3718
-
DragonKnight #2158 HEH nem szóltál neki hogy ugyebár az ázsiai piac az bannolva volt az account vásárlásokból, szóval köszi az infót és már írod is a petíciót a GM-nek ő meg vegyen fájó búcsút az accounttól. Sayonara.
Viszont nekünk ezzel a bandával szerencsénk van 5-10 perc alatt ott tudunk lenni a mocskos kis falujuknál, ARAC klán szóval még esetleg egy kis alignement is befigyelhet, bár nem tudom hogy ez hogyan működik WAR esetén. A mi városunkban szoktak lebzselni mert a falujukban nincs szar se, szóval helybe jönnek, csak le kell őket vágni.
-
mounted combat tutorial -
ááá a legjobb szöveget nekem nyomatta egy srác : japánból játszik dial up-al mert a hegyen ahol lakik nincs más net és ezért lagzik .
aha érteeeed :D -
DragonKnight #2155 Ne félj fog ez még tartani :) Nem nagyon konvóztak ránk a népek béke ajánlattal, csak csípőböl elfogadták a WAR-t. Konvó meg csak akkor volt a mikor Killera beszólt nekik, hogy azért megfésülködhettek volna ha már videót csinálunk a speedhackról a GM-eknek. Természetesen mind laggolt mint állat meg a hatodik újával nyomta a sprint gombot ( nem mintha sokat számítana a sprint mikor körbe szalad minket a gyerek oldalazva).
-
na látom tegnap kimaradtam egy jó kis csihipuhiból :D
egy kis érdekesség :
[URL=http://i597.photobucket.com/albums/tt51/DarkfallMap/CompleteAgonMap1800.jpg]Agon politikai "térkép".[/URL] -
lefogsz..ne felejtsd a 2ik neved, Blackhope..:-)
-
Bandras DaSilva #2152 Ja, a tegnapi falulátogatások viccesek voltak:))...asszem nekem kell sokat fejlődnöm a darkfall harcban...még nem igazán vágom, hogy mikor mit érdemes..erre ez a kis háború meg pont jó...nem nagyon izgat ha meztelen levernek mert nem nagy kaland...azért remélem hamarosan már én is le tudok vágni néhányat:)). -
DragonKnight #2151 A lényeg az hogy vagy csapatban mindenhová még a wc-re is vagy pedig pucéron starter fegyverrel. Mi tegnap vagy 3 falulátogatást szerveztünk hozzájuk. 4-6 ember volt a party-ban, csupa pucéron. Természetesen mind a 3 alkalommal haza küldtek minket a bindstone-hoz, de vittünk magunkkal egy párat mi is. A lényeg az hogy megértsék végre hogy vége a afk macro party-nak. Nem lesz nyugtuk, nekünk nincs mit veszíteni ( ezért jó a város nélküliség), viszont nyerünk tapasztalatot, skillt meg nem unatkozunk a bányában.
-
DragonKnight #2150 Hát azért lehet őket irtani. Elég szépen gyarapodik a killboard :)
Killera viszi a prímet 15 killel a középmezőny meg 4-5 killel kullog utána. Szóval van mit behozni :)
Akik meg megöltek azoknak kellene a neve, hogy felvéssük a kardmarkolatra emlékeztetőül.
-
Bandras DaSilva #2149 tegnap este én is belefutottam még 2 be..az egyik arc érdekes volt...kint harciolt a város szélén (Monkfield) 2 törpével és kb úgy verte le őket, hogy nem sebződött...ő meztelen volt...amikor lootolni akarta őket akkor én betámadtam, erre szaladt vissza a városba...nyíllal lövöldöztem de nem nagyon találtam. Bent a városban kicsit ketgetőztünk, aztán amikor megjelent még egy addictionös akkor nekem jöttek mind a 2en...a vicces az volt, hogy bár a log szerint ütöttem őket, nem nagyon mozdult a health barjuk..lehet csak bugos volt..no, a lényeg az, hogy lecsaptak mint a szart...a kergetőzés azért vicces volt:))
Szal elég nagy cheater bandának látszanak, vigyázzunk velük. -
DragonKnight #2148 Hát most már a sorbanállást elég jól megoldották a fiúk, szóval elképzelhető hogy megint eladnak egy pár accountot.
-
warbar #2147 remélem a héten már lesz shop
-
DragonKnight #2146 Ja bárki, de ez nem volt ok nélkül, bár nem akartunk nyílt háborút.
Killera-ék segítettek a bunkóknak egy marék alfar ellen, ha nincsenek ott akkor feltrancsírozzák őket.
Erre hálából, mikor már jól megszedték magukat, hátba támadták őket és leölték őket mint a disznókat.
Úgyhogy most az Addiction emberkék lesznek a homokoszsákok, úgy is kell egy kicsit gyúrni a skillekre.
-
RaSzTaH #2145 bárki ok nélkül kezdeményezhet war-t? -
Mivel en most lepek dolgozni meg minden, nincs idom megvarni hogy valaki mas is online legyen, ezert ide irom hogy (legalabbis szamomra uj) haboruban allunk az Addiction klannal, ma reggel szepen feltrancsiroztak a varos kozepen :D
edit: ja most latom hogy Killera uzent hadat O_O -
naja az alligment system egyáltalán nem tökéletes ezt valóban át kellene dolgozniuk. talán majd megtörténik ez is. de amit írtál szerintem nem a játék hibája inkább a játékosoké. sajnos sok emberből pont a rosszabbik énjét hozza elő. :( -
Filder #2142 I'm a loner.
Bizonyára nem nyerő hozáállás, de jellemző rám.
Vigyázok magamra, akárcsak a való életben, igaz ott sem mindig sikerül. :)
Túl sok online játékot nem játszottam (nagyon válogatós vagyok), de nagyon régóta játszom. Az UO-t 1998-ban kezdtem, még dial-up internettel. (Nagy szám volt.)
Határozott elképzelésem van a fair játékról, maximálisan figyelembe véve azt, hogy a Darkfall teljes területre vonatkozóan PVP.
Sajnos olyan torzulások vannak benne, amik élvezhetetlenné teszik, s ezt csak ideig-óráig lehet púderezni.
Gondoljuk csak át, a két szövetség között (dwarf-human-mirdain, ork-mahirim) állandó a háborúskodás. Ez, plusz az alfarok adják az egyik ütközőpontot. A mások a klánok, klánszövetségek közötti ellentét, ami dinamikusan változik.
Egy szövetséges megölése, ok nélkül, a saját harci potenciál gyengítése, nota bene árulás. Az áruló jutalma a halál.
Itt mi történik? Semmi. (Gyűjtögetett megfelelő számú alligmnet pontot, -8 pont azt kész.)
Rendben, akkor működjön a bosszú lehetősége, hiszen még naplózza is név szerint a program ki, mikor, hol ölt meg. Valaki megölt aljasul, s aztán gyorsan elsunnyogott. OK Egy alkalommal bármikor ölhessem meg következmények nélkül. Lelki szemeimmel látom micsoda sírás-rívás lenne.
A játék PVP része a sunyiságot támogatja. Innentől kezdve gáz. (Arról nem is beszélve, hogy a kezdőknek szóló küldetések, amiket most már esetenként csak a védett területen kívül tudnak teljesíteni, miatt a kezdők - na persze itt nincs is ilyen :P - a félcédulások igazi célpontjai.
Persze ezen nem szabadna meglepődnöm, hiszen ez a fajta fair play alapvetően eltűnőben.
Szóval a carebear helyett rám inkább őskövületet kéne mondani (esetleg más bolygóról jöttet).
Jatékfejlesztésre nem fogom adni a fejem. Mondjuk amit én készítenék, szerveznék, az lenne csak igazi rétegjáték. (Micsoda bosszúhadjáratok lennének.)
Ismét egy wall of text, bocs. -
tegnap óta néhány torony bugos és nem lövi a szürkéket. ennyi a rövid sztori.
egyébként meg troll/fail/carebeer/gotobackwow :P csak hogy hozzam a hivatalos fórum hangulatát. de ne vedd magadra nem sértésnek szántam.
relax és próbáld meg élvezni a játékot.
ja és egyedül ne mászkálj mert az itt tényleg vesztes helyzeteket szül ;)
savage2 meg ratyi , kipróbáltam. :P -
Filder #2140 Eddig is komoly kifogásaim voltak a Darkfallba épített PVP rendszerrel, de a mai "élményem" után elég röviden tudom jellemezni: sz@r
A történet röviden.
Monkfield-től északra van egy toronnyal "védett" bank, vagy inkább széf.
A széf mellett álló lovag küldetéseket is ad.
Délután arra vettem az utam, gondoltam megcsinálom a küldetéseket, s szerzek egy kis könnyű pénzt.
Siettem, ezért a megérkezés után leültem a széftől néhány méterre pihenni. Amíg üldegélek, gyanúsan el kezd körülöttem somfordálni egy törpe.
Jobban szétnéztem, volt ott még két klántársa is, mindkettő mirdain.
Bankoltak, gondoltam megvárom míg eltűnnek, majd utána megyek csak vadászni.
Nos a történet itt nem ért véget, a törp megütött.
A neve átváltott szürkére, én meg mosolyogtam, hogy a torony majd elintézi.
Jól pofára estem, az a torony nem csinált semmit.
Ők meg megöltek, kivégeztek.
Szóval summa summárum, a valóban élvezhető és játszható PVP elemei (jelzem nem csak emiatt) a Darkfallban csak nyomokban fedezhetőek fel. Amíg az ilyen hibákat ki nem javítják a játék nem ér egy kalap szamócát sem.
(Aventurin-nél a srácok nyaljanak sót, a Darkfallban szaladgáló pszihiátriai esetek meg menjenek Afagnisztánba a tálibokkal PVP-zni.)
A játékosok száma, helyesbítek, az aktív játékosok száma a két héttel ezelőttihez képest jelentősen csökkent.
Úgy gondolom, mások is észrevették a probémákat, és azt is, hogy mint a jelentősebb változást hozó patch is tanusította, a fejlesztők nem nagyon akarják ezeket orvosolni.
Írtam egy levelet a supportnak, abban megkérdeztem, teljesen normális hogy a torony nem csinált semmit. (Hasonló esetekben a városi tornyok lövi a támadót.)
Sok reményt nem fűzök a válaszukhoz, tulajdonképpen még ahhoz sem, hogy válaszolnak.
Úgy látom semmi szükség másik szerver indtására, a jövő héten pedig nyugodtan folytathatják az értékesítést. Hamarosan a kihalt, üres szerver miatt fog a néhány megmaradt játékos morogni.
off
Amennyiben valóban jó PVP-t akartok próbáljátok ki a Savage 2-t. (Az adrenalin ott is nagyon felmegy.)
Bocs a hosszú posztért, de ez kikívánkozott. -
hja az adrenalin szint nálam is emelkedik pvpnél elég szépen. jó cucc ez . mortalig biztos elleszek vele . aztán meglássuk melyik lesz a jobb.
de számomra felüdülés a sok grinder mmo után. -
Kalinka #2138 Nekem egyre jobban bejön a játék, daoc óta ez az első oylan játék végre ahol pvp után úgy remegek mint egy kokós az adagért. Kezdeti betegségeket kezdi kinőni. Egyedüli nagy negatívum a hackerek, nem úgy tűnik mintha bannolnák őket, vagy ezt nyilvánosan kéne hogy mennyi accot dobtak ki.
Queue megoldódott, craft nekem bejön nem egy bonyolult de nem is lesz mindenki master armorer mint wowban stb...
én tuti maradok a játékban még sokáig -
Kedd ota instant be tudtam logoni barmikor :p -
DragonKnight #2136 Hmm szerdán mielőtt elmentem volna még volt 3 órás sorom úgyhogy max tegnap, tegnap előtt javulhatott valamit. -
Ugy egy hete :d -
DragonKnight #2134 Halihó
Szerdától Münchenben voltam úgyhogy ezért volt akkora csend, de majd most leszek. Remélem a sorbaállási probléma már megszűnt.
-
Pedig 1,5-2 órát is lehet élvezni, egy kis PvP kirándulás esténként, a craftolás meg egyéb tevékenység nélkül pedig meg lehet lenni. -
Pedig queue mar nincs :o -
Empie se játszik már bár Ő a nagy que miatt adta fel . -
Miert ki mas meg? :O -
-
Te is feladod ? :( -
Lonni #2127 Ha valakinek kéne a játék én tovább adom az én accountomat kedvezőbb áron, mint a boltban kiírt.
Nem tudok vele játszani, mert nekem túl idő igényes. Nem vagyok elég hc hozzá :D -
"22 kékségről lementem -2 -be, nem értettem, hogy miért ilyen sokat vett le." saját/szövetséges faj legyilkolása -8 pont ha gankeled akkor még -4 pont szóval ha mindkettőt kinyírtak/végezted az összesen -24 pont így jogos hogy -2 re ment az alligment státuszod és redves piros bűnöző lettél :D
de jól kimagyaráztad magad és nem lett gond belőle ez e lényeg ;) -
Lyan Kyj #2125 Tegnap előtt volt egy nagyobb (eheh), most egy ideig úgysem lesz. -

s a jatekmeneten javitottak valamit? bugfix-ek stb
-
Lyan Kyj #2123 Hát, én Man-at-arms ölés közben találkoztam két szerencsétlenkedő törpével. Nagyon csillogó, fullplate páncélban virítottak, de a cselekedeteik alapján úgy értékeltem a helyzetet, hogy nem is érdemelnék meg azok viselését, így megvártam míg a beaggrozott 5 mob legyengíti őket, aztán kinyírtam mindkettőt. 500g fejenként meg 2 überkraftolt páncélszett (anyám, micsoda cuccok!) és rengeteg különböző fegyver volt náluk. 22 kékségről lementem -2-be, nem értettem, hogy miért ilyen sokat vett le.
5 perc múlva írt a gyerek, hogy most akkor háború a klán ellen, úgyhogy eljátszottam, hogy azt hittem a törpék "gonoszak", ezért öltem le őket. Elhitte, s azt mondta, hogy ha visszaadom a cuccaikat, akkor nincs gond.
Eközben a neten igyekeztem keresni egy neutral, torony nélküli bankot, hogy bedobhassam a cuccokat. Sajnos túl messze voltak, így nem mertem kockáztatni, no meg nem akartam a klánunk ellen egyedül háborút robbantani, így arra a döntésre jutottam, hogy vissza kell adnom neki a dolgokat (közben állandóan írta a játékmechanikai dolgokat, hogy segíthessen jövőbeni kalandjaim során:P). Elmentem egy közeli chaos stone-hoz, szerencsére épp állt ott egy alfar. AFK volt, gyorsan le is öltem (a törpök cuccát felvéve rendkívül egyszerű volt) s vissza is változtatm kékké.
Találkoztam a törpicsekkel, visszaadtam a pénzt és 1,5 szettet (nem is kérte a többit utólag sem), majd megköszönte és elviharzott.
Ennyi:P
-
Igen, par napja megszunt a queue xD, de sajnos nem lattam sehol idopontot a bolthoz :S -
warbar #2121 jaja aki tud valami infót boltról szoljon plz
-
nagy a csend. megszunt a que? mikor lesz bolt? Tortent valami emlitesre melto?
-
Archenemy #2119 Engem lóról ütöttek hátba 50-re. Kicsit fájt.