3718
  • BEAST #2718
    En ma is eleg koran kidolok szerintem, viszont ha lesztek holnap vagy holnaputan akkor esetleg lenezhetnenk Ruby szigetere :D
  • BEAST #2717
    Nekem meg 3 hetem van :d Viszont eleg jol eltuntel, az utobbi par napon nem is lattalak :o Ezeket a jogokat meg mar megkaptad egy ideje :p
  • Jockey
    beast finder mikor jár le az előfizitek?
    átnéztem daoc-ba kicsit elég jó kis csapat van és vannak jópáran..
    Nekem még kb 2 hónapig van df accom, ha nem hosszabítotok adjatok jogokat invre stb..:-)
  • BEAST #2715
    igen
  • Burca
    Csak addig mondod ezt mig az elso lvl 10est le nem gankeljuk! Elviszlek pvpzni abba se tudod hagyni! Majd tolunk par bandras-fordulot is :)
  • Bandras DaSilva #2713
    Hát most pár napja csak 2en voltunk beasttel:))....remélhetőleg jockey meg finder is visszatalál még a végére.

Én még maradok egy darabig..nincs más ami érdekelne per pillanat...lehet benézek piratesbe de nem nagyon vonz...
  • Torzonborz
    na mi a helyzet itten ? Bandras azt írta másik topikban hogy mindenki abbahagyta . wtf ? Beast Te nyomod még ?
  • BEAST #2711
    Vannak azert akik eleg jok :D

• BEAST #2710
    Ize, bealudtam :D de kesobb meg belogoltam, csak mar nem volt fent senki rajtam kivul :)
  • Jockey
    én meg hiába szolongatlak este afk-l izomból..:-)
    csak akkor mindek vagy fent ventrin?:-)
    elmentem alfarozni egyedül, aztán letörpéztek..
  • BEAST #2708
    En most visszakoltoztem Sandstoneba :D A warcryosok visszavedlettek magukat sima Warcry klanba, vannak is egy paran ott eXileosokkal egyutt. A vicc az hogy meg az eXileosok sem tudjak hogy ki rombolta le Hammerdalet tegnap ejjel :)
    Kezdtem orulni hogy megint jatszok majd 6 napot ingyen mint ahogy azt paran csinaltuk az elso honapokban xD, de azt mondtak ingame hogy az ido lejarta utani elso karbantartaskor fognak inaktivba rakni, szoval kenytelen leszek fizetni! A szombati pvp bajnoksagon megint kint szeretnek lenni, de lehet megint csak kamerekent :D
  • Jockey
    én piros vagyok, nemtok npc városba bindelni, szal vagy "véletlenül" leölök még 7 playert freeholdba (tegnap öltem 1et kiléps előtt..:p) vagy szórakozhatók a chaos stone-l:-)
  • Bandras DaSilva #2706
    Klassz.

Sztem akkor én megnézem majd chilbournet..freehold nekem nem nagyon jön be...mindegy találjatok valami jó helyet aztán majd vasárnap vagy hétfőn amikor leszek odamegyek én is:))
  • BEAST #2705
    Nyugodt hely mar nincs tul sok xD Tegnap amikor jatszottam kora delutan meg semmi baja nem volt... azaz a bank meg rendben volt, most mar minden nullazva es ures a var :)
  • Bandras DaSilva #2704
    El is bukta az exile vagy csak nem építik újjá?

Copperdale környéke a kurva sok ganker miatt szar..lehet visszamozdulok chilbournebe..vagy passz...armorsmithinget fel akrom tolni 75 ig..most 67..már nincs sok..csak nyugodt hely kéne kopácsolni.
  • BEAST #2703
    :((

• BEAST #2702
    Hatoo ugy nez ki Hammerdalenek annyi :d Lehet megint fel kellene menni Copperdale kornyekere, Freehold citybe vagy valahova. Mondjuk azok a maszkos emberek meg az orkok eleg jol dobaltak :o
  • Kalinka
    Hammerdalet újra építették, mert pirosként ott vagyok bank nélkül pucéran :)

semmit nem tudok csinálni kb...
  • RaSzTaH
    a rabja vagy!
  • BEAST #2699
    Most nem jon be, de tegnap ota 0 napom van hatra es meg aktiv :)
  • Torzonborz
    bejön. de gyorsan be is zártam :D
  • Jockey
    jó duma..:-)
  • Kalinka
    nektek bejön az account oldal, lejárt és nem tudom befizetni :D
  • Bandras DaSilva #2695
    No, ma este inni megyek a haverokkal, holnap meg céges program van Balatonon szal úgy néz ki, hogy vasárnap vagy hétfő este környékén leszek ismét.
  • BEAST #2694
    Mondjuk szerintem az utolso ket video (part4-5) amiben a 2v2 harcok mennek nem olyan rossz mint a tobbi, es annyira nem is hangyak a jatekosok :d
  • BEAST #2693
    Foleg ha nem sikerul eleg kozel jutni a harchoz xD
  • BEAST #2692
    Nem tudom ez mitol gonosz vagy aljas, minden jatekban apro hangyak kergetoznek :P
  • 0Fritz0
    Két hangya kergetőzik a földön. :)

(bocsi, gonosz és aljas napot tartok )
  • BEAST #2690
    a* -.-
  • BEAST #2689
    Itt van par pvp video az szombat esti 1v1/2v2 tournamentbol... kifogytam az ilyen videokhoz felhasznalhato szamokbol, szoval ennyi lett belole :D
    (a tobbi link az elso video infojaban)

• BEAST #2688
    Igen, eleg buralisak az utolso aoe spellek... a tegnapi pvp tournamenten is leginkabb a varazslok dominaltak. Meg mindig vagdalom a 2 oras videot amit felvettem az ejjel. A kesz videot belinkelem ide is, SOON. :d
  • Kalinka
    Nem voltam ezen a csatán sajnos, de a végén az az aoe a kapuban vmi brutál :D

http://www.youtube.com/watch?v=s5wLuLvhlZU&fmt=22
  • vear
    DarkFall patch notes 2009.06.03
  • Agnate
    Igazából nem untam meg, csak most jön másfél hónap vizsgaidőszak, utána meg szintén nem lesz időm mmorpgre. Mortalt várom, ki tudja mikor jön de addig úgysem tudnék játszani.
    A kari neve Agnate Garreton.
  • Torzonborz
    bleh retek alfar vesszen mind ! :D ( no offense ! ;) )
    ráuntál Te is vagy mi ?
    karid nevét nem látom :P
  • Agnate
    Najó ezt a képfeltöltő oldalt el kellene felejtenem.....
    Hátha ez működik:

Bank
    Magic
    Craft

Bocsi a tripla postért.
  • Agnate
    Alap hogy nem működik az URL.
    marad a fapados megoldás:

http://img4.imageshack.us/img4/1263/darkfall200906011946276.jpg
    http://img190.imageshack.us/img190/494/darkfall200906011947179.jpg
    http://img190.imageshack.us/img190/5120/darkfall200906011947049.jpg

Remélem ez már jó.
  • Agnate
    Sziasztok!
    Nem tudom mennyire engedik az sg-n acc árusítását ugyhogy ez "NEM" az lesz.

Meguntam a darkfallt + más elfoglaltságom támadt úgyhogy "NEM" szeretném elpasszolni meglévő accomat.

A kezdetek óta játszom, mondjuk az elmúlt 2 hétben jó ha egyszer voltam online. A következőket kell tudni a kariról:

Bank itemek
    Magic skillek
    Craft skillek

Aki játszik az tudja hogy ez nem gyenge bank, aki meg nem játszott még annak elárulom, hogy ez nem gyenge bank :). A magic skillt felhúztam elemental mágiáig, megvan véve a fire és air de ott nem fejlődtem, pont akkor hagytam abba. Melee skilleket ki se raktam az gyenge eléggé. Craftban alchemyt huztam, van anyag elég a bankban hogy még tovább lehessen húzni, és megvan véve az enchanting de abba nem kezdtem bele.
    Ja majdnem lemaradt hogy Alfar a faj, legjobb (elméletileg) caster faj a játékban.

Mivel "NEM" akarom elpasszolni és nincs szándékomban különösebb nyereséget elérni ezért annyiért adnám amennyibe nekem került az játék. Ez 15000 Ft (300+ ft/euró nál lett véve). Ez a kezdő ár persze ha többen jelentkeznek az viszi aki többet ad.

Erre a címre írjatok ha érdekel.
    [email protected]

Üdv
  • Soulkiller
    Hát engem érdekelne az Accountod, ha még megvan
  • BEAST #2679
    Varazslatokkal altalaban nehezebb eltalalni az ellent mint ijaszkodva, igaz hogy sokkal szebb sebzeseket lehet veluk elerni de lassabbak mint a nyil ezert oldalazassal ki lehet kerulni. Viszont ha meleezni akartad volna akkor is megporkolt volna mert kozelre azert konnyebb az aoet dobalni. Ilyenkor talan a legjobb ha cikk cakkozva neha rafordulsz es ellosz egy nyilat, aztan vagy bevalik vagy nem, engem is megsutottek mar nem egyszer :) Tobbek kozt ezert is szinteztem fel a magiat, de tenyleg nem olyan konnyu celozni vele mint remeltem :D