3718
-
karinév mi is volt? -
Rajta vagyok :DDD -
Kalinka #2316 Confusion: Fires a missile that explodes in a bright flash temporarily blinding onlookers.
megtaláltam neked a varázslatodat :)
Greater magic 100as kell hozzá, sok sikert :PP -
DragonKnight #2315 Kár.
Lehet hogy lett volna itt vevő rá. -
Archenemy #2314 Hát én viszont nyomtam egy cancel accountot. Nem rossz a játék, nem rossz, csak engem nem igazán szórakoztat. -
koszi a tippeket, megoldottam; mar be is adtam application-t:)
bar egyelore azt se tudom mi merre hany meter -
DragonKnight #2312 See all you noobs at Goblins 

-
DragonKnight #2311 ja és mivel éppen most is nyitva a bolt lehet hogy az accod meg nem aktiv várj vagy tiz percet mire eladják az uccsó darabot is.
-
DragonKnight #2310 1036-os kliens van fent?
ha nem akkor innen letöltheted.
http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/Darkfall.exe
És tedd fell a legujabb drivereket
Majd egy restart
-
fatal error 11 :]
feltettem ezt a vcredist-et; de most meg nem tud a login serverhez kapcsolodni..
Addig letoltom a legujabb drivert meg nezek directx-et, de sztem az a legfrissebb.
thx -
DragonKnight #2308 osztán mijaza fatal error?
Az install könyvtárban van egy vcredist telepitő, azt is tedd fel. -
Azt mondjak az okosak hogy directxet es vga drivert tegyel fel ujat :o -
feltettem, de valamiert nem indul.
a kezdokepernyoig eljutok, az options-ben beallitom hogy 1920x1200 full screen, es elkezd tolteni, de el van csuszva a kep.. aztan nem tortenik semmi, csak loading.. ha kisebb felbontasban probalom ablakban, akkor meg fatal error.
valakinek volt hasonlo? mi lehet a gond?
-
DragonKnight #2305 Nyitva lesz :) benézték a fiúk :))
We jumped the gun by an hour, not taking into consideration the time change due to daylight savings which made our time GMT +3 from GMT +2 a couple of days ago. We apologize for the confusion.
We'll re-open the store at 6PM GMT as announced, in about 45 minutes from this posting. -
warbar #2304 azlesz -
gratula :) Warbar Te meg azért próbálkozz 8kor is. -
na gondoltam, hogy a gorogoknel ez 7 ora lesz..:)
elvileg sikerult, most installalom! -
warbar #2301 lol már az account oldalt se lehet elérni csodálatos
-
warbar #2300 olyan volt5 mintha nyitva lenne de most megint semmi -
van shop -
Igaz, biztos ami biztos alapon jobb ha mar 7-tol nekialltok satorozni a bolt elott :) -
DragonKnight #2297 Itt a pont. A nyári időszámítás nem tolja el a GMT-t ezért a CET ami rendesen GMT+1, a nyári időszámítás ideje alatt GMT+2 lesz.
-
az lehet:) mindenesetre azert ranezek 7kor is:D -
Nyari idoszamitas miatt GMT+2be kerultunk ha minden igaz :o -
hetvegen mintha azt olvastam volna, hogy 18:00 GMT ami 19:00 CET. Most vagy rosszul emlekszem, vagy megvaltoztattak.
Meg tudnad nezni meg1x? Nalunk a munkahelyen szurik a netet, es nem tudom megnyitni az oldalt. Thx.
-
DragonKnight #2293 Aki még akar venni az ne felejtse hogy ma este 8.kor (6PM GMT) megint lesz bolt. Fel lehet készülni arra megint hogy 15 perc alatt eladnak megint mindent.
-
Szerintem nem lenne tul szerencses belekezdeni egy ilyen forumfallos adok kapokba. Semmi ertelme es az elso dolog amibe belekotnek majd az a broken english lesz, innentol kezdve meg mar el sem olvassak mit ir a masik. -
láttam . ez se teljesen normális , kicsit kihagy a memóriája :D -
DragonKnight #2290 rajta vagyok a dolgon
-
Szerintem is xd -
ha estleg vkinek lenne kedve szájkaratézni addictionos taggal :D
anwalen szerintem Bethon lehet. -
Az volt a furcsa hogy amikor a varat vedtuk es jott a zerg siman volt 50-60 fpsem, viszont amikor mi tamadtuk a mocsar hamletet akkor 10 fpsnel nem volt tobb, pedig nem volt kevesebb jatekos :o -
Kalinka #2286 Én nem sok vizet zavartam, első fight első percében kifagyott out of memoryval mikor üldöztem egy embert (kb 3 nyil lövés keleltt volna még) és persze megöltek meg lootoltak. Amikor vissza mentem már csak a peremre mentem vadászni, ott volt egy pár harcoltak. Lila köd lejött majd bedaráltam a menekülőt akit 5 percig üldöztem. Loot után meg jött az üzenet hogy szép volt de ő szövetséges.... no comment vissza adtam a cuccát (fájt a szívem pedig a rank50es íjért :) )
vissza mentem de RUS corposok elkezdtek ütni akik szintén szövetségesek :)
következőre meg megint vmi barátot sikerült bedarálnom.
mondjuk nekem még játszható volt a játék 15 fps körül, csak az out of memory kidobálás ment
fyi csináltam még pár nyilat, bent van a bankban (látom beleállt a kezetekbe a rángás, hgoy ennyit ellöttetek) -
DragonKnight #2285 Hat ja, voltak gondok a massziv 3 fps miatt. De Duu kitalálta hogy le kell venni a 3d audiot min-re és az javit. Javitott is sokat mert utána stabil 8-10 fps volt olyan 150-200 játékossal.
Bivaly nagy zerg fest volt azt meg kell hagyni. Bementem lecsaptam akit értem kijöttem pihenni. Ez ment kb. 1.5 órán át. Előtte a 3 fps alatt megöltek hogy esélyem se volt. Mikor visszarakott a bindstone-hoz akkor meg out of memory error. Szóval van még mit reszelni a kliensen. Most meg majd kell egy kis Alignementet farmolni mert a 40-et ledolgoztam 10 környékére.
-
Mondhatjuk ugy is hogy ott voltunk :D de annyiszor haltam friendly fire segitsegevel hogy sokszor :D -
Épp olvasom. Ott voltatok a fightban? Ezt már sajnálom, hogy kimaradtam. -
DragonKnight #2282 No az Addiction ma ki lett lakoltatva a falujából. Eszi őket a méreg, ők voltak a kihivók, letették a 20k challenge fee-t majd az Exile és a szövetségesek felégették a tanyát. Megkapták a falut meg a 20k-t is.
-
holnap este 7kor elvileg nyitva lesz az online store. -
awful-al még nem vagyunk szövetségben . szerintem nem is nagyon akarunk. az hogy az eXile felvette annak az Ő dolguk bár nem tudom melyiküknek van a másikra nagyobb szüksége. ez majd kiderül de közülünk - szerintem - senki sem akar a goonosoknak befeküdni. -
Jonas999 #2279 elolvasva ,hagy is toboroz a *lowful* company én szvem szerint a Murder Herds klánt támogatnám innentől :D viszont most eléggé belekeveredtünk egy olyan körbe ,hogy pillanatokon belűl mi is kapunk az Awful companytól egy ilyen *szívélyes* meghívást...na akkor mit mondunk nekik :)