Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tralalaaa tralalaaaa
BEAST
"Tomorrow April 23d we will open up the shop at 3pm GMT for those that want to get the Darkfall Client. If you want to get the Darkfall Client, visit
https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php
and create an account if you haven't done so already."

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ma se van nyitva a bót, megnéztem 😞(
Hober Mallow
Nah sakcok hogy áll a játék legutobb mikor benéztem még nem ment😄 látom azóta megy,kinek hogy tetszik?😊

BEAST
A borpancelok embereken neznek ki jobban :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

rögtön egy mutánssal kezdesz?😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

remek, cak má nyisson azt mehessem az ember/elf
Jockey
az elfekenen minden páncél szebben néz ki, ez tény:-)
elfek viszont némi metrosexualitást mutatnak, szal ízlések és pofonok, nekem pl törpém van, azon is jól néznek ki a cuccok, de egy plate jellegû cucc kis vasgolyóra hajaz, de szép az is..:-)
mivel mint írták mind1 mivel kezdesz legyen ez ízlés dolga, az biztos ha ijjazni és varászolni akarsz akkor humán/elf a jobb kezdõ statok miatt, bõrszín meg lehet szinte mind1knél minden extraféle is..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hogyan? Orkon köszösbüdös elfen meg csilivili? Ez jóó
Torzonborz
minden fajon másképp néznek ki a páncélok .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Na visszatérve akkor ezek szerint ember v elf, de az elf nem jobb osonásban, ellenben jobban lõ. de az ember meg varázslásban és lövésben is átlagos... Elfnél lehet zöld v barna a bõröm, mert gondolom az jobban segíti a rejtõzést😊
Hja és hogyhogy az elfen jobban csillog a páncél, ez komoly?😊
hja én is nézegetem óránként, hátha lesz vmi. Elvileg most már vége a görög húsvétnak szóval igazán belehúz6nának
thx akkor majd figyelgetem

Torzonborz
passz mikor lesz nyitva. hivatalos fórumon majd kiírják. az ár azt hiszem 50 €

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

pár kérdés: bolt mikor lesz nyitva? nincs valakinek eladó "olcsóbban"?
Boltba mennyibe kerül a game?😊 kösz

Ha varázsolni és íjászkodni is akarsz, akkor inkább ember. Nem bujkál jobban az elf. A bujkáláshoz sötét bõrszínt válassz, késõbb meg bõr ruhát, mert a fém nagyon csillog. Az elfeken ráadásul jobban csillog, mint az embereken.

A kutya gyorsan fut, van egy a klánban, de a quickness is gyorsan növelhetõ. Mivel ember területen lakunk, a legjobban akkor jársz, ha ember leszel.

akkor ezért van kevés ork, múltkor nézem statisztikákat a játékról és az jött le h ork van a legkevesebb. Még van a törpe aki gondolom szintén nem egy szélvész illetve az a farkasszerû izé az miben jó?
eddig úgy néz ki h ember v elf lenne a jó mivel van kedvem ijászkodni és varázsolni is ráadásul mintha elf jobban bujkálna vagy ilyenek. Erre vmi mondás. Bocsi h ennyit kérdezõsködöm csak szeretnék minnél többet megtudni.
Ha íjászkodni akarsz, akkor elf a legjobb, mert a dexterity lassan nõ, nekik meg alapból 20 helyett 25. Ugyanez igaz mágia - alfair. Az orkok ugyan 25 erõvel kezdenek, de az erõ gyorsan nõ, viszont az orkok nagyon lassan futnak, bárki utoléri, te meg cserébe senkit. Szóval ha nem mágia vagy íjászat, akkor embert kell gyártani.

ez jó😊 igy már világos, köszi. Mikor nyit má' a bót?
Torzonborz
klán managmentnél be lehet állítani milyen faj léphet be és milyen alligment státusszal. nálunk mint a legtöbb klánnál minden be van állítva így bárki beléphet.
és igen innét kezdve a klán politika mondja meg ki a haver és ki az ellenség . persze egy szóló klán nélkülit ettõl függetlenül is ki lehet nyírni fõleg ha faji ellenség.

A klánba minden jellemel be lehet lépni, és akkor utána a klán politikája mondja meg ki a barát, ki az ellenség? onnantol nem számít h egyikünk elf a másik meg alfar? Tehát ha csinálok egy orkot aztán belépek a klánba akkor a mirdain már haver lesz egybõl (már aki a klánba van) és a többihez milyen lesz a visznyom.. nem teljesen tiszta ez a jellem kérdés, pedig ugy látom nem mindegy h kit ölök.
Valakinek amuy tapasztalata még a fajokal kapcsolatban? Azt olvastam h pl elfeknek(mirdain és alfar) nagyobb érzékük van a lõfegyverekhez és a mágiához cserébe nem túl erõsek, törpéknek a kovácsolás megy jobban, az orkok erõsebek mindenkinél.. Szóval ilyeneket olvas az ember ha nem tud játszani😊
A faj csak addig számít, amíg nincs klánod. Ha van, akkor van ellenség, barát, meg semleges. A semlegesekbõl a baráti fajt nem érdemes ölni, kivéve ha jó a lootja, a többieket meg igen. De van, hogy megtámadnak téged, olyankor nincs választás. Szóval összefoglalva nem túl egyszerû eldönteni kit kell megölni, de bele lehet jönni.

BEAST
Haat... ha egyszer feljonnel ventrire lehet hallhatnal erdekes dolgokat a torpekkel es az elfekkel(mirdain) kapcsolatban is <#idiota>

Na látom Torzi fajgyûlölõ akkor alfar nem leszek az már tuti😊 Van még ilyen gyûlölt ellenség? Néztam h ki kinek az allei-je meg enemy-je de nem tudom mekkora szerepe van ennek a játékban? Mert ahogy nézem emberbõl is lehet enemy meg alfar is lehet friend egy humánnak csak sok kéket kell ölni. Számít ez? Max alfar nehezen fejlödik mert mindenkinek enemy.. Jó látom?
Torzonborz
a legjobb amikor vkit lefejezel fõleg ha paciról csinálod , szép nagyot repül a fejecske . na meg az se rossz mikor a saját vérében fetrengõ kis görcs alfárt gankeli le az ember...gyönyörû látvány 😄

<#eljen>

Torzonborz
ok akkor van benne marha nagy hent , vérengzés meg mészárlás . 😄

BEAST
Kasztok nincsenek, olyan karaktert epitesz amilyet szeretnel. A fajok az alap statjaikban es par race only item craftolasaban ternek el. Ilyenek peldaul hogy a mirdainok macska mountot tudnak gyartani, mig az alfarok sarkanyt. A statok viszont annyira nem szamitanak hogy kifejezetten csak ezert valamilyen fajt valasszon az ember, legalabbis szerintem.

nem vevõ az ilyenekre, majd ha szerencséd lesz meghallgathatod ventrin is/vagy nem😊 bíszték tudják, hogy milyen😄

Én is meg tesóm is jönnénk cak még nincs nyitva a bót. Valakinek van híre h mikor lesz open megint? Amúgy megnézem és Torzinak hála ki is próbáltam a játékot. Bár még nem tudom milyen a játék maga, de a feeling magával ragadott. Vmi zombi törpének mentem neki véletlenül (npc) amibõl egy szép csata kerekedett, ahol már 4en nyomultunk a törpikre. Kurvajó volt h számított h hol áll az ember, hogyan üt stbstb. Szóval ez a játék nagyon odabax. Csak legyen máá megvevõdve. Amúgy tipp h mit érdemes indítani, mármint milyen kasztot. Átnéztem és nincs nagy különbség köztük ha jól értem.. illetve csak statokban. Ez igaz?
BEAST
Szerencsed hogy valoszinuleg nem olvassa a topicot, kapnal! <#idiota>

Torzonborz
ja meg a szép színes virágos mezõk ahol lehet ugrabugrálva szaladgálni 😄

BEAST
Meg ugye ott van a naplemente/napfelkelte paros is! <#hehe>

Torzonborz
hátööö erre nem lehet mit mondani. vagy izé DF-ban marha sok pucér pasi van....biztos bejönne neki <#buck>

igen, neki nagyon számít a játék kinézete😊

Torzonborz
asszony ? 😄

óóóóóóó fizetõs a játék akkor mind1
csáósztok!most ah nézegettem ezeket az mmorpg játékokat non megtetszett!!kell-e regisztrálni vagy csak letöltöd és már játszhatsz is?non nagy game
nekem amúgy is van egy visszahúzó erõm mmo terén 😊

bíszt mondta próbáljam ki az accountját, most hogy war haldoklik lehet élek a lehetõséggel és meglesem... majd ventrin

BEAST
Olyan hosiesen hangzik igy, valojaban elbujtam hogy inkabb ti haljatok mint en... de ha mar ott voltam hatbalotem oket <#idiota>

Jockey
szerdáig valszeg nem leszek mert angolom van kedden, tanulnom kell..:-)

Jockey
pedig feeliingre odabasz..:-)
ez az az ammo, ami képek és videókról nem jön át normálisan..
nem érezhetõ ki belõlük az az adrenalin frööcs, amikor hírtelen nyakadba kapod az enemy-t, keresed honnan lõ, hányan vannak milyen felszereléssel mik az esélyeid, menekülj vagy harcolj, keresed a megfelelõ terepet a harchoz (kõ mõgé bujj hogy ne nyilazzanak hátba stb..)
itt van igazi taktika eddig, erre jól példa amúltkori raidünk, mikor megtámadtunk egy falut, özönlöttek ki a plyerek ránk és beast elbújt az egyik kõ mellett elrohantak mellette az enemy követve minket, utána õ meg szépen (dupla sebzés van ha hátba kapsz damage-t) szépen darálta be öket, mert nemtudták ott van..:-)
ki kéne már próbálnotok..:-)

Torzonborz
jah videón biztos "lapos". de amikor ott vagy akkor nagyon nem az.

az rendben is van, a látvány miatt nem is játszom vele😊 csak írtam, hogy a hajós jelenetek jók, ám az ezelõtti videó is jó egészen odáig, hogy megindul a hatalmas zerg mountokon stb... aztán valahogy ellaposodik nálam😊

Ez a játék nem a látványról szól. Harc, izgalom, adrenalin. legyõzni és legyõzöttnek lenni. Ki látja közben, milyen a textúra? 😊

egyedül a hajós "részek" tetszenek😊 azt tényleg nem nagyon láttam még egyik mmoban se...

BEAST
Az elso jatekosok altal gyartott hadihajo.

Torzonborz
ez már csak ilyen "gáz" játék 😛

Szaruman
A kalapácsos-falverõs jelenet nagyon gáz...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.