gratulációs levelet, vagyis a 2-3 perccel a vásárlás után. -
Tenyleg, ha valamilyen csoda folytan sikerulne megvenni ma, azonnal indul az elso honap vagy elotte aktivalni kell mint mashol? :o -
Burca #1783 Ejh ejh nagyon érik ez akkor :) -
hehe ugye ugye. nem akarom azt mondani hogy én megmondtam de én... :P -
Bandras DaSilva #1781 Köszi..időközben megtaláltam én is... -
DragonKnight #1780 Csak eddig kell visszaolvasni
1540-es hozzászólás
1539-es hozzászólás -
Bandras DaSilva #1779 No, befizetek én is Darkfallra mert WARban most nagyon szenvedek:))
Tudnátok valami jó oldalt linkelni ahonnan gyorsan jön le a kliens?
Láttam már, hogy volt itt pár link, de nem nagyon találom...előre is köszi... -
DragonKnight #1778 Egy másik mikor még a Review irója nem birt játszani vele.
What the Hell is DarkFall?!? -
DragonKnight #1777 Igen 7PM GMT vagyis este 8. -
megint itteni ido szerint 8 korul varhato a bolt? -
DragonKnight #1775 IGN Review olvassátok mig nincs bolt.
Review of Darkfall -
DragonKnight #1774 Egy kis Hamlet Battle hogy legyen fogalmunk arról hogy hogyan néz ki.
TSG Battle -
Lonni #1773 Na zsir a jelenlegi honunkban nem fognak szétlőni, majd csapatostúl meg kéne látogatni azt a várost, ha egyedül ilyen jól ment ott a gank, milyen lesz 4-5-en. -
igen de amíg nincs esély saját városra addig - szerintem - nem kéne ARAC klánná alakulni mert csak magunkkal cseszünk ki ( csöppet nehezebb lenne a boldogulás ). -
Középen a dwarf/ork/human terület szélén van egy semleges város, de nem néz ki túl élettelinek hely. Ettől függetlenül, én szivesen laknék ott is. Saját város alapítása után az alignement-nek nem sok jelentősége van. Például láttuk a Murder Herd-es várost, és ott mindegyik full-piros volt. Egyszerűen megtámadnak (meg kell támadjanak) mindenkit fajtól függetlenül. -
Lyan Kyj #1770 Már szétszpemmeltem vele klán csetet, de ARC erődök már lehetnek. Most egyfolytában oda járok, mert jó pillanatban sokat lehet nyírni anélkül, hogy leszednének az éberebbek. Elég hülyén van megcsinálva amúgy. Adott az ellenséges, alfar klán (az erőd alfar, a klán AR. A farkaskákat meg orkokat nyugodtan üthetem, de az emberek és törpök továbbra is üthetetlennek számítanak, mert rogue-ba megyek, ha kezdeményezek. A klánuk egyik felét üthetem nyugdtan a másikat meg nem? Mi ez már?
1 óra alatt 0.00 aligmentről 14-re felmentenm, de abból az 1 órábal 45 perc gyaloglás volt. -
amíg ilyen kevesen vagyunk sehogy. ott kezdődik hogy 10k g kell hozzá plusz még 1-2 dolog. de még ha meg is lenne meg is kéne védeni ami ennyi taggal nehézkes. -
DragonKnight #1768 Vérrel és verejtékkel (saját verejtékünk, de az ellenség vére
)
-
Lonni #1767 Tényleg saját várost/hamletet, hogy szerzünk majd ? -
Lonni #1766 Ha nem is orkokat és Alfárokat, Farkasembert indítottam volna, na de majd altként a következő szerón. :) -
azt nem tudom még hogy a klán alligmnet státusza hogy változik hogy ha ellenséges fajt veszünk be klánba - gondolom csökkenni fog - és a játékosok saját alligmentjét hogyan befolyásolja. -
DragonKnight #1764 Az ARAC klánoknak (All RAces Clan) van valami bajuk a saját város épitésével. Azt hiszem ( de utána kell nézni, volt a fórumon ez ügyben valami anyázás), hogy nem tudnak saját várost épiteni.
-
ha találunk semleges várost , nem tudom van e olyan ami teljesen semleges . bár én szívem szerint a human/törpe/elf trión kívül ütnék mindenkit. milyen már hogy egy büdös orkkal közösködsz ? vagy alfarral ? pfff :D
de mivel demokratikus klán vagyunk - még mivel nem vettem át a diktatórikus hatalmat :D - ezért majd szavazunk s amit a többség akar az lesz. ;) -
Lonni #1762 Nem tudjuk magunkat semleges városba bindelni? -
Igen , egyelőre még az . Később esetleg változhat a helyzet ha leszünk annyian hogy saját város alapításra/foglalásra lesz esélyünk. -
Archenemy #1760 Az volna a kérdésem, hogy a Prophecy aaaaz elf-törpe-ember klán? -
Pedig mar csortettem az account oldalra: d