3718
  • Murmur
    #1956: a maszkalas, pecazas jo dolog lenne, de ha barki barhol leol es bukod a cuccodat, akkor szerintem elveszik a felfedezes hangulata, mert azt lesed kozben is, hogy mikor ugranak rad harman. Safe teruletek meg gondolom nincsenek.

#1957: ha olyan, mint az EvE, akkor jobb is ha elkerulom. Amennyire tetszett az elejen, ugy meguntam par het utan. Semmi valtozatossag. A DF-ben legalabb mar az elejen lehet normalisan PvP-zni. Falka taktika vajon ervenyesulni fog itt (is)? Valoszinuleg tartom, hogy legyen pl. 10 ember akarmilyen skilles, 20 masik levagja oket.
  • BEAST #1957
    Mivel lekoltoztem a tobbiekhez, itt nem tudom anyira oldokolni a mobokat amig utol nem erem magamat skillekben, de parosan nem volt gond. Vannak questek, nem tul bonyolultak, legalabbis az eddigi 5 amit megcsinaltam mind ilyen olj meg x ilyen mobot meg menj beszelj y-nal felek voltak :D Endgame meg gondolom mint Eve onlineban a klanok/szovetsegek kozti haboruskodas, politizalas, varosok es birodalmak epitese.
  • Torzonborz
    harvestelsz/craftolsz/pecázol/mászkálsz/pvpzel vagy amit akarsz. bár az utóbbi egyedül veszélyes de nem lehetetlen.

nincs szokásos quest/end game content. ez nem egészen arról/úgy szól mint a szokványos content alapú mmo-k.

• Bandras DaSilva #1955
    Köszi az infokat...a többit majd este in game
  • Murmur
    Puszta kivancsisag:
    - egyedul mit lehet csinalni a jatekban?
    - mi az endgame?
    - mennyi es milyen kuldetes van?
  • BEAST #1953
    Megtortent :D
  • DragonKnight
    No mehetsz mert a szerver ONLINE :)
  • BEAST #1951
    En hulye meg orultem is hogy haza hozhatom a munkat... tehat lesz idom jatszani
  • DragonKnight
    örülj neki hogy a maintenance most már délben van és nem este 8-9-kor mint a kezdetekben.
  • DragonKnight
    Melee támadásból van összesen 2.

Egy vízszintes suhintás meg egy függőleges. A vízszintes fegyvertől függően akár több ellenfelet is el tud kapni. A függőleges pedig koncentráltan az előtted álló ellenfelet éri el.
    A két támadás fajta között a T billentyűvel tudsz váltani. A bal egérgombbal meg támadsz. Jelenleg (és még egy darabig) nincs skilled amit meleeben tudnál használni. Ha majd 25 pontot összegyűjtesz a kiválasztott melee skillben akkor veheted meg az első aktív skilledet, amit kitehetsz a toolbar-ra és onnan tudod aktiválni.

Ha megölsz egy barátságos faction tagot (ember, törpe, mirdain), akkor kapsz 8 pont alignemment büntit. Mivel 10 ponttal indítasz ezért egy gyilok még nem tol pirosba de már kettő az igen. Ha ellenséges faction tagot ölsz meg (ork, alfar, mahirim) akkor a gyilkosságért 2 pont alignement növekedést kapsz, ha legankolásáért plusz két pont jár.

Ha a saját factionba tartozó játékost egyszer megütsz akkor 10 másodpercig szürke vagy, ha többször, akkor 2 percig szürke vagy. Amíg szürke vagy addig mindenki büntetlenül támadhat és megölhet.

Ezért vigyázz arra hogy még véletlenül se üss meg játékost mondjuk questelés közben mikor mindenki arra gyúr hogy leüsse azt az egy szerencsétlen goblint. De vannak akik a direkt beleugranak az ütésedbe és utána elkezdenek támadni, ha akkor nem ütsz vissza akkor 10 másodperc múlva elmúlik a szürke és akkor ők lesznek a szürkék ha ütnek.
    Ez az egész nem érvényes klánban és partyban, a klán és party tagokat büntetlenül támadhatod akár városon belül és akár meg is ölheted őket. Ezért nem szabad ismeretlen partyba csatlakozni mert leölnek mint a disznót és kirabolnak.
  • BEAST #1948
    Hazaerek erre nem megy a server -.-
  • Torzonborz
    ha megütöd akkor átmeneti időre leszel rouge ilyenkor vagy szürke.
    ha megölöd és az alligment státuszod minuszba megy akkor leszel piros.
    induláskor 10es a státusz szóval az elején nem érdemes szövetséges/saját fajt gyilkolni hacsak kifejezetten nem ez a célod. ;)
  • Bandras DaSilva #1946
    köszi a felvételt:))

Akkor is mehetsz pirosba ha csak megütöd az ellent vagy meg is kell ölnöd? én kicsit hadonásztam a kezdő karddal amikor betámdtak ketten de asszem nem találtam el egyiket sem...meg amúgy sem tartott sokáig a harc:))

Még egy..aztán a többit majd in game...a kezdő támadásból csak egy van? nézegettem de csak kb 1 féle vágást tudtam csinálni. még 1 gyors...a tollbarba rakás drag and drop?...csak 1 skillta találtam..azt meg nem tudtam kivenni...
  • Filder
    Bocs még egy "tanács" kapcsolódva DragonKnighthoz, ha beszürkültél, menekülj.

Néhány nem teljesen kezdő sportot űz abból, hogy a goblin táboroknál öli az óvatlanul beszürkült kezdőket.

(Na ja később már a játék elengedhetelen része, hogy ha megtetszik valakinek a sapkája - s ő elég rossz bőrben van - megölöm és elveszem tőle. Na de az első küldetés helyénél...)
  • Torzonborz
    Bandras , Koppany felvéve :)
  • DragonKnight
    Hát igen este nagyobb lesz a sor...
    Questeket a concillor (vagy mi a rák) nevű emberke ad általában a város bejáratánál található. Ha F gombot nyomsz rajta akkor ugye feljön egy ablak. Abban az ablakban van egy quest fül is és ott vannak a questek amiket adhat neked. Ha a kezdő dolgokat megcsinálodf neki utána adhat újabbakat is.

Jól láttad kb 0 pénzed van induláskor és goblin írtásba kell kezdened questtel vagy enélkül hogy egy kis cucchoz/aranyhoz juss.
    Ha nagyon nem birsz érvényesülni akkor szólj és elmegyünk kimenekíteni.
    Ne csináld azt mint a kedves empie hogy indulásként egyből legyakott 2 játékost majd szépen pirosba fordult és ő lett az űzött vad. (Reroll lett belőle).

Szóval játékosokat ne, még akkor se ha megtámadnak. Vagy ha szándékosan eléd ugranak hogy beszürkülj, akkor se üsd őket.

• Filder
    Azt első küldetéseket a bindstone közelében álló councellor (bocs, ha nem így írják) adja.

3 "kezdőváros" van az embereknek, s az első hat-hét küldetés mindegyikben ugyanaz. Szerintem érdemes mindenhol megcsinálni őket, így lesz egy kis pénzed, páncélod tartalékba, meg néhány szerszámod is (merthogy adnak a küldetés előtt).

Ezek a városok 3-4 percnyire vannak egymástól. Az utazás során tudsz gyúrni a futás és a sprintelés képességre is.
    (Bár néha akár öttusa is lehet.)
  • Bandras DaSilva #1941
    No, ma reggel volt egy kis időm 8 körül és gondoltam megpróbálok belépni...no, pikk-pakk sikerült és csináltam is egy karit, az igen optimista Bandras Blackhope névvel....küldtem applicationt a prophecybe..szal majd fogadjátok el lécci:))

Én asszem nem monkfieldbe hanem van egy város délen..én oda születtem....próbáltam kicsit körülnézni, de a város szélén két páncélos játékos leütött:))...mondjuk kb nem volt semmi nálam csak a kezdő fegyó....aztán meg jönnöm kellett dolgozni. Este remélem nem leszenk kurva nagy sorok lés akkor olyan 8 körül már be tudok lépni.

BTW...questeket merre lehet szerezni? beszéltem pár npc-vel de nem nagyon adtak questeket....csak skilleket lehetett venni, de ahogy néztem kb 0 pénzzel kezdtem...bár lehet nem, még ismerkedni kell az ui-val.
  • Lyan Kyj
    Ott vagyunk sokan.
  • Kalinka
    Nem kéne inkább átrakni a guild területét (bind) törpe/elf helyre a queue miatt?

nekem az orkok/mahrimok ugyan úgy megfelelnek mint az alfar :)
  • Archenemy
    Nah elmásztam a törpe területekről az emberek területéig... Monkfield-be bindeltem, amivel csak az a baj, hogy az az ember starter hely, tehát nagy lesz a que, viszont most nem tudok már tovább kutatni. Ti is arrafele vagytok?
  • vear
    Ezzel nem foglalkoznak. Vannak pirosak, akik egymást ölik a kőnél, meg ARAC klánok amik tagjai egymáson farmolják az alignementet. Hadüzenetet előre kell bejelenteni, a klánvezér keze nem lehet állandóan a hadüzenet gombon, hogy pont amikor valaki megüt valakit, akkor üzenjen hadat. Különben is sokan mászkálnak klán nélkül. Csak az a járható út, hogy alignementet kell farmolni (ami nem egy unalmas/kellemetlen tevékenység, sőt), és aki útban van és/vagy megéri, azt le kell gankelni, függetlenül attól milyen faj.
  • Lyan Kyj
    Ilyenkor sor? Na ne szórakozzanak, kamu az egész.
  • Arhenius
    Nem olvastam at a TOS-t (az az oldal amire minding OK-ot nyomsz mielott belogolnal), de azt hiszem megolni egy ellenfelet, feltamasztani es megolni megint ( alignment farming ) szabalyellenes, kirughatnak a jatekbol.
    Ha pedig legkozelebb valaki megtamad es nem akartok pirosba menni, uzenjetek hadat az o guild-juknak, akkor nincs alignment hit.
  • Bandras DaSilva #1934
    No, lejött a cucc meg a peccsek...gondoltam hátha sikerül karit csinálnom ma este...de szép kis queueing üzi fogad..szal valszeg lesz egy kis várakozási időm holnap este...:))..no, mindegy ha sikerül bejutnom majd jelentkezem.
  • vear
    Jó hogy mondod, bejegyezték a címet. Az oldalt össze kellene hozni, mondjuk ameddig a queue megy, ezzel is foglalkozhatok...

Várom webszerkesztők, designerek jelentkezését, akik segítenének megcsinálni az oldalt. Kiváló referencia lehetőség, hiszen ez tutira nem egy szokványos MMO, és amilyen kicsiről indul, lehet egyszer még klasszisként fogják emlegetni.

Soon (TM)
  • 0Fritz0
    Megtetszett a darkfall.com-on lévő (anyós) sárkány. :)
  • AtomSplitter
    dettó :)

de már viszket a tenyerem nagyon...
  • empie
    lassan kéne egy darkfall.hu , nem ? :)
  • Archenemy
    tök jó hogy mikor que háromnegyedénél voltam, akkor offline lett minden...
  • DragonKnight
    Holnap de lehet hogy pénteken se lesz bolt mert akkorára nőtt a login sor hogy az már vérfagyasztó.

Itt a hir.

Hello,

We offered a larger number of copies the last couple of days, we’ll continue today. The larger number of new players entering the game are responsible for the queue times some of you have been experiencing during prime time hours. These are temporary. Tomorrow (Thursday) and possibly on Friday, we won’t offer more Darkfall copies in order to allow the new players to distribute around the world. We are trying to find a good balance between low queue times and increased Darkfall
    availability. We are continually improving our capacity and optimizing as we increase the number of Darkfall copies available.

A way to decrease queue times is for players to bind away from the starting areas as soon as possible. Most of the congestion is seen around the starting areas. Prime-time hours are when most of the queuing will occur. Again, this is temporary.

We are continuing to ban players we detect are using third party exploit programs. If you're not using them, there's no reason to worry that you'll be banned for their use.

Thank you
    The Darkfall Team
  • Lonni
    Csak akkor vált külső nézetre ha melee fegyver van a kezedben.
  • Torzonborz
    jah ezt a que témát kicsit elbaszták már megint. :(
  • Archenemy
    Nah megvan a kari

Koppany Warbringer, dwarf

Sajna megkíséreltem átállítani a felbontást játékon belül, amitől újra kellett indítani a gépet, tehát várhatok megint a que-re... :p
  • Lyan Kyj
    Fent a fejlécben megy a piros csík (nem mindig, mert bugos; ugyanaz, mint a peccs csík), az jelzi, hogy hogy állsz a sorban.
  • Archenemy
    queuing.... ilyenkor úgy tájékoztató jelleggel sem írják ki, hogy hányan vannak előttem, meg mikor jutok be? A new character gombra kattintottam, aszittem az kliensen fut csak.
  • Sáska
    hmm, tenyleg nincs semmi. most akkor atalltak veglegesen 5re? Mert akkor eselyem se lesz bejutni, munkahelyrol nagyon lassan jon az oldal.:/
  • Burca
    Hat meggondolom :P Mar AoC utan megfogadtam hogy csak akkor veszek meg valamit ha mar 1 honapja megy és meg mindig jokat mondanak :) Persze whot megvettem amint lehetett... Szal most megprobalok varni :)
  • empie
    Megvan. jelentkeztem a guildbe. azt hiszem:) Majd fogadjátok el plz
  • Sáska