3718
  • Torzonborz
    hess ratyionba :P
  • Sáska
    jo a banner:) hat jah, anno eleg volt belole 3 ora jatek....
  • DragonKnight
    látom rajtaütés szerűen felpakoltatok és itt hagytatok. Legalább szólhattatok volna.
  • DragonKnight
    No igy már jobban hasonlit
  • BEAST #2834
  • 0Fritz0
    A jelek szerint megvan. :)
  • DragonKnight
    Remélem meg van még :D
  • Torzonborz
    szóval kaput. nna asszem előkotrom a másik bannert :D
  • DragonKnight
    hat elég szellősen vagyunk, de azért még nem kaputt. Inkább élhetőbb
  • Torzonborz
    na mi az van NA server és elhúztak az amik ? vagy csak úgy szimplán kaput DF ?
  • DragonKnight
    Lehet hogy afk öleti magát
    Nem látod a clankills-be hogy ölik-e őt?
    Majd nem sokára bent leszek. Osztán megoldjuk a bank kérdést is.
  • Morinad
    Egyébként ráconvoztam Herba Laiser-re, de nem reagál :)
  • Morinad
    Majd felmegyek akkor Yssamra, egyelőre még kardra bányászok :)
  • DragonKnight
    Ad meg a kari nevet és kapsz hozzáférést a guild bankhoz ha nincs.
    Hammerdale-t bebukta az exile a múlt hétvégén.
    Mi Herba komával felköltöztünk Yssam szigetére, csak hogy egy kicsit nehezebb legyen a játék.
    Most hogy nincs sok játékos el lehet kezdeni a PVE questeket :D Tényleg úgy néz ki lassan mint egy oblivion online :D Sehol egy játékos, tied az egész világ.
  • Morinad
    Előfizettem egy hónapra, megnézni mi a helyzet a játékban. Hát nagyon érdekes élmény volt. Játékossal alig találkozni. Hammerdale-ben logoltam be. Ott csak én voltam, a torony buzgón lőtte rám a villámokat. Onnan elfutottam a legközelebbi NPC városba. Ott találkoztam 2 emberrel meg 2 AFK úszóval a híd alatt. Az egyik online fazon egy volt Warcry-os. Vele dumáltam kicsit. Azt mondja hullaszag van. De lelkesen ölte az NPC-ket.

Onnan aztán felmentem Monkfieldbe. Ott már 5-en voltak. 3 AFK caster egymásba varázsolt, és 2 másik aki a közeli goblinokat ölte. Elkezdtem questelni, közben egy disconnection.

A kezelő felület nem nagyon fejlődött és általában a játék sem. A grafika mintha rosszabb lenne, de lehet, hogy csak elszoktam tőle.

Így, hogy nincs semmim, némileg kalandos a játék, de nem hiszem, hogy valaha még egyszer pénzt költök rá. :)
  • DragonKnight
    Ja szép nagy csónak, de sajnos a játék jelen állapotában kb semmire se jó.
    Bár olyan 10 ilyen csónak részvételével megnéznék egy tengeri csatát.
    Csak sajnos erre aligha van esély :(
  • Torzonborz
    szép nagy ladik....
  • Jonas999
    hát a bankról annyit ,hogy én nekiálltam összerakni . Körbelűl 5 órán keresztűl bíbelődtem vele addig 4-szer megöltek valami nagyon gyökér klántagok az exile várban akik folyamatosan ott tanyáznak nekem pirosak és meztelenűl ütnek mindenkit akit érnek...Minden egyes halál után (mivel nem nyomtam "x"-et visszarendeződött ahogy volt :p na de nem adtam fel másik városban újra nekiálltam de ha "x"et nyomok sem működik csak azt jegyzi meg ,hogy egyik tatyóból másikba kerűlt pár dolog de a rengeteg motyó miatt káosz... Na mikor emiatt lassan de biztosan kezdtek az ereim összehúzódni "rutinosan ,mondhatni autómatikusan:D" felúsztam Yssamra :) A bankpiszkálást föladtam :) (két banded settet kivettem + 3 rank 0-ás kétkezest 3 tőrt meg egy alabárdot) Yssam-on a politikai helyzet oly kaotikus ,hogy felmásztam egy hajóra ahol csak piros játékosok voltak és elkezdtünk együtt horgászni aztán őlelkezve búcsút intettünk egymásnak :) az amcsik majdnem mind elhúztak rengeteg dolog van parlagon és senki sem tudja ,hogy most mi a fene van tulajdonképpen :) Kéne diskurálni arról ,hogy ti kik jelenleg ofline vesztek részt mitszólnátok egy reboot-hoz szövetségesek terén? Ahogy most nézem semmi sem úgy áll ahogy az us szerver megjelenése elött tűnt. Irogatok a szövetséges csetre ,rám se bagóznak. Az idáigi bázison agyonütnek(exile hamlett) ellenben piros klánokkal együtt jövök megyek...
  • DragonKnight
    Azt tudom hogy sikeresen megint elkurták és nem jegyzi meg a helyet, de azt akarom megszüntetni hogy van kb 20 zsák abban megint van 1-5 zsák, azokban további zsákok és a cuccok itt vannak szerteszórva. Ezért akarom a zsákok számát minimalizálni és összeönteni a cuccokat tipus szerint.
  • Torzonborz
    sok sikert hozzá . amikor még játszottam akkor mindig én raktam rendet a bankban pedig nem vagyok az a húderendszerető emberke . de ahogy Beast is írja egyik peccsnél sikeresen elqrtak vmit és azóta nem jegyzi meg mit hová teszel. akkor hagytam a francba az egészet.
  • BEAST #2818
    Nem csak azert, valamelyik patch ota mar nem jegyzi meg a jatek hogy a bank milyen elrendezesben volt, mindig osszekutyulja -.-
  • DragonKnight
    Uraim! (Ha véletlen vannak lányok is akikről nem tudok, akkor bocs :D)

A guild bannk jelenlegi állapotában eléggé az ős káoszhoz hasonlit. Gondolom azért mert akik itthagyták azok a cuccaik egy részét behajitották egy zsákba, a zsákot még két másik zsákba és az egészet bedobták a bankba.
    Ezen fogok változtatni ami azt jelenti hogy össze lesznek pakolva cuccok amik összeillenek szét meg azok amik nem illenek össze.
    Akinek ezzel szemben van valami hasfájása az most szóljon.

• DragonKnight
    Ja én játszok és és ma Herbalist is General lett, szóval már hirtelen ketten vagyunk igaz hogy a térkép két végén :D
  • Torzonborz
    MO-t előrendeltem én is.
  • BEAST #2814
    Elmeletileg Thamiel meg jatszik vagymi, az o rangjat fehuztam multkor :)
  • Jonas999
    Szeva Bandras! :)
    MO bétára még lehet ,hogy tudsz jelentkezni egy hétem belül szerintem még nem fogyott el a 10000 példány ,de ha nem hát alpha :)
    Ilyen melegben ,hogy tudsz annyit inni én mostanában kidölök pár sörtől ... A nagy meleg már kezd a cigizés rovására is menni.
  • Bandras DaSilva #2812
    kicsit későn néztél vissza:))..sztem már nem nagyon van senki aki még játszik..nekem lejárt az előfizetésem egy hete vagy ilyesmi...most nem is fogom meghosszabbítani mert elittam a pénzem nagy részét és nincs rá keret:))

MO beta érdekelt volna, de a fenti okok miatt arra se futotta:)

Majd azért maradjunk kapcsolatban mert MO azért lesz majd valamikor...meg hátha még DF is...
  • Jonas999
    Ja és még valami ,látom Beast is említette a Mortal beta-t én előrendelem ,ha valaki még csatlakozik egyeztethetnénk...bár ez a 20 rugó nem semmi
  • Jonas999
    Aha ahogy olvasom nem sokan játszotok df-en... Ha már senki nem akar feljönni velaki föltolhatná a rangom ,hogy hozzáférjek a bankhoz :)
  • Jonas999
    Sziasztok Herbalist vagyok (most épp Herbalaser a karim) Visszanéztem a DF EU-ra ,hogy milyen lett az új nagy dobása a görög halász csapatnak. Még nem sikerült ráérezni az ízére csak jövök megyek ,de az világossá vált ,hogy a guildból csak én vagyok fenn ... Mi a szitu? Játékban van még valaki?

Üdv ,Balázs
  • Sáska
    okay thanks
  • Lonni
    Nekem is kétszer vonták le a játék árát, de jová is írták utánna, amit Bandras mondd, ha kitörlöd a hk infót, nem fogja megterhelni.
  • Bandras DaSilva #2806
    Fórumon írták páran, hogy ilyesmi történt velük is. szerintem nézd meg megint a subscription infot és törölj mindent. ha tényleg levettek pénzt és a subscription cucc meg üres, akkor meg kontaktolj a bankoddal és terheljétek vissza ráhuk apénzt...lehet a supportnak is írnod kell.

Volt olyan, akinek ismét levonta a teljes játék árát..azóta én mindig nézem, hogy miket von le...gondolom a görög testvírek így keresnek még egy kis pénzt.
  • Sáska
    nem sokkal a megjelenes utan megvettem a jatekot, de aztan nem folytattam. A mostani bankszamla kivonatomon megjelent egy olyan sor, hogy darkfall online 14 euro...

Gondolom ez csak a havidij lehet, de akkoriban, amikor vettem, ha jol emlekszem meg nem volt olyan lehetoseg, hogy beallitsam a fizetesi modot, ergo nem volt beallitva semmi.

Nem ertem miert vonnak most le, amikor mar lassan ket honapja nem is jatszom? valakinek volt hasonlo, vagy esetleg valami tipp?

thx.
  • Szaruman
    Hö. Melyik szerveren vagy? :D
  • RaSzTaH
  • BEAST #2802
    rohattak :d
  • BEAST #2801
    En most a 10 napomat lejatszom warban nub malavval, nagyon jok ezek a chopak :D de kozben elkezdtem l2zni egy regi free serveren, meg a karaktereim is megvannak :P
  • Jockey
    aion-ig biztos daoc lesz, aion-t úgys megnézem..
    de bétázni meg df-zni nincs kedvem egyedül..
  • Sáska
    hmm hmm...