3718
-
En ma is eleg koran kidolok szerintem, viszont ha lesztek holnap vagy holnaputan akkor esetleg lenezhetnenk Ruby szigetere :D -
Nekem meg 3 hetem van :d Viszont eleg jol eltuntel, az utobbi par napon nem is lattalak :o Ezeket a jogokat meg mar megkaptad egy ideje :p -
beast finder mikor jár le az előfizitek?
átnéztem daoc-ba kicsit elég jó kis csapat van és vannak jópáran..
Nekem még kb 2 hónapig van df accom, ha nem hosszabítotok adjatok jogokat invre stb..:-)
-
igen -
Burca #2714 Csak addig mondod ezt mig az elso lvl 10est le nem gankeljuk! Elviszlek pvpzni abba se tudod hagyni! Majd tolunk par bandras-fordulot is :) -
Bandras DaSilva #2713 Hát most pár napja csak 2en voltunk beasttel:))....remélhetőleg jockey meg finder is visszatalál még a végére.
Én még maradok egy darabig..nincs más ami érdekelne per pillanat...lehet benézek piratesbe de nem nagyon vonz... -
na mi a helyzet itten ? Bandras azt írta másik topikban hogy mindenki abbahagyta . wtf ? Beast Te nyomod még ? -
Vannak azert akik eleg jok :D
-
Ize, bealudtam :D de kesobb meg belogoltam, csak mar nem volt fent senki rajtam kivul :) -
én meg hiába szolongatlak este afk-l izomból..:-)
csak akkor mindek vagy fent ventrin?:-)
elmentem alfarozni egyedül, aztán letörpéztek.. -
En most visszakoltoztem Sandstoneba :D A warcryosok visszavedlettek magukat sima Warcry klanba, vannak is egy paran ott eXileosokkal egyutt. A vicc az hogy meg az eXileosok sem tudjak hogy ki rombolta le Hammerdalet tegnap ejjel :)
Kezdtem orulni hogy megint jatszok majd 6 napot ingyen mint ahogy azt paran csinaltuk az elso honapokban xD, de azt mondtak ingame hogy az ido lejarta utani elso karbantartaskor fognak inaktivba rakni, szoval kenytelen leszek fizetni! A szombati pvp bajnoksagon megint kint szeretnek lenni, de lehet megint csak kamerekent :D -
én piros vagyok, nemtok npc városba bindelni, szal vagy "véletlenül" leölök még 7 playert freeholdba (tegnap öltem 1et kiléps előtt..:p) vagy szórakozhatók a chaos stone-l:-)
-
Bandras DaSilva #2706 Klassz.
Sztem akkor én megnézem majd chilbournet..freehold nekem nem nagyon jön be...mindegy találjatok valami jó helyet aztán majd vasárnap vagy hétfőn amikor leszek odamegyek én is:)) -
Nyugodt hely mar nincs tul sok xD Tegnap amikor jatszottam kora delutan meg semmi baja nem volt... azaz a bank meg rendben volt, most mar minden nullazva es ures a var :) -
Bandras DaSilva #2704 El is bukta az exile vagy csak nem építik újjá?
Copperdale környéke a kurva sok ganker miatt szar..lehet visszamozdulok chilbournebe..vagy passz...armorsmithinget fel akrom tolni 75 ig..most 67..már nincs sok..csak nyugodt hely kéne kopácsolni. -
:((
-
Hatoo ugy nez ki Hammerdalenek annyi :d Lehet megint fel kellene menni Copperdale kornyekere, Freehold citybe vagy valahova. Mondjuk azok a maszkos emberek meg az orkok eleg jol dobaltak :o -
Kalinka #2701 Hammerdalet újra építették, mert pirosként ott vagyok bank nélkül pucéran :)
semmit nem tudok csinálni kb... -
RaSzTaH #2700 a rabja vagy! -
Most nem jon be, de tegnap ota 0 napom van hatra es meg aktiv :) -
bejön. de gyorsan be is zártam :D -
jó duma..:-) -
Kalinka #2696 nektek bejön az account oldal, lejárt és nem tudom befizetni :D -
Bandras DaSilva #2695 No, ma este inni megyek a haverokkal, holnap meg céges program van Balatonon szal úgy néz ki, hogy vasárnap vagy hétfő este környékén leszek ismét. -
Mondjuk szerintem az utolso ket video (part4-5) amiben a 2v2 harcok mennek nem olyan rossz mint a tobbi, es annyira nem is hangyak a jatekosok :d -
Foleg ha nem sikerul eleg kozel jutni a harchoz xD -
Nem tudom ez mitol gonosz vagy aljas, minden jatekban apro hangyak kergetoznek :P -
Két hangya kergetőzik a földön. :)
(bocsi, gonosz és aljas napot tartok
)
-
a* -.- -
Itt van par pvp video az szombat esti 1v1/2v2 tournamentbol... kifogytam az ilyen videokhoz felhasznalhato szamokbol, szoval ennyi lett belole :D
(a tobbi link az elso video infojaban)
-
Igen, eleg buralisak az utolso aoe spellek... a tegnapi pvp tournamenten is leginkabb a varazslok dominaltak. Meg mindig vagdalom a 2 oras videot amit felvettem az ejjel. A kesz videot belinkelem ide is, SOON. :d -
Kalinka #2687 Nem voltam ezen a csatán sajnos, de a végén az az aoe a kapuban vmi brutál :D
http://www.youtube.com/watch?v=s5wLuLvhlZU&fmt=22 -
DarkFall patch notes 2009.06.03 -
Agnate #2685 Igazából nem untam meg, csak most jön másfél hónap vizsgaidőszak, utána meg szintén nem lesz időm mmorpgre. Mortalt várom, ki tudja mikor jön de addig úgysem tudnék játszani.
A kari neve Agnate Garreton. -
bleh retek alfar vesszen mind ! :D ( no offense ! ;) )
ráuntál Te is vagy mi ?
karid nevét nem látom :P -
Agnate #2683 Najó ezt a képfeltöltő oldalt el kellene felejtenem.....
Hátha ez működik:
Bank
Magic
Craft
Bocsi a tripla postért. -
Agnate #2682 Alap hogy nem működik az URL.
marad a fapados megoldás:
http://img4.imageshack.us/img4/1263/darkfall200906011946276.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/494/darkfall200906011947179.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/5120/darkfall200906011947049.jpg
Remélem ez már jó. -
Agnate #2681 Sziasztok!
Nem tudom mennyire engedik az sg-n acc árusítását ugyhogy ez "NEM" az lesz.
Meguntam a darkfallt + más elfoglaltságom támadt úgyhogy "NEM" szeretném elpasszolni meglévő accomat.
A kezdetek óta játszom, mondjuk az elmúlt 2 hétben jó ha egyszer voltam online. A következőket kell tudni a kariról:
Bank itemek
Magic skillek
Craft skillek
Aki játszik az tudja hogy ez nem gyenge bank, aki meg nem játszott még annak elárulom, hogy ez nem gyenge bank :). A magic skillt felhúztam elemental mágiáig, megvan véve a fire és air de ott nem fejlődtem, pont akkor hagytam abba. Melee skilleket ki se raktam az gyenge eléggé. Craftban alchemyt huztam, van anyag elég a bankban hogy még tovább lehessen húzni, és megvan véve az enchanting de abba nem kezdtem bele.
Ja majdnem lemaradt hogy Alfar a faj, legjobb (elméletileg) caster faj a játékban.
Mivel "NEM" akarom elpasszolni és nincs szándékomban különösebb nyereséget elérni ezért annyiért adnám amennyibe nekem került az játék. Ez 15000 Ft (300+ ft/euró nál lett véve). Ez a kezdő ár persze ha többen jelentkeznek az viszi aki többet ad.
Erre a címre írjatok ha érdekel.
[email protected]
Üdv -
Soulkiller #2680 Hát engem érdekelne az Accountod, ha még megvan
-
Varazslatokkal altalaban nehezebb eltalalni az ellent mint ijaszkodva, igaz hogy sokkal szebb sebzeseket lehet veluk elerni de lassabbak mint a nyil ezert oldalazassal ki lehet kerulni. Viszont ha meleezni akartad volna akkor is megporkolt volna mert kozelre azert konnyebb az aoet dobalni. Ilyenkor talan a legjobb ha cikk cakkozva neha rafordulsz es ellosz egy nyilat, aztan vagy bevalik vagy nem, engem is megsutottek mar nem egyszer :) Tobbek kozt ezert is szinteztem fel a magiat, de tenyleg nem olyan konnyu celozni vele mint remeltem :D