3718
  • Filder
    Elég furcsa módszert találtak ki az "afk" játékosok kirugdalására.
  • Torzonborz
    jah ez rosszkor jött. találtam egy macros gyerkőcöt és már majdnem kinyírtam amikor crashelt a server...grrr
  • titani
    fax kivan a 3 óránkénti servercrack-al grrr
  • titani
    akkor lehet hogy csak a kezdö questeket nem adja
  • Kalinka
    elf vagyok de kaptam questeket az embereknél
  • titani
    nekem a gondom hogy a szövetséges fajok: humans, mirdain,dwarves
    egymás városaiban miért nem vehetnek fel questet.

mivel a guild,human városnál van ezért ott kéne adni a csatlakozott
    más fajoknak is
    mert oda- vissza nem lehet repkedi a saját faj város quest adó npc és a
    guildos éledő kő között
  • AtomSplitter
    Fórumozás közben találtam egy zsíros kis térképet, hátha hasznát látjátok. Van rajta minden: player city, chaos stone, mobok...
  • Torzonborz
    mindig csak a pia.. :D

/halkan súg : én holnap este megyek ;)
  • Bandras DaSilva #2030
    No, viccből elindítottam a játlkot gondolva, hogy majd megint q lesz...erre kb 2 perc után felugrott play gomb...klassz..a baj csak az, hogy ma megyek inni és nincs időm játszani...gondolom holnap majd szopok 2 órát megint:))
  • Lonni
    Nem tudok ma veletek roamingolni sem, dolgoznom kell.
  • Torzonborz
    na server crash ...fasza
  • vear
    Meg hova bindeljenek az emberek? Csak a kezdőterület körül vannak olyan mobok amiket solozni lehet. Aki klánban van, az elmegy klánvárosba, vagy kijjebb, és csapatban nyomul, de a sok solo player csakis a kezdőterületek körül tud valamit csinálni.
  • Jockey
    queiing-rl van valami info hogy hol allok? nem veltem felfedezni semmit ami mutatna kb mennyit kell varnom
  • Lyan Kyj
    Nem tudom megérteni, hogy az elbindelés mitől javítana a helyzeten. Miért nem a karakter jelenlegi pozícióját számítják ki és aszerint töltögetnék az embereket? Abszolút nem lenne "tömeg", mindenki elszórva van amúgy is.

Szerintem csak kamu az egész "bindelj el" dolog, hogy valamit mondhassanak. Ha valaki fel tudna világosítani, hogy a queue szempontjából miért fontos nekik az, hogy bindpozíció alapján töltsék az embereket, azt megköszönném, egyszerűen elképzelésem sincs, miért így csinálják.
  • BEAST #2024
    Jah most olvastam enis, hat kivancsi leszek mennyit bovitenek :)
  • DragonKnight
    The queue times players are experiencing during prime-time hours the last couple of days are only temporary. They are due to the large number of new players that have entered the game this week. This made us reach a threshhold. Everyone wants to be online a lot, and to add to this, the starting areas are congested. It does help to bind away from the starting areas but currently during prime-time hours this isn't enough to avoid the queues.

We expect to have queuing issues this weekend especially around prime-time hours, but starting next week you will see a vast improvement as we considerably upgrade the capacity of our server cluster.

We apologize for the queuing and we want you to know that we're working non-stop to eliminate it. In the meanwhile we won't offer more copies of the game until this is resolved early next week.

We continue to aggressively detect and permanently ban exploiters using third party programs. We would like to assure the player-base that we're committed to protecting the game from these kinds of exploits. If you install and use one of these programs you will be permanently banned.

Thank you,
    The Darkfall Team
  • DragonKnight
    IRC MOTD
  • BEAST #2021
    Ezt nem is lattam :O
  • DragonKnight
    Nem lesz

Sales -CLOSED- until the week of 16 March. Time TBA
  • DragonKnight
    Nem vagyunk otthon. Meló meg utána egy kis Tesco grinding.
  • Sáska
    thx, megprobalom, hatha.
  • BEAST #2017
    szerintem 5 fele megint lesz
  • Sáska
    ma lesz bolt? ha igen, tudjatok mikor?
  • Bandras DaSilva #2015
    ma este én asszem nem leszek megyek haverokkal inni...majd holnap ébredés után egész nap.
  • Torzonborz
    korábban nem tudsz logolni hogy 8ra bejuss ? vagy asszonyt megbízni hogy izzítsa be gépet ? :)
  • DragonKnight
    Este 8 után megpróbálok nyerni a queue lottón de ha olyan szerencsével mint tegnap akkor sokáig nem leszek.
  • Torzonborz
    jóvan akkor majd gyere DF csatira ha sikerük bejutnod. :)
  • Jockey
    aham, néha igen..
    who-ba prophecy-be vok az egyesülés óta..:-)
  • Torzonborz
    Jockey a ventrinken Te szoktál lebzselni WHo-s csatin ?
  • Jockey
    elvileg ma érkezem én is..
  • Lyan Kyj
    Ha nem leszünk annyian, akkor ezen terület felett van egy insta, oda 3-4-en elegen lennénk, szép kis fegyveres ládikák vannak arra.
  • Torzonborz
    jah ott van tőlünk egy köpésre csak hát minyima 6an kéne oda benézni de inkább többen. meglássuk ma este mennyien leszünk....persze quefalltól függ ugye grrrr
  • vear
    Már azt hittem, senki nem kapcsol, hogy hol vették fel a videot. Multkor valahogy nem vettük észre, hogy az alsó részen van black knight.
  • BEAST #2005
    mirdain mount :O ... eddig nem is tudtam hogy a mountokkal lehet uszni, mashol ilyenkor dismountolsz es kesz :dobb:
  • Torzonborz
    valamit valamiért :D de legalább a bosszú megvolt ;)
  • BEAST #2003
    Felaldoztam a studded leather setemet meg a pro kentaur ijamat az alkar vedodert

Amugy, most linkeltek nekem ezt, egesz jo :o
  • Torzonborz
    egy black knight-os alkar védőm már van . tegnap lootoltam ki egy aflarból :D jó kis cucc tényleg érdemes lenne majd ellátogatni feléjük.
  • Lyan Kyj
    Múltkor bementem oda, érdekes, hogy lovagot könnyebb lenne kinyírni, mint a mágusokat. A vízből ki-le bukós technikával feléig le tudtam egynek vinni az életét, de jött 3 klános emberke és kinyírtak:( Jó lenne betámadni őket, mert nagyon sok jó loot van arra.
  • vear
    Feladvány
  • BEAST #1999
    jo ezeken kivul :D ... mert skillekben ugyan azt tudnam 2 torrel is mint egy ketkezes karddal, azt hittem van olyasmi kulonbseg is hogy a tor dexbol kap bonuszt, a kard meg strbol... vagy barmi mas ilyesmi.