3718
-
Jonas999 #2238 Mostmár mint Prophecy tag üdvözlök mindenkit :) Nem volt kis izgalom eljutni a bázisig ,egészen a nyugati Elf városból indultam és 5 perc sétára votam a Prophecy kezdőponttól amikor az első bindstone-t megérintettem :D mindez este a legnagyobb vadászat közepette , hát volt részem mindenben de sikerült (elég jól sprintelek :) Nagyon tetszik a kisváros hangulata ,a legsejtelmesebb hely a térképen és a legvadabb település az tuti ,ez idáig tetszik ez a "soha nem láttunk még napot" időjárás ,kicsit nwn1-es hangulat amit nagyon szeretek. Egy laza észrevétel : simán lehetne saját guild városunk nemhiszem ,hogy több lenne a csata mint itt :D elmentem bányászni , jöttem vissza a kővel lecsaptak ,próbáltam vásároni ,gondolták aha van ott pénz lecsaptak hehe. Szerintem egy guild várostól még tartanának is ott nemlehet tudni hányan vannak éppen és hányan lesznek a következő pillanatban ,én biztos nagyobb fészel kezdenék egy guild városban csatát mint itt. Összehaverkodtam hajnalban amerikai játékosokka partiztunk ,kilestem kinek mi kell a lootból és a végék kiosztottam ,persze annyira megörültek ,hogy vot hála rendesen és neutrálok voltak ,éreztem csak egy szavamba került volna és máris támogatják a guildot csak nemakartam az első nap magánakciókba kezdeni. De megvan a kontakt szólhatok nekik bármikor.
Egy tipp amire tegnap jöttem rá : belehet bújni a fák törzsébe oly módon hogy csak az arcod a lábad és a kezed látszik ki ha gugolva elbújsz a tövénél (erősen gondolkodom egy méyzöld börsznű Elfen :D sajna nem gondoltam át és Bole hófehérke ...világítok mint egy fáklya.
Ja és találtam a környéken egy totál szabad guildstonet :O Elgondolkodtató.... -
Hat a mai nap nagyon jo volt eddig :D 2 mountot vertunk le ellensegek alol, 2-t pedig zsakmanyoltunk, ugy remegek hogy inkabb el is megyek most pihenni egy fel orat :D -
szasztok
gépem fullvírus férges lett, valszeg csak vasárnap lesz újrarakva winfos, addig nem leszek, addig is üssétek akit tudtok..:-) -
Bandras DaSilva #2235 ja.. a dark prohpecy guildesekkel is érdemes vigyázni...azt csinálják, hogy mennek utánad és ütögetnek egyet-egyet rajtad..vagy az egyik megüt többször is..ha mobokat ölsz is elédugrálnak..ha meg véletlen beléjük ütsz lenyomnak....nekem tegnap sikerült egy ilyen csapatukba belefutni...mondjuk sok mindent nem vittek el mert csak a goblinos páncélok voltak rajtam...de crafterek, gyűjtögetők figyeljenek erre. -
Bandras DaSilva #2234 Ja, hát meztelen embereket kergetni tényleg nem akkora móka...elég hamar meg lehet unni...viszont ha vki beszél a dawnosokkal akkor lehet kéne szervezni velük egy közös raidet az addiction faluba..aztán ott gankelgetni őket egy darabig...mert az azérz szebben nézne ki, ha ők kérnének békét:))..meg hátha tudnánk ezt-azt rabolni tőlük:)) -
hmm ezek szerint a Dawn-osok sem szeretik őket ? na szövetséget kéne velük kötni Addiction ellen. Engem tegnap gankeltek 5en többször de nem zavart. Ki akartak csikarni béke kötést tőlem de mondtam hogy nem és csinálják csak mert így legalább fejlődnek a skilljeim ... erre elhúztak :D -
A jelenlegi Adonterkep :o -
Nem tudom, en eleg hamar megunom a meztelen jatekosok kergeteset. -
Bandras DaSilva #2230 No, ma este Boleval (aki sikeresen megérkezett chillbournbe) belefutottunk 2 hülye addictionösbe..az egyiket kis kergetés után leöltük, a másik viszont bekattant és mindig betámadott minket a városban..kb 5-6szor öltük meg mi meg vagy kb ugyanennyiszer a Dawn guildesek..gondolom azokat is zaklatta..mert egy idő után a bind stonenál várták..és amikor megtámadott minket ugráltak be elé...
így legalább javult a kill-death rátám:))..meg fejlődödtt a gank skillem is:))
Egyébként ez a dolog elég idegesítő ha van hozzá türelmed..az ember ugyanis nem tud nekikezdeni semminek mert mindig betámadják...ez lehet egyfajta taktika is elüldözni őket a faluból...csak egyfolytában zaklatni kell őket meztelen amikor ott vannak. nem tud craftolni meg eladni, mert vki mindig betámadja...előbb-utóbb elmegy...kb ugynezt lehetne játszani a falujukban is.... -
Filder #2229 Szerintem nem gondolkodnak az AV-s fiúk új szerver üzembe helyezésén.
Az új közlemény szerint hétvégén bővítik a szerver befogadóképességét, s hétfőtől ismét árulják a játékot.
Lehet, hogy a jövő héten a csalók mellett a sorban állást is "élvezhetjük".
-
clan menün belül keress ránk és ott kell beadni az apply-t.
szokványos guild invite nincs csak ez a lehetőség.
-
Jonas999 #2227 Biztos ,hogy kifogják javítani ,ezt a jákékot hosszútávú kalandra tervezték ezen a szerveren azért nem dobják ki őket mert nagyon nagyon sokan vannak(+euro) ugyanis az első 2 hétben annyira a lag és az eladás na meg a terheltség állt a középponban ,hogy nem tudták kiszűrni ,nem voltak figyelmeztetők és szinte divat lett hackelni :) Na most azt csinálják ,hogy megvárják ,hogy mégegy hónapot fizessen ez a hihetetlen sok csaló utána kicseszik őket az tuti :) én is ezt így csinálnám tiszta sor ez üzlet és addig meg izgúlnak ,hogy mi elne menjünk. Na most ezt nem én vágom egyedűl ,hogy erre játszik az AV az tuti és abbafogják hagyni a hacket ahogy lerántják a kövi hónapot a kártyájukról de ettől függetlenűl övéké minden klánváros és legyőzhetetlenné gyúrták magukat ami marad... Amúgy ahogy mondtam én is szívesen maradok ,csakhát többet kacagok mint átéléssel játszom :D Tegnap repülő teleportáló arcal nyomtunk egy igazságos baráti PvP-t érthetetlen módon megölt és kifosztott :)
Torzomborz ,hogy adjam be az apply-t? Mik a feltételek kari szinten és taliznunk kell és "g" vagy más módon? (idáig nem csatakoztam klánhoz ,nem is néztem ,hogy megy a DF-ben)
Amúgy nagyon köszönöm a lehetőséget vágytam már egy -kis klánozódásra :)
Ventrin vagy máson dumáltok? -
Kalinka #2226 vicc kategóriába megy már milyen csalások vannak a játékban, repülő játékosok, teleportolók, speedhackesek, mobokat is tudják vhogy szivatni, makrósok...és új szerverekre is rászabadulnak ezek az állatok tönkre téve.
ha nem bannolják őket maguk alatt fogják vágni a fát a fiúk mert a normálisabbja nem fog ezért fizetni. -
Bandras DaSilva #2225 itt arra gondolsz, hogy volt aki simán spawnoltatott magának ládákat bárhová és ki is tudta nyitni?..ahogy láttam néhány videón ezt simán megcsinálták/ják páran...és még mindig játszanak... -
hali. add be az apply-t a játékon belül és felveszünk ( máshogy nem megy ).
az új serveren meg nem hinném hogy jobb lesz a helyzet. aki hackel/macrózik az ott is fog. amíg meg nem oldják addig sajna ezzel kell együtt élnünk . :( -
Jonas999 #2223 Sziasztok itt Herbalist a Fekete Seregből ,sajnos klánunkbó aki bejutott nem volt elégedett mások meg nem tudtak még bejutni..
Van egy Elfem amivel jövök megyek de főként úszom :D úgy egész biztonságos ... "Bole Lynx" szívesen csatlakoznék hozzátok ha megoldható késöbb lehet ,hogy jön még egy-két cimbi.
Magam részéről ha felrakják az új szervert átcsúsznék ,itt a hackek miatt már nagy a difi. van aki olyan karival rohangászik mintha féléve játszana napi 24 órát :) A karimmal vagy használhatatlan skilleket vettem ,vagy olyan eszközöket ,képességeket fejesztettem amik nagyon levannak butítva (p. késsel harcook)ezért sem reszketek egy új szerveren való tiszta lappal kezdéstől :D (na de ez az én felállásom )
De nagyon szívesen maradok ezen is ha egy jó csapatra lelek!
Üdv mindenkinek! -
NEM tippet akarok adni, de ennek valami köze lehet a ládákhoz. Remélem már el tudják kapni, az ilyet sokkal könnyebb detektálni, mint a speedhaxot. -
Lyan Kyj #2221 Nagyon lement a kulcsok ára, nemrég 800-ért árulták őket, most meg 150-ért láttam. Igazán randomizálhatták volna a ládák helyét, akkor nem félnének az emberek. -
Bandras DaSilva #2220 Köszi a válaszokat...majd nézek egy ilyen ládát ha lesz időm vmelyik reggel játszani...akkor nem nagyon vannak...
-
200g + 2 item van benne . nekem múltkor r60as sipka és bot pottyant még a pénzen kívül. -
+1 statos fegyverek szoktak benne lenni, rank10-tol rank70-ig, viszont eleg surun varnak a gyanutlan ladanyitora ganker partyk, ezert szoktak az emberek inkabb eladni 200 penzert, az legalabb biztos bevetel :) -
Bandras DaSilva #2217 No, ma este sikerült begyűjtenem egy selestine keyt (vagy hogy írják)...milyenek an enchantolt itemek a ládában?...van aki már nyitott ilyet? -
aham, thx. csak kivancsi voltam, hogy kb mekkora a "vilag".
remelem lesz hamarosan bolt:/ -
Lyan Kyj #2215 Mounton kevesebb mint egy óra alatt megvan az út.
Amúgy ha túlontúl elnyomnak minket a körülöttünk állomásozó ellenséges seregek, akkor csak el kell költözni. Északon van pár igen jó kis hely, Ymir's Tear nyugati része szerintem kiváló hely lenne egy magunkfajta kis légiónak. -
DragonKnight #2214 A központon átkelve meg van az 3 óra is, de igen erősen életveszélyes. Ha nem valamelyik kedves player ver le akkor ott Agon centrumában van egy két érdekes mob pl. a vörös sárkány ami megsüt még mielőtt észrevennéd. Szóval ha túl akarod élni az utat akkor lehet hogy több időt vesz igénybe mig lopakodva óvatosan megpróbálsz élve maradni.
-
Kalinka #2213 2-2,5 óra sac/kb gyalog, lóval nem próbáltam -
2 óra lehet gyalog hacsak útközben le nem csapnak :D -
mennyi idobe telik bagyalogolni a fo szigetet mondjuk eszak-del iranyban? Ugyanez lohaton mennyi?
es mi az a goon?:) -
Kalinka #2210 milyen jó kis háromszögben lakunk :D
AC-Addiction-KGB
ha keresgélünk sem találunk 3 ilyen nagy reputációnak örvendő csíter klánt ha akarunk se :p -
DragonKnight #2209 Van loot protection igaz nem sok. Aki a killing blow-t bevitte az néhány másodperccel hamarabb nyithatja meg a gravestone-t mint a többi. Ha erre gondoltál.
-
Politikai térkép:
-
Archenemy #2207 Maradjunk abban, hogy van, amit "szabad" csinálni (kémkedés, árulás), ez a játék része, ugyanolyan, mint bármi más. Ezek ellen, csak azért, mert getziségnek tartom, még nem fogok fellépni, nem kifogásolom, satöbbi, ez egy ilyen játék, tudtam, amikor megvettem. Azon sem nyavajgok, ha legenkel valaki, amíg bányászok, pedig ez is getziség szerintem.
Ami viszonyt szabálytalan, pl. account feltörés, account share, afk makro, speedhack, radarhack, azt természetesen bannolnám én is.
Én éles határvonalat húznék a kettő közé. Csak azért, mert mindkettő előnyt jelent a játékban, még korántsem ugyanaz a kategória, míg szerintem te egy kicsit összemosod ezeket. A jó páncél is előnyt jelent, azt azonban mégsem érzi senki unfairnek, és nem gondolja, hogy az illetőt csak egy hajszál választja el az accounthacktól. A kémkedés is gondolom elég időigényes dolog.
Nem mondom, én jobb örültem volna egy olyan játéknak, ahol nincsenek ARAC klánok, az oldalak nem tudnak kommunikálni, van valamennyi (fél perc) loot protection, és egy oldalra tartozók nem ölhetik egymást. Így nekem nagyon mocskos a világa, túlságosan sunyiságpárti, ahogy korábban fogalmazta meg valaki. De hát ez van. -
Csak idő kérdése, mikor fognak account feltöréssel kifosztani valakit. A dolgok feszegetése/eszkalálása előbb-utóbb elvezet oda is. Más a játék ha egymás gankelését játsszuk (speedhack előnyt jelent, EULA sértő, de ugye használják), és más ha "pakold ki a másik bankját" játékot. Az account feltörés EULA sértő, de mivel előnyt jelent, használni is fogják. Nem biztos, hogy a goon lesz az, de most ők próbálják "honosítani" a módszereket. -
DragonKnight #2205 Erre vannak a chaos city-k Az NPC várost nem tudod "bevédeni" mert a Tower mindenkit lő. A chaos city-t el lehet foglalni. Itt nincs Tower de van város, ha megszervezed akkor a tied, ha nem akkor kirúgnak onnan.
-
DragonKnight #2204 Saját várost csak akkor tudunk szerezni ha
1. Lesz NA-1 szerver és a Goonok meg még egy-két nagy klán átugrik oda. A kis USA klánok (pl. az Addiction) is ezt tervezi. És felszabadul város.
2. Lesz EU-2 szerver és oda mi ugrunk át és kezdjük elölről mert nem szeretünk a csiter banda árnyékában örök vesztesként itt maradni. Vagy maradunk és elfoglalunk egy felszabaduló várost.
3. Elfoglalunk egyet, erre jelenleg se anyagilag se erő tekintetében nem vagyunk alkalmasak.
-
Ötlet: Irmalin. Szerintem az a legjobb dolog, ami EVE-ben van. Nem saját terület (low-sec ami DF-ben NPC városnak fel meg), de szövetségben lévő corpok lakják. Chilbourne is lehetne olyan, ha lenne egy szövetség. Nem lehet elvenni, ARAC klán nem támadhatja meg teljes erővel. Közel van a "világ közepéhez", alfárokhoz, BK farm, van minden. A szövetség neve lehetne pl: "Chill and Burn".
-
Archenemy #2202 Nekem teljesen oké a zsoldosélet, bár én inkább crafter beállítottságú vagyok, de majd baitnak jó leszek :p
"aki aztán egyenlő megtorlásnak azt tekinti, ha például feltöri az accomat."
Természetesen az acc feltörés nem metagaming, hanem egyrészt az EULA ellen van, másrészt bűncselekmény, csalás. A kémkedés, árulás viszont a játék része. Ne tegyünk egyenlőségjelet a kettő közé. -
nem rossz ötlet benn vagyok ha mindenki rábólint bár azért a saját (kis) város létrehozás csak nem hagy nyugodni de az általad leírtak miatt ezt valószínűleg tényleg kénytelenek leszünk feladni. :(
végül is a zsoldos életnek is megvannak a szépségei :) -
Lyan Kyj #2200 Tetszik a zsoldos ötlet, de akkor szép, hosszú, részletes szabályzatot, ismertetőt és magyarázatot kell szerkeszteni egy oldalra.
Akár online "foglalási lehetőséget" is kínálhatnánk nekik, publikus táblázattal (természetesen csak múltbéli eseményekről). Ha jól reklámozzuk és ügyesek vagyunk, akkor szép summát lehet keríteni ebből s még ilyen kis klánként is nyugodt "megélhetést" biztosíthatunk magunknak. -
DragonKnight #2199 Nem baj üssük a goonokat ezért is :) Az Addiction benyalt az Awfull Co.-nak mint ahogy az látszik a politikai térképből is.
Ezenkivűl szerintem felül kellene vizsgálni a Hamlet beszerzés kérdését is.
Három okból:
1. Valószinüleg már nincs szabad clanstone (erre utal minden jel a fórumon)
2. Ha lenne is és megszereznénk akkor is kb annyira futná mint az Addictionos falu, vagyis semmire.
3. Ha egy nagyobb pl a goon klán meghivna minket egy "Baráti" beszélgetésre, annak két végkifejlete lehet. Vagy benyalunk és fizetünk heti 2000-10000 aranyat védelmi/hűbér pénz gyanánt(ez most a tarifa). Vagy elindulnak 100-150 fővel és felégetik a tanyát. Én az utóbbit választanám de azért akkor is szomorú a helyzet.
Ezek az okok abba az a irányba mutatnak hogy ne legyen Hamlet.
Amit lehet csinálni....
Hamlet nélküli "megfoghatatlan" klánként a nagyoknak is hadat üzenhetünk, nem fognak velünk érdemben foglalkozni, mert nem tudnak megfogni. Mi viszont kis 1-2 partys gank squaddal elég szép eredményeket érhetünk el ellenük.
Becsatlakozhatunk egy Alliance-be is természetesen fair alapon és mi adjuk a DPS-t ők meg a beengednek a városba. Ez addig műxik amig az alliance fair és nem tiporták el.
Lehetünk zsoldosok is. Akik fair ár ellenében segitenek a védőknek vagy akár a támadóknak, egy szigorú becsületkódex alapján. (pl. nem támadjuk meg azt aki még a múlt héten védekezésre bérelt fel minket, csak azért mert a támadó fél többet ajánlott). Természetesen itt van a legtöbb tere az RP-nek és egy ismert és megbecsült zsoldos klánt létrehozni nem is olyan kis feladat. Viszont ismerve a létszám arányainkat szerintem ez az egyetlen hosszútávú út. (Én az EVE-t és a HUN-t azért hagytam ott hányingerrel küzdve mikor egykét okos emberke kitalálta hogy elhagyja a süllyedő hajót és inkább becsatlakozik a BoB-hoz a HUN meg hagy pusztuljon.)