3718
-
Nuun #2478 amugy neketek sikerült külső nézetber kapcsolnotok a harcon kívül, Nekem vmiért nem működik -
Nuun #2477 kinyitották, megvettem. Már játszom is Nuun néven vagyok és embert faragtam magamból. Elsőre kurvajó, és másodikra is. Tényleg kell ugyesen mozogni a harchoz, figyleni a világra (és ami mögötte van) A pecázás még nem sikerült pedig most az volna a feladatom, de negyon bejön a hátizsák kezelése, meg h a lootnál nincs megkötés, aki gyorsabb az veszi ki a neki tetsző cuccot. Az ijászatot még gyakorolom, de futni már nagyon tudok:)
Jobb mint amire számítottam, szóval remélem este megint tudok majd játszani. Akkor majd lennék ventrin is, csak nem tudom az elérését.. vagy mittomén:) -
-
Kalinka #2475 sikerült, vagy még ki sem nyitották? :) -
Nuun #2474 tralalalaaaaaaa tralalaaaaa subbarubbaaa -
Nuun #2473 na hát ezaz, én meg itt ülök besózva
sebaj már csak fél óra aztán rávetődöm (remélem) -
"3pm GMT" az nálunk 17:00 -
Nuun #2471 mekkora kitolás GTM az -2 óra hozzánk képest. Én meg 15:00 óta percenként frissítem az oldalt:)) ehehehe -
Nuun #2470 remélem tudok ma szerezni, de ha mégse akkor előre is köszönöm -
Morinad #2469 Nekem van egy + accountom kísérleti jelleggel. Ha holnap nem tudsz venni, eladhatom neked. -
Nuun #2468 tralalaaa tralalaaaa -
"Tomorrow April 23d we will open up the shop at 3pm GMT for those that want to get the Darkfall Client. If you want to get the Darkfall Client, visit
https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php
and create an account if you haven't done so already." -
Nuun #2466 Ma se van nyitva a bót, megnéztem :(( -
Nah sakcok hogy áll a játék legutobb mikor benéztem még nem ment:D látom azóta megy,kinek hogy tetszik?:) -
A borpancelok embereken neznek ki jobban :p -
RaSzTaH #2463 rögtön egy mutánssal kezdesz?:) -
Nuun #2462 remek, cak má nyisson azt mehessem az ember/elf -
az elfekenen minden páncél szebben néz ki, ez tény:-)
elfek viszont némi metrosexualitást mutatnak, szal ízlések és pofonok, nekem pl törpém van, azon is jól néznek ki a cuccok, de egy plate jellegű cucc kis vasgolyóra hajaz, de szép az is..:-)
mivel mint írták mind1 mivel kezdesz legyen ez ízlés dolga, az biztos ha ijjazni és varászolni akarsz akkor humán/elf a jobb kezdő statok miatt, bőrszín meg lehet szinte mind1knél minden extraféle is..:-) -
Nuun #2460 hogyan? Orkon köszösbüdös elfen meg csilivili? Ez jóó -
minden fajon másképp néznek ki a páncélok . -
Nuun #2458 Na visszatérve akkor ezek szerint ember v elf, de az elf nem jobb osonásban, ellenben jobban lő. de az ember meg varázslásban és lövésben is átlagos... Elfnél lehet zöld v barna a bőröm, mert gondolom az jobban segíti a rejtőzést:)
Hja és hogyhogy az elfen jobban csillog a páncél, ez komoly?:) -
Nuun #2457 hja én is nézegetem óránként, hátha lesz vmi. Elvileg most már vége a görög húsvétnak szóval igazán belehúz6nának -
RaSzTaH #2456 thx akkor majd figyelgetem -
passz mikor lesz nyitva. hivatalos fórumon majd kiírják. az ár azt hiszem 50 € -
RaSzTaH #2454 pár kérdés: bolt mikor lesz nyitva? nincs valakinek eladó "olcsóbban"?
Boltba mennyibe kerül a game?:) kösz -
Morinad #2453 Ha varázsolni és íjászkodni is akarsz, akkor inkább ember. Nem bujkál jobban az elf. A bujkáláshoz sötét bőrszínt válassz, később meg bőr ruhát, mert a fém nagyon csillog. Az elfeken ráadásul jobban csillog, mint az embereken.
A kutya gyorsan fut, van egy a klánban, de a quickness is gyorsan növelhető. Mivel ember területen lakunk, a legjobban akkor jársz, ha ember leszel. -
Nuun #2452 akkor ezért van kevés ork, múltkor nézem statisztikákat a játékról és az jött le h ork van a legkevesebb. Még van a törpe aki gondolom szintén nem egy szélvész illetve az a farkasszerű izé az miben jó?
eddig úgy néz ki h ember v elf lenne a jó mivel van kedvem ijászkodni és varázsolni is ráadásul mintha elf jobban bujkálna vagy ilyenek. Erre vmi mondás. Bocsi h ennyit kérdezősködöm csak szeretnék minnél többet megtudni. -
Morinad #2451 Ha íjászkodni akarsz, akkor elf a legjobb, mert a dexterity lassan nő, nekik meg alapból 20 helyett 25. Ugyanez igaz mágia - alfair. Az orkok ugyan 25 erővel kezdenek, de az erő gyorsan nő, viszont az orkok nagyon lassan futnak, bárki utoléri, te meg cserébe senkit. Szóval ha nem mágia vagy íjászat, akkor embert kell gyártani. -
Nuun #2450 ez jó:) igy már világos, köszi. Mikor nyit má' a bót? -
klán managmentnél be lehet állítani milyen faj léphet be és milyen alligment státusszal. nálunk mint a legtöbb klánnál minden be van állítva így bárki beléphet.
és igen innét kezdve a klán politika mondja meg ki a haver és ki az ellenség . persze egy szóló klán nélkülit ettől függetlenül is ki lehet nyírni főleg ha faji ellenség. -
Nuun #2448 A klánba minden jellemel be lehet lépni, és akkor utána a klán politikája mondja meg ki a barát, ki az ellenség? onnantol nem számít h egyikünk elf a másik meg alfar? Tehát ha csinálok egy orkot aztán belépek a klánba akkor a mirdain már haver lesz egyből (már aki a klánba van) és a többihez milyen lesz a visznyom.. nem teljesen tiszta ez a jellem kérdés, pedig ugy látom nem mindegy h kit ölök.
Valakinek amuy tapasztalata még a fajokal kapcsolatban? Azt olvastam h pl elfeknek(mirdain és alfar) nagyobb érzékük van a lőfegyverekhez és a mágiához cserébe nem túl erősek, törpéknek a kovácsolás megy jobban, az orkok erősebek mindenkinél.. Szóval ilyeneket olvas az ember ha nem tud játszani:) -
Morinad #2447 A faj csak addig számít, amíg nincs klánod. Ha van, akkor van ellenség, barát, meg semleges. A semlegesekből a baráti fajt nem érdemes ölni, kivéve ha jó a lootja, a többieket meg igen. De van, hogy megtámadnak téged, olyankor nincs választás. Szóval összefoglalva nem túl egyszerű eldönteni kit kell megölni, de bele lehet jönni. -
Haat... ha egyszer feljonnel ventrire lehet hallhatnal erdekes dolgokat a torpekkel es az elfekkel(mirdain) kapcsolatban is
-
Nuun #2445 Na látom Torzi fajgyűlölő akkor alfar nem leszek az már tuti:) Van még ilyen gyűlölt ellenség? Néztam h ki kinek az allei-je meg enemy-je de nem tudom mekkora szerepe van ennek a játékban? Mert ahogy nézem emberből is lehet enemy meg alfar is lehet friend egy humánnak csak sok kéket kell ölni. Számít ez? Max alfar nehezen fejlödik mert mindenkinek enemy.. Jó látom? -
a legjobb amikor vkit lefejezel főleg ha paciról csinálod , szép nagyot repül a fejecske . na meg az se rossz mikor a saját vérében fetrengő kis görcs alfárt gankeli le az ember...gyönyörű látvány :D -
RaSzTaH #2443
-
ok akkor van benne marha nagy hent , vérengzés meg mészárlás . :D -
Kasztok nincsenek, olyan karaktert epitesz amilyet szeretnel. A fajok az alap statjaikban es par race only item craftolasaban ternek el. Ilyenek peldaul hogy a mirdainok macska mountot tudnak gyartani, mig az alfarok sarkanyt. A statok viszont annyira nem szamitanak hogy kifejezetten csak ezert valamilyen fajt valasszon az ember, legalabbis szerintem. -
RaSzTaH #2440 nem vevő az ilyenekre, majd ha szerencséd lesz meghallgathatod ventrin is/vagy nem:) bíszték tudják, hogy milyen:D -
Nuun #2439 Én is meg tesóm is jönnénk cak még nincs nyitva a bót. Valakinek van híre h mikor lesz open megint? Amúgy megnézem és Torzinak hála ki is próbáltam a játékot. Bár még nem tudom milyen a játék maga, de a feeling magával ragadott. Vmi zombi törpének mentem neki véletlenül (npc) amiből egy szép csata kerekedett, ahol már 4en nyomultunk a törpikre. Kurvajó volt h számított h hol áll az ember, hogyan üt stbstb. Szóval ez a játék nagyon odabax. Csak legyen máá megvevődve. Amúgy tipp h mit érdemes indítani, mármint milyen kasztot. Átnéztem és nincs nagy különbség köztük ha jól értem.. illetve csak statokban. Ez igaz?