Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
thx, megprobalom, hatha.

BEAST
szerintem 5 fele megint lesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sáska
ma lesz bolt? ha igen, tudjatok mikor?

ma este én asszem nem leszek megyek haverokkal inni...majd holnap ébredés után egész nap.
Torzonborz
korábban nem tudsz logolni hogy 8ra bejuss ? vagy asszonyt megbízni hogy izzítsa be gépet ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Este 8 után megpróbálok nyerni a queue lottón de ha olyan szerencsével mint tegnap akkor sokáig nem leszek.

GW2: Dragonknight.5302

Torzonborz
jóvan akkor majd gyere DF csatira ha sikerük bejutnod. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
aham, néha igen..
who-ba prophecy-be vok az egyesülés óta..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
Jockey a ventrinken Te szoktál lebzselni WHo-s csatin ?

Jockey
elvileg ma érkezem én is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ha nem leszünk annyian, akkor ezen terület felett van egy insta, oda 3-4-en elegen lennénk, szép kis fegyveres ládikák vannak arra.

Torzonborz
jah ott van tõlünk egy köpésre csak hát minyima 6an kéne oda benézni de inkább többen. meglássuk ma este mennyien leszünk....persze quefalltól függ ugye grrrr

vear
Már azt hittem, senki nem kapcsol, hogy hol vették fel a videot. Multkor valahogy nem vettük észre, hogy az alsó részen van black knight.

BEAST
mirdain mount 😮 ... eddig nem is tudtam hogy a mountokkal lehet uszni, mashol ilyenkor dismountolsz es kesz :dobb:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
valamit valamiért 😄 de legalább a bosszú megvolt 😉

BEAST
Felaldoztam a studded leather setemet meg a pro kentaur ijamat az alkar vedodert <#idiota>

Amugy, most linkeltek nekem ezt, egesz jo :o

Torzonborz
egy black knight-os alkar védõm már van . tegnap lootoltam ki egy aflarból 😄 jó kis cucc tényleg érdemes lenne majd ellátogatni feléjük.

Múltkor bementem oda, érdekes, hogy lovagot könnyebb lenne kinyírni, mint a mágusokat. A vízbõl ki-le bukós technikával feléig le tudtam egynek vinni az életét, de jött 3 klános emberke és kinyírtak😞 Jó lenne betámadni õket, mert nagyon sok jó loot van arra.

vear
BEAST
jo ezeken kivul 😄 ... mert skillekben ugyan azt tudnam 2 torrel is mint egy ketkezes karddal, azt hittem van olyasmi kulonbseg is hogy a tor dexbol kap bonuszt, a kard meg strbol... vagy barmi mas ilyesmi.

Torzonborz
szvsz tök mindegy hová vagy bindelve mindenhol nagy a que.

ami a 1860-ban van linkelve? mert én onnan sem nagyon tudok este belépni, ott is nagy a queue

Torzonborz
stat ? 😄 dmg / speed/ durability meg mittomén még mi van.

BEAST
Tenyleg amugy pontosan mi a kulonbseg a melee fegyverek kozott a nevukon, kinezetukon es a rangen kivul? :d

BEAST
igen 😊 Chilbourne (2'48"E, 25'3"S)

Bindeljetek át máshova, ne maradjatok a kezdõ területen. Az emberek területétõl délnyugatra vagyunk többen, valami Chillakármi terület északi részén, a faluban.
Torzonborz

BEAST
ertheto 😞

Kész, innentõl nem lépek ki önszántamból soha, ha ez az ára, hogy játszani tudjak... vagy egyszerûen csak hagyom. Két órája ülök lobby elõtt....

dettó.

lassan el is megy kedvem tõle...

Hát igen hazajövök este 8-kor bekapcsolom a queue gamet és mire bejutok ha szerencsém van már elment a kedvem az egésztõl.

Nem kellett volna a ennyit eladni az uccso két napon. Vagy igen hamar be kéne állitani az új szervert.
Akik meg bent vannak azok meg elkezdhetnek valami távoli várost/bindstone-t bankkal meg tornyokkal keresni. Mondjuk az egyik szigeten akár. Osztán ideje el költözni oda ha van ilyen hely.

BEAST
Valoszinuleg azert ekkora a sor mert az "afk" jatekosokat nem rakja ki a jatek, 3 fele lementem alfaba, es fel 7-kor meg mindig bent volt a karakterem :o

Torzonborz
most már nekem is kezd a tököm tele lenni ezzel. de az a legrosszabb hogy nem írnak semmit. ilyenkor ez már nem jó üzletpolitika.

sszameg ez a másfél órás que azért elég durva...
Ez így van, de 6 hónapon belül ígyis-úgyis kialakul minden taktikai szituációra egy build, függetlenül attól, hogy használod-e (ahogy kasztok léténel sem kötelezõ azt a szerepet betöltened). A baj csak az, hogy azok, kik elejétõl fogva játszanak és nem éppen a leghatékonyabb buiildet választották maguknak, szinte az elejétõl kezdhetik az egész fejlõdési menetet, ha sikeresek akarnak lenni és túl szeretnék élni az összeütközéseket. Ezért lett volna valamilyen módon elõnyös, ha beépítik a specifikációs választási lehetõségeket karaktergenerálásnál (40 fajta lehetõség), így sok embernek megspórólták volna a jövõben elõforduló kellemetlenségeket.

Torzonborz
nekem pont az tetszik benne hogy nincs rám erõltetve egy elõre kitalált class a korlátaival együtt. de ez már izlés kérdése kinek mi jön be. 😉

Nem igazán mérvadó ez a hozzászólás, de azt olvasgattam förumokon, hogy sokat színak a jewellinggel meg az enchanttal...viszont késõbb valszeg megéri.
Hamed
Az elv tetszik, hogy amilyen taktikat hasznalsz az leszel, igy osztonosen ravezet a jatek, hogy miben vagy jo es abban erosodsz. Csak az nem jon be, hogy hibrid karik lesznek hosszutavon a legeletkepesebbek. Probalok elszakadni a kasztos nezoponttol, de jo lenne ha kifejezetten egy szerepre kihegyezett skill kiosztassal is el lehetne lenni persze a hatranyaival egyutt. En nem akarok se pajzsos "mage" se healer "rugo" lenni. Ha megveszem sztem faragok majd vmi tankot crafting vagy buffer/debuffer secondary skillekkel aztan elore.
Bar igazabol varni kene 1 honapot mig kiderul mi-hova-merre magasabb szinten...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

vear
Nagyon meglódult ám a topic. <#wink>

Mivel itt nincsenek classok, a játék nem is preferálja, hogy magad alakíts ki egy szûk specializációt, legalábbis elején.

Például itt egy klasszikus szituáció:
Alfar fut, mi üldözzük. Néhány féle dolgot tehetsz:
1. Futsz utána és nyilazol
2. Futsz utána és mana missile-zol
3. Futsz utána és megpróbálsz melee rangebe kerülni, és hátulról ütlegelni
4. Futsz oldalra, és megpróbálsz elébe vágni

Ez nem specializáció, de az hogy melyiket választottad, melyiket taktikát szoktad sûrûbben alkalmazni, hatással van arra, hogy melyik skilljeid fejlõdnek.

Persze ha nem vesszük figyelembe az amikor gyakorlásképpen direkt ismételgeted üresbe bizonyos skilljeidet.

Ne felejtsétek el, hgoy pure mágus elég életképtelen itt. mire ellövöd az összes manád a másiknak még mindig félig lesz a staminája te meg max futhatsz ha nicns más skilled

és csut mesztelenül sem rohangálhat, mert a varázsláshoz kellenek hozzávalók reagensek, nélküle meg kb csak a self healet meg a mana missile-t tudod lõni

Tanácsot kérnék craftingban. Magamtól biztos, hogy az enchant professiont elõbb-utóbb megszerzem, de valami kellene még mellé. Mit ajánlotok?

Én a jewelcraftingra gondoltam, mert az érdekes :p, statokat a kész gyûrûk ugyan nem adnak, de lehet õket enchantolni, ha jól értelmeztem a fórumfall hozzászólásait. És talán kevesebben is csinálják.

Enchant mellé a skinning skill illik? Mintha a goblinnyúzásból esett volna goblinfog meg szem, amik enchant anyagok.

Jewelcraft mellé meg bányászat kell gondolom, legalábbis egyszer már bányásztam gyémántot :p

A potionok mennyire hasznosak harcban? Ja és még egy: mi a különbség az alchemy és a herbalism között? Mindkettõ potikat csinál a leírás szerint.

Bakker de játszanék már.
- Tömegben magasabb szinteken mágiázás inkább a debuffokban/buffokban merül ki, mert fejletten a default varázslat is jóval nagyobb területre hat/több csóvát lõ.
- van cd.
- szinten minden skill ugyanaz minden ágon (pl ugyanazok a highlvl sword skillek, mint a highlvl axe-nek), a gear itt igen sokat segít, bár itt a buffolás helyett fõként resek miatt jelentõs elõny, ha van jó cuccod. Player skill kimerül a "ki veszi észre elõbb" szerepben és a jó helyezkedés megtalálásban, na meg az elején a távolságiak begyakorlásában
- az elején szakmázás csak annak fejlesztésére jó, cuccot klánházig nem érdemes tartogatni, money sink all the way. Pénzt kizárólag skillekre ssabad költeni. Sok idõ a gyûjtögetés, el lehet dönteni, hogy azzal szórakozol, vagy inkább ütlegelsz és skillt fejlesztesz azon idõ alatt.
- nem lesznek elõnyben, 90%-ban egy adott harcnál mind közelharc és mind távolsági skillek is egyaránt fontosak.

Torzonborz
-ha sok a haver nem érdemes oda lövöldözni spelleket mert õk is sérülnk
- collision szerencsére van
- kékzöldstb item baromság nincs de persze nem mindegy milyen cuccot használsz
- elvileg minden cucc craftolható és kopnak is rendesen feltéve ha elöbb ki nem lootolják belõled 😄
- mágusoknak sem árt vmi jó bot meg nekik sem érdemes pucéran mászkálni de szerintem nem sok elvetemült ember van aki csak szimplán mage akar lenni.

Collision detection nekem úgy rémlik, hogy van. Nem tudom, van-e zöld kék epic, eddig minden, amit láttam, az fehér volt, de van egy quality-je, gondolom az a szám felel meg annak, hogy ez mennyire jó cucc. A többi kérdésre meg pár hónap múlva fogok válaszolni :p
Hamed
Nekem is lenne par kerdesem, ha megint behal a szerver valaszoljatok pls😄
- FF miatt mennyire hasznalhato egy erosen magia spec tomeg pvp-ben? Ugy olvastam minden spellnek van splash dmg-e, friendly fire-t csak fuggoleges melee-vel lehet elkerulni.
- Van-e collision detection? (nem orulnek neki, szerintem tobb hatranya van, mint elonye)
- Itemizacio milyen? Fontos a gear, vagy a skill kiosztas szamit inkabb? Milyenek a dropok, szokasos zold, kek, epix?
- Minden cucc craftolhato es tonkremegy idovel vagy ellopjak. Van-e igy ertelme magas szintu szakmara gyurni, vagy nem eri meg draga dolgot kesziteni mert csak safe zone-ban lehet benne fesziteni?
- A full loot miatt elonyben lesznek-e a magiahasznalok? Ok nem fuggenek a fegyvertol annyira, mint egy melee.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ha összehangoltan mozognak, szerintem van. Pölö a núbok fele odarohan melee-zni, ettõl a núbok seregének ranged tagjai rögtön használhatatlanok lesznek, hiszen nem tudják kiszúrni az ellent, vagy lõnek összevissza, vagy nem csinálnak semmit.

Azután a focus damage-nek is nagy hagyománya van ugye, egy összeszokott csapat hamar kinyír pár embert, fókuszálva a tüzet, a núb meg üt, akit lát, és ha az elszalad, akkor inkább célpontot vált, és azt üti tovább, az elszaladó meg esetleg felgyógyítja magát közben.

Persze én is úgy osztom az észt, hogy egy napos vagyok, szóval fenntartással kell kezelni az írásaimat... :p
Egy összeszokott tapasztalt csapat, ha kihasználja a terep adottságait és vigyáz a staminára, akkor lever szétzilált bandát még akkor is ha azok 3x túlerõben vannak.

Tisztaban vagyok ezekkel. 😊 En azon filozofaltam, hogy ha van 20 noob es ellenuk 10 nem noob, ugyanolyan skillekkel, akkor a 10 nem noobnak van e eselye nyilt terepen a tobbseg ellen.
Torzonborz azt mondta, hogy van, en meg akkor elhiszem. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Hát be kell vallani böcsülettel hogy elpicsáztak már minket is hasonló okokból.

Sajat boron tapasztaltatok? <#vigyor1>
Kivancsi leszek, mi sul ki ebbol a jatekbol. 😊 Egy MUD jut rola eszembe, ahol anno sokat jatszottam es ott is hasonlo jatekrendszer volt. Persze az meg telneten futott. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)