Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vear
The Prophecy vagy csak Prophecy

a Dark Prophecy a guild név ?
vear
A teljesen random bejutási esélyek miatt minden klán csak részben tudott bejutni EU1-re, sok klán panaszkodik még mindig, hogy csak fele jutott eddig be, szóval nem hiszem hogy ilyesmit meg mernének csinálni. Esetleg egy free-transfer keretében, de gondolkodjunk errõl akkor ha megtörténik.

Torzonborz
guildhez add be az apply-t mert csak úgy tudunk felvenni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

vear
A Murder Herdes város hol van a középsõ barna részhez képest?

AtomSplitter
Nah látva a sok sikeres emberkét meg a bannercserét nekem is kezd megjönni a kedvem a játékhoz, mármint az F5 spammeléshez 😊 De asszem még tartom magam egy hónapig.

Viszont aggaszt mi lesz ha esetleg indítanak új szervert és teszem azt az Eu1-et "betelt"-é nyílvánítják. Az a kevés magyarság csak mégjobban szétszóródna...

thx ez hosszu futás lesz 😄
Sáska
#1800-as post alapjan sztem nem, mert azt irtak, hogy ma 8 helyett 5kor lesz.

de hatha..

Veartõl:
(Két kockányival északra és onnan keletre vannak az ember városok)

akkor
név : Bako Kampeca
faj : Mirdain
kezdöhely: King~s Holdfast
elõre is köszi az invitet 😊
kéne 1 térkép kép hogy merre haladjak felétek
Én Elf területen rossz lettem, meghaltam és kb 4 kockával keletebbre kerültem a chaos stone-hoz, onnantól egyetlen ellenféllel sem találkoztam (elf Charybdis után alfar seregek kempelnek az átutazókra várva, szóval az a négy kocka szerintem nagyon sokat segít. Félúton a Murder Herd klántól loptam egy hátast, úgyhogy hamar leértem.

Szerintem a leggyorsabb és legbiztonságosabb az lenne, ha minden új játékos átmenne pirosba (éppen hogy), meghalna, mi is a káoszkõhöz mennénk, s onnan legyalogolva útközben Murdereseknél megállva visszatornásznánk jóra az embereket (2.0 pont jár 1 ellenség után)

Jockey
ma este 8kor megint lesz shop?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

vear
Mindegyik messze van. A Mirdain területen belül nincs nagy távolság, meg biztonságos is utazni, de a Mirdain terület és a Human terület között gáz. Lyan meg DragonKnight megjárta az utat, tudnátok valamit kiagyalni, milyen módszerrel lehetne könnyebben lehozni az újakat? Mekkora partykba ütköztetek útközben? Van realitása annak, hogy szervezzünk egy partyt Mirdain területre, és egyszerre lehozzuk azokat akik ott vannak (tudtommal most ketten)? Az a meglátásom, hogy mivel egyre többen jutnak be a játékba, így az utak is egyre forgalmasabbak, és átjárhatatlanabbak lesznek.

A legjobboldali, King's Holdfast.

Monkfieldtõl nyugatra, nagyon picit délre van egy pár négyzetméternyi fútlen terület. Ha este van, ott megjelenik pár Malaut szolga. Életük kevesebb, mint a goblinoknak, csak picit többet sebeznek. A loot sokkal jobb ott, plusz senki az ég világon nincs arrafelé.
Az meg külön bónusz, hogy ha ott vagy alkonyatkor, akkor az elsõ turnust sérülés nélkül le tudod nyírni, mert bugos.

vear
Gratz a bekerülteknek, kitartást a kimaradtaknak.

Tegnap kezdtem Fraps-olni a vadászatot, csak mindig akkor felejtettem el a felvételt elindítani, amikor harcoltunk. <#idiota>

Van a környéken másik goblin falu is, ahol sokkal kevesebben vadásznak.

Ráadásul a Monkfield melletti goblin falunál van a legtöbb olyan játékos, aki alig várja, hogy "szürke" legyél, s már meg is öl. (Hm, tulajdonképpen eléd áll, hogy õt találd el.)
srácok a Mirdain 3 kezdõ hely közül választhat
1:Leafhelm
2: Beladin's rest
3: King's Holdfast
melyk van közelebb a magyar guild táborhoz ?
vagy mindegy melyket választom ?
BEAST
ez a 30 jatekos / goblin vadaszat igazan jo fejlodesi modszernek tunik xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Warhammer teljesen más, így nem lehet összehasonlítani.

zsír grati

Gratula a bejutottaknak, a fórum nagy anyázásba csapott hogy szegény usákok meg lettek szopatva ezzel a bolt idõponttal, de lehet hogy pont emiatt tudtatok bekerülni.

GW2: Dragonknight.5302

BEAST
Vesgar Rhul a nevem, embert kezdtem, Monkfield kornyeken rohangalok mint egy mergezett eger. Jelentkeztem a klanba.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

No és a vizalatti dolgokat nem is emlitettük meg a kis szigetekbõl álló szigetvilágot.

Server online
GZZ BEAST 😄
ha Mirdain-t kezdessz szolj 😄

ööö... ha a szerverre lehet csatlakozi írjátok be pls

és most az 1.0.31-es verzió van . ez lessz updatelve ha lessz szerver ?
No, ma eljutottam a Buy gombig...aztán ott meghalt..ide 2x is sikerült eljutnom....gondolom elõbb-utóbb csak megy majd.
Ma sem nyertem :/
Torzonborz
óbazzzz <#banplz>

nyah kari nevet mindenki írjon be ide lécci aztán ahogy beléptek szépen beadni apply-t.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Van egy rossz hirem :/

nem usszatok meg, bejutottam

<#idiota>

Nnyahh skacok
felado: [email protected]
tárgy😛urchase Creadet
a kitartás meghozza gyümölcsét = apad a pénztárcád 😄
Torzonborz
azért bõven van mit még felfedezni a világban. elég ha csak a térkép 4 szélén lévõ szigetet nézem. azokat is meg kell sasolni majd. de azért én is kicsit nagyobb világra számítottam.

a continue to order gomb nem visz tovább megint ...grrrr
vear
Javítok: két player város/határ másik területtel.

vear
Nem is olyan nagy a világ. Mert most ugye human terület szélén vagyunk, és mik a szomszédos városok? Egy kezdõváros, meg a fõváros. Gyakorlatilag csak néhány kör van: fõváros, kezdõvárosok, néhány terület széli város, aztán két player város senkiföldjén. Törpéknél is csak ennyit láttam. Olyan nagy választék nincs, és semleges városból se hiszem hogy kettõnél több van. Lehet hogy elméletileg 50k játékost elbir a szerver, de a világ tényleg csak 10k-t bir el. A queue-ból ítélve a 10k-t a szerver se bírja. Már tegnap-tegnapelõtt is látványosan nagyobb volt az átutazóforgalom, mint azelõtt.

Nem tom melyik a jobb,
A WAR-t otthagytam a free hónap után, mert unalmas grind volt az egész.
Ezt még nincs szándékomban otthagyni elég nagy a világ, hogy sokáig ellegyek a felfedezésével.
Az un. HIGHEND PvP (city siege stb) egy 10 fõs klán részére utópia, pont úgy ahogy a EVE-ben is utópia. Mi úgy tudunk ezen dolgok közelébe jutni hogyha egy szövetséges klán zsoldosnak felbérel minket egy háborúban.

ténleg melyk jobb Warhammer online?
vagy a Darkfall ? mármint érdemes a war-t otthagyni érte?

/ lehet egy uj szerelem ami elõre viszi a világot ? /
- ez utóbbi csak költõi kérdés volt 😄 -
Ventrin vagyok, kérem böfögjetek be, ha lesz szerver, addig war-ban leszek

Torzi üzijére reagáltam, nem nyomtam 'válasz erre' gombot, bocsi.

Nem szerverre gondoltam hanem egy másik, kezdõ területtõl távoli bindstone-ra mondjuk egy neutral városban.

BEAST
Felkeszitik a servereket, hogy meg tudjam venni vegre a jatekot 😄

Aztán majd a költözésért pénzt kérnek, úgy szokás..

Torzonborz
hmm 15:48kor kari kiválaszt és még que... erghhh

Találni kell egy másik bázist.

Torzonborz
mármint a guildben ? 8an.

Apropó mennyien vagytok eddig bent?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

jaj, utálom a sorbanállást, mennyi idõ?

"10:43 már most is que van ." - csak puszta kíváncsiságból kérdeztem ezért😛

BEAST
Majd ma delutan lesz megint! 😄

még mindig adnak el?