Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOGO nyitva a bót

GW2: Dragonknight.5302

BTW én kb 2 óra alatt tudtam az accountot megcsinálni és a pre-ordert befejezni. Szóval kell hozzá kitartás.

lol

AMMMMATÕRÖK még azt is elfelejtették kireszelni hogy most már nem preordert adnak el 😊

Update: We had to bring down the shop to fix an error we were seeing while the first orders were being taken that showed some users making a successful pre-order rather than an order. Those of you who show a successful pre-order will be enabled to enter the game after tonight's patch has been applied. Sales will be back up in a few minutes and we hope everything will be ok. We apologize yet again for the delay.

vazz nyitva volt 21h 05 -töl 21h 10-ig
akkor se ment tovább az oldal lol
azóta be se jön... ez kinlódás
ezeknek nem kell a lóvé?
vear
Egy óra refresh után még a login-képernyõ se jött be. Nem hiszem hogy még sok estémet rá tudom szánni a "DarkFall-vásárlás" játékra.

de még ember úgy gondolná, hogy levonták a tanulságot, de hát, mégse 😊

a jelszo es a dobozt mindig x-elni kell ha beirtál valamit vagy változtattál. Ha minden ki van töltve akkor csak a shop TAB-ra kattintasz.

amúgy a profile infónál, amikor tovább megyek az order gombbal be kell írni a jelszót, és be xelni a dobozt?, vagy simán tovább enged, illetve most nem simán.

ez kérem a mély balkán.
Kötöttek egy szerzõdést a Globalcollecttel akinek még irodája sincs Görögországban. És nem arra van kihegyezve hogy ekkora támadást ledolgozzon.
A fiuk összedobtak egy php oldalt amivel regisztrálják a vételt majd úgy gondolták hogy SZINKRON online le is nyomják a merchant torkán a tranzakciókat. Csak ez agyonveri szervert mert lassú az adatbázis lockban van majd timeout-ol ragadnak be egymás után a szálak és a végén azt mondja a web szerver hogy FU.

Egy láda sört rá hogy ez a baj. De ezt ne tudják már kireszelni rövid idõ alatt ezért küzdenek mint disznó a jégen.

Torzonborz
nem baj ne add fel ! szükségünk van Rátok a húsdarálóban 😄

ne meg persze egyébként is. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

vear
Tényleg nem értem minek jó ez nekik. Egy sorbarakós web-boltot egy nap alatt meg tudtak volna csinálni.

kiunnak

Nem baj, minél többen kinnak belõle, annál nagyobb az esély nekem 😄

Torzonborz
hajrá srácok ne adjátok fel !!!

annyira jó ezeket a kicsi nyüves goblinkákat csépelni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

én most nem játszok mert meló van de mivel fennt vagyok az irc-n meg megy forum refresh is tudom mondani a hireket

ja de már azt is mute-olják mert megy flame war

Irc infó?

Sales are OPEN, but the service is down for a moment, will be back up soon. Sales will be open until sold out (which will be quickly!)

Csak 5 percig volt fent, nem sok fogyott de gondolom kivégezték, most reszelik egy kicsit tesznek rá még egy méter szendvicspáncélt hogy birja a tüzet osztán újrainditják

akkor várok még egy kicsit warral.

Ja de ujrainditják mindjárt

Már lelõtték az oldalt.

Ne adjátok fel, de ha ma nem sikerül akkor talán holnap

Ez van, amikor megint jön az ostrom úgyis lehal a szerver mint az elsõ napon.

Update: Had to bring it down for a few minutes, be back up shortly

Agyoncsaptátok a szervert de mindjárt megint elinditják 😊

Ma sem sikerült

csak óvatosan, nyugodtan nincs f5, vártok a timeoutra vagy kaptok egy kövér BANT

Nyiiiiiittvaaaa a bóóóóóóóóóóóóóóóóóót!!!!!!!!

Na srácok, hajrá hajrá😊

köszi a válaszokat DragonKnight
megnyugtattál hogy nem én csesztem el valamit 😄
42 euro + 19% ÁFA

Darkfall online behind the scenes😛 Remélem ma máe tudok venni accot... Mennyivel fogják terhelni pontosan az egyenlegem h szerencsés leszek és meg tudom nyomni idöben a buy gombot? (euroban kérdezem ofc...)
21.00-kor lesz, és kész

aszonták ma este, ismerve õket ez akár reggel 4 is lehet.

Múlt héten 21.00 körül nyitották meg az oldalt, most ekörül várható, nem?

irc.stratics.com/#darkfall

Itt pedig lehet olvasni a hatalmas irc zerget ha be tudtok jutni mert éppen ez is teli van de fogják növelni.

irc:irc.stratics.com/#darkfall-announce

Itt be fogják jelenteni hogy mikor nyit ki a bolt

A fórum meg nem birja a majd 5k usert aki egyfolytában frissiti a news oldalt

vear
Lassan úgy érzem, hogy lehetetlen lesz accountot venni. Egyre többen fognak hallani róla, és egyre többen próbálnak majd venni. Tehát jobban növekszik a potenciális vevõk száma, mint azoké akik már vettek, szóval romlanak az esélyek. Afenébe. Tuti hogy megjelentek a nepperek is.

Azt kellett volna csinálniuk, hogy regisztrálnak mindenkit. Aztán sorsolás alapján ajánlják fel a megvételt naponta bizonyos számban. Nem preorder, hanem regisztráció. Ha nem jelentkezel két napig, amikor kisorsoltak, akkor kiestél a sorból. Ez így nem járja, hogy egész este a frissítés gomb nyomogatásával teljen el. Ezt be is fogom írni a fórumra, mihelyst megint van, és lenyugszik.

Igen azzal a passworddal tudod hitelesiteni a profil változtatást (Billing infó update)

No a fórum most ment offline-ba terheléstõl. 😊

Lehet kezdeni a account page refresh mondjuk 10 percenként. Mert már nem látjuk meg hogy mikor nyitják a boltot.

mégvalami
a Billing Informationnál a legalsó rész kér egy
Password-ot. az ugyanaz az a pass mint amit megadtunk az
account kreálásánál igaz ?
1. várni mig az online shop nem lesz offline
2. belépni oda
3. gyorsan rátaposni a BUY gombra
4. Várni a levelet amiben azt irják hogy BINGÓ
5. beloggolni és játszani, mihelyt az account active lesz.

Üdv
ha van kreálva név és jelszó.
és kijött e-mail is /2 is/

1 : Darkfall Registration Confirmation
2 😄arkfall Registration Complete
és a linkre kattintva aktiváltuk az acc-ot.

belépve az accountra jobb oldalt megjelenik
a Billing information. ... kitöltve
Update Profile and Billing Information succefull.
/pénz van elég a megadott bankszámlán / mastercard/

ezután mit kell tenni ?

mert ezt írja ki :Temporarily sold out .
elméletileg az összes skillt maxra lehet gyúrni pont úgy mint ez EVE Onlineban de örökké tart.
Szóval igen lehetsz Harcos aki sárkányfüvet gyûjt és zsákot var amibe a saját maga gyártotta kétkezes fejszéket rakja 😊

Te döntöd el hogy milyen képességeket tervezel be a karidnak és ha azokat használod akkor azok fejlõdnek.

A crafter skillek is ugyanolyan skillek mint pl a sword play, stb. Ha craftolsz akkor fejlõdnek.

Mr_no_NaMe
Õõõ itt a craft szakma, az csak egy al skill ág, vagy egy rendes fõ szakmát elfoglaló dolog? Tehát crafter mellett én nem tudok harcos skillt felvenni mint mondjuk az swg-ben? Vagy itt is annyit ér a craft mint a wowban, hogy a vadállat harcos izombarom is lehet ügyeskezû nyugodt, higgadt szabó?
Szerintem próbálkozz csak nyugodtan. Csodálkoznék ha 1000-2000 copy-nál többet adnának el, szóval hamar el fog fogyni.

BEAST
Hat akkor lehet varok meg egy kicsit, megnyitjak a shopot, es remelem nem kapkodjak el 10 perc alatt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."