3718
-
Az csak nekunk jo ha gyakran jarnak majd erre raidelni :) -
Bandras DaSilva #2677 Ja, most sok lett az ellen nagyon...chillinből kiraktak elég sok guildet meg ki is léptek jó sokan...a MAhtisuritosok is elmentek és most majd raidelni járnak le ide..köcsög oroszok is szabadon garázdálkodnak:))...mindegy legalább hamarabb találunk harcot:)) -
Bandras DaSilva #2676 Legyél akkor Alfar..azok jó picik...meg jól lehet lopakodni velük:)). Egyelőre az exile várba még bemehetünk...Alfarral csak akkor lenne gond ha csak npc városban lehetnénk..mert akkor piros lennél... -
Nuun #2675 lehet h adni kellene neki még egy esélyt? Nem tudom. Az a baj h emberként már kipróbáltam és hát izé, szóval nem volt az igazi. Nem tudom nem tudom, de kéne vmi mmo amivel lehet játszani -
az a "baj" én is élvezem a játékot..
sok hiányossága van, lehentne több és tartalmasabb pve tartalom, de ennke ellenére tetszik..
hátránya, hogy egyedűl itt nagyon megnezehezedik az élet, de ha van kivel bóklászni és van az embernek egy jó adag türelem, vagy el bírja viselni, hogy igen itt meg lehet dögleni és van nálunk ügyesebb is, annak nem lesz ez gond..
ami nekem inkább gond mostanság, az a magia, tegnap elmentem egyedűl pvpzni, összefutottam egy alfarral gyakorlatilag nem sokáig éltem, mert 50ket lőtt belém, én meg nyilaztam bele 20kat:-)
Mivel messziről kiszurtuk egymást, így gyakorlatilag nem tudtam elég közel sem kerülni hozzá..:-)
Lovon hiába menekülte volna, akkor már mind1 volt:-) -
Nuun #2673 igen ez a baj h jön egy ilyen játék és utána már nincs kedve másféléhez az embernek. Aztán ott áll játék nélkül azt a végén rá kell jönnie h bakker végén még RL kell vmi elfoglaltságot találnom:)
-
Bandras DaSilva #2672 Igen, van elég sok olyan dolog amit nem gondoltak át..remélhetőleg ezek változnak majd hamarosan...állítólag ráfeküdtek az egyéni és kis csapatos questekre/mobokra/játékélményre és hamarosan ezt is javítják..majd meglátjuk....mivel hamarosan akarnak amerikai szervereket is indítani ez egy olyan dolog amit addigra meg kell oldaniuk.
Egyénileg azért lehet fejlődni..én a karimat szinte teljesen szólóban húztam arra a szintre ahol most van (ami az igazat megvallva nem egy komoly szint, de azért kezd versenyképes lenni).
Az benne van a pakliban, hogy sokszor megölnek...a kill6death rátám valahol olyan 40/150en áll...szal azért ez mutatja, hogy inkább halok mint ölök, de ez azért van mert hétköznap csak olyan 10 után vagyok online és sokszpr belefutok ellenséges csapatokba akik szépen le is vernek legtöbbször.
Nam akarok ilyen fanboy lenni, mert először ki sem akartam a darkfallt próbálni, meg húztam a számat sok dologért, de azért ez nem egy rossz játék. Nem hiszem, hogy vissza tudnék menni vmilyen szint alapút játszani ahol vagy instanceolt pvp van vagy pedig pvp zóna.
Mortalt mi is várjuk, reméljük nagyságrendekkel profibban és jobban átgondoltan csinálják meg azt a játékot...de óvatos becslés szerint is leghamarabb július-augusztus vége lesz mire kijön...remélem nem fogunk benne csalódni.
Ha valaki esetleg bejut a mortal bétába az írhatna azért ide vagy a mortal forumba első benyomásokról stb...csak, hogy kb. képbe legyünk, hogy mit várhatunk tőle....nmert fórumon meg IRCen nagyon szépnek tűnik, de hát melyik MMo az amelyik nem tűnik überfaszának a devek kleírása meg a trailerek alapján? -
Nuun #2671 amugy nekem is az bajom ami Torzinak. Azt hittem h valóban sandbox, meg full szabadság, meg a gamerek alakítják ki a világot meg teremtik meg maguknak ami kell de:
- lényegében mitha Q3-aznék csak itt gyakrabban megölnek
- nincs gazdaság
- nincs választási lehetőség, harcolsz vagy harcolsz
- egyénileg fejlődni nagyon nehéz
- kevés és szar küldetések
Az a bosszantó h megint valami ami akár jó is lehetett volna, ha többi időt és energiát szánnak rá, vagy legalább végiggondolják mi kell egy ilyen játékhoz.
Szóval most várom a Mortal-t
Csa kaddig mivel játszak? Visszanéztem EQ2be de valahogy a klikk és öl játék már nem fekszik. Pedig szép meg minden, de az AoC és DF után már olyan mintha lehoznám a padlásról a gumimacimat.
Szóval nem tudom mit játszak addig... :/ -
Bandras DaSilva #2670 Nem pvps lehetőség van elég..meg lesz hamarosan még több...mindenkit sok szeretettel várunk a mini guildünkbe:))..gyertek, próbáljátok ki...nem olyan gáz.
Craftereink már elég jó szinteken állnak, szal cuccokkal nem lesz gond...pvpből most van több is mint elég...sajna a létszám leolvadt olyan 4-5 aktív emberre, de komolyabb változásokat tervezgetünk mostanában az összetartás terén..tehát lesznek szép közös programok.
A lényeg annyi, hogy a kezdő zónát célszerű minél hamarabb elhagyni mert sok a ganker arrafelé.
Úgyhogy gyerünk csak szépen a shopba és vegyen mindenki darkfallt, hogy jól szétrúghassuk a sok ellen seggét:)) -
magyarán kevesled a "nem pvps lehetőségeket" -
hosszú lenne.
röviden : az alap nem lenne rossz de számomra ez nem sandbox mmo.
ahogy Beastnek is mondtam : nekem ez így nem több mint egy masszív (team)death match némi körítéssel.
de persze ez csak az én véleményem , kéretik nem kommentelni. -
miért hagytad abba dft? -
Viszont most mar hivatalos, a DF napjai meg vannak szamlalva 
Mai bejelentes
Tehat a nyar folyaman inditjak az US servert, es kesobbre terveznek meg ujabb servereket. Az amugy is ritka lakossagnak, akik foleg amerikaiak, pont ez hianyzik :D -
azzal sem játszom sokat :( de DF-be sem megyek vissza egy darabig az is biztos :( -
Launch/shrapnel... semmi kulonos, menj vissza EQ2zni :P -
mondtam én hogy tiszta quake :D -
oo... Nuun? :) Neha ventrin is jart, kar hogy nem marad. :/ -
kari neved mi volt ingame? -
-
Nuun #2659 jelzem mint írtam én olcsobban eladom:) -
Kár hogy ilyen drága a játék ha olcsóbb lenne kipróbálnám.jelenleg nekem ennyit nem ér meg (40euró) pedig a videó alapján jó lehet a pvp!
-
Nuun #2657 Hát részemről ennyi. Letelt az 1 hónap, de nem jutottam dülőre a játékkal. Ha valakit érdekel akkor ócsóért eladó az accountom.
Sorry -
Archenemy #2656 Akkor ez nyilván máshogy lehetett, amikor én játszottam, mert akkor nem volt olyan, hogy Chillbourne-től egy sprintnyi távolságban ne legyen valahol teli iron ore. Mondom, volt 6-8 bejáratott hely, ahol mindig ugyanott, mindig ugyanolyan elrendezésben, mindig pont ugyanazokat tudtad kitermelni. Nem volt, hogy pl. kő helyére iron spawnolt, vagy bármmi ilyesmi, tök statikus volt az egész.
Engem nem emlékszem, hogy lecsaptak volna gyűjtögetés közben, pedig meglehetősen sok ércet kitermeltem. De attól, hogy időnként körbenézel, sűrűn hazahordod a cuccot, meg fél staminánál leállsz, szerintem nem lesz érdekes a gyűjtögetés maga, az ugyanis abból áll, hogy megütöd a sziklát százszor, darabja 10 vagy 20 mp, már fene se tudja. Van akinek ez nem unalmas, nekem egészen biztosan az, semmifajta skill, játékos ügyesség nem kell hozzá, semmi szórakoztató nincs benne. Szerintem persze.
Az is elég lenne, hogy azok a node-k, amikből régóta nem termelt ki senki, azok valahogy jobban csillognának, vagy fassetudja, és ha azokból termelsz ki, akkor nagyobb eséllyel kapsz jobb cuccokat (ékkövet, steedgrasst, ötszörös nyersanyagot, satöbbi). Ekkor tényleg megérné összevissza járkálni a térképen, nem pedig a "fogom a csákányt, megnézem, hogy az ismerős helyekek melyikében van elég anyag, és kopácsolok, amíg leszáll a nap" lenne a módi. -
Morinad #2655 A gyűjtögetésről: Nem igaz, hogy nincs mászkálásra kényszerítve a játékos. A közeli node-ok kb 1 órán belül kiürülnek, de van amikor 10 perc alatt. Ezért gyűjteni csak mindentől távol lehet, legalább is olyan távol, hogy már nem tudsz visszafutni.
A karakteredet nem tudod otthagyni, és hagy szedje, főleg, ha egyedül vagy. Minden 1-2 ütés után körül kell nézned, mert különben megölnek. Ha többen vagytok, akkor lehet pihizni, és nem kell körbenézni, mert 3 ember már körbe lát. (úgy kell állni a cucc köré)
Persze ki lehetne találni még sok mindent, de alapvetően így sem unalmas. Persze ha valakit nem zavar, hogy 10/8 megölik és elveszik a cuccát, amit gyűjtött, akkor uncsi. Odaállsz, elkezded, aztán néha megnézed mi van. Ha megöltek, fogsz egy új csákányt, és kezded előröl. Egyszer csak megúszod :) -
Morinad #2654 Ostrom. Ezek indultak az ostromra ahol csatlakoztak a többiekhez, a mögöttük állók ( a képen nem látszik) maradtak védeni a hamletet. Az egész csatában kb. 2-300 játékos vett részt összesen. -
Zerg? :) -
-
DarkFall patch notes 2009.05.15 fordítás -
Playing Darkfall DIRECTLY EQUALS losing gear, losing resources, losing cities
Darkfall = losing
therefore
Darkfall players = losers
It's simple logic folks.
-
Az alfarok a legkisebbek, ezert az o hitboxuk a legkisebb a jatekban... ellenben a mahirimek a legnagyobbak, es igy az o hitboxuk alegnagyobb a jatekban. Most bevezettek azt, hogy a kisebb karakternek "rovidebb a karja" igy fegyverekkel sem tud messzebb csapkodni mint a nala nagyobbak. -
mer mi tortent veluk? -
Bandras DaSilva #2647 ja, láttam azt is....eddig ők voltak a fotm most meg sírnak...úgy kell nekik.
-
Latnad mennyien sirnak az alfar valtozas miatt ingame :D -
Bandras DaSilva #2645 Ezek mennyit tudnak sírni az archery változás miatt.....
Sok köcsög játszik ezzel a játékkal...
Egyébként néztétek, hogy a gorsabb skill fejlődés mit jelent? -
ki az a ninja? ;) -
Archenemy #2643 "mintha izgalmasabb lenne a bányászás az EVE-ben?! ha jól tudom azzal játszottál :) "
Asszem csak a tutorialban bányásztam eve-ben, ott is baromi unalmas :p (jó meg párszor 1.0-ban éjszakára odaraktam egy haulert, reggelre feltöltötte, de ez még akkor volt, mikor núb voltam :p)
Ott kereskedtem főleg, és az jó is volt. Szóló tevékenység, de nem grind, jé, ilyen is van :p
És ha a bányászás nem is, de pl. a salvaging az szintén resource gyűjtögetés volt, és nekem tetszett. Exploration (archeology, hacking skillekkel) is. Wormhole-okból már sajnos kimaradtam :/
Ninja:
" (ahogy én látom) te azokat a dolgokat kritizálod a Darkfall-ban, amik valamilyen szinten ennek a játéknak az alap pillérei és erősségei"
Hát, nem tudom. Szerintem erőssége pölö a skill alapú, kicsit (nagyon? :p) fps-es pvp. Az izgalmas, tét (loot) alapú pvp. A "szabad" megtámadhatósága bárkinek. A lopakodás. Építhető falvak, városok, hajók. Élő politika. Sok skill (íjászat, satöbbi). Ezeket teljesen elismerem erősségének, ilyen más játékban nincs (jó EVE-ben is van néhány ezekből). Ezeket egyáltalán nem kívántam kritizálni, úgy jó, ahogy van. -
Bandras DaSilva #2642 ja a local banking meg a karavánok, boltok vendorok sztem is kellenének a játékba....sőt sztem hamarosan a local bank be is fog kerülni mert úgy néz ki, hogy a devek figyelnek a játékosok véleményére és több post született már ezzel kapcsolatban és elég sok a támogatója...köztük én is:))
karavánok, kíséret stb pedig iszonyú jó kis dolog lenne...gondolom lenne rabló rendesen...meg fasza kis pvp is.
én mindig az swgs gazdasági modellt hozom fel minden játékban mert az sztem nagyon jól meg volt csinálva...itt már annak is örülnék, ha sima vendort tudnék piacra letenni és ott árulni a dolgokat...trade csatit kivenném..sőt a global race csatit is...lenne public meg guild chat azt kész.
igazából az sem ártana, ha a beszédbuborékok bekerülnének...sokkal faszább feelingje van úgy dumálni vkivel. -
na majd az MO :D -
Archenemy #2640 "Arrol van szo hogy sokan olyasmiket kerestek a jatekban amiket olyan jatekokban szoktak meg mint a wow, war, esatobbi"
+
"Ez egy rétegjáték (ugyanúgy, mint az eve, azt se játszák sokan), de ezt lehetett tudni az elejétől kezdve, "
Most jön az, hogy "az, hogy a játék nem azt adja, amit elvártál, nem a játék hibája". De, igen, mert pont azokat vártam a játékban, amik rajta vannak a fejlesztői oldalon. Nem nekem voltak irreális elvárásaim, hanem belehazudott egy öblöset az Aventurine a játékosok pofájába a játék reklámozásakor, ennyi.
Na de mondom, van idejük még javítani (ha akarják), a Darkfall tényleg kuriózum, és én kicsit sem félek attól, hogy tönkremenne vagy bármi, hiszen mint a mellékelt ábra is mutatja, stabil rajongói bázissal rendelkezik :p Nem lebeszélni akarok senkit, egy hónapot mindenképp megér már csak a szemléletváltás miatt is. -
Bandras DaSilva #2639 Én általában egyedül bányászom....kiszedek 3 nodeot aztán vissza a faluba olvasztani meg kopácsolni. mostanában kevésszer vertek le...hála istennek sikerült már lovast is elkergetnem.
Az viszont igaz, hogy csoportban jobb meg hatékonyabb csak én esténként vagyok online akkor meg inkább mindenki harcol...amit tökéletesen meg is értek.
Még egy kis grind van hátra és akkor végre eléri a karim nagyjából azokat a szinteket amiket én jónak vélek aztán irány a harc...ha lesz még vki online 10-11 után:))