3718
-
A vége is jó, "RAINBOW NIJAS" és "KILLED UR MOUNT LOL", ALLY-ba tette, ugye a két közismert cheater klán... Csak poén, vagy tényleg már előzőleg is volt ilyen nevű klán? -
gyakorlatilag 6 perc leforgasa alatt hadat uzent az egesz szerver:P -
A varazslas meg mindig draga, de minden masnal jobban sebez. Finder alacsony fire skillel dobalja a 40 koruli tuzlabdakat. -
Archenemy #2555 Írnátok egy pettyet arról, hogy a mágiában történt-e valami változás? Amikor én játszottam, kb. mindenki a magic missile-vel nyomult. Használatban van most már többféle medzsik (és nem csak úgy mutatóban, teliholdkor, ha a csillagok úgy állnak együtt, hanem úgy rendszeresen)?
-
szép kis lista :D
-
Mi a csöcs van, hogy 30 secenkent ledob a szerver!?!?!? -
Morinad #2552 De Citrom olyan arcátlanul együgyű, hogy beírt a darkfall fórumra, és elkezdett okoskodni :) Persze törölték. -
Darkfall community vs Eurogamer.net 
-
Na jó, a Zitron fickót nem kell komolyan venni. Ugyanezt (10 perc játék után review-t írni) megcsinálta régebben már kétszer másik játékokkal. -
Eurogamer 2/10 review téma
Az Eurogamer csinált egy gagyi 2/10 reviewt. Elolvastam. A fickó azt se tudta, hogy a skillket és fegyókat ki lehet tenni skilbarra, és az 1-9 gombokkal lehet váltogatni őket.
Valahogy úgy megy a médiában a dolog, hogy a review osztályzás arányos a fizetett reklámok mennyiségével. És mivel a DF nem reklámozza magát, ezt tudták adni...
A cikk tényleg szörnyű, tele van hibával. Nem hogy csúsztat meg fikáz az író, hanem egyenesen valótlan dolgokat állít mint tényeket. Azon kívül, hogy fogalma nincs a játékról, nem tudja felfogni, hogy ez nem WoW.
Szánalmas. Vagy egy újabb direkt támadás.
-
60 days of Darkfall. Kis angol nem art hozza, de egesz jol leirja a dolgokat :) -
bannerben account oldal. csinálsz egyet s ha lesz eladás akkor venni is tudsz. -
Kösz minden infót! -
a viccet félretéve a hivatalos oldalon van a BÓÓÓT?
-
Milyen bóóót?
-
vannak questek de nem nagy számban itt nem ez a lényeg , pénzt/itemet lehet vele szerezni.
mittomén mennyibe kerül - talán 50 € volt a franc se tudja már - és akkor tudod megvenni ha nyitva a bót. ingyen hónap jár hozzá . -
akkor ezek szerint nincs is quest? vagy ha van akkor skilleket szerezhetünk vele?(ha van quest azok teljesitése nehéz egy olyan embernek aki nem tud angolul vagy könnyű mint a pl.: a WAR-ban)
a másik kérdésem menyibe kerül és hol tudom meg venni?jár a játékhoz 1 ingyen hónap ha megveszem? -
neten van fent elég sok videó azokat mindenképpen nézd majd meg. a harcról lesz majd vmi halvány fogalmad.
legfontosabb tudni való :
skill rendszer ( tehát nincs idióta level/class nyavaja )
fps szerű harc ( nincs target stb )
ffa pvp ( mindenki üthet mindenkit )
full loot ( mindent kiszedhetnek belőled ha levertek )
ha ezekkel nincs bajod akkor érdemes elgondolkoznod hogy belevágj.
ha bármelyikkel is bajod van - főleg utolsó kettő - akkor kerüld el. -
RaSzTaH #2540 heti bolt nyitvatartás? -
Nincs időm vissza keresgélni majd munka után -
Az összes infóm a játékrol az amit az első oldalon elolvastam és csak pár képet láttam a játékrol. a munkahelyen vagyok és a net korlátozott igy még a hivatalos oldalt se tudtam meg nézni.
Mire lennél kíváncsi? Mindenre
-
Morinad #2537 Ha visszaolvasod ezt a topicot, elég sok info van benne. -
részletes magyar leírás nincs. mire lennél kíváncsi ? -
Hello mindenkinek!
Lenne pár kérdésem. Kipróbálnám a játékot, de nem tudok sokmindent a játékról, pár infó kéne.valaki tudna linkelni egy részletes leirást(lehetőleg magyart).
kösz a válaszokat -
Morinad #2534 SIS nek abban igaza van, hogy a Darkfall előfizetők nagy része eddig is játszott valamivel, és ott most hiányzik a pénzük.
Az is igaz, hogy ha a Darkfall játszhatatlanná válik, akkor esetleg egyesek visszamennek a régi játékhoz, amíg új Sandbox nem jön ki.
Az is igaz, hogy a Blizzard tervez egy Sandboxot, de még jó sokára, meg ugye jön a MO.
Az is igaz, hogy pl a Damncheaters csak a WoW hoz nem kínál cheatet. (állítólag egyébként nincs is hozzá.
Én mégis azt gondolom, hogy ez a csíter progi inkább magán vállalkozás. Jól jövedelmez magától is, és ha a Blizzardról kiderülne, hogy ilyesmit támogat, az elég nagy baj lenne neki. (pl. ha engem támogatna, és megemlíteném neki az első fizetés után, hogy pár nullát rá kéne dobni, különben megkeresem a médiát, az lenne az igazi baj, és ez elég valós veszély)
Másrészt a Darkfall nem igazi fenyegetés. 50k játékos a több milliósnál nem nagyon tűnik fel. Még jó is, hogy bevezetik a műfajt, mire a Blizzard kihozza a sajátját. Akkor már nem kell majd magyarázni, mi is ez pontosan. -
Nagyon nem akarod megerteni. -
"de kit erdekel hogy elotte ki mivel jatszott?"
pont ez a lenyeg, hogy kit erdekel: azt erdekli a legjobban, akinek elotte fizettel..
de latom felesleges errol vitatkozni, ha nem latod a fatol az erdot. -
Nem, de kit erdekel hogy elotte ki mivel jatszott? Mert ugye ha lo nincs... Akinek megtetszettek ezek a jatekok eleg valoszinu hogy nem mennek vissza mar warhammer/wow fele jatekokba. Persze lehet mondani hogy haha, mi az az 50 ezer jatekos, de meg mindig az eve az egyik, ha nem a legkomolyabb mmo ami szinten nem 10 millios mmo. -
persze, de aki a sandbox fele jatekot szereti, az eddig nem jatszott semmivel, es olbe tett kezzel varta, hogy kijojjon a DF? Nem. nyilvanvaloan wow/warhammer/aoc/stb valamelyikevel jatszott; ergo a DF konkurenciaja mas mmo-nak. -
azzal hogy azt írtam sandbox nyilvánvalóan eléggé leszűkítettem a kategóriát. ezen belül pedig nem sok választás van jelenleg ( sajnos ).
-
Morinad #2528 Persze a 7000 cheater progi előfizető szorozva havi 10 euroval az 70k euro havona. A csóka úgy tűnik egyedül melózik (most nyaralni ment 5 napra, és addig állt a support), szóval fizunak nem rossz. -
A lenti idézetben az 50k előfizető reálisnak tűnik. A professzionális trollkodás létezik, az szerves (nem hangoztatott, helyenként botrányos) része a jelenlegi internetes üzletelésnek. Tényleg kicsit erős meglévő MMO-ra fogni ilyet, de nem lenne egyedülálló/első eset. Az MMO fan kölkök sok mindenre képesek ösztönzés nélkül is, focicsapatnak szurkolás helyett inkább kedvenc MMO-jukat "védik meg". De cheat programokat kevesen tudnak írni, és ilyen professzionálisan teríteni.
Btw:
Patch notes fordítás 09.05.01 -
attol fugg mennyire szukited le a kategoriat.
vannak tobben (nem kell messzire menni ertuk), akik a DF-ert hagytak ott mas MMO-t (pl. warhammer:p). Ilyen ertelemben konkurencia, belathatod.
ugyanugy, mint ahogy majd lesznek olyanok is, akik a DF-t hagyjak ott mas MMO-ert.
(es meg a szarkazmust is sikerult kihagynom, amit neked nem:P)
-
nem nézőpont kérdése. kategórián belül tényleg az a konkurencia. aki sandbox feelingre vágyik az nem fog mylittleponyonline-al játszani. -
nezopont kerdese. -
Az egyetlen konkurencia a Mortal online lesz. -
nem tudom mekkora az elofizeto bazis, de gondolom nem kozeliti meg a konkurenciaknak a toredeket sem. Ennek fenyeben ez ("Nagyon az a gyanúm, hogy valamelyik "established MMO" áll emögött.") kisse eros, nem? -
Morinad #2521 Anyagi kárért lehetne perelni valóban, sőt akár szerződésszegésre felbujtásért is nyerészkedési célból, esetleg jó erkölcsbe ütköző üzleti magatartásért. Mégsem perelik. (1-2 millió forintos összeg egy ilyen per indítása, nem igazán tétel egy ilyen méretnél)
A WoW az egyetlen, amihez nincs cheat. (van egy dual box progi, amivel irányíthatsz egy gépről több karaktert "remote", de azt a Blizzard engedélyezi)
Az EVE Online hoz van egy bot progi, ami lövöldözi az npc-ket és ezzel pénzt keres, de az ott a játékban nem sokat számít.
Én ma is találkoztam 2 chaterrel. Bejöttek Sandstone-ba és legyilkoltak 3x annyi embert :) -
Archenemy #2520 hát, azért ha igaz, amit a cheater faszi ír, az akkor is 35%, minden harmadik kb. No és ugye csak azokat bannolták, akikről 1000%-osra tudták, hogy csalnak. Talán visszatartó erő lesz a többi csíter számára, hogy igenis el lehet kapni őket.
solo content improved: hmm. Hmm hmm. sőt, nyam nyam. Na még a craftingon toljanak picit, meg legyenek lokális, player irányította boltok, oszt win. -
Bírom, ahogy "content"-nek nevezi a cheatet. Szóval más játékának az elrontása már "szórakoztató tartalom"-nak számít. Beteg. Az a baj az AV-vel, hogy nem rendelkezik jogászok hadával, akik az ilyen bizniszt jogi úton takarítanák el.
Nagyon az a gyanúm, hogy valamelyik "established MMO" áll emögött. Ha telepakolják detekcióval a szervert, akkor a nagy csaták több erőforrást igényelnek. Vagy laggolni fog a csata, vagy több pénzbe kerül majd nekik a több szerver. Szóval a cheatelés pénzben (veszteségben) is kifejezhető, tehát üzleti károk okozásáért akár perelhetnék is a cheatgyártókat.