3718
-
Bódogot!!!4 Majd left4dead ennek örömére, ha Snomag hazahúz Londonba :F -
Koszonom :d Jovoheten jon a gigapatch! :d -
BSZK Beast !
-
hát jah, szokni kell, de jer daoc topikba és írd le milyen néven vagy stb
morgan szerver hib oldal -
Kalinka #2754 elkezdtem én is a trialt, bár tök béna vagyok :D -
Bandras DaSilva #2753 Ja, olvastam én is....hát túl sok részletet nem mondanak...majd meglátjuk... -
Rövid kérdezz-felelek arról hogy mi várható. -
en megvettem de meg 1ikbe se voltam, most dingeltem 49et:p -
Kalinka #2750 na ze az ha nem veszed meg a dungeonos kieget akkor meg szopsz xp-vel? -
prophecy ventrin valamikor megdumalhatjuk, msn-n nics fel mert virusos lett tole a gepem, eloszo jobb..
holnap eskuvon vagyok, erdemben vagy ma keso este vagy vasarnap
14napos trial van, veszteni sokat nem lehet, bar en kb fel nap jattek utan megvettem a 2 kieget, es futtatom trialt..:) -
mivel clusterek vannak, igy nem lenyeges a server pop, mivel 1-2 terulettol eltekintve minden kozos, azaz siman egyutt xp-hetsz pvp-hetsz egy masik szerveren levo playerrel.
ebbol faakdoan mindig 2500 korul van player, kiveve mikor amcsik alszanak
rvr nagy terulet, igy lehet kis csapatba is vadaszni laby kiegbe, vagy mehet orvr-e is
ventri alap tudod jol, most szamolgattuk ossze jeleneg kb 10-11en vagyunk+paran meg gondlolkodnak
maga az 50 ha huznak kb 1 nap, 24-38-ra nekem kb 1,5ora volt:p, 3 napot jatszottam erdemben (napi par ora) most utottem a 47-et, 40 felett van egy tok konnyu kill q 1,5-2 bubit ad..
ma keso este leszek megen, prohecy ventrin megbeszelhetjuk reszleteket -
Bandras DaSilva #2747 No, ma este vagy a holnapi nap folyamán asszem én is visszatérek darkfallba...remélem lesz még vki... ez a hét nagyjából kimaradt nekem...ma meg lehet inni megyek pár kollégával...majd meglátjuk...ha me nem akkor holnap mindenképp. -
Chris #2746 Na ez nekem is felkeltette az érdeklődésem, msn-en vagy ts-en tudunk majd vmikor beszélni?
-
Kalinka #2745 Beasttel voltunk bent ma, de alig volt ellenfél, tök üres a Darkfall már, bár este lehet jobb a helyzet kicsit -
Kalinka #2744 és mi a populáció elosztás a szerveren, lehet tudni? vagy összesen...ventrin vagytok? -
kb 8an, most kezdenek bearamolni az emberek
US daoc megvettuk van trial 14napos(ez tartalaz si/t) lab-df kiegeszito egyutt 20 usd, olasz klanba hib oldalon
clusteresek a szerverek barhol indithtasz barmit, amugy a morgan szerveren vagyunk -
Kalinka #2742 hányan vagytok, melyik és milyen szerver/oldal? újra megvettétek vagy van vmi lehetőség? -
miert? -
ööö ez vmi vicc ? :D -
heh -
Ezek ma jottek az uj MO newsletterrel -.- Nem igazan tudom mennyire lehet hinni mar az ilyesmiknek, foleg hogy naluk is dul meg a nagy "ujdonsag varazsa" hatas.
combat beta review 1
combat beta review 2 -
daoc, gyere..:P 4 na 50es leszel:P
-
Kalinka #2736 elég volt ezért a bétáért fizetni, másikat nem akarok :)
majd ha kijön MO akkor elgondolkodom rajta én is, alternatíva úgy sincs MMO területen sajnos, vagy ha tudtok írjátok meg pls :) -
Bandras DaSilva #2735 Az MO betat sajna kihagyom én is..pedig érdekelne, de asszem inkább eliszom a pénzt egy-két nyári fesztiválon... -
reportolj akkor majd pls.. -
höhö jöv. hét hétfőn lesz - elvileg - a preorder. én benevezek rá , majd mondom milyen ha sikerült bekerülnöm . :)
az ilyen "miracle patch"ekben meg télleg nem szabad hinni. elsütötték ezt már VGnél meg AoCnál is aztán nem lett belőle semmi . :( -
MO-ról meg annyit, hogy egyet értek fidellel, asszem majd ha van release és leírtátok mi a fos benne, akkor majd döntök, egy tech meg egyéb fos bétáért nem fogok fizetni előre.. -
az fekete gyík tekereggyik a nyakik köri bazzeg már
én balfasz állat meg befizetem 3 hónapra..
ez az amatőrzimus hihetetlen. Amúgy meg lehet csak látják a server pop-t és azt mondják köszönjük ennyi volt 9 év..
a nagy pecs ígéret is sztem egy nagy faszság, vedd meg tartsd befizetve az accod jó lesz..
kár érte, pedig jól indult és jókat funoltuk:-((
-
Kalinka #2730 mondjuk szerintem amcsi szerveren se lesznek már :) -
Bandras DaSilva #2729 Ja, megy a fórumon is a nagy hiszti:))...ha várnak 3 hónapot a transferrel legalább lesz még pár ember az EU-1en is:P addig.
Sokan írják, hogy inkább MO beta akkor...remélem az legalább jó lesz.
-
Kalinka #2728 "Clarification: American players wanting to clone and transfer their characters do not have to buy another client. Everyone else needs to buy the American Darkfall client to play on the American server. The European rights and the American rights to Darkfall do not belong to the same company"
Értem én, szóval akik európában és amcsin kívül élnek 2x kell megvenniük, hgoy ugyan azt a szolgáltatást kapják, amit az amcsik akiknek csak 1x kell megvenni, és még így sem vihetik át a karakterüket a szerverre.
Lehet, hgoy ez a jogi útja ennek de....ehhh mindegy
R.I.P. -
Na igen, ez a resz egy kicsit vicces :) -
Kalinka #2726 "if you want to play on the American server at launch you need to buy the American Darkfall client"
LOL azért vmit már tudnak a fiúk, hogy kell több pénzt leakasztani...
bár az EU szerver már most haldoklik, ez meg is öli azt. Bár lehet már az amcsik sem fogják megvenni -
na nem baj , megvan még a darkfail-es banner :(((( -
Sok szep meg jo dolog, meg mittomen... es valoszinuleg igen :p -
mi lesz abban a gigapeccsben ? másik meg hogy szerencsétlen EU server nem fog kongani az ürességtől transfer után ? :( -
aztahuha, most mar hivatalos amit mar egy honapja is tudtunk, vagyis julius elso heteben (juli 7) NA1 server, harom honapra ra lehet majd transferelni, es az uj serverrel egyutt jon a gigapatch amiben minden benne lesz amit az emberek szeretnenek
-
héten még nem is voltam neten sem, csak melóhelyen..
keden angolom van este reggel6tól meg edzeni járok, szal elég szarcsifoscsi vok hétköznap estére..:-) -
A csili szetesesekor mindenki visszahuzott mindenkit neutralba :d de ettol fuggetlenul jol elvannak Sandstoneban. -
Kalinka #2719 délelöttönként szoktam lenni...egyedül :)
Hétvégén nem nagyon voltam, esténként meg barátnő volt. Ma meg holnap KK foci a tévében, pénteken meg mozi...az esték eléggé foglaltak mostanában :)
19 napom van még, de az utolsó héten nem is leszek, mert megyünk nyaralni.
Amúgy mi történt, mert Firestrike féle banda megint piros nekem..?