3718
  • Jockey
    karinév mi is volt?
  • BEAST #2317
    Rajta vagyok :DDD
  • Kalinka
    Confusion: Fires a missile that explodes in a bright flash temporarily blinding onlookers.

megtaláltam neked a varázslatodat :)
    Greater magic 100as kell hozzá, sok sikert :PP
  • DragonKnight
    Kár.
    Lehet hogy lett volna itt vevő rá.
  • Archenemy
    Hát én viszont nyomtam egy cancel accountot. Nem rossz a játék, nem rossz, csak engem nem igazán szórakoztat.
  • Sáska
    koszi a tippeket, megoldottam; mar be is adtam application-t:)
    bar egyelore azt se tudom mi merre hany meter
  • DragonKnight
    See all you noobs at Goblins
  • DragonKnight
    ja és mivel éppen most is nyitva a bolt lehet hogy az accod meg nem aktiv várj vagy tiz percet mire eladják az uccsó darabot is.
  • DragonKnight
    1036-os kliens van fent?
    ha nem akkor innen letöltheted.
    http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/Darkfall.exe
    És tedd fell a legujabb drivereket
    Majd egy restart
  • Sáska
    fatal error 11 :]
    feltettem ezt a vcredist-et; de most meg nem tud a login serverhez kapcsolodni..
    Addig letoltom a legujabb drivert meg nezek directx-et, de sztem az a legfrissebb.

thx
  • DragonKnight
    osztán mijaza fatal error?

Az install könyvtárban van egy vcredist telepitő, azt is tedd fel.
  • BEAST #2307
    Azt mondjak az okosak hogy directxet es vga drivert tegyel fel ujat :o
  • Sáska
    feltettem, de valamiert nem indul.
    a kezdokepernyoig eljutok, az options-ben beallitom hogy 1920x1200 full screen, es elkezd tolteni, de el van csuszva a kep.. aztan nem tortenik semmi, csak loading.. ha kisebb felbontasban probalom ablakban, akkor meg fatal error.
    valakinek volt hasonlo? mi lehet a gond?
  • DragonKnight
    Nyitva lesz :) benézték a fiúk :))

We jumped the gun by an hour, not taking into consideration the time change due to daylight savings which made our time GMT +3 from GMT +2 a couple of days ago. We apologize for the confusion.

We'll re-open the store at 6PM GMT as announced, in about 45 minutes from this posting.
  • warbar
    azlesz
  • Torzonborz
    gratula :) Warbar Te meg azért próbálkozz 8kor is.
  • Sáska
    na gondoltam, hogy a gorogoknel ez 7 ora lesz..:)
    elvileg sikerult, most installalom!
  • warbar
    lol már az account oldalt se lehet elérni csodálatos
  • warbar
    olyan volt5 mintha nyitva lenne de most megint semmi
  • WhiteRiC
    van shop
  • BEAST #2298
    Igaz, biztos ami biztos alapon jobb ha mar 7-tol nekialltok satorozni a bolt elott :)
  • DragonKnight
    Itt a pont. A nyári időszámítás nem tolja el a GMT-t ezért a CET ami rendesen GMT+1, a nyári időszámítás ideje alatt GMT+2 lesz.

• Sáska
    az lehet:) mindenesetre azert ranezek 7kor is:D
  • BEAST #2295
    Nyari idoszamitas miatt GMT+2be kerultunk ha minden igaz :o
  • Sáska
    hetvegen mintha azt olvastam volna, hogy 18:00 GMT ami 19:00 CET. Most vagy rosszul emlekszem, vagy megvaltoztattak.
    Meg tudnad nezni meg1x? Nalunk a munkahelyen szurik a netet, es nem tudom megnyitni az oldalt. Thx.
  • DragonKnight
    Aki még akar venni az ne felejtse hogy ma este 8.kor (6PM GMT) megint lesz bolt. Fel lehet készülni arra megint hogy 15 perc alatt eladnak megint mindent.

• BEAST #2292
    Szerintem nem lenne tul szerencses belekezdeni egy ilyen forumfallos adok kapokba. Semmi ertelme es az elso dolog amibe belekotnek majd az a broken english lesz, innentol kezdve meg mar el sem olvassak mit ir a masik.
  • Torzonborz
    láttam . ez se teljesen normális , kicsit kihagy a memóriája :D
  • DragonKnight
    rajta vagyok a dolgon

• BEAST #2289
    Szerintem is xd
  • Torzonborz
    ha estleg vkinek lenne kedve szájkaratézni addictionos taggal :D
    anwalen szerintem Bethon lehet.
  • BEAST #2287
    Az volt a furcsa hogy amikor a varat vedtuk es jott a zerg siman volt 50-60 fpsem, viszont amikor mi tamadtuk a mocsar hamletet akkor 10 fpsnel nem volt tobb, pedig nem volt kevesebb jatekos :o
  • Kalinka
    Én nem sok vizet zavartam, első fight első percében kifagyott out of memoryval mikor üldöztem egy embert (kb 3 nyil lövés keleltt volna még) és persze megöltek meg lootoltak. Amikor vissza mentem már csak a peremre mentem vadászni, ott volt egy pár harcoltak. Lila köd lejött majd bedaráltam a menekülőt akit 5 percig üldöztem. Loot után meg jött az üzenet hogy szép volt de ő szövetséges.... no comment vissza adtam a cuccát (fájt a szívem pedig a rank50es íjért :) )
    vissza mentem de RUS corposok elkezdtek ütni akik szintén szövetségesek :)
    következőre meg megint vmi barátot sikerült bedarálnom.

mondjuk nekem még játszható volt a játék 15 fps körül, csak az out of memory kidobálás ment

fyi csináltam még pár nyilat, bent van a bankban (látom beleállt a kezetekbe a rángás, hgoy ennyit ellöttetek)
  • DragonKnight
    Hat ja, voltak gondok a massziv 3 fps miatt. De Duu kitalálta hogy le kell venni a 3d audiot min-re és az javit. Javitott is sokat mert utána stabil 8-10 fps volt olyan 150-200 játékossal.

Bivaly nagy zerg fest volt azt meg kell hagyni. Bementem lecsaptam akit értem kijöttem pihenni. Ez ment kb. 1.5 órán át. Előtte a 3 fps alatt megöltek hogy esélyem se volt. Mikor visszarakott a bindstone-hoz akkor meg out of memory error. Szóval van még mit reszelni a kliensen. Most meg majd kell egy kis Alignementet farmolni mert a 40-et ledolgoztam 10 környékére.

• BEAST #2284
    Mondhatjuk ugy is hogy ott voltunk :D de annyiszor haltam friendly fire segitsegevel hogy sokszor :D
  • vear
    Épp olvasom. Ott voltatok a fightban? Ezt már sajnálom, hogy kimaradtam.
  • DragonKnight
    No az Addiction ma ki lett lakoltatva a falujából. Eszi őket a méreg, ők voltak a kihivók, letették a 20k challenge fee-t majd az Exile és a szövetségesek felégették a tanyát. Megkapták a falut meg a 20k-t is.
  • Sáska
    holnap este 7kor elvileg nyitva lesz az online store.
  • Torzonborz
    awful-al még nem vagyunk szövetségben . szerintem nem is nagyon akarunk. az hogy az eXile felvette annak az Ő dolguk bár nem tudom melyiküknek van a másikra nagyobb szüksége. ez majd kiderül de közülünk - szerintem - senki sem akar a goonosoknak befeküdni.
  • Jonas999
    elolvasva ,hagy is toboroz a *lowful* company én szvem szerint a Murder Herds klánt támogatnám innentől :D viszont most eléggé belekeveredtünk egy olyan körbe ,hogy pillanatokon belűl mi is kapunk az Awful companytól egy ilyen *szívélyes* meghívást...na akkor mit mondunk nekik :)