Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
ertem en, de mit is?😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
lol asszem erre mondják a fagyi visszanyal..:-)

vear
Most a zsoldosok hogy ki lehetnek akadva, beküldte õket a hyperion a darálóba. Olyan is volt a fórumon, hogy a fizetéssel is gáz volt már elõbbi megbízásnál, most meg buktak egy halom cuccot. Kezd a hyperion rossz kuncsaft lenni, habár pénze az biztos van sok.

BEAST
Szedtem par plate alkatreszt xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja, szerencsére beszopták a saját trükküket...nem nagyon mentek az emberek ostromolni ilyen késõn/korán😊)...aki ott volt védeni az jó sok cuccot pakolhatott...
Torzonborz
na pöpec. tegnap ott logoltam ki , nem lett volna jó ha ma egy halom ellenség közé léptem volna be 😄 remélem lesz vmi bosszúhadjárat.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
ez megnyugtató, már kezdtem befordulni, hogy bukjuk hammerfalvát és oszlik a szövetség stb..:-p

vear
Azt olvasom, hogy a hipik rendesen kikaptak, falon belülre se tudtak kerülni. Jól mutatja az erõviszonyokat, hogy zsoldosokkal támadtak, viszont alulmaradtak a védõkkel szemben. Remélem estére lesz valami counterattack, nem járja, hogy minden rendes siege-rõl lemaradok.

BEAST
Nagyon sok vedo gyult ossze, es meg ketszer ennyi var a kornyeken csak arra hogy megtamadjak az eXile varat 😊

vear
Pedig így van. Idõzónázás, hajnali 4 órai raidek, meg ilyenek. Gyakorlatilag bárkitõl bármit el lehet venni, csak ki kell figyelni, mikor nem online, és olyan tagságot gyûjteni, aki az adott idõpontban online tud lenni. Meg ugye sulisoknak jön majd a szünet, aztán augusztusban a nyaralások, ezek is szépen fel tudják majd borítani a dolgokat. Úgy kéne mint EVE-ben, 24 óra múlva legyen elfoglalható egy megtámadott város.

Ez várható volt. De jobb is hogy most tört ki a világháború. Akkor szívnánk igazán nagyot, amikor a kész warhulk flottával jönne a hyperion.

Jockey
értem én ezt, meg azt is, hogy lehet szóban szarból aranyat kovácsolni..
engem az érdekel, hogy miért lehet reggel 8kor ostrom vagy délbe, mikor akkor senki nincs online, max az amcsi nyomik?
mondom potbs-s érzésem van, azz baszta szét anno roberts-t is, kurvára nem lesz jó, ha idõzóna miatt fogunk/nak szívni az emberek..

Ja, írták is fórumon többen, hogy mióta elbukták a városukat igazából sokkal élvezetesebb a játék számukra...nem kell állandóan farmolniuk az alapanyagokat, hogy javítsák a sérüléseket, nem kell folyamatosan x embert ott tartaniuk és mindig készenlétben állniuk..stb...persze város nélkül meg sok olyan dologtól esel el amik csak ott lehetnek...valszeg az lesz a jövõ, hogy lesz kb minden nagy alliancenek kb 1 városa..amit felvátva tudnak védeni...

Volt challangelve is a város,...azt hittem, hogy challangenél a védõ állítja be az ostrom idejét...

Ha bukják akkor jó szar lesz majd a pirosaiknak...meg nekünk is ha valami ellenség megszállja a területet és egyfolytában zaklatja a coalitionös klánokat...
Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
na bakker szép lesz ha elveszik eXile-tól. 😞 bankjukat még nem rámolták ki , ugye ?

Pontosítom: "ahh. its a fucking long distance from us"

Egyelõre nem bukta, majd csak dél körül tudja leverni a várat. Lerombolták a falak egy részét, megszállták a várat, kb. 20-30 player van ott folyamatosan, a többi köröz. Most épp nem vagyok belogolva, degyanítom elõkészítik a terepet délig, aztán jönnek. AC részérõl annyit üzentek, hogy: "ahh".

Jockey
amúgy hyperion jol gondolom, hogy amcsi playerekbõl áll?
mert ha igen, akkor erõs potbs érzésem van, azaz 1 szerverenaz idõzóna miatt gyakorlatilag állandóan fos szopóág lesz..

Jockey
hmmm az hogy porig zúzták pontosan mit jelent?
Exile bukta hammerdale-t vagy mi?

Fasza....maradt valami belõle?
Hyperion és szövetségesei reggel 8-kor elkezdték ostromolni Hammerdale-t. Az elsõ fél órában gyakorlatilag porig zúzták. Ellenállás én voltam meg egy Warcryos, a támadók kb 100-an. 😊

BEAST

BEAST
"Tuesday April 14th at 3PM GMT we'll open up the shop."

Mostanában van megint bolt asszem....nézd meg azt..bár lehet lesz aki eladná a sajátját😊)
vear
Vennek darkfall accountot, akár az alapár duplájáért is 😊

nekem bejönnek a változások, végre vmi elõrehaladás 😊

vear
Jockey
meg most toltom csak a pecst, de az a 10 telleg kevesnek tunik..

vear
Reklamáltam a fórumon a max 10 alignement miatt, erre kitörölték a threadet. Amúgy meg van vagy még egy halom thread az alignement miatt, amit nem töröltek. Nem adom fel, de ilyen feltételek mellett már tényleg csak alfárt lehet ölni. A klánok elleni háborúk is problémásak így, a neutrálok bármit csinálhatnak, nem kell retorziótól félniük. Majd meglássuk.

Meg semelyikbe, 1 napja vettem meg az accot jezuskától, ismerkedek a gameval... nezegetm a fajokat, most patch utan nem enged uj karit pl. letrehoizni elbasztak a name checket, tehát kb. szívok... pár nap múlva amikor átlátom a dolgokat elzarándoklok felétek és jelentkezek.... 😊

No, az új peccs fasza lett...sok-sok dolog tetszik😊)...végre lettek kapuk is....mondjuk a max 10es allignment érdekes lesz😊)..legalább eltûnik a sok fasz gankelõ a városokból😊)..bár igazából ezt is ki lehet játszani...

A kezdõ fegyverekkel nem fejlõdik a skilled..ez is jó..de én engedtem volna kb 10 es szintig a fejlõdést😊)...no lehet a sok kardot elõvennem a zsákokból😊)...este remélem bejutok tesztelni is.
Torzonborz
karid neve ? klánba beléptek ?

Melyik klánban vagy?

Hát izé... nekem már van... asszonynak is kellene... 😊

Torzonborz
hehe csak nem ? 😄

Accountot vennék ha valaki megunta 😊 [email protected]

Hát srácok egy ideig szünetelni fogok mint az látszik.

Elkapott a gépszíj és nagy a hajtás, esténként pedig már se kedvem se idõm beloggolni egy órára.

Ez most igy fog menni legalább 2-3 hónapig. Utána meg talán lesz egy kis nyár is (majd kiderül).

Addig is irtsátok azellent meg ami mozog.

GW2: Dragonknight.5302

1v1 bajnokságot is megtartották, kár hogy nem írtak a nevek mellé klánokat mert így passzolok ki-kicsoda 😊

Nem is tudom, EVE-ben okés volt, mert ott kilöttek buktad a hajót.
Itt meg naked gank lesz és arra fizetsz majd?

Torzonborz
én is 😊 ha mûködik a rendszer és sok bounty lesz akkor lehet BH guilden kéne filózni 😄

BEAST
Ez nagyon jo 😄 regeltem is <#zavart1>

Torzonborz
és egy kis érdekesség :
bounty hunter oldal

Torzonborz

A visszatöltött mennyiség nem nagyon nõ.

Torzonborz
majd ha meglesz az 50es lesser magicem meg is veszem. 😛

BEAST
Kb 20 staminat tolt vissza mar az elejetol, 1 resin kell hozza mint reagens, ez a favagas mellektermeke. Nagyon hasznos spell, mindenkinek kotelezo kb 😊

Jockey
mana to stamina kb mennyit tölt vissza?
most néztem, hogy az lesser magic 50tõl érhetõ el, valahol 43 körül van lesser magciem lehet érdemes lenne kicsit ráfeküdni..
és ha a mana to stamina skillt növelem érezhetõen növekszik az átvitt mennyiség?

BEAST
Ugy tudtam mar eladtad.

Pár dolgot leírok, amit fontos tudni a játékról. Egyáltalán nem hasonlít más MMO-hoz. Hasonlóan néz ki, van egy karaktered és azzal rohangálsz, de kb. ennyi a hasonlóság. Vannak különbözõ képességeid, amik a használattól fejlõdnek (ezt már biztosan mindenki tudja) de a fejlõdés nem sokkszerû. Minden skill legnagyobb értéke 100. Kétkezes kardnál 0 skillel 10-16, 50 skillel 14-18 a sebzés. (nekem most ennyi ezért nem tudom mi van 100-nál)

A játékban a mobok elég ritkák. Adott helyen laknak, és néha elköltöznek. Van, hogy egyszerûen nem jönnek elõ. Szerepük annyi, hogy a fegyverek, páncélok, egyebek készítéséhez a megnyúzásukkal, megölésükkel nyersanyagot szerezhetsz.

Mivel eléggé jól manõvereznek nehéz is megölni õket, fõleg egyedül.

A játékban a fejlõdés sokkal inkább a játékosban zajlik, mint a játékbeli karakterben. Ki kell tapasztalni a dolgok menetét. Olyasmi világ ez, mint egy középkori vandál terület. Bárki bárkit megöl, ha teheti. Az elsõ napokban mindenki mindenkit eszetlenül ütött, majd rájöttek a játékosok, hogy aki sokat csapkod, azt elõbb-utóbb megölik.

Késõbb - és most már ez a helyzet - kialakultak a csoportok. Nagy szövetségek vannak (több ezer fõsek is) és az ellenségek egymást ölik. Fõleg szervezett csapatokban. Az egyedül kószáló magányos gyilkosokat a legtöbb favágó is kivégzi már.

A harcban is a legtöbbet a személyes tapasztalat adja. Nem a jó skillekkel ölöd meg a másikat, hanem ügyességgel, ötlettel, reflexekkel. A Prophecy több tagja is itt kezdett el igazán pvp-zni és egész gyorsan fejlõdnek.

És végül a politika. A játék alapja a felek közötti harc. A várak ostroma, megvédése, a nyersanyagok birtoklása. Tudnod kell, melyik klán milyen politikai csoporthoz tartozik, kik a barátaid, kik az ellenségeid, mert semmi nem jelzi ki. (a valóságban sincs a szembejövõk fejére írva, hogy haver vagy sem) Minden csak rajtad múlik.

A térkép és egy két más funkció eleinte nagyon fapados és idegesítõ. De ugyan volt e egy középkori fickónak GPS-e. Na ezért nincs itt sem. Ahogy egyre többet csatangolsz, megjegyzed, mi hol van, és úgy tájékozódsz. Dombok, fák, kövek alapján. Hamar bele lehet jönni.

Ha mindezen túl vagy a játékban, akkor már nagyon élvezetes. Jó a sikerélmény, hogy olyan helyzeteket is túlélsz, amit eleinte nem. És nem azért, mert már nagyobb szintû vagy, hanem mert ügyesebb.

A ventri (vagy egyéb hasonló) elengedhetetlen a játékban. Aki nem tud feljönni, szinte sétáló hulla. A játék nem túl dokumentált, ezért a sok kérdésre is csak szóban tudunk válaszolni, mert írásban igen hosszú lenne.

(bocs, hogy ilyen hosszú lett)