3718
  • vear
    Nálam is volt hogy jó sokáig volt a queue, aztán rákattintottam mégegyszer a karira, és akkor relatív gyorsan beengedett. Fórumon is írták.
  • Kalinka
    lehet hgoy inkább vissza bindelek, vagy vhova középre
  • DragonKnight
    hat az a baj hogy rengetegen jöttek most újak. Én is leszakadtam most és szinte lehetetlen bejutni.
  • Kalinka
    2 napja minden este queue-ban vagyok de nem enged be, azt hittem már megoldották a bindstone problémát, vagy van vkinek ötlete?
  • empie
    Holnap is 8tól várható a BUY?
  • Lyan Kyj
    alul nagyítóra kattolva lehetett keresni:p
  • Torzonborz
    /clan szöveg és utána külön fülön ott lesz a clan cset .
  • titani
    hogyan tudok a guild csatira írni ?
  • titani
    megtaláltam a Prophecy guildot / van 369 guild .. 19 oldalon :D/
    rá kattintottam az apply gombra.
    hogyan tovább ?
  • Lyan Kyj
    Zöld: Elf terület, körök a városok
    Rózsaszín pont: Káoszkő
    Sárga pont: neutral bind
    Piros kör: Murder Herd
    Kék Pontok: Ember városok

Lila úton, Charybdis után egy szűk járatú barlangon át kell vágni, ott mindig vannak, illetve a nagy folyónál szinte mindenhol.

• vear
    The Prophecy vagy csak Prophecy
  • titani
    a Dark Prophecy a guild név ?
  • vear
    A teljesen random bejutási esélyek miatt minden klán csak részben tudott bejutni EU1-re, sok klán panaszkodik még mindig, hogy csak fele jutott eddig be, szóval nem hiszem hogy ilyesmit meg mernének csinálni. Esetleg egy free-transfer keretében, de gondolkodjunk erről akkor ha megtörténik.
  • Torzonborz
    guildhez add be az apply-t mert csak úgy tudunk felvenni.
  • vear
    A Murder Herdes város hol van a középső barna részhez képest?
  • AtomSplitter
    Nah látva a sok sikeres emberkét meg a bannercserét nekem is kezd megjönni a kedvem a játékhoz, mármint az F5 spammeléshez :) De asszem még tartom magam egy hónapig.

Viszont aggaszt mi lesz ha esetleg indítanak új szervert és teszem azt az Eu1-et "betelt"-é nyílvánítják. Az a kevés magyarság csak mégjobban szétszóródna...
  • titani
    thx ez hosszu futás lesz :D
  • Sáska
    #1800-as post alapjan sztem nem, mert azt irtak, hogy ma 8 helyett 5kor lesz.

de hatha..
  • Lyan Kyj
    Veartől:
    (Két kockányival északra és onnan keletre vannak az ember városok)
  • titani
    akkor
    név : Bako Kampeca
    faj : Mirdain
    kezdöhely: King~s Holdfast
    előre is köszi az invitet :)
    kéne 1 térkép kép hogy merre haladjak felétek
  • Lyan Kyj
    Én Elf területen rossz lettem, meghaltam és kb 4 kockával keletebbre kerültem a chaos stone-hoz, onnantól egyetlen ellenféllel sem találkoztam (elf Charybdis után alfar seregek kempelnek az átutazókra várva, szóval az a négy kocka szerintem nagyon sokat segít. Félúton a Murder Herd klántól loptam egy hátast, úgyhogy hamar leértem.

Szerintem a leggyorsabb és legbiztonságosabb az lenne, ha minden új játékos átmenne pirosba (éppen hogy), meghalna, mi is a káoszkőhöz mennénk, s onnan legyalogolva útközben Murdereseknél megállva visszatornásznánk jóra az embereket (2.0 pont jár 1 ellenség után)
  • Jockey
    ma este 8kor megint lesz shop?
  • vear
    Mindegyik messze van. A Mirdain területen belül nincs nagy távolság, meg biztonságos is utazni, de a Mirdain terület és a Human terület között gáz. Lyan meg DragonKnight megjárta az utat, tudnátok valamit kiagyalni, milyen módszerrel lehetne könnyebben lehozni az újakat? Mekkora partykba ütköztetek útközben? Van realitása annak, hogy szervezzünk egy partyt Mirdain területre, és egyszerre lehozzuk azokat akik ott vannak (tudtommal most ketten)? Az a meglátásom, hogy mivel egyre többen jutnak be a játékba, így az utak is egyre forgalmasabbak, és átjárhatatlanabbak lesznek.
  • Lyan Kyj
    A legjobboldali, King's Holdfast.

Monkfieldtől nyugatra, nagyon picit délre van egy pár négyzetméternyi fútlen terület. Ha este van, ott megjelenik pár Malaut szolga. Életük kevesebb, mint a goblinoknak, csak picit többet sebeznek. A loot sokkal jobb ott, plusz senki az ég világon nincs arrafelé.
    Az meg külön bónusz, hogy ha ott vagy alkonyatkor, akkor az első turnust sérülés nélkül le tudod nyírni, mert bugos.
  • vear
    Gratz a bekerülteknek, kitartást a kimaradtaknak.

Tegnap kezdtem Fraps-olni a vadászatot, csak mindig akkor felejtettem el a felvételt elindítani, amikor harcoltunk.
  • Filder
    Van a környéken másik goblin falu is, ahol sokkal kevesebben vadásznak.

Ráadásul a Monkfield melletti goblin falunál van a legtöbb olyan játékos, aki alig várja, hogy "szürke" legyél, s már meg is öl. (Hm, tulajdonképpen eléd áll, hogy őt találd el.)
  • titani
    srácok a Mirdain 3 kezdő hely közül választhat
    1:Leafhelm
    2: Beladin's rest
    3: King's Holdfast
    melyk van közelebb a magyar guild táborhoz ?
    vagy mindegy melyket választom ?
  • BEAST #1851
    ez a 30 jatekos / goblin vadaszat igazan jo fejlodesi modszernek tunik xD
  • Lonni
    Warhammer teljesen más, így nem lehet összehasonlítani.
  • Lonni
    zsír grati
  • DragonKnight
    Gratula a bejutottaknak, a fórum nagy anyázásba csapott hogy szegény usákok meg lettek szopatva ezzel a bolt időponttal, de lehet hogy pont emiatt tudtatok bekerülni.
  • BEAST #1847
    Vesgar Rhul a nevem, embert kezdtem, Monkfield kornyeken rohangalok mint egy mergezett eger. Jelentkeztem a klanba.
  • DragonKnight
    No és a vizalatti dolgokat nem is emlitettük meg a kis szigetekből álló szigetvilágot.
  • titani
    Server online
  • titani
    GZZ BEAST :D
    ha Mirdain-t kezdessz szolj :D

ööö... ha a szerverre lehet csatlakozi írjátok be pls

és most az 1.0.31-es verzió van . ez lessz updatelve ha lessz szerver ?
  • Bandras DaSilva #1843
    No, ma eljutottam a Buy gombig...aztán ott meghalt..ide 2x is sikerült eljutnom....gondolom előbb-utóbb csak megy majd.
  • Archenemy
    Ma sem nyertem :/
  • Torzonborz
    óbazzzz

nyah kari nevet mindenki írjon be ide lécci aztán ahogy beléptek szépen beadni apply-t.
  • BEAST #1840
    Van egy rossz hirem :/

nem usszatok meg, bejutottam

• titani
    Nnyahh skacok
    felado: [email protected]
    tárgy:Purchase Creadet
    a kitartás meghozza gyümölcsét = apad a pénztárcád :D