Darkfall-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mondjuk te mint kezdõ nullkilometeres kari akinek a kard skillje 1.0 szembetalálkozol egy tapasztaltabb( de még mindig kezdõ karival, mondjuk velem akinek a kard skillje 35.0), akkor az én DPS-em jobb lesz akár ugyanazzal a fegyverrel mint neked és több esélyem van téged levágni.
Ehez még azt is hozzá kell tenni hogy egy magasabb skillû karakter fegyverzete is lehet magasabb szintû. A nullkilóméteres kari is tud használni 100-as fegyvert és ezzel többet sebez, de ha fegyver szintje (rank) magasabb mint a szükséges skill levelje a karinak, akkor az a fegyver sokkal gyorsabban eltörik mintha egy megfelelõ szintû karakter használná.
GW2: Dragonknight.5302
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amit te mondasz az gondolom ugy is van, magasabb skillu emberek gyorsabban bedaraljak a fejletlenebbeket.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
izé vagyis azok akiket mage skillek érdekelnek.
de az biztos hogy nem olyan egyszerû ez sem mint máshol.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
persze ha azonos skillek csapnak össze akkor csak a jó helyezkedéssel és a focussal lehet nyerni a több ellen.
viszont egy magas karakter simán levág egy egész hadsereget is ahogy láttam eddig amíg tart a staminája
De igen ha közelharc van akkor a ranged már használhatatlan pont úgy ahogy egy valóságos csatában is lenne.
Gyógyításról el lehet felejtkezni, azok akik tudnak azok célzott gyógyítást tudnak csak, amivel ugyanúgy el kell találni az "áldozatot" mint a magic missile-vel. Ez a gyógyítás viszont szart se ér. Szóval nincs healer szerep hála a jó istennek.
A gyogyitassal mi a helyzet? Mindenki healelgeti magat, vagy lesz hasznalhato party heal is?
falka taktika érvényesül de ezért lehet okoskodni itt nem is kicsit.
pl vki csalinak áll mire elkezdik üldözni sprinttel , szépen lemegy emaitt a staminájuk a többiek meg rájuk támadnak lesbõl. na ilyenkor szopacs mert ha nincs/kevés a stamina akkor egyáltalán nem vagy kevés ideig tudnak harcolni.
#1957: ha olyan, mint az EvE, akkor jobb is ha elkerulom. Amennyire tetszett az elejen, ugy meguntam par het utan. Semmi valtozatossag. A DF-ben legalabb mar az elejen lehet normalisan PvP-zni. Falka taktika vajon ervenyesulni fog itt (is)? Valoszinuleg tartom, hogy legyen pl. 10 ember akarmilyen skilles, 20 masik levagja oket.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nincs szokásos quest/end game content. ez nem egészen arról/úgy szól mint a szokványos content alapú mmo-k.
- egyedul mit lehet csinalni a jatekban?
- mi az endgame?
- mennyi es milyen kuldetes van?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egy vízszintes suhintás meg egy függõleges. A vízszintes fegyvertõl függõen akár több ellenfelet is el tud kapni. A függõleges pedig koncentráltan az elõtted álló ellenfelet éri el.
A két támadás fajta között a T billentyûvel tudsz váltani. A bal egérgombbal meg támadsz. Jelenleg (és még egy darabig) nincs skilled amit meleeben tudnál használni. Ha majd 25 pontot összegyûjtesz a kiválasztott melee skillben akkor veheted meg az elsõ aktív skilledet, amit kitehetsz a toolbar-ra és onnan tudod aktiválni.
Ha megölsz egy barátságos faction tagot (ember, törpe, mirdain), akkor kapsz 8 pont alignemment büntit. Mivel 10 ponttal indítasz ezért egy gyilok még nem tol pirosba de már kettõ az igen. Ha ellenséges faction tagot ölsz meg (ork, alfar, mahirim) akkor a gyilkosságért 2 pont alignement növekedést kapsz, ha legankolásáért plusz két pont jár.
Ha a saját factionba tartozó játékost egyszer megütsz akkor 10 másodpercig szürke vagy, ha többször, akkor 2 percig szürke vagy. Amíg szürke vagy addig mindenki büntetlenül támadhat és megölhet.
Ezért vigyázz arra hogy még véletlenül se üss meg játékost mondjuk questelés közben mikor mindenki arra gyúr hogy leüsse azt az egy szerencsétlen goblint. De vannak akik a direkt beleugranak az ütésedbe és utána elkezdenek támadni, ha akkor nem ütsz vissza akkor 10 másodperc múlva elmúlik a szürke és akkor õk lesznek a szürkék ha ütnek.
Ez az egész nem érvényes klánban és partyban, a klán és party tagokat büntetlenül támadhatod akár városon belül és akár meg is ölheted õket. Ezért nem szabad ismeretlen partyba csatlakozni mert leölnek mint a disznót és kirabolnak.
ha megölöd és az alligment státuszod minuszba megy akkor leszel piros.
induláskor 10es a státusz szóval az elején nem érdemes szövetséges/saját fajt gyilkolni hacsak kifejezetten nem ez a célod. 😉
Akkor is mehetsz pirosba ha csak megütöd az ellent vagy meg is kell ölnöd? én kicsit hadonásztam a kezdõ karddal amikor betámdtak ketten de asszem nem találtam el egyiket sem...meg amúgy sem tartott sokáig a harc😊)
Még egy..aztán a többit majd in game...a kezdõ támadásból csak egy van? nézegettem de csak kb 1 féle vágást tudtam csinálni. még 1 gyors...a tollbarba rakás drag and drop?...csak 1 skillta találtam..azt meg nem tudtam kivenni...
Néhány nem teljesen kezdõ sportot ûz abból, hogy a goblin táboroknál öli az óvatlanul beszürkült kezdõket.
(Na ja késõbb már a játék elengedhetelen része, hogy ha megtetszik valakinek a sapkája - s õ elég rossz bõrben van - megölöm és elveszem tõle. Na de az elsõ küldetés helyénél...)
Questeket a concillor (vagy mi a rák) nevû emberke ad általában a város bejáratánál található. Ha F gombot nyomsz rajta akkor ugye feljön egy ablak. Abban az ablakban van egy quest fül is és ott vannak a questek amiket adhat neked. Ha a kezdõ dolgokat megcsinálodf neki utána adhat újabbakat is.
Jól láttad kb 0 pénzed van induláskor és goblin írtásba kell kezdened questtel vagy enélkül hogy egy kis cucchoz/aranyhoz juss.
Ha nagyon nem birsz érvényesülni akkor szólj és elmegyünk kimenekíteni.
Ne csináld azt mint a kedves empie hogy indulásként egybõl legyakott 2 játékost majd szépen pirosba fordult és õ lett az ûzött vad. (Reroll lett belõle).
Szóval játékosokat ne, még akkor se ha megtámadnak. Vagy ha szándékosan eléd ugranak hogy beszürkülj, akkor se üsd õket.
3 "kezdõváros" van az embereknek, s az elsõ hat-hét küldetés mindegyikben ugyanaz. Szerintem érdemes mindenhol megcsinálni õket, így lesz egy kis pénzed, páncélod tartalékba, meg néhány szerszámod is (merthogy adnak a küldetés elõtt).
Ezek a városok 3-4 percnyire vannak egymástól. Az utazás során tudsz gyúrni a futás és a sprintelés képességre is.
(Bár néha akár öttusa is lehet.)<#kacsint>#kacsint>
Én asszem nem monkfieldbe hanem van egy város délen..én oda születtem....próbáltam kicsit körülnézni, de a város szélén két páncélos játékos leütött😊)...mondjuk kb nem volt semmi nálam csak a kezdõ fegyó....aztán meg jönnöm kellett dolgozni. Este remélem nem leszenk kurva nagy sorok lés akkor olyan 8 körül már be tudok lépni.
BTW...questeket merre lehet szerezni? beszéltem pár npc-vel de nem nagyon adtak questeket....csak skilleket lehetett venni, de ahogy néztem kb 0 pénzzel kezdtem...bár lehet nem, még ismerkedni kell az ui-val.
nekem az orkok/mahrimok ugyan úgy megfelelnek mint az alfar 😊
Ha pedig legkozelebb valaki megtamad es nem akartok pirosba menni, uzenjetek hadat az o guild-juknak, akkor nincs alignment hit.
Várom webszerkesztõk, designerek jelentkezését, akik segítenének megcsinálni az oldalt. Kiváló referencia lehetõség, hiszen ez tutira nem egy szokványos MMO, és amilyen kicsirõl indul, lehet egyszer még klasszisként fogják emlegetni.
Soon (TM)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Itt a hir.
Hello,
We offered a larger number of copies the last couple of days, we’ll continue today. The larger number of new players entering the game are responsible for the queue times some of you have been experiencing during prime time hours. These are temporary. Tomorrow (Thursday) and possibly on Friday, we won’t offer more Darkfall copies in order to allow the new players to distribute around the world. We are trying to find a good balance between low queue times and increased Darkfall
availability. We are continually improving our capacity and optimizing as we increase the number of Darkfall copies available.
A way to decrease queue times is for players to bind away from the starting areas as soon as possible. Most of the congestion is seen around the starting areas. Prime-time hours are when most of the queuing will occur. Again, this is temporary.
We are continuing to ban players we detect are using third party exploit programs. If you're not using them, there's no reason to worry that you'll be banned for their use.
Thank you
The Darkfall Team
Koppany Warbringer, dwarf
Sajna megkíséreltem átállítani a felbontást játékon belül, amitõl újra kellett indítani a gépet, tehát várhatok megint a que-re... :p
Lera,Dynn,Zulgron