Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
karinév mi is volt?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Rajta vagyok 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Confusion: Fires a missile that explodes in a bright flash temporarily blinding onlookers.

megtaláltam neked a varázslatodat 😊
Greater magic 100as kell hozzá, sok sikert 😛P

Kár.
Lehet hogy lett volna itt vevõ rá.

GW2: Dragonknight.5302

Hát én viszont nyomtam egy cancel accountot. Nem rossz a játék, nem rossz, csak engem nem igazán szórakoztat.
Sáska
koszi a tippeket, megoldottam; mar be is adtam application-t😊
bar egyelore azt se tudom mi merre hany meter

See all you noobs at Goblins<#idiota><#idiota>
<#banplz>

ja és mivel éppen most is nyitva a bolt lehet hogy az accod meg nem aktiv várj vagy tiz percet mire eladják az uccsó darabot is.

1036-os kliens van fent?
ha nem akkor innen letöltheted.
http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/Darkfall.exe
És tedd fell a legujabb drivereket
Majd egy restart

Sáska
fatal error 11 :]
feltettem ezt a vcredist-et; de most meg nem tud a login serverhez kapcsolodni..
Addig letoltom a legujabb drivert meg nezek directx-et, de sztem az a legfrissebb.

thx

osztán mijaza fatal error?

Az install könyvtárban van egy vcredist telepitõ, azt is tedd fel.

BEAST
Azt mondjak az okosak hogy directxet es vga drivert tegyel fel ujat :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sáska
feltettem, de valamiert nem indul.
a kezdokepernyoig eljutok, az options-ben beallitom hogy 1920x1200 full screen, es elkezd tolteni, de el van csuszva a kep.. aztan nem tortenik semmi, csak loading.. ha kisebb felbontasban probalom ablakban, akkor meg fatal error.
valakinek volt hasonlo? mi lehet a gond?<#help>

Nyitva lesz 😊 benézték a fiúk 😊)

We jumped the gun by an hour, not taking into consideration the time change due to daylight savings which made our time GMT +3 from GMT +2 a couple of days ago. We apologize for the confusion.

We'll re-open the store at 6PM GMT as announced, in about 45 minutes from this posting.

azlesz
Torzonborz
gratula 😊 Warbar Te meg azért próbálkozz 8kor is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sáska
na gondoltam, hogy a gorogoknel ez 7 ora lesz..😊
elvileg sikerult, most installalom!

lol már az account oldalt se lehet elérni csodálatos
olyan volt5 mintha nyitva lenne de most megint semmi
WhiteRiC
van shop

BEAST
Igaz, biztos ami biztos alapon jobb ha mar 7-tol nekialltok satorozni a bolt elott 😊

Itt a pont. A nyári idõszámítás nem tolja el a GMT-t ezért a CET ami rendesen GMT+1, a nyári idõszámítás ideje alatt GMT+2 lesz.

Sáska
az lehet😊 mindenesetre azert ranezek 7kor is😄

BEAST
Nyari idoszamitas miatt GMT+2be kerultunk ha minden igaz :o

Sáska
hetvegen mintha azt olvastam volna, hogy 18:00 GMT ami 19:00 CET. Most vagy rosszul emlekszem, vagy megvaltoztattak.
Meg tudnad nezni meg1x? Nalunk a munkahelyen szurik a netet, es nem tudom megnyitni az oldalt. Thx.

Aki még akar venni az ne felejtse hogy ma este 8.kor (6PM GMT) megint lesz bolt. Fel lehet készülni arra megint hogy 15 perc alatt eladnak megint mindent.

BEAST
Szerintem nem lenne tul szerencses belekezdeni egy ilyen forumfallos adok kapokba. Semmi ertelme es az elso dolog amibe belekotnek majd az a broken english lesz, innentol kezdve meg mar el sem olvassak mit ir a masik.

Torzonborz
láttam . ez se teljesen normális , kicsit kihagy a memóriája 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

rajta vagyok a dolgon

BEAST
Szerintem is xd

Torzonborz

BEAST
Az volt a furcsa hogy amikor a varat vedtuk es jott a zerg siman volt 50-60 fpsem, viszont amikor mi tamadtuk a mocsar hamletet akkor 10 fpsnel nem volt tobb, pedig nem volt kevesebb jatekos :o

Én nem sok vizet zavartam, elsõ fight elsõ percében kifagyott out of memoryval mikor üldöztem egy embert (kb 3 nyil lövés keleltt volna még) és persze megöltek meg lootoltak. Amikor vissza mentem már csak a peremre mentem vadászni, ott volt egy pár harcoltak. Lila köd lejött majd bedaráltam a menekülõt akit 5 percig üldöztem. Loot után meg jött az üzenet hogy szép volt de õ szövetséges.... no comment vissza adtam a cuccát (fájt a szívem pedig a rank50es íjért 😊 )
vissza mentem de RUS corposok elkezdtek ütni akik szintén szövetségesek 😊
következõre meg megint vmi barátot sikerült bedarálnom.

mondjuk nekem még játszható volt a játék 15 fps körül, csak az out of memory kidobálás ment

fyi csináltam még pár nyilat, bent van a bankban (látom beleállt a kezetekbe a rángás, hgoy ennyit ellöttetek)

Hat ja, voltak gondok a massziv 3 fps miatt. De Duu kitalálta hogy le kell venni a 3d audiot min-re és az javit. Javitott is sokat mert utána stabil 8-10 fps volt olyan 150-200 játékossal.

Bivaly nagy zerg fest volt azt meg kell hagyni. Bementem lecsaptam akit értem kijöttem pihenni. Ez ment kb. 1.5 órán át. Elõtte a 3 fps alatt megöltek hogy esélyem se volt. Mikor visszarakott a bindstone-hoz akkor meg out of memory error. Szóval van még mit reszelni a kliensen. Most meg majd kell egy kis Alignementet farmolni mert a 40-et ledolgoztam 10 környékére.

BEAST
Mondhatjuk ugy is hogy ott voltunk 😄 de annyiszor haltam friendly fire segitsegevel hogy sokszor 😄

vear
Épp olvasom. Ott voltatok a fightban? Ezt már sajnálom, hogy kimaradtam.

No az Addiction ma ki lett lakoltatva a falujából. Eszi õket a méreg, õk voltak a kihivók, letették a 20k challenge fee-t majd az Exile és a szövetségesek felégették a tanyát. Megkapták a falut meg a 20k-t is.

Sáska
holnap este 7kor elvileg nyitva lesz az online store.

Torzonborz
awful-al még nem vagyunk szövetségben . szerintem nem is nagyon akarunk. az hogy az eXile felvette annak az Õ dolguk bár nem tudom melyiküknek van a másikra nagyobb szüksége. ez majd kiderül de közülünk - szerintem - senki sem akar a goonosoknak befeküdni.

elolvasva ,hagy is toboroz a *lowful* company én szvem szerint a Murder Herds klánt támogatnám innentõl 😄 viszont most eléggé belekeveredtünk egy olyan körbe ,hogy pillanatokon belûl mi is kapunk az Awful companytól egy ilyen *szívélyes* meghívást...na akkor mit mondunk nekik 😊
ez egy kicsit agresszív toborzás ... kukkantsatok bele a threadbe:
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=165463
BEAST
Najo en nem tudtam tovabb varni, bealudtam 😄

most indultak el támadni, kíváncsi vagyok hamu lesz-e az addiction faluból

volt az 100+ is amikor megérkeztünk 😊

Jockey
ma este voltunk egy várba allyba is beléptünk, voltak ott kb 50+ ember és leesett egészen 120ig az fps, aszem ez még belefér..:-)

BEAST
Futas es harc animokon latni hogy dolgoztak kicsit, legalabbis human male karakterrel egesz hasznalhato lett :d

AtomSplitter
Az animációkról tudnátok majd írni véleményeket? Szorítok, hogy érdemleges és látványos legyen a változás a mostaniakhoz képest. Tudom-tudom, nem a külsõ a lényeg, de azért na!

Sajnos úgyis csak ideiglenes. Játékmechanikailag az alapok miatt úgysem tudnak tenni semmi olyat, ami véglegesen megszüntetné, helyette inkább bannoltatni kellene az embereket.

Jockey
waoww lehet csinaltak valamit vegre a speedhack-? meg a vegen normalizalodi a helyzet:-p

Patch notes up
servers down