Darkfall-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ventri pedig kozos programok alatt elegge alap dolog, azon kivul pedig eleg hasznos a tarsasag megismeresere, meg ilyesmik.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kár, hogy még mindig nem tudod, mit várok el egy mmo-tól, pedig pont elégszer írtam le :/ Te is nagyon jól tudod, hogy nem a kommunikáció úgy en bloc fáj, hanem a folyamatos, kötelezõ ventrizés. Nyilván lehet, hogy én nem illettem a társaságba.
Szerintem az az én bajom, hogy EVE mélységet vártam el a játéktól, kereskedelem, craftolás, exploration szinten is, és hát lássuk be, ilyen legfeljebb egy pár év múlva ha lesz. A pvp rész, fõleg a lopakodás faktorral, tényleg baromi jó.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
nekem is volt olyan AOC-ben, hogy felmentem ventrire, es a 4 emberbol 2-nek kb minden mondataba bele volt fuzve valami izes magyar szo, a 3. kiabalt, a 4. meg ontotta a theorycraftos faszsagokat. Pedig mig nem mentem fel ventrire, tok jo volt:-)
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Csak azt tudnam mit varsz egy mmotol, ha mar az emberek kozti kommunikacio is faj neked.
Egyébként is annyira lassan nõnek a skillek, hogy akinek tényleg van ideje, kedve mindent felhúzni annak legyen meg. Hiába ismered az összes mágiát, manád akkor is csak 2-300 lesz, és azzal meg vagy lõve. Hiába van minden fegyver skilled 100-on, egyszerre csak egy fegyvert tudsz fogni, és a staminád behatárolja, mennyit tudsz harcolni. Szóval a skill capnak csak amolyan "dögöljön meg a szomszéd lova is" értelme van. Igazi értelme nem lenne, kivéve, ha nagyon alacsonyan húzzák meg a határt, de akkor meg a magas szintû casterek ki lesznek lõve.
szerintem 😊
mai patchre meg kíváncsi vagyok.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha nem szereted a többi embert, akkor kérdés, miért játszol MMO-t? 😊
És igazad van, ez a játék a csapatos és egyéni pvp-rõl szól. Semmi másról. Az viszont jó benne. Én ezért játszom.
A lenézõ hangnemet (vagy inkább ingerült) nálad érzem. Nem kell szeretni ezt a játékot, nem is ez az überjáték, mert mindenki mást szeret. De ami igaz az zgaz. A játéknak vannak kifejezett erõsségei. Persze amiben jó, az téged pont nem érdekel, ami meg téged érdekel, az nincs a játékban. Ez tehát nem neked való játék ezek szerint.
Nincs ezzel baj, de ezért még nem kell leszarozni és megmondani a tutit róla, fõleg úgy, hogy alig játszottál vele.
Te valami olyasmit feltételezel, hogy akik abbahagyták, azok nem jöttek rá, hogy kell játszani, vagy túl bénák voltak, ami meglehetõsen nevetséges sztereotípia. Én pontosan tudom, hogy hogy kellene játszani, de ez a fajta játékstílus engem már nem szórakoztat, toltam eve-ben meg wowban eleget, elég volt, nem vagyok már kíváncsi tökidegen emberek hangjára, fasságaira, okoskodására meg kajabálására minden nap.
A group alapú pvp-n kívül a játék minden másban egy vicc. Nincs kényelmes trading felület, a crafting a legsematikusabb recept alapú craft, a gathering egy fájdalmas vicc. Szerintem ne álltasd magad azzal, hogy akik abbahagyták, azok azért hagyták abba, mert bénák/nem volt sikerélményük/nem tudnak pvpzni: egyszerûen csak unták, hogy a hardcore group pvp-n és az elvakult grinden kívül a játék semmi érdemlegeset nem tud nyújtani.
Na de még csak 2 hónapos a gáma, bármit belerakhatnak még. Én egy városonkénti AH-ban azért reménykedem :p
Lera,Dynn,Zulgron
ez viszont nem az. sõt sandbox is csak félig meddig se.
viszont ha hirtelenjében jönne vagy 10 aktív játékos akkor földhöz verném a seggem mert lehetne hamletünk. ööö na gyorsan felébredek mert ez túl szép álom. 😞
Lera,Dynn,Zulgron
Monday May 11th: 3pm GMT
Tuesday May 12th: 3pm GMT
Wednesday May 13th: 3pm GMT
Thursday May 14th: 3pm GMT
Ott Hammerdale környékén van fasza trollozó hely is pár darab..azok meg relatíve könnyûek és elég jó pénzt/egyéb dolgot dobnak.
Nem tudom vagytok-e még játékban...velem úgyis nehéz összefutni mert általában este 10 után vagyok...ha vagytok még, akkor esténként összefuthatunk egy-egy grindra vagy kis csoportos pvpre.
A pvp skill amúgy is csak élõben mûkszik6fejlõdik...hiába magasabbak a skillek, ha gyakorlatlan vagy simán lecsap egy kisebb skillekkel rendelkezõ ember...de te is lenyomhatsz egy nagyobb skilles emberkét.
Igazából azt érdemes gyakorolni, hogy milyen helyzetekre milyen válaszok a jók...azt meg csak akkor lehet ha az ember elmegy pvpzni.
Én sokat jártam egyedül meg kis csoportban is...elég sokszor feküdtem, de mostanában már nyerek is sokat....megvédem magam ha megtámadnak bányászás közben, lecsapok 2 gyereket akik betámadnak aztán meg röhögök rajtuk..szal ez így megy.
A többiek egyébként sokkal jobbak nálam...sztem ha begroupoltok vesgarho, Killerához és finderhez jó sokat tanulhattok tõlük.
Szal jarhato ut amit mondasz, de elobb valamit fel kellene halmozni.
Nálad is az volt a gond, hogy nem a játékhoz adaptálódtál, hanem azt szeretted volna, ha a játék megváltozik. Ezért modtam az elején, aki nem szereti a pvp-t, annnak ez a játék nem való. A goblin öldösés nem pvp. Hiába jó a skilled, ha meg sem tudsz ütni. Ez pedig csak a gyakorlatom múlik, nem a skilleken.
De amugy a game tenyleg tuti, a guild segitokesz
2 tanulsag van ebbol, a guild viszonylagos biztonsagat valaszod a fejlodesed lasann lesz ergo a kozetetek levo kulonbseg nem fog csokkenni. ha egyedul probalsz fejlodni megtalalnak agyonvernek, es nem fogsz fejlodni...szal itt van egy 2 honapos hatrany amit ledolgozni kozel lehetetlen.
A lassítást preferálják a devek is...a múltkori peccsel a craftoléást lassították be nagyon, a következõvel valszeg az íjász skill fejlõdését fogják lelassítani...vagy az egész fegyverskill dologét...ami azért kellemetlen, mert a non-stop macrózók meg az exploiterek még nagyobb elõnyhöz jutnak így, az új karakterek meg szopóágon....AV-nek ezen azért el kellene gondolkoznia. Itt egy példa a craft peccs elõtt kb 80 siker kellett, hogy felvidd az armorcraftingot 1rõl 25re...most ez kb 160-200...onnan meg még több...én 50ig húztam fel az armorcraftingot, de iszonyú mennyiségû anyagot kellett belepörgetnem...ami iszonyú sok idõ...
Cheaterek még mindig vannak, de én egyre kevesebb ilyet látok, de azért speedhackerekbe simán bele lehet futni.
A magic skilleket én nem nagyon gyúrom..csak most kezdetm greater magickel foglalkozni...de azért az látszik már most is, hogy iszonyú nagy grind a cucc....a játékra egyébként is jellemzõ a grindolás kényszere.
Szóval, csak az szeretném ezzel a sok hülyeséggel mondani, hogy eltart az egy jódarabig mire mindenkinek hasonló skillei lesznek.
Aztán jött a támadás második hulláma. Akkor újra támadásba lendültünk, de mivel csak ketten voltunk, és nem kaptunk utasításokat, ninjáztunk és magas tornyokból lõttük az ellent. Igen nagy hatásfokkal bontottuk meg az ellenség sorait. (nem látták, honnan lõnek, szétszaladtak)
A csata végül vesztes lett. Mi a csata vége elõtt kb. 15 perccel meghaltunk, ránk támadt 6-7 ellenséges játékos.
A csata alatt végig nagyon nagy lag volt. Nagyon nehezen lehetett koordinálni és tájékozódni. 3x újraindult a játék. (2 crash egyszer elõrelátóan újraindítottam egy búvóhelyen)
A 4 óra tiszta izgalom volt. Hajnal 1-kor feküdtünk le.
Aki nem szereti az játékos elleni harcot (ahol nem mindig vagy jobb, és néha rosszul jön ki, és náha beszólnak) vagy aki szereti, de nem akar fejlõdni és tanulni a saját hibáiból, annak ez a játék nem való.
Sok (vagy rengeteg) hibájával és fejlesztési lehetõségével együtt ez jelenleg az egyik legjobb MMO. Akik rendszeresen játszanak, azokkal sok jó csatában vettünk részt. De ez olyan mint egy sport. Tanulni kell, gyakorolni, és kitartás kell ahhoz, hogy jó legyél benne, és sikerélményt okozzon.
Aki tehát a magányosan grindelhetõ MMO-kat szereti az meg se vegye.