3718
  • Morinad
    Hyperion és szövetségesei reggel 8-kor elkezdték ostromolni Hammerdale-t. Az első fél órában gyakorlatilag porig zúzták. Ellenállás én voltam meg egy Warcryos, a támadók kb 100-an. :)
  • BEAST #2397
  • BEAST #2396
    "Tuesday April 14th at 3PM GMT we'll open up the shop."
  • Bandras DaSilva #2395
    Mostanában van megint bolt asszem....nézd meg azt..bár lehet lesz aki eladná a sajátját:))
  • vear
    Tank!
  • leskin
    Vennek darkfall accountot, akár az alapár duplájáért is :)
  • Kalinka
    nekem bejönnek a változások, végre vmi előrehaladás :)
  • vear
    Mai patch notes magyarul
  • Jockey
    meg most toltom csak a pecst, de az a 10 telleg kevesnek tunik..
  • vear
    Reklamáltam a fórumon a max 10 alignement miatt, erre kitörölték a threadet. Amúgy meg van vagy még egy halom thread az alignement miatt, amit nem töröltek. Nem adom fel, de ilyen feltételek mellett már tényleg csak alfárt lehet ölni. A klánok elleni háborúk is problémásak így, a neutrálok bármit csinálhatnak, nem kell retorziótól félniük. Majd meglássuk.
  • leskin
    Meg semelyikbe, 1 napja vettem meg az accot jezuskától, ismerkedek a gameval... nezegetm a fajokat, most patch utan nem enged uj karit pl. letrehoizni elbasztak a name checket, tehát kb. szívok... pár nap múlva amikor átlátom a dolgokat elzarándoklok felétek és jelentkezek.... :)
  • Bandras DaSilva #2387
    No, az új peccs fasza lett...sok-sok dolog tetszik:))...végre lettek kapuk is....mondjuk a max 10es allignment érdekes lesz:))..legalább eltűnik a sok fasz gankelő a városokból:))..bár igazából ezt is ki lehet játszani...

A kezdő fegyverekkel nem fejlődik a skilled..ez is jó..de én engedtem volna kb 10 es szintig a fejlődést:))...no lehet a sok kardot elővennem a zsákokból:))...este remélem bejutok tesztelni is.
  • Torzonborz
    karid neve ? klánba beléptek ?
  • Morinad
    Melyik klánban vagy?
  • leskin
    Hát izé... nekem már van... asszonynak is kellene... :)
  • Torzonborz
    hehe csak nem ? :D
  • leskin
    Accountot vennék ha valaki megunta :) [email protected]
  • DragonKnight
    Hát srácok egy ideig szünetelni fogok mint az látszik.

Elkapott a gépszíj és nagy a hajtás, esténként pedig már se kedvem se időm beloggolni egy órára.

Ez most igy fog menni legalább 2-3 hónapig. Utána meg talán lesz egy kis nyár is (majd kiderül).

Addig is irtsátok azellent meg ami mozog.

• Kalinka
    1v1 bajnokságot is megtartották, kár hogy nem írtak a nevek mellé klánokat mert így passzolok ki-kicsoda :)
  • Kalinka
    Nem is tudom, EVE-ben okés volt, mert ott kilöttek buktad a hajót.
    Itt meg naked gank lesz és arra fizetsz majd?
  • Torzonborz
    én is :) ha működik a rendszer és sok bounty lesz akkor lehet BH guilden kéne filózni :D
  • BEAST #2377
    Ez nagyon jo :D regeltem is
  • Torzonborz
    és egy kis érdekesség :
    bounty hunter oldal
  • Torzonborz
    Érdekes , Tasos csóka itt azt írja van server oldali logolás.
  • Morinad
    A visszatöltött mennyiség nem nagyon nő.
  • Torzonborz
    majd ha meglesz az 50es lesser magicem meg is veszem. :P
  • BEAST #2372
    Kb 20 staminat tolt vissza mar az elejetol, 1 resin kell hozza mint reagens, ez a favagas mellektermeke. Nagyon hasznos spell, mindenkinek kotelezo kb :)
  • Jockey
    mana to stamina kb mennyit tölt vissza?
    most néztem, hogy az lesser magic 50től érhető el, valahol 43 körül van lesser magciem lehet érdemes lenne kicsit ráfeküdni..
    és ha a mana to stamina skillt növelem érezhetően növekszik az átvitt mennyiség?
  • BEAST #2370
    Ugy tudtam mar eladtad.
  • Morinad
    Pár dolgot leírok, amit fontos tudni a játékról. Egyáltalán nem hasonlít más MMO-hoz. Hasonlóan néz ki, van egy karaktered és azzal rohangálsz, de kb. ennyi a hasonlóság. Vannak különböző képességeid, amik a használattól fejlődnek (ezt már biztosan mindenki tudja) de a fejlődés nem sokkszerű. Minden skill legnagyobb értéke 100. Kétkezes kardnál 0 skillel 10-16, 50 skillel 14-18 a sebzés. (nekem most ennyi ezért nem tudom mi van 100-nál)

A játékban a mobok elég ritkák. Adott helyen laknak, és néha elköltöznek. Van, hogy egyszerűen nem jönnek elő. Szerepük annyi, hogy a fegyverek, páncélok, egyebek készítéséhez a megnyúzásukkal, megölésükkel nyersanyagot szerezhetsz.

Mivel eléggé jól manővereznek nehéz is megölni őket, főleg egyedül.

A játékban a fejlődés sokkal inkább a játékosban zajlik, mint a játékbeli karakterben. Ki kell tapasztalni a dolgok menetét. Olyasmi világ ez, mint egy középkori vandál terület. Bárki bárkit megöl, ha teheti. Az első napokban mindenki mindenkit eszetlenül ütött, majd rájöttek a játékosok, hogy aki sokat csapkod, azt előbb-utóbb megölik.

Később - és most már ez a helyzet - kialakultak a csoportok. Nagy szövetségek vannak (több ezer fősek is) és az ellenségek egymást ölik. Főleg szervezett csapatokban. Az egyedül kószáló magányos gyilkosokat a legtöbb favágó is kivégzi már.

A harcban is a legtöbbet a személyes tapasztalat adja. Nem a jó skillekkel ölöd meg a másikat, hanem ügyességgel, ötlettel, reflexekkel. A Prophecy több tagja is itt kezdett el igazán pvp-zni és egész gyorsan fejlődnek.

És végül a politika. A játék alapja a felek közötti harc. A várak ostroma, megvédése, a nyersanyagok birtoklása. Tudnod kell, melyik klán milyen politikai csoporthoz tartozik, kik a barátaid, kik az ellenségeid, mert semmi nem jelzi ki. (a valóságban sincs a szembejövők fejére írva, hogy haver vagy sem) Minden csak rajtad múlik.

A térkép és egy két más funkció eleinte nagyon fapados és idegesítő. De ugyan volt e egy középkori fickónak GPS-e. Na ezért nincs itt sem. Ahogy egyre többet csatangolsz, megjegyzed, mi hol van, és úgy tájékozódsz. Dombok, fák, kövek alapján. Hamar bele lehet jönni.

Ha mindezen túl vagy a játékban, akkor már nagyon élvezetes. Jó a sikerélmény, hogy olyan helyzeteket is túlélsz, amit eleinte nem. És nem azért, mert már nagyobb szintű vagy, hanem mert ügyesebb.

A ventri (vagy egyéb hasonló) elengedhetetlen a játékban. Aki nem tud feljönni, szinte sétáló hulla. A játék nem túl dokumentált, ezért a sok kérdésre is csak szóban tudunk válaszolni, mert írásban igen hosszú lenne.

(bocs, hogy ilyen hosszú lett)
  • BEAST #2368
  • vear
    PvP tippek
  • Torzonborz
    42 € mai árfolyamon 12,458.23 HUF
  • JezuskaDT
    a bolti ára 15e körül van
  • Torzonborz
    "The store will open today Tuesday April 7th at 2PM GMT and again on Thursday April 9th at 5PM GMT."

Ha esetleg akarna vki vételezni.
  • geure
    Menyibe kerül a Darkfall?
  • JezuskaDT
    Ha valakit érdekel még mindig eladó az accountom + a karakterem. [email protected]

• vear
    Jaja, goblinokat kell ölni kezdőhelyen. Ha leütnek playerek loot miatt, akkor leütnek, lényeg hogy a weapon skilleket húzzad. A bánya meg szerintem eleve üres volt már amikor próbáltad, olyan nincs hogy 25 bányászásból ne jöjjön semmi. Nem írta ki hogy "... depleted ..."? Weben vannak zoomolható térképek, amin be vannak jelölve a dolgok.

A naked-PvP egy külön műfaj, nem kell azt lebecsülni. Több taktika van benne, mint az EVE suicid-gankelésben. Multkor Bandras-al eljátszottunk egy ellenséggel, de annyira, hogy mérgében elköltözött a városból, a neutral pedig aki segített neki, az bepirosodott, és elküldtük chaos stone-ra. Szóval lehet avval is szórakozni, persze nem úgy ha rajtad cucc van, az ellenfélen meg nincs.

Viszont lassan azt veszem észre, hogy Chillbourne-ben nincs is klán rajtunk meg a szövetségeseken kívül, de a klánnélküliek (akiknek nem lehet hadat üzenni), az egyre több van.
  • Sáska
    ja, sztem majd visszamegyek a kezdohelyre hogy kicsit betapoljam magam, aztan majd meglatjuk!
  • BEAST #2359
    Ha tobben megyunk en is normalis cuccokban jarok banyaszni, ha egyedul akkor meg jatszoruhanak nevezett nem tul draga dolgokban... de vannak akik ezeket sem engedhetik meg maguknak. Sot talan meg azt sem hogy clan tarsakkal egyutt jarjanak gyujtogetni, igy nem szivesen veszitenek el azt a keveset is amit addig osszeszedtek :) A masik problema, vagyis hogy nem reagaltak clan chaten, neha megesik, nagyon sok tabot kell figyelemmel kiserni, ezert is jobb modszer ha feljarsz ventrire, ha epp nem afk mindenki akkor ott megtalalsz minket :)