3718
-
empie #1918 hogyan lehet külső nézetre váltani ?:D -
Kalinka #1917 2 perce online a szerver de már queue van -
Ez komoly, 10 perc alatt összeraktak egy újabb patchet. -
Filder #1915 Teljesen kizárt, ma már nem lesz nyitva. -
Lonni #1914 Inkább az volt a baj, hogy amikor mondta valaki, hogy ugorjunk le, én voltam az egyetlen aki hallgatott a parancsar, lennt próbáltam legyanki az egyiket, aki low hp-n volt, de elszaladt, és aztán meg 2-en jöttek vissza, és még mindig mindenki fenn volt vagy halott. :D
De a legnagyobb baj, hogy egy tök szar válas drop miatt volt az egész, holott sokkal jobb lett volna Alfárokat ölni, ma este valszeg nem leszek, mert dolgozom, jó szórakozást kívánok az újanak.
Apropó, én a solo contentet híányolom. -
en is raneztem olyan 17:10 korul, es azt irta, h zarva a bolt.. gondoltam majd akkor este.
tudja valaki, hogy 8kor nyitva lesz-e megint? -
empie #1912 volt :) -
Elvileg online, meg jön új patch is. -
empie #1910 és mikor várható a szerver indulás? vagy csak úgy random 1x csak?! -
Kalinka #1909 szerverek lent, majd utánna -
empie #1908 ez a "Queuing" meddig várható? -
Bandras DaSilva #1907 kis óvatos...valszeg 1 hónapig jól el leszek aztán meg majd sírok...mostanában igen fasza drama queen számaim vannak WAR-ban is..a guildem meg röhög rajtam:)) -
Burca #1906 Na majd kivancsi leszek a te velemenyedre is :)
Aztan majd warbart is meghallgatom... :)
-
empie #1905 Queuing..... -
warbar elmeletileg jovoheten all majd sorba xD -
Mik hiányoznak? PreCU SWG nálam etalon -
Bandras DaSilva #1902 Nem is ugyanazt keresem, csak hogy kitartson sokáig....kicsit az agymra megy, hogy kb fél éveket tudok egy helyen maradni mert utána a., uncsi lesz b., elbasszák a fejlesztők....nagyon kíváncsi vagyok erre....remélem be fog jönni:))...no, mindegy Du majd elvileg holnap este találkozunk...látom Jockey is itt van...warbarék? -
óóó hát SWGnél azért ez jóval keményebb plusz onnét nekem sok minden hiányzik ami itt nincs.
de gratula :) -
Bandras DaSilva #1900 No, úgy néz ki nekem is isikerült megvennem....confirm mail még nem jött...de az acc oldalon active statust mutat....mondjuk még nem tölöttem le semmit..szal valszeg ma este még kimarad...kb holnap estétől viszontremélhetőleg jövök:))
Ahogy látom lesz pár ismerős arc....ami külön jó:))...most már csak azt remélem, hogy ez kitart kb annyi ideig legalább mint anno az swg:)) -
jóvan gyertek csak :) -
Filder #1898 Jelenleg egyetlen szerver van, s az most valóban off.
GMT 5.30 PM körül indul várhatóan. (Vagyis 18.30 körül elméletileg.) -
Archenemy #1897 Jaaa, de nem is ezért jöttem ide, hanem azért, mert asszem sikerült bejutnom (biztos ugye csak akkor leszek, mikor loginelek, az meg csak este lesz). -
lol raneztem en is az acc oldalra erre tudtam venni..:p
i coming..:p
-
empie #1895 Na elvileg sikerült megvennem. A kérdésem az lenne,hogy jelenleg nem mennek a szerverek? mert nekem azt mutatja,és ha nem akkor mikor várható ?:) -
Archenemy #1894 Na de akkor... miért bök rá az acceptre? Miért nem várja meg, míg letelik a 60 mp, és feléled a bindstone-nál? Vagy valamit rosszul hiszek/tudok? -
de , élesztésnél acceptre kell bökni. -
Archenemy #1892 "és megöljük, majd NEM gankoljuk hanem feltámasszuk és utána ÚJRA megöljük. "
De genya. Nem ő dönti el, hogy fel akar-e éledni, ha élesztik? Gyanítom, hamar meg lesz ez változtatva :/ -
tegnap 5-tol lehetett, szoval erdemes lesz figyelni :) -
empie #1890 Rendben. köszönöm. és gondolom ma ugyan úgy 8tól lehet vásárolni!? -
szokványos guild invite nincs. ha sikerül bejutnod rá kell keresni guildre és apply-t beadni. -
empie #1888 Sziasztok,
Ha isten is úgy akarja a mai nap folyamán ha sikerül megvennem a játékot akkor én is csatlakoznék hozzátok. Kérdésem a következő lenne,hogy van rá lehetőség hogy a guildbe csatlakozzak,vagy valahol jelentkeznem kell,vagy hogy szokott ez nálatok működni.És előre bocs,a hülye kérdésekért,de egyenlőre fogalmam sincs a játékról,csak az olvasottak alapján próbálok egy kicsit tájékozódni. Előre is köszi a segítséget. -
DragonKnight #1887 Hát ja csak az azzal van baj hogy "Persze egyenként". -
Meg nem igazan jottem ra hogyan kellene soloznom oket, de soon! :d -
Lyan Kyj #1885 Highwaymen, kentaurok, undead, Malaut servant is mind ölhető kezdőfegyverekkel is. Persze egyenként. -
DragonKnight #1884 Hát az az igazság hogy ebben a játékban max a harvest node-okat tudod leszólózni.
A kezdő terület goblinjain kívűl nem sok minden van amire sikerrel rámozdulhatsz. ÉS a goblinok közül is csak a scout és a fighter az amit meg lehet próbálni, mert a shaman már nem szóló téma.
Tény az hogy ez csapatjáték, a tegnapi 6 fős party arra barlangra ahol voltunk épp optimális volt, mikor hárman próbáltuk meg ugyanezt akkor igencsak kínlódtunk.
a PVP-vel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sajnos én hamarabb elpusztultam hála Killera "áldásos" tevékenységének (Friedly Fire FTW) és így nem tudtam ott lenni, de amit hallottam az nem tetszett.
Alvurnak volt igaza. HA betámadnak minket akkor nincs mese mindenkinek rá kell ugrania a támadóra és koncentráltan egyet ütve le kell őket darálni. Ellenkező esetben ők darálnak le minket, mint ahogy megtették. A grind spot megvédése meg kötelező. A ventrillón pedig összetudjuk organizálni hogy kit kell ölni. Ha ez azt jelenti hogy pirosak leszünk akkor azt jelenti. Eggyel több indok hogy elmenjünk Alfart irtani.
Az alignement grind pedig egyszerű. Befogunk egy pucér noob Alfart és megöljük, majd NEM gankoljuk hanem feltámasszuk és utána ÚJRA megöljük. És igy tovább míg ki nem lép a lelkem ( ezt meg nem teszi, mert akkor 1 óra queue vár rá) Ezzel a módszerrel 2 pontonként lehet grindelni az alignementet.
Nekem van 24 pontom szóval én bármikor bevállalom azt hogy megölöm akit betámadunk.
-
Nekem legalabb van mentsegem, de nektek...
Amugy tenyleg csak azzal szurtuk el hogy nem voltunk elegge batrak hogy mindannyian beszurkuljunk/pirosodjunk ezert egyenkent oltek le minket :)
-
Egyelore erdekes jateknak tunik, a grafika egyaltalan nem rossz, kulonosen a napszakok valtakozasa tetszik, de meglepoen meg a karakterek sem lettek annyira gagyik mint hittem... legalabbis a human, a mirdain es meg a torpe karakterek teljesen rendben vannak. :D Ami elsore zavart az az, hogy a kezdo teruleten, ahol olni is tudnek ezen a "szinten" nincs eleg mob, viszont ahol a tobbiekkel rohangaltam tegnap ott semmit sem tudok lesolozni, ezert leginkabb foldturasba oltem az idomet :D A harc egyelore eleg kaotikusnak tunik, mindenki rohangal ossze vissza, kerulgetik a masikat (a mobok is -.-) es igy nulla skillel nem tul valtozatos meg :)Az UI-n es az animaciokon meg van mit dolgozni, amugy egesz rendben van. -
na srácok azt hiszem a tegnapi pvp után van egy kis megbeszélni valónk mert valahogy nem tudjuk hogy mikor mit kéne csinálni.
este ventrin kéne erről beszélni mert a tanulságokat le lehet belőle vonni. -
DragonKnight #1880 de ha nem akartok harcolni akkor kiúsztok a tengerre és körbeússzátok a kontinenst :) ha partközelbe maradtok akkor biztonságos (nem esznek meg a cápák) csak kissé hosszú. Viszont űber úszó skilletek lesz a végére.
-
DragonKnight #1879 Én a barna területen jöttem át a két nagy tó között, kb. egymagasságban a mi jelenlegi helyünkkel.