3718
  • Torzonborz
    azért bőven van mit még felfedezni a világban. elég ha csak a térkép 4 szélén lévő szigetet nézem. azokat is meg kell sasolni majd. de azért én is kicsit nagyobb világra számítottam.
  • titani
    a continue to order gomb nem visz tovább megint ...grrrr
  • vear
    Javítok: két player város/határ másik területtel.
  • vear
    Nem is olyan nagy a világ. Mert most ugye human terület szélén vagyunk, és mik a szomszédos városok? Egy kezdőváros, meg a főváros. Gyakorlatilag csak néhány kör van: főváros, kezdővárosok, néhány terület széli város, aztán két player város senkiföldjén. Törpéknél is csak ennyit láttam. Olyan nagy választék nincs, és semleges városból se hiszem hogy kettőnél több van. Lehet hogy elméletileg 50k játékost elbir a szerver, de a világ tényleg csak 10k-t bir el. A queue-ból ítélve a 10k-t a szerver se bírja. Már tegnap-tegnapelőtt is látványosan nagyobb volt az átutazóforgalom, mint azelőtt.
  • DragonKnight
    Nem tom melyik a jobb,
    A WAR-t otthagytam a free hónap után, mert unalmas grind volt az egész.
    Ezt még nincs szándékomban otthagyni elég nagy a világ, hogy sokáig ellegyek a felfedezésével.
    Az un. HIGHEND PvP (city siege stb) egy 10 fős klán részére utópia, pont úgy ahogy a EVE-ben is utópia. Mi úgy tudunk ezen dolgok közelébe jutni hogyha egy szövetséges klán zsoldosnak felbérel minket egy háborúban.

• titani
    ténleg melyk jobb Warhammer online?
    vagy a Darkfall ? mármint érdemes a war-t otthagyni érte?

/ lehet egy uj szerelem ami előre viszi a világot ? /
    - ez utóbbi csak költői kérdés volt :D -
  • Lonni
    Ventrin vagyok, kérem böfögjetek be, ha lesz szerver, addig war-ban leszek

• Lyan Kyj
    Torzi üzijére reagáltam, nem nyomtam 'válasz erre' gombot, bocsi.
  • DragonKnight
    Nem szerverre gondoltam hanem egy másik, kezdő területtől távoli bindstone-ra mondjuk egy neutral városban.
  • BEAST #1829
    Felkeszitik a servereket, hogy meg tudjam venni vegre a jatekot :D
  • Lyan Kyj
  • Lyan Kyj
    Aztán majd a költözésért pénzt kérnek, úgy szokás..
  • Torzonborz
    hmm 15:48kor kari kiválaszt és még que... erghhh
  • DragonKnight
    Találni kell egy másik bázist.
  • Torzonborz
    mármint a guildben ? 8an.
  • RaSzTaH
    Apropó mennyien vagytok eddig bent?
  • Lonni
    jaj, utálom a sorbanállást, mennyi idő?
  • RaSzTaH
    "10:43 már most is que van ." - csak puszta kíváncsiságból kérdeztem ezért:P
  • BEAST #1820
    Majd ma delutan lesz megint! :D
  • RaSzTaH
    még mindig adnak el?
  • Torzonborz
    már most is que van .. nem lesz ez így jó.
  • Torzonborz
    "Nincs láthatatlanság, de az előbbi miatt igenis jól (sőt jobban) lehet lopakodni, rejtőzködni."
    kiegészíteném : pont emiatt nagyobb hangsúlyt kap a tereptárgyak kihasználása . jó pár fára fel lehet mászni , árnyékaikban megbújni vagy sziklák mögött lesben állani , fűben osonni stb.
    s mivel itt a hangokat messzebbről is lehet hallani így az osonásnak ( crouch walk ) még nagyobb jelentősége van ha meg akarod lepni az ellent.
  • vear
    Kb így tudnám összefoglalni: "Amikor eláraszt az adrenalin, és stressz alatt mérlegelned kell, akkor az egyszerűbb grafika áldás, nem hátrány, megkönnyíti a dolgod, ha eleve csak a fontos dolgok látszanak."

Az animáció "furcsasága" fel sem tűnik játék közben, az csak a youtubon látszik.

Itt minden a PvP funkciók köré épül. Például nem tudsz a hátad mögé nézni, csak ha ülsz. Nincs láthatatlanság, de az előbbi miatt igenis jól (sőt jobban) lehet lopakodni, rejtőzködni.
  • Torzonborz
    a karakterek nem túl szépek a többivel viszont szvsz nincs gond , elég hangulatos a táj is. na és persze ami fontos sok player esetén sem szaggat be ez pedig pvpnél nem mindegy.
  • Lonni
    Hát a youtube nem adja át a valódi minőséget, de annyira nem is jó a grafika, viszont elbírja a sok mukit egyszerre.
  • DragonKnight
    Tegnapi "tömeges" account eladás eredményeképpen este fél egykor háromnegyed órás login queue volt. Hát nem tudom hogy örüljek-e annak hogy sok embert engednek be egyszerre...

• DragonKnight
    Aki azt kérdezi hogy mi a jobb a sex vagy a legó, az csak nyugodtan legózzon tovább.
  • Tatyla
    ez a játékban is ilyen bűn ronda vagy csak ezek a képek csalókák?
  • Lyan Kyj
    A legutóbbi aligment növelő alfar klánbázis (amúgy Murder Herd erőd) látogatásakor (22-n állok:P) loptam egy hátast, azzal végre lelovagoltam emberekhez:)

Sajnos questeket nem ad egy human NPC sem, szóval marad a pure pvp.
  • stevyxix
    "Vagy egyszerűen jobb mint a sex?"
    Hát akkor neked elég rossz élményeid lehetnek :D
  • empie
    Szevasztok,

akinek sikerült bejutni már a játékban,picit összefoglalhatná,hogy milyen in-game a játék. érdemes-e egyáltalán bajlódni vele? vagy sok a bug,vagy minden megy már simán. Vagy egyszerűen jobb mint a sex? :)
  • atomkrumpli
    miket hall az ember hogy stamina hack meg instant teleport miatt kinyírhatatlan karakterek FTW - remélem ezeket javítják mert ez könnyen kinyírhatja az egész játékot :-(
  • titani
    de mikor állítanak már be több szervert akkor ?

ha nekem 100 000 ember akarna fizetni 16 000 ft-ot fejenként
    akkor az lenne az első hogy még 10 szervert felhúzok
    hitelbe és a befizetett összegböl rendezném.. lol
  • Jockey
    szemetseg, en is eljutottam cvv kodig, de utann vissza dobott product oldara es kezdodott megint elolrol minden..:)
  • vear
    Elméletek:

1. Gagyi account szoftver, mint ahogy állítják
    2. Kb százezer ember hammereli az oldalt, ami ellen nincs védelem
    3. így oldották meg, hogy egyszerre ne tudjanak sokan vásárolni
    4. Direkt csinálják, hogy növeljék a hype-ot

Lehet hogy egyszerre igaz mindegyik.
  • DragonKnight
    Akik még nem jutottak be azoknak egy thread a hivatalos fórumon

The official Aventurine CAN GO FUCK YOURSELF thread

Akik pedig bejutottak azoknak egy másik

The Official I GOT IN Thread!
  • Bandras DaSilva #1802
    lemaradtam ma én is:))..mondjuk annyira nem bánom mert a klients is le kell még szednem...majd holnap 5-től hátha több szerencsénk lesz.
  • BEAST #1801
    Igen azt, de 2 perc toltogetes utan visszadobott az account oldalra hogy sold out :s
  • DragonKnight
    Holnap délután 5-kor lesz bolt!!!

There is a short server downtime we're experiencing currently. We're applying a patch and doing some routine maintenance. The servers will be up very soon.

Tomorrow sales will open up at 4pm GMT instead of the usual 7PM. We've doubled the available copies and we'll be watching for any effect this has on the game with queue times etc. If we don't see any issues, we'll continue offering more copies all week.

Today we started permanently banning accounts involved in using 3d party programs to exploit. Don't be surprised if you've used these programs and your account is banned. We'll continue doing this every day while simultaneously attacking these issues at their source.

Thank you
    The Darkfall Team
    CVV kódot kért?

Mert az az utolsó stáció és utána jön a mennybemenetel....