3718
  • BEAST #2438
    Szerencsed hogy valoszinuleg nem olvassa a topicot, kapnal!
  • Torzonborz
    ja meg a szép színes virágos mezők ahol lehet ugrabugrálva szaladgálni :D
  • BEAST #2436
    Meg ugye ott van a naplemente/napfelkelte paros is!
  • Torzonborz
    hátööö erre nem lehet mit mondani. vagy izé DF-ban marha sok pucér pasi van....biztos bejönne neki
  • RaSzTaH
    igen, neki nagyon számít a játék kinézete:)
  • Torzonborz
    asszony ? :D
  • iván1000
    óóóóóóó fizetős a játék akkor mind1
  • iván1000
    csáósztok!most ah nézegettem ezeket az mmorpg játékokat non megtetszett!!kell-e regisztrálni vagy csak letöltöd és már játszhatsz is?non nagy game
  • RaSzTaH
    nekem amúgy is van egy visszahúzó erőm mmo terén :)
  • RaSzTaH
    bíszt mondta próbáljam ki az accountját, most hogy war haldoklik lehet élek a lehetőséggel és meglesem... majd ventrin
  • BEAST #2428
    Olyan hosiesen hangzik igy, valojaban elbujtam hogy inkabb ti haljatok mint en... de ha mar ott voltam hatbalotem oket
  • Jockey
    szerdáig valszeg nem leszek mert angolom van kedden, tanulnom kell..:-)
  • Jockey
    pedig feeliingre odabasz..:-)
    ez az az ammo, ami képek és videókról nem jön át normálisan..
    nem érezhető ki belőlük az az adrenalin frööcs, amikor hírtelen nyakadba kapod az enemy-t, keresed honnan lő, hányan vannak milyen felszereléssel mik az esélyeid, menekülj vagy harcolj, keresed a megfelelő terepet a harchoz (kő mőgé bujj hogy ne nyilazzanak hátba stb..)
    itt van igazi taktika eddig, erre jól példa amúltkori raidünk, mikor megtámadtunk egy falut, özönlöttek ki a plyerek ránk és beast elbújt az egyik kő mellett elrohantak mellette az enemy követve minket, utána ő meg szépen (dupla sebzés van ha hátba kapsz damage-t) szépen darálta be öket, mert nemtudták ott van..:-)
    ki kéne már próbálnotok..:-)
  • Torzonborz
    jah videón biztos "lapos". de amikor ott vagy akkor nagyon nem az.
  • RaSzTaH
    az rendben is van, a látvány miatt nem is játszom vele:) csak írtam, hogy a hajós jelenetek jók, ám az ezelőtti videó is jó egészen odáig, hogy megindul a hatalmas zerg mountokon stb... aztán valahogy ellaposodik nálam:)
  • Morinad
    Ez a játék nem a látványról szól. Harc, izgalom, adrenalin. legyőzni és legyőzöttnek lenni. Ki látja közben, milyen a textúra? :)
  • RaSzTaH
    egyedül a hajós "részek" tetszenek:) azt tényleg nem nagyon láttam még egyik mmoban se...
  • BEAST #2421
    Az elso jatekosok altal gyartott hadihajo.
  • Torzonborz
    ez már csak ilyen "gáz" játék :P
  • Szaruman
    A kalapácsos-falverős jelenet nagyon gáz...
  • Jockey
    ertem en, de mit is?:P
  • BEAST #2417
  • Jockey
    lol asszem erre mondják a fagyi visszanyal..:-)
  • vear
    Most a zsoldosok hogy ki lehetnek akadva, beküldte őket a hyperion a darálóba. Olyan is volt a fórumon, hogy a fizetéssel is gáz volt már előbbi megbízásnál, most meg buktak egy halom cuccot. Kezd a hyperion rossz kuncsaft lenni, habár pénze az biztos van sok.
  • BEAST #2414
    Szedtem par plate alkatreszt xD
  • Bandras DaSilva #2413
    Ja, szerencsére beszopták a saját trükküket...nem nagyon mentek az emberek ostromolni ilyen későn/korán:))...aki ott volt védeni az jó sok cuccot pakolhatott...
  • Torzonborz
    na pöpec. tegnap ott logoltam ki , nem lett volna jó ha ma egy halom ellenség közé léptem volna be :D remélem lesz vmi bosszúhadjárat.
  • Jockey
    ez megnyugtató, már kezdtem befordulni, hogy bukjuk hammerfalvát és oszlik a szövetség stb..:-p
  • vear
    Azt olvasom, hogy a hipik rendesen kikaptak, falon belülre se tudtak kerülni. Jól mutatja az erőviszonyokat, hogy zsoldosokkal támadtak, viszont alulmaradtak a védőkkel szemben. Remélem estére lesz valami counterattack, nem járja, hogy minden rendes siege-ről lemaradok.
  • BEAST #2409
    Nagyon sok vedo gyult ossze, es meg ketszer ennyi var a kornyeken csak arra hogy megtamadjak az eXile varat :)
  • vear
    Pedig így van. Időzónázás, hajnali 4 órai raidek, meg ilyenek. Gyakorlatilag bárkitől bármit el lehet venni, csak ki kell figyelni, mikor nem online, és olyan tagságot gyűjteni, aki az adott időpontban online tud lenni. Meg ugye sulisoknak jön majd a szünet, aztán augusztusban a nyaralások, ezek is szépen fel tudják majd borítani a dolgokat. Úgy kéne mint EVE-ben, 24 óra múlva legyen elfoglalható egy megtámadott város.

Ez várható volt. De jobb is hogy most tört ki a világháború. Akkor szívnánk igazán nagyot, amikor a kész warhulk flottával jönne a hyperion.
  • Jockey
    értem én ezt, meg azt is, hogy lehet szóban szarból aranyat kovácsolni..
    engem az érdekel, hogy miért lehet reggel 8kor ostrom vagy délbe, mikor akkor senki nincs online, max az amcsi nyomik?
    mondom potbs-s érzésem van, azz baszta szét anno roberts-t is, kurvára nem lesz jó, ha időzóna miatt fogunk/nak szívni az emberek..
  • Bandras DaSilva #2406
    Ja, írták is fórumon többen, hogy mióta elbukták a városukat igazából sokkal élvezetesebb a játék számukra...nem kell állandóan farmolniuk az alapanyagokat, hogy javítsák a sérüléseket, nem kell folyamatosan x embert ott tartaniuk és mindig készenlétben állniuk..stb...persze város nélkül meg sok olyan dologtól esel el amik csak ott lehetnek...valszeg az lesz a jövő, hogy lesz kb minden nagy alliancenek kb 1 városa..amit felvátva tudnak védeni...

Volt challangelve is a város,...azt hittem, hogy challangenél a védő állítja be az ostrom idejét...

Ha bukják akkor jó szar lesz majd a pirosaiknak...meg nekünk is ha valami ellenség megszállja a területet és egyfolytában zaklatja a coalitionös klánokat...
  • Torzonborz
    na itt a topik róla pár képpel
  • Torzonborz
    na bakker szép lesz ha elveszik eXile-tól. :( bankjukat még nem rámolták ki , ugye ?
  • Morinad
    Pontosítom: "ahh. its a fucking long distance from us"
  • Morinad
    Egyelőre nem bukta, majd csak dél körül tudja leverni a várat. Lerombolták a falak egy részét, megszállták a várat, kb. 20-30 player van ott folyamatosan, a többi köröz. Most épp nem vagyok belogolva, degyanítom előkészítik a terepet délig, aztán jönnek. AC részéről annyit üzentek, hogy: "ahh".
  • Jockey
    amúgy hyperion jol gondolom, hogy amcsi playerekből áll?
    mert ha igen, akkor erős potbs érzésem van, azaz 1 szerverenaz időzóna miatt gyakorlatilag állandóan fos szopóág lesz..
  • Jockey
    hmmm az hogy porig zúzták pontosan mit jelent?
    Exile bukta hammerdale-t vagy mi?
  • Bandras DaSilva #2399
    Fasza....maradt valami belőle?