3718
  • RaSzTaH
  • Bandras DaSilva #2797
    Nekem elvilegma jár le a darkfall accom...a 7végén voltam bent egy picit..kiszedtem vagy 10 ládát, lett belőle olyan 700 arany meg major potik..ház nem:))...pedig azt akartam.

Nem nagyon volt mozgás mostanában és kínomban felraktam az aocot..sztem ott lenyomom a 2 ingyen hetemet aztán majd meglátjuk.

A giga peccs akkorát nem javított mint gondoltam...végre belekerült az időjárás is..bár elvileg ha szar idő van és újraindítod a klienst neked sütni fog a nap, a többieknek meg szakad au eső...elég jól megoldották a srácok ezt is.

Afalu rendszer egy kalap szar...jól náznek ki a házak, de 12 óránként claimelni kell..tehát a ha 12 órát megtartod a falut 12 utána ismét claimelni kell...egyre kevesebb a pvp ott is ahogy hallom..megunják az emberek..ráadásul a cuccok hozzá szintén rare dropok .. ahelyett, hogy pl gyártani lehetne bele cuccokat....

Én sztem most kihagyoma darkfallt egy darabig...MO beta egyelőre nem..nincs rá most keret....remélem legalább az fasza kis játék lesz...
  • BEAST #2796
    Allitolag jo moka a combat betas sziget, de majd kiderul. Igazabol megint elokerult az Aion is, bar kasztos en kicsi ponimos, de nagyon sok regi ismeros megy oda jatszani -.-
  • DragonKnight
    Bár azokat se tudom irigyelni (meg sajnálni se), akik ma este 9-kor megütik az MO online store-t és azt hiszik hogy reggelig még van egy kis idejük játszani egy olyan játékban, ahol összvissz van egy kis béta sziget, harcrendszer nuku (Soon Tm), és talán karácsonyra lesz belőle valami, ha el nem fogy a fejlesztők pénze és lesz elég preorderes aki megfinansziroza pizzát, mert rajtuk már a befektetők se akarnak segíteni.

Akárhogyis el van ez az iparág baszva de rendesen.
  • DragonKnight
    Akinek van egy kis cérnája meg ugyebár sör(kóla) popcorn meg miegymás annak ajánlom azt a szappanoperát, ami most éppen a fórumon megy. Ugyebár ma van az NA1 szerver indulási időpontja. Lehet tippelni hogy mikor indul el ismerve az EU1 indulása körüli hercehurcát :DD
  • BEAST #2793
    Meg egy darabig biztos lesem mi valtozik a jatekban, de most egy hetig meg warban okorkodok, utana nyaralas meg ilyenek, ha lekotne sem hasznalnam ki ezt a honapot :D Utana meg majd kiderul.
  • Torzonborz
    Nocsak nem hosszabbítod meg az előfizud ?
  • BEAST #2791
    Mar nem general vagy :d MO-t nem rendelem elo amig nem tudok rola semmit sem, a betazast meg rahagyom masokra, most eleg lesz nekem a betaleakelosdi is. Nem tudom Finder es Bandras meddig vagy mikor lesznek, Jockey szerintem mar daocban marad.
  • DragonKnight
    Hát a gigapatch nem nagyon giga.
    Sikerült megoldani a problémát érdekes módon egy fél évvel ezelőtti ATI driver jó neki az újak meg nem. A support meg azt mondta hogy frissítsek drivert. (Egyem a lelküket)
    A patch számomra nem hozott látható újítást, a várva várt időjárás kimerült annyiban, hogy Hammerdale egyfolytában ködös a látótávolság meg kvázi nulla.

Találtam 2 káosz ládát de csak 100 arany volt bennük.

Most hogy már be van fizetve a hónap, kihasználom a dolgot. Azután majd meglátjuk. A klán megmarad ha valaki be akar jönni akkor szóljon. Nem tudom hogy general rangon tudok-e invite-olni de majd meglesem.

A többi emberkének meg sok sikert kivánok a MO technikai bétájához (természetesen ha befizet rá és ki is sorsolják LOL) majd irjatok vagy küldjetek képeslapot :)

• BEAST #2789
    Nekem holnap fog lejarni az accountom, ugy nez ki ez a gigapatch sem hozott annyi valtozast hogy az emberek kimozduljanak, vagy hogy visszacsabitsa oket egyaltalan. A beallitasokkal enkem meg nem volt gondom, most sincs, szoval ott nem hiszem hogy a jatek a hibas.
  • DragonKnight
    Szép jó napot.
    Hát megdotáltam a görögöket egy hónapi euróval de már bánom.
    Ami eddig ment (kb áprilisig) az most már nem megy.
    PS3.0 beállitásokkal csak egy rakat ugráló háromszöget látok, ha PS2.0-re állok át akkor meg bűn ronda az egész, és árnyékok sincsenek.
    Mit tudtak ezek a fiúk már megint elbaszni?
    Ahogy olvastam nem sokan játszotok még, kár akartam neki adni még egy esélyt de nem nagyon akarja elfogadni.

Torzi ha még megvan az alternativ logód, akkor itt az ideje...
  • BEAST #2787
    Egesz jok ezek a kis falvacskak, tele vannak emberekkel, mindig van pvp a kornyeken... viszont rohej hogy meg mindig vannak hackerek, es allitolag sokuk ilyesmikkel jarjak korbe a vilagot chaos chestek utan -.-
  • BEAST #2786
    Voltam ma bent kicsit, ossze vissza foglalgatjak a falvakat, bar nem igazan tudom meg merre talalom a legkozelebbit :d
  • Bandras DaSilva #2785
    ja, klassz lett...az amcsi indulásra kellett valami:))

Még sajna nem jutottam be a játékba megnézni, hogy milyen lett...minden estére volt vmi program...majd talán holnap már lesz időm...
  • Torzonborz
    nna csak mondanom kellett és már frissítették is a weboldalt. egész pofás lett ez is. ha így haladnak akkor kb fél év és már jó is lesz a játék
  • Torzonborz
    ráadásul még elavult is info szempontjából.

itt van 3 kép cottage-ről. nem rossz de ahogy látom vmennyire már be is rendezve. ez kapásból így néz ki ha lepakolja a tulaj ?
  • BEAST #2782
    :d
  • Torzonborz
    húúú be szép lett az új fórum :D kár hogy a weboldal még mindig olyan tré ...
  • Torzonborz
    jah ezt olvastam . van benne 1-2 jó dolog.
  • BEAST #2779
    Van egy jatekosok altal osszeirt lista, kb eddig ennyi valtozott.

* Pve increases skill gain alot faster (seems like CONFIRMED)
    * Snowclans have less hp drop same (confirmed)
    * Unburden nerfed (confirmed)
    * Mount now weigh 100kg (confirmed) (Old mounts weigh 0.5kg, but after spawn/unspawn they weigh 100kg too)
    * new mount take 2 steed + 10 iron ingots + 3 leather & req 50 taming (confirmed)
    * Villages are free to take (confirmed)
    * Heal Mount nerfed (do not have "heal from back" - bonus) (semi-confirmed)
    * Buy all/ Craft all button added. (Up to 100 Amount, but it saves the amount so you can fast craft/buy - confirmed)
    * You can no longer harvest/craft with shields anymore. (confirmed)
    * jewelery has arcane resist now (yeah about 0,5 arcane resist on the 75 skill ring) (confirmed)
    * Spell upgrades are not avaible for LM (confirmed)
    * Mounted character name shows in parentheses when mousing over a mount. ie Garmir (Player Name) (confirmed)
    * Sprint seems to take more stam, but not confirmed. Seems to regen a bit faster too when not using up stam, also not confirmed.
    * New wirlwind annimation has been added. (confirmed)
    * 50 air nuke & impale now blockable / RAY SPELLS GENERAL (confirmed)
    *You need a skill called 'read' in order to use a skill or spell book. Skill costs 1000 gold, and is available from arcanists in capital cities/clan cities (confirmed)
    * New house recall skill available at arcanists. 500 gold (confirmed)
    * Title quests are available from NPCs in capital cities. (confirmed)
    * You need an advanced lab to make the alchemy sithra parts. Capital city labs work. Normal labs won't even show the option (confirmed)
    * All old weapons have been nerfed, where as, if you crafted the same item now, it would be better than one prepatch.
    * when diving you no longer float to the surface when releasing "c". likewise when swimming under water you no longer have to look down to prevent yourself from slowly coming up to the surface.
    * 2h weapon whirlwind now has the range of knives if you're moving. Also it seems to "stick" where you triggered the skill instead of moving slightly with the character model.
    * Several lower difficulty mob spawns (trolls for example) have had the number of spawns reduced (From 4 to 2 at a time for example) and the respawn time increased thereby making spawns easier but less profitable.
    * Skills/Weps everything has 2 decimals now (confirmed)
    * herbgathering increases INT (confirmed)
    * rest still skill gain of hp/sta seems to be twice as mana. (semi confirmed)
    * clan farm/grove and stuff has like double resources (confirmed)
    * Battlehorns have 600 hp.
    * Stat gain seems faster (@fishing, gathering, fighting. but not for afk swimming it seems)

* Crafting is cheaper (confirmed):
    High level armour craft cost significantly reduced.

Old Full Plate = 2250gold, 192 ingots, 11 selentine + 50 leather.
    New Full Plate = ~600 gold, ~110 ingots, 11 selentine + (I forgot to check how much leather)

Infernal is down to 19 Leenspar Ingots + 800-900gold, old suit was noticeably more of both.
  • BEAST #2778
    Minden szep es jo, a jatek kb ugyan olyan mint volt :d de SOON!
  • Torzonborz
    nah need more input !
  • BEAST #2776
    Elmeletileg pentekig szep lassan bekerul minden amit a gigapatchben igertek :d
  • Torzonborz
    craftolni nem is lehet ??? na ne már.
  • BEAST #2774
    pottyanhat mobbol meg ladabol meg mittomen :D
  • Torzonborz
    deed-et ugye lehet craftolni is ? nem csak pottyan vhonnét ?
  • BEAST #2772
    Igen belestem enis, a kornyek mobjait meglestem, troll, undead dwarf, troll lord, crypt guard ugyan azokat dobjak, nem tudom hogy konnyebben haltak e mint elotte, szoval mindegy :d

Allitolag emberek talaltak mar falvakat meg ilyesmiket, de house deed nelkul nem sokra mennek meg veluk... semmi kulonoset nem talaltam meg a jatekban.

• Bandras DaSilva #2771
    aszondják vmi 300 mega
  • Bandras DaSilva #2770
    ahogy hallom sok dolog kimaradt a peccsből...forumon azt írják, hogy nincs benne az időjárás cucc meg a mob loot sem nagyon változott..néhányat könnyebb megölni, kevesebb hpja van, kisebbeket üt...de az általános mobok maradtak ugyanolyanok.

Ami jó hír viszont az, hogy úgy tűnik nem lehet többé falba bugosítani a mobokat mert elszaladnak a falktól, házaktól....sajna én megint csak estére érek haza, de benézek..ha leszünk páran elmehetnénk házat keresni...
  • Torzonborz
    na és hány gb ? :P
  • BEAST #2768
    Csorog lefele a gigapatch :Dd
  • Torzonborz
    Na srácok kis beszámoló jöhet majd server up után.
  • Bandras DaSilva #2766
    Ja, vicces lett a peccselés megint:))..tegnap este óta nem nagyon megy a dolog:))..remélem estére azért összehegesztenek valamit:))

Mots majd még az lesz, hogy kb semmi sem fog rendesen működni....hátha majd milliókat dobank a goblinok
  • BEAST #2765
    Patch van, server nincs :D
  • Jockey
    no van pecs nincs pecs?:-)
  • BEAST #2763
    jol hangzik :O ... lehet elkezdek gyurni majd sajat viskora :D
  • Torzonborz
    Darkfall's first Expansion - July 2009

ööö még az is lehet hogy mégis visszanézek ? :D
  • Torzonborz
    hűbazzezekatüdők
  • BEAST #2760