3718
-
Elvileg oda teszi le, ahova célzol. -
DragonKnight #2117 Hmm el tudom képzelni, de ha este próbál beloggolni akkor ez nem fordulhat elő :) -
Bandras DaSilva #2116 heh...ja vigyázni kell vele nagyon mert könnyű elvinni...viszont faszán lehet lóról harcolni..az is egy opció:))
Néztem, hogy néha jó messzire teszi le előtted a lovat..ha vki pont arra jön már viszi is...meg az elpakolás is egy picit gagyi. -
jól is jön mert tegnap Findernek elcsórták a lovát amit 1 perccel előtte adtam neki :D szegénykém csöppet ideges volt . -
Bandras DaSilva #2114 No, esett még egy steedweed ma reggel...szal már van 2 lova a guildnek:))..majd bedobom őket a guildbanka. -
Ja valoszinuleg ugyan ez a csapat tamadta meg Chilbournet is :) a varos elott felsorakoztak, mind pirosak voltak es csak ugy zaporozott a nyileso :D Probaltam vissza lovogetni es az eddig nem tul kedvelt Killing with style es HAIL bandaval leszedtunk kettot, nyultam is egy rank40es kardot meg egy zsak nyilat :D -
Archenemy #2112 Megszívattak ma egy új trükkel. Úgy látszódott meg hallatszódott, hogy két csapat küzd, alfárok és emberek. Á gondoltam segítek a mieinknek. Amint az első mana missilet ellőttem, a legnagyobb egyetértésben fordult felém ember és alfár, és annak módja szerint le is genkeltek. Akkor jöttem rá, hogy engem itt biza megszivattak, a csata csak színjáték volt.
Nah kb. ezért nem hordok komoly páncélt. Amíg ilyen trükköknek bedőlök, nincs értelme. És ki tudja, hány ilyen van még. -
ironianak szantam, de csak Bandras vette:) -
- You cannot queue while playing anymore (C)
- When Queued, once PLAY illuminates, you have limited time to click it before it resets (C)
- You now take more damage when naked (C)
- Blocking Improved (1H + Shield) Can now swing faster after blocking and block faster after swing (confirmed)
- Guard towers may no longer be parried. (Confirmed)
- Nodes are now global, but if you get it solo, have more resources (Confirmed Expect higher prices for materials and final products. Expect fights over nodes. Expect city nodes to be constantly empty.)
- Queues are much improved (disputed)
- Rigor no longer improves from Lava/Acid pools (confirmed)
- Hitting mounts of same race will now turn you grey (semi-confirmed)
- Chests are now global (confirmed, were instanced before)
erdekes lesz... -
itt a qrva hosszú que time miatt kéne + extra napot adni. -
Ok, de real-time időért fizetünk előfizetést, nem game-time-ért. Mondjuk engem nem zavar annyira, ha nem megy egész nap a szerver, ha babrálják akkor babrálják. Csak ne legyen random szerverleállás, meg többórás queue, amikor este játszani akarok. -
nna nem csináltak ezek semmit , már most 20 perce queban vagyok... -
Bandras DaSilva #2106 Ott a pont:) -
server down nem = missed game time, hiszen ilyenkor nincs game se. 
-
Bandras DaSilva #2104 There will be ample compensation for any missed game-time...akkor ez is csak üres frázis?...nekem már az elég lenne ha megoldanák a bejutást sorok nélkül... -
maguk alatt vágják a fát ilyen hozzáállással.
nem értem ezeket a cégeket. nem tanulnak mások hibáiból ? -
Lyan Kyj #2102 Megkérdeztem supportot, nem lesz semmiféle kompenzáció, akármennyit is kell várni.
-
server online , 42 megás patch jött ja és que... :D
... na de bent is vagyok. -
Azért, lehet ám ezt még fokozni. Adatbázisvesztés -> character wipe, de ne legyen igazam. Azt bírom az MMO fejlesztőkben, hogy alapvetően játékot fejlesztenek, pedig úgy kéne, mintha az MMO üzleti szoftver lenne. -
Kalinka #2099 ennyit az 1 órai startről ;) -
Bandras DaSilva #2098 Vicces azért az, hogy kb csütörtök óta van meg a játék és eddig sikerült úgy kb 6-7 órát bent töltenem összvissz...nemtom mivel kompenzálnak..adnak majd egy plusz napot ami a következő server restartnál újraindul?
Remélhetőleg, ha már megint egy fél napja nincs smmi legalább a sorokat megoldják...bár ismerve a játékfejlesztőket mostanában azt majd péntek este kezdik és nem lesz szerver kb kedd estig... -
szikkadjanak szét..
kb ugy menedzselik a szervereket is, minta én csinálnám..
gyakorlatilag a gépet be tudom kapcsolni, de több nem nagyon várható el..:P -
"We expect the servers to be up by 12pm noon GMT today(Tuesday) but we're doing everything we can to minimize this estimated downtime. During this timeframe we'll also apply a scheduled update patch meant to address some of the issues players have been experiencing the past few days.
We have been working non-stop on getting the game back up. We truly regret the downtime but we must be able to focus on the job at hand and we appreciate your patience and support. We will keep you updated on all developments.
There will be ample compensation for any missed game-time.
With our apologies,
The Darkfall Team"
:D -
most bekukkantottam es offline a szerver..:)
-
"
Hello,
During a server restart we experienced a hardware failure we're currently dealing with. We're informed that it shouldn't take longer than 1 hour to fix.
We appreciate your patience and apologize for the delay it getting the game back up.
The Darkfall Team"
-
LoL :D -
A 386-osba 1MB-os modulok mentek. Belefáradtak lerakodni a sok gépet a kamionról. -
Darkfall szimulátor
-
Filder #2090 Ne bosszankodj, 5 perce jött az üzenet, hogy 30 perc múlva leállítják a szervert.
(Egyébként teljesen jogos a felháborodásod. Délután 5-től "csak" 2 órát kellett várni.) -
DragonKnight #2089 No kérem 3.5 óra queue után mikor úgy döntöttem hogy megyek aludni, meghallottam a várva várt hangot ami azt jelezte hogy van play slotom. De akkor már a döntés megszületett, úgyhogy feldughatják maguknak a slot-ot.
-
DragonKnight #2088 Sajna be volt zárva a zsibárus és ezért nem tudták megvenni az extra 128MB SDRAM-ot ami még be lehetett volna tenni abba leharcolt 386-osba. -
Kalinka #2087 ennyit a hétfői szerver fejlesztésről :S -
DragonKnight #2086 no de legalább ultizhatnánk a lobby-ban de nem, csak állunk mit f*sz a lakodalomban. -
Lyan Kyj #2085 Az éjféltől hajnali 7-ig periódust már többször próbáltam, ha addig nem sikerül bejutnod, akkor nem érdemes várni rá. -
Kalinka #2084 azóta is sorban :D -
titani #2083 te nyertél .. én 2óra 45 perce vagyok queue-ban grrr -
DragonKnight #2082 Egyetlen reményünk hogy mindjárt lesz egy kis szerver restart, akkor kapunk esélyt egyébként nincs remény. -
Kalinka #2081 3 órája queue-ban vagyok... -
zsenialis :D -
DragonKnight #2079 Fellowship of the Queue