3718
-
DragonKnight #2078 Bót addig nincs míg a hivatalos fórumon előtte egy fél nappal be nem jelentik.
Szóval sasoljátok a fórumot, de mivel az utolsó hír kb. pénteki ezért én ma nem várnék a bót nyitására (thx God)
-
8kor ujra proba, de sztem nem nyitjak meg meg egy par napig:/ -
warbar #2076 hát ma nem 5-kor nyitnak sajnos -
warbar #2075 jaja detto -
en probalkozom most is, mert mult heten 5kor nyitott, de egyelore the shop is temporarily offline,.:( -
lesz ma bót ? remélem egészen addig nem amíg a que problémát meg nem oldják. senkinek sem lenne jó ha mág több játékost eresztenének be ( pedig nekünk kellenétek ám ). -
warbar #2072 ha lesz rá esélyem -
warbar #2071 jó a war de ezt is kipróbálom -
Szar a WAR? :) -
warbar #2069 nemtudja valaki mikor nyit a bót ma? :)
-
LoH pont arra jó hogy akinek mobozásnál lement a hp-ja kicsit feltápolják , pvpben egyértelműen nem lehet használni a rohangálás miatt. -
Archenemy #2067 Lay on hands (vagy vmi ilyesmi), az mást gyógyít, kb. 15 hp-t, fele annyi cooldownja van, mint a selfhealnek, resin kell hozzá, úgy vettem észre hogy csak közelre hat, ugráló/harcoló karaktert eltalálni vele elég reménytelen.
Minor potik:
Heal: 15 hp-t gyógyít
Stam 20-at
Mana 15-öt
mindezeket egy 10 mp-ig tartó effekt formájában (azaz nem azonnal gyógyít ennyit, hanem 10 mp alatt)
45 sec-es cooldownjuk van.
-
+poiton-t gyárt valaki? Annak is kéne lenni mindekinél, ha nem is sokat ér, de egy sprint erejéig csak javít valamit, bár a tick-ket nem néztem még meg.
a healeről tudunk valamit? melyik magic ágon van? -
na úgy látom quefall kezdődik...
szerk.: na de még nem hosszú sor , kb 5 perc. -
+még szerintem azért nem ártana ha vki heal-re is tudna specializálódni egy picit. tudom nem sokat ér ( még ) de több mint a semmi és ha vki nagyon le van gatyásodva jól jön neki az a +hp amit így nyer.
reagenst meg úgyis tudunk hozzá adni hiszen harvestből bőven jön. -
DragonKnight #2063 No látom beindult a topic.
A felszereléshez annyit tennék hozzá hogy igenis mindenki öltözzön be legalább banded-be ha melee vagy valami bőrbe ha íjjász.
Ezekhez a páncélokhoz kb. 1 óra ore mining szükséges, mert ennyi idő alatt lehet 100 iron ore-t kibányászni. Ezt egy nullkilometeres kari is meg tudja csinálni. A páncélviselet nem függ tanulható skilltől, egyszerűen jobban bírod az ütéseket, ami azért nem elhanyagolható szempont. A fegyver már függ a skillektől de az űber r40-r50 fegyverek hiányát majd kipótoljuk túlerővel :) -
Archenemy #2062 "de pont azért amit mondasz, hogy te 5öt ütsz rajta ő meg 20at rajtad kell cuccot venni és vinni..fegyvert/páncélt..."
Persze, hogy kell a cucc, csak ugye nekem nincsen, mert honnan lenne. Három vagy négy napos vagyok, a highwayman-okat nem tudom leütni, ha többen jönnek. Másrészt meg legkevésbé sem akartam cáfolni ezt, amit írtál, csak arra utaltam, hogy jórészt azon dől el, ki nyer, hogy ki sebez nagyobbat, kinek van mountja, nem pedig valamiféle misztikus "harci szellemen".
Másrészről ez olyan, mint az eve-ben, hiába tud valaki beleülni háromnaposan bs-be is, nem lesz benne jó, tehát inkább ne is üljön bele, mert csak kilövik alóla. Én ugyanígy vagyok egyelőre a jobb cuccokkal - tudnám hordani, de megítélésem szerint a játékos és karakter skilljeim még nem elég jók ahhoz, hogy megérje, vagy ez jelentse azt a pici előnyt, ami egy szoros helyzetben kell. Ha ez azzal jár, hogy akkor nem megyek a közös npc-zésekre, akkor ez van.
"többen is mondták már , hogy jó az orgánumom . :) "
Nem neked kéne halkulni, a többieknek hangosodni. -
no, jók az ötletek..
Finomítások:
1.Legyen akkor közös naked rohamok, pvp megmozdulások a következő 1-2hétben, meglátjuk mik a tapasztalatok?!
2. Ha npc ölés (qelés) az elsődleges cél akkor full cucc kell mindeképp, mint pl tegnap a highwaymenek, oda legyen kötelező a lehetőségekhez mért legjobb cucc
3. Scout mindig lesz/kell, rest pozíciók megfelelő alkalmazása (lehetséges támadási irányok figyelése) és túlzott player hp csökkenés esetén kötelező full team rest
4.Lóprojekt
5.Armourprojekt, mindeki kezdjen el ráfeküdni (én már belekezdtem tegnap) lehetőségeihez mérten az armour reagensek kiszedésébe (metal bányászat stb)
6. Bethon pvp guruvá promótálása (kéne még 1-2ember, ha bethon épp nincs, megtartva a hivatalos bethon,xy, xy sorrendet minden vezető online)
7.Lehetne ötletelni, formációkra, azaz ha ránkrontanak, akkor egyvonalba rendeződünk vagy római phalanx ezzel legkissebb felületet adva enemynek, vagy ha mi róhamozunk, akkor azonnal teljeskörű körbezárás (mint a nyomi gyereket falu toronynál), mivel a formációk egy ilyen mérgezett egér effektusnál létkérdés lehet. Of corse ha ijjászkodnak akkor pedig assist train stb..
-
pvpzni cuccban kell . ez a múltkor kiderült amikor az a szép kis páncélos alfar aratott közöttünk.
össze kell szedni harvestből/mob lootból több szetnyi felszerelést hogy legyen tartalékban és akkor nem fog senkit sem izgatni hogy elvehetik tőle hiszen lesz mááááásik. -
Bandras DaSilva #2059 Én sokat nem voltam még ebben a játékban pvpzni..de pont azért amit mondasz, hogy te 5öt ütsz rajta ő meg 20at rajtad kell cuccot venni és vinni..fegyvert/páncélt...meztelen nem nagy kaland ha 6-an 7en leütünk valakit...de ha már 3 felöltözött van akkor azok szpen kinyírnak mindenkit.
Nem nagyon tudom az AS/WS költségeket de annyire nem lehet sok, hogy ne tudjunk összeszedni egy-egy normálisabb setet...jó mondjuk én most le vagyok pattanva szal max nyersanyaggal tudok beszállni...de cuccban lenne értelme pvpzni menni meg farmolni is....ha meg csak felderítésről van szó akkor meg cucc nélkül. -
"Duu hangos, a többi meg ilyen-olyan."
többen is mondták már , hogy jó az orgánumom . :) -
Annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy az rendben van, hogy van PvP leader, de akkor a leader ne legyen rest szólni >névszerint< valakinek, ha: elfogyott a HP-je és restelnie kell, szétszóródott a társaság százfele, elfut valaki egyedül előre/valahova. És ami legfontosabb, megnevezi a primary targetet, ha ütünk. Fenntartom, hogy addig nem fog működni a PvP dolog egyenlő ellenfél ellen, ameddig nem veszi a PvP leader az erőt, hogy névszerint irányítson (ha kell). Az nem működik, hogy "támadjunk", meg kell nevezni a célpontot. Lehetőleg kinézet szerint, mert a nevet leolvasni sokáig tart. A ventri hangerőt meg érdemes lenne a leadernek feltekerni. Duu hangos, a többi meg ilyen-olyan. -
Archenemy #2056 Megjegyzem szerintem éppen hogy több naked funt lehetne csinálni. Lopakodni, parancsot teljesíteni, helyzetet felmérni úgy is meg lehet tanulni, és úgy legalább senkiben nincs benne, hogy jaj nehogy elveszítsem a cuccaimat, hanem lehet bevállalós módon nyomulni, akkor is, ha megdeglünk. Mikor Alvurral és The(?)-vel mentünk hárman, az fun volt, öltünk is, persze haltunk is, de The el tudott lépni a cuccokkal, szóval pozitívra jött ki. (amúgy még1x grat Duu-nak az ezeraranyas fogásáért :p) Meg utána mentem egyedül is, szintén naked, egy halom helyen el tudtam lopakodni, hátbatámadtam egy gyanútlan bányászt, és nem az volt az érzésem, mikor a végén kinyírtak, hogy ó bazeg mennyit vesztettem, hanem hogy ó bazeg mennyit tanultam.
Jó cuccban menni egyelőre (nekem legalábbis) olyan, mint mikor EVE-ben szerencsétlen háromnapos noob az egyetlen T1 battlecruiserjében megy flottacsatába a sniper BS-ek ellen. Sokat el úgysem ér vele, de az azért fáj, ha kilövik. Menjen inkább fregattban (itt: meztelenül), úgy legalább scoutolhat, baitelhet, és nem számít, ha kilövik/meghal. Idővel meg ahogy EVE-ben is, úgy itt is van skillbeli fejlődés, és most nem csak azt értem ez alatt, hogy tizenötös skill helyett ötvenes, hanem azt is, hogy tudni fogjuk, hogy kell észrevétlenül mozogni, mindig figyelni, mikor nem kell többet bevállalni, valamint több pénze/cucca lesz, tehát nem olyan nagy kár, ha kilövik, stb. Tehát ez egy fejlődési folyamat, aminek az elején vagyunk, és ilyenkor gyakori a szopóág egy hardkór játékban.
Meg ugye nagyon szép és tisztelendő (sőt mitöbb japán szamurájos) az a gondolatmenet, hogy azért halunk meg, mert nincs bennünk elég harci szellem, de valójában szerintem én azért, mert én ötöt sebzek az ellenfélen, ő huszat rajtam, én fél hápén kezdek, ő fullon, valamint ha mindezek ellenére szarul áll, akkor ellovagol, és nem érem utol. És ez most nem nyavajgás, tudtam, hogy ilyen a játék, én csak azon nyavajgok, hogy ilyenkor valaki nekiálljon osztani az észt, hogy azért vesztünk, mert a harciszellem. Szamurájok és és utódaik is azt hitték, hogy majd a fene nagy harci szellemük mindent kipótol, de azért csak legéppuskázták meg leatomozták őket a harci szellemet ugyan nélkülöző, de fejlett fegyvereket birtokló nyugatiak. -
szerintem Bethon-t ( Killera ) tegyük meg pvp leadernek , elég jó a helyzetfelismerése ami biza jól jön. este meg megmondom neki, hogy vállalja be. -
Bandras DaSilva #2054 A groupos ötletekkel teljesen egyetértek..kis gyakorlás még kell de aztán ok lesz. A groupleadert is mindig ki kell nevezni aztán az van amit ő mond..max utána szidhatjuk:)).
Más: felvettem a tamer profot és Koppánynak hála sípom is lett...sikerült tegnap egy lovat csinálnom..szal vállalok mount csinálást..a gáz vele az, hogy steedgrass kell hozzá, ami nagyon ritkán esik. tegnap este felhúztam a herb gatheringet 1ről 40re és csak 1 esett. Szal ha hoztok steedweedet ingyen van meg rögötn, ha nem ...akkor várni kell még esik annyi, hogy mindenkinek legyen lova.
Ezt kipróbáltam tegnap...lovat lehetőleg ne városba hívjatok mert néha egy olyan 10-15 méterrel eléd teszi le...aztán ha van ott valaki simán felpattanhat rá és már viszi is....leszállni is úgy érdemes ha nincs körülöttetek senki..kell egy olyan 10-15 mp amíg elrakja a lovat miután leszálltál róla...ezalatt az idő alatt megint bárki elviheti ha odaáll hozzá és nyom egy f-et.
Amúgy elég gyorsak..tegnap este lovagolgattam egy kört:))...egyelőre csak ló megy...kell fejlesztenem a skillt és akkor tudok majd mást is..ha esetleg disznó, vagy macska vagy a drake kell:))
Ha valaki potionöket csinál, szóljon mert van sok egyéb cucc raktáron..nekem nem kell (el szoktam adni őket, de inkább odaadnám ha valakinek kellenek.
-
egyetértek , este ventrin megbeszéljük. -
én azt javaslom reformokat csináljunk a klánban. Legyenek a játékon belüli rankoknak tényleges értelme, vagy nevezzük ki azt a 2-3 embert, akik rendelkeznek kellő tapasztalattal ahhoz, hogy a megfelelő döntéseket meghozzák helyzettől függően és az ellen ha rosszul sül el ha nem nincs appelláta(önkéntes alaponis mehet ajelölés). Időszakosan pedig felülvizsgáljuk playerek jogosultságát (nem túlzott-e az agresszióhajlam stb..).
Valamint mindenki, aki közös kalandozásba, gankelésbe részt vesz, arra a vezető parancsai kötelező érvényűek.
Valamint finomítani kell a közös pve/pvp-n is, azaz pl ha túl sokan vagyunk lesérülve (lásd tegnapi highwayman, man-at-arms hely), akkor nincs több húzás és respawn helytől minél messzebb el. Aki fél hp-n van az nem vesz részt a következő gyakásban, hanem restel és közbe scoutol.
Ha nagyobb csapatba vagyunk (7vagy több fő) és pve rész megy, akkor 1 ember mindig hátramarad mmegfigyelőnek (koppány csinálta tegnap, addig nem is volt gond..).
Javaslom a közös restelés esetére a kör alakzatot egymásnak háttal+1 scout kint. Ha közös kalandozás van (pve,pvp) kötelező legyen mindekinek a lehetőségeihez mérten a legjobb cuccba jönni(ez ilyen játék, soxor bukik ember cuccokat), kivéve ha megbeszélt naked fun megy, bár én ezt nem eröltetném, max ha valaki szolózik vagy duálozik funbol, mert ezzel csak a saját esélyeinket csökkentjük és reputációnk is csökken..:-)
És legyen tényleg része ezen megmozdulásoknak a szégyen a futás de hasznos elv is..:-)
ennyi jutott eszembe, vélemények?:-) -
DragonKnight #2051 Azt mondták a fórumon hogy korán reggel (EU idő) sosincs queue. De erre azért nem innék mérget.
Arra viszont igen hogy nem csináltak szart se, mivel ahoz kellett volna egy kis offline idő meg patch.
Ma reggel csak úgy kíváncsiságképen belenéztem a lobby.exe meg a darkfall.exe-be. A fiúk eléggé gány módon rakták bele a dolgokat. Az összes domain név meg szerver cím hardcode-d. A lobby.exe a news meg a fórum infót direkt bekódolt oldalakról húzza le.
Az is kiderült hogy hiába van a lobby.exe szerver választó oldalán egy kiszürkített nyil amivel lehet lépkedni, ez max a bétás időszak több karakter/szerver választására volt jó. Jelenleg NINCS lehetőség több szerver között választani.
Szóval ha tesznek valamit akkor arról tudni fogunk szerintem.
-
ezt jo hallani.
esetleg ma lesz bolt? Megneznem en is, de nem tudom a linket munkahelyrol megnyitni. thx. -
Lyan Kyj #2049 OMGOMG, hihetetlen, énis:D
-
hmm csináltak ezek most valamit ? egyből be tudtam lépni 0 que time . -
izé #241 :( -
RaSzTaH #2046 5ért megveszem:) -
empie #2045 Nem hinném,hogy a telefonszámból probléma lenne :) De az árat elírtam mert szinte ugyan ennyi ha rendesen megveszed így az Ára:13 000 Ft -
Lyan Kyj #2044 Vagy van tapasztalata:) -
Paranoiás vagy -
Ööö... azért telefonszámot nem raknék ki publikus helyre... -
empie #2041 Sziasztok.
Tömören röviden. Nekem sajnos nem hozta azokat a számításokat a játék amire vártam,ezért nem tudom szabad-e itt ilyet,de megválnék tőle. Lehet később majd ha megmarad az mmo-k között akkor vissza nézek rá,de egy ideig tuti nem :) Úgy hogy ha valakinek kell egy Darkfall online account akkor gondoljatok rám. Elérhetőségeim: [email protected] email és msn címen vagy a 06209154606 telefonszámon. Az ára: 15 000 Ft cd kulcs és minden más adat ami kell hozzá megvan természetesen. Sorry a hirdetésért. -
Kalinka #2040 hétfőn upgradelik a szervereket, addig bírd ki :) -
Lyan Kyj #2039 Ha ma este sem enged bejeletnkezni, akkor cancel. Zsinórban 3 nap este 10-től reggel 7-ig sor, akármit is csináltam. Ha valamikor meg sikerül bejutni, 10 perc múlva crash..