Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
már most is que van .. nem lesz ez így jó.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
"Nincs láthatatlanság, de az elõbbi miatt igenis jól (sõt jobban) lehet lopakodni, rejtõzködni."
kiegészíteném : pont emiatt nagyobb hangsúlyt kap a tereptárgyak kihasználása . jó pár fára fel lehet mászni , árnyékaikban megbújni vagy sziklák mögött lesben állani , fûben osonni stb.
s mivel itt a hangokat messzebbrõl is lehet hallani így az osonásnak ( crouch walk ) még nagyobb jelentõsége van ha meg akarod lepni az ellent.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

vear
Kb így tudnám összefoglalni: "Amikor eláraszt az adrenalin, és stressz alatt mérlegelned kell, akkor az egyszerûbb grafika áldás, nem hátrány, megkönnyíti a dolgod, ha eleve csak a fontos dolgok látszanak."

Az animáció "furcsasága" fel sem tûnik játék közben, az csak a youtubon látszik.

Itt minden a PvP funkciók köré épül. Például nem tudsz a hátad mögé nézni, csak ha ülsz. Nincs láthatatlanság, de az elõbbi miatt igenis jól (sõt jobban) lehet lopakodni, rejtõzködni.

Torzonborz
a karakterek nem túl szépek a többivel viszont szvsz nincs gond , elég hangulatos a táj is. na és persze ami fontos sok player esetén sem szaggat be ez pedig pvpnél nem mindegy.

Hát a youtube nem adja át a valódi minõséget, de annyira nem is jó a grafika, viszont elbírja a sok mukit egyszerre.

Tegnapi "tömeges" account eladás eredményeképpen este fél egykor háromnegyed órás login queue volt. Hát nem tudom hogy örüljek-e annak hogy sok embert engednek be egyszerre...

GW2: Dragonknight.5302

Aki azt kérdezi hogy mi a jobb a sex vagy a legó, az csak nyugodtan legózzon tovább.

Tatyla
ez a játékban is ilyen bûn ronda vagy csak ezek a képek csalókák?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A legutóbbi aligment növelõ alfar klánbázis (amúgy Murder Herd erõd) látogatásakor (22-n állok😛) loptam egy hátast, azzal végre lelovagoltam emberekhez😊

Sajnos questeket nem ad egy human NPC sem, szóval marad a pure pvp.

"Vagy egyszerûen jobb mint a sex?"
Hát akkor neked elég rossz élményeid lehetnek 😄

Szevasztok,

akinek sikerült bejutni már a játékban,picit összefoglalhatná,hogy milyen in-game a játék. érdemes-e egyáltalán bajlódni vele? vagy sok a bug,vagy minden megy már simán. Vagy egyszerûen jobb mint a sex? 😊

miket hall az ember hogy stamina hack meg instant teleport miatt kinyírhatatlan karakterek FTW - remélem ezeket javítják mert ez könnyen kinyírhatja az egész játékot :-(

HP+

de mikor állítanak már be több szervert akkor ?

ha nekem 100 000 ember akarna fizetni 16 000 ft-ot fejenként
akkor az lenne az elsõ hogy még 10 szervert felhúzok
hitelbe és a befizetett összegböl rendezném.. lol
Jockey
szemetseg, en is eljutottam cvv kodig, de utann vissza dobott product oldara es kezdodott megint elolrol minden..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

vear
Elméletek:

1. Gagyi account szoftver, mint ahogy állítják
2. Kb százezer ember hammereli az oldalt, ami ellen nincs védelem
3. így oldották meg, hogy egyszerre ne tudjanak sokan vásárolni
4. Direkt csinálják, hogy növeljék a hype-ot

Lehet hogy egyszerre igaz mindegyik.

Akik még nem jutottak be azoknak egy thread a hivatalos fórumon

The official Aventurine CAN GO FUCK YOURSELF thread

Akik pedig bejutottak azoknak egy másik

The Official I GOT IN Thread!

lemaradtam ma én is😊)..mondjuk annyira nem bánom mert a klients is le kell még szednem...majd holnap 5-tõl hátha több szerencsénk lesz.
BEAST
Igen azt, de 2 perc toltogetes utan visszadobott az account oldalra hogy sold out :s

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Holnap délután 5-kor lesz bolt!!!

There is a short server downtime we're experiencing currently. We're applying a patch and doing some routine maintenance. The servers will be up very soon.

Tomorrow sales will open up at 4pm GMT instead of the usual 7PM. We've doubled the available copies and we'll be watching for any effect this has on the game with queue times etc. If we don't see any issues, we'll continue offering more copies all week.

Today we started permanently banning accounts involved in using 3d party programs to exploit. Don't be surprised if you've used these programs and your account is banned. We'll continue doing this every day while simultaneously attacking these issues at their source.

Thank you
The Darkfall Team

CVV kódot kért?

Mert az az utolsó stáció és utána jön a mennybemenetel....

BEAST
Tevedtem 😄 mar az utolso gombra-katt is megvolt... erre 2 perc toltogetes utan kiirja hogy sold out... pedig mar a mailjeimnel spammeltem a refresht 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát majdnem félóráig birta a rohamot, tényleg többet adtak el mint a múlt héten.

nah 10 perc helyett 15 perc ig volt nyitva
mire beenged sold out
esténként uj program
jó játék ez a frissítgetés minden este 8 tol LOL
Hehe, WTB paccsnótsz.

De minek tekergessék ki a szennyest? most irják be hogy megint beraktak néhány területet mert arra járt véletlenül egy játékos?
Vagy irják azt hogy megint kivasaltak 1000 runtime errort, ami csak azért nem látszik mert az exception kezelõ elnyomta?

Nincs semmi olyan dolog amit patchelnek most amit a nép tudtára kéne/lehetne hozni.

BEAST
Most enis eljutottam odaig 😄 talan ma! 😄

Jockey
nlo ma eljutottam a buy gombig, de ennyi..
vicc ez az az igazsag

Torzonborz
nah server down patch miatt ETA 45 perc...már ezt is kiírják.
fejlõdnek nagyon fejlõdnek fél év múlva talán már patch notes is lesz 😄

Hajrá hajrá vigyétek még meleg!!

pedig azt intézzed mert azzal is beljebb vagy

BEAST
Eszrevettem, mar az accountommal sem tudok belepni 😄

10-15 perc múlva nyit a bolt és már most elég keményen ütik. Meglátjuk meddig fog tartani az a "jelentõsen több" account mint amennyi pénteken 10 perc alatt elfogyott.

BEAST
Az nem jo hir 😞 azt hittem egy keyt kapok amivel aktivalni lehet az accountot es igy az elso honapot... bar nem fenyeget a veszely hogy sikerulne megvenni 😄, de a heten nem igazan tudnek jatszani :S

Ja és be is tudsz egybõl jelentkezni, és felkinálni szûz kis testedet a gank squadoknak.

Abban a percben indul hogy elküldik a gratulációs levelet, vagyis a 2-3 perccel a vásárlás után.

BEAST
Tenyleg, ha valamilyen csoda folytan sikerulne megvenni ma, azonnal indul az elso honap vagy elotte aktivalni kell mint mashol? :o

Ejh ejh nagyon érik ez akkor 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
hehe ugye ugye. nem akarom azt mondani hogy én megmondtam de én... 😛

Köszi..idõközben megtaláltam én is...
Csak eddig kell visszaolvasni

1540-es hozzászólás
1539-es hozzászólás

No, befizetek én is Darkfallra mert WARban most nagyon szenvedek😊)

Tudnátok valami jó oldalt linkelni ahonnan gyorsan jön le a kliens?

Láttam már, hogy volt itt pár link, de nem nagyon találom...elõre is köszi...
Egy másik mikor még a Review irója nem birt játszani vele.

What the Hell is DarkFall?!?

Igen 7PM GMT vagyis este 8.

Jockey
megint itteni ido szerint 8 korul varhato a bolt?

IGN Review olvassátok mig nincs bolt.

Review of Darkfall

Egy kis Hamlet Battle hogy legyen fogalmunk arról hogy hogyan néz ki.

TSG Battle

Na zsir a jelenlegi honunkban nem fognak szétlõni, majd csapatostúl meg kéne látogatni azt a várost, ha egyedül ilyen jól ment ott a gank, milyen lesz 4-5-en.

Torzonborz
igen de amíg nincs esély saját városra addig - szerintem - nem kéne ARAC klánná alakulni mert csak magunkkal cseszünk ki ( csöppet nehezebb lenne a boldogulás ).

vear
Középen a dwarf/ork/human terület szélén van egy semleges város, de nem néz ki túl élettelinek hely. Ettõl függetlenül, én szivesen laknék ott is. Saját város alapítása után az alignement-nek nem sok jelentõsége van. Például láttuk a Murder Herd-es várost, és ott mindegyik full-piros volt. Egyszerûen megtámadnak (meg kell támadjanak) mindenkit fajtól függetlenül.

Már szétszpemmeltem vele klán csetet, de ARC erõdök már lehetnek. Most egyfolytában oda járok, mert jó pillanatban sokat lehet nyírni anélkül, hogy leszednének az éberebbek. Elég hülyén van megcsinálva amúgy. Adott az ellenséges, alfar klán (az erõd alfar, a klán AR. A farkaskákat meg orkokat nyugodtan üthetem, de az emberek és törpök továbbra is üthetetlennek számítanak, mert rogue-ba megyek, ha kezdeményezek. A klánuk egyik felét üthetem nyugdtan a másikat meg nem? Mi ez már?

1 óra alatt 0.00 aligmentrõl 14-re felmentenm, de abból az 1 órábal 45 perc gyaloglás volt.

Torzonborz
amíg ilyen kevesen vagyunk sehogy. ott kezdõdik hogy 10k g kell hozzá plusz még 1-2 dolog. de még ha meg is lenne meg is kéne védeni ami ennyi taggal nehézkes.