3718
-
Archenemy #2878 UGH szééép lista... Majdnem arra gondoltam, hogy vissza kéne menni, de azért még mégsem.
Félnek a Mortal Online -től? :p -
nem sokat változott ( hang szerintem semmit ) de itt ez volt a legkisebb probléma. -
kerek1224 #2876 A karakter animációk és hangok még mindig olyan sz@rok, mint a megjelenéskor? -
Ez a trade routeos tema tetszik. -
Új kieg tartalma.
Hmm mit ne mondjak nem rossz. -
nem. most jön hozzá kieg ( conquer the seas ).
az más kérdés hogy mi már nem játszunk vele. -
kerek1224 #2872 Ez meghalt, mi? -
Még a banner is ezt mutatja :) -
mostmá' úgy néz ki hogy nem tudom de ja :D -
Archenemy #2869 mosmá ezzel itten mosmá mivan? Deglett teljesen? -
nem sokára lesz megint patch.
ami jó lehet : the first step of local banking, player owned local vendors, the caravan system . -
Morinad #2867 Számomra az egyetlen pozitívum, hogy az új időjárási rendszer elképesztően élethű. A The Witcher című offline programé hasonlítható egyedül ehhez. A látvány gyakran lenyűgöző.
Egyébként a skillek, beleértve a craftingot, nagyon lassan fejlődnek. A játék kihalt. Szerintem ezer körüli lehet az aktív előfizetők száma. A legtöbb város egyszerűen üres.
Létrejöttek amolyan faluk. Pl. Chillbourne-től észek-nyugarta, ahol régen bányásztunk, kinőtt egy. Az ilyen helyeken házhelyek vannak lerakva, amiket meg lehet szerezni house deed ellenében (ezek rare dropok) és van is egy két ház már rajtuk. (a házak 50-150e aranyért cserélnek gazdát) Az ilyen falvakat leginkább pirosak lakják, akik mindenre lőnek.
A mobok még nehezebben ölhetőek, szinte már okosabbak, mint egy játékos.
A speed hack még most is mindennapos és van jó pár agyonmakrózott fazon, akik megölhetetlenek. Egyszerűen ledarálnak 10 embert is anélkül, hogy megsérülnének.
Összefoglalva szerintem jelenleg nem élvezhető és jelentősen nem javult a játékmenet.Sajnos. -
nem hinném hogy sok minden változott volna. de AV hozza a formáját , utolsó reakció jul. 17-én volt tőlük . komoly... -
Archenemy #2865 Közben ha valaki visszament, nyugodtan írhat egy rövidet, hogy mi változott, jobb lett vagy rosszabb, stb. -
Lonni #2864 majd szólj ha van solo content is. -
Bandras DaSilva #2863 Hehe:)
-
részvétem :P -
Bandras DaSilva #2861 No, ha minden igaz ma este visszanézek én is... akik visszajöttek vannak még? Nem nagyon szeretnék full egyedül mozogni:)
-
az egy szál magyar guildben Thamiel talán még aktív és talán még bent van ha időközben át nem ment Warcry-ba. keresd őt. -
Szevasztok en meg uj vagyok a darkfallba de ha van magyar klan szivesen csatlakoznek, dobjon valaki ram 1 pm-et , ingame : OreaL Victorious
-
Nemet #2858 hali!
játszottok még a DF-vel? Ha igen EU or US server? EU-ban maradt még ember? Prophecy él még?
Tudom, hogy nem ide passzol, de a MO beta-ba érdemes időt / pénzt belefeccölni?
Köszi a válaszokat -
Jonas999 #2857 Ja jófejek ,kaptunk bábúkat is...
Bandras klassz ,hogy érkezel! akkor a te bábúdat nem szurkálom :)
Annyit mindenesetre ellehet mondani a DF-ről ,hogy éppen nagyon szép időnk van :) Voodoo-ék amúgy rendesek ,ma beléptem egy pár órára reggel és amikor az egyik tag látta ,hogy egedűl szerencsétlenkedem a vártóll nemmessze mobokkal (fekete madarak ,Akhatus vagy mi a fene...) behívott partiba és segített ,sőt elötte megkérdezte mi célból gyötröm itt magam mert akkor azt félrerakja a saját lootjából is nekem. (chilin-éknél ez azért másképp ment) Ja erről jut eszembe , az első Prophecy-től független pvp-m egy exile taggal volt aki rendesen elgyepált és elvett tőllem 185 resint + a cuccaim (macska ,páncél ,vesszők ,fegyverek). Már szinte RP :) -
Morinad #2856 Mi ketten most Ysamon vagyunk, a kontinens felöli részen. Herba tegnap allit kötött egy Voodoo nevű klánnal, akinek van két vára is, kb 100-an vannak. Most az ő várukban vagyunk. -
Bandras DaSilva #2855 Köszi a választ..legfőképp semmit sem csinálok..MO betan gondolkodtam, de az elején nem volt rá keret most meg inkább még várnék...
Asszem npc városba vagyok bindelve ott az exile vár mellett...armorsmithinget felvittem valami 76-77re..szal platet már tudok...ha olyan kell tudok adni bárkinek....többit meg nem tudom.
Majd vmikor jövő 7 vége felé lesz időm játszani, sztem akkor megyek majd vissza. -
DragonKnight #2854 Mivel szenvedsz?
Én általában esténként vagyok online. Jelenleg az elf főváros környékén irtom az goblinokat a title quest miatt.
Nem rúgott ki senki a klánból, de a következőt kell tudni. Hammerdale már nem az exile tulajdona, aki oda van bindelve az készüljön rá hogy leverik mikor beloggol.
-
Bandras DaSilva #2853 nagy szenvedésban lehet, hogy befizetek megint egy hónapra vmikor a jövő héten..ha egyáltalán van még vki...
kb mikor vagytok online?...majd megpróbálok rátok tellelni..én még prophjecyben vagyok..ha azóta nem rúgtatok ki...bár már vagy 2x én is kiléptem:))
ventri műkszik még vagy már senki sem használja? -
DragonKnight #2852 Mint ahogy lejjebb írtam nem igazán érdekel hogy mi van a bankban. Legfeljebb azokkal csesztetek ki akik vissza akarnak jönni.
Mert most ha kell valami akkor utazhatnak hozzátok, hogy találkozzatok ha éppen mindenki online ugyanabban az időpillanatban. Ez az online meg ugyebár már nálunk se jött össze mindig.
Én ami nekem kell azt megcsinálom ergo nekem nem kell a bank.
A diplomáciai kérdés nem akkora baj mert pl. utoljára Telonque-ben egy zöld War Cry-os figura ölt meg. No ennyit a diplomáciáról. Nem hiszen hogy kilépés után más lenne a helyzet, hacsak nem léptetek be egy ottani klánba.
Ami éngem zavart az a módszer volt. Lehet hogy nem vagyok online, de van egy pár lehetőség arra hogy megtudjam. Pl. lehetett volna itt is megírni vagy akár PM-et is lehet írni hogy pl "nekeress vazze mert megléptünk a bankkal" vagy valami hasonlót. De semmi ilyen nem volt. Nem is vettem észre vagy félnapig. Úgy kellett a news reel meg a vault accounting-ból kimazsolázni hogy mi történt. Vártam hogy kapok valami hírt de azt se. Nekem kell írni itt hogy méltóztasson valaki leirni hogy mit és miért.
Jelenleg az a helyzet, hogy kb még egy hétig vagyok Prophecy tag utánna kilépek. Előtte minden megmaradt tag fel lesz húzva maximum rankra, ami maradt a bankból az ott marad és ha valaki belép akkor használhatja ha tudja. Ha nem lép be senki akkor bitszemét lesz belőle.
Amúgy tényleg héthatáron túl vagytok mivel én most Chabyrys-ben vagyok és csinálom a title questeket. Yssam túl nehéz szólózni.
-
Jonas999 #2851 Dragon Knoght,
Mindenek elött boccs ,hogy nem osztottam meg veled az akció pillanatában a döntésünk miértjét de pont nem voltál online. Amúgy peccegettem már ,hogy nehézkes lesz egy ilyen (nem igazán aktuális) diplomáciai hátérrel boldogúlni... Amúgy sem könnyű ha nincs legalább 30 aktív és jól összeszokott tag. A bankan lévő motyókkal kapcsolatban ,ha esetleg valaki (valakik) belépnének a Prophecy-be és valamiben hiányt szenvedtek természetesen megoldható. Jelenleg ez szerintem nem áll fenn . A bőrcuccokat és minden olyat amit te használsz bennhagytunk ,amit kivettünk az egy nap alatt lecraftolható. A friendly-t természetesen visszahúzzuk :) És ha fenn vagy jelezz ránk a közös party-zást a kilépésünk nem befolyásolja.
(És csak egy megjegyzés... a bankban lévő cuccokat elkell használni mert amik benn vannak már nem igazán nyomnak a latba ,pár példa: bankban lévő rank40 tőr - 28 sebzés ,most craftolt(vagy talált) rank20 tőr 40 sebzés. vari botoknál ez a változás még számotevőbb és ez igaz majdnem minden fegyverre)
Amúgy piszok módon kiraboltuk a bankot és most nevet változtatva héthatáron túl vagyunk :D Én már bánom... de jött egy törpe és monda ,hogy csináljuk ezt :/
http://www.youtube.com/watch?v=eo7NlhN-dfE
-
Mara elmeletileg terveznek valami nagy hajos csatas dolgot, kivancsi leszek hanyan mennek el, es hogy felveszi e valaki :D -
RaSzTaH #2849 ezen jót kacagtam;D
-
DragonKnight #2848 Nem tudom mennyivel lesz kevesebb gank ott azután hogy kiléptetek. Yssam teli van van Alfar-Ork-Kutyával.
A bank ügy igazából csak annyira érdekel, hogy most már nem tudok mit adni azoknak akik esetleg úgy gondolják hogy visszajönnek/kipróbálják. Nem sok minden maradt ott, természetesen elfogadom hogy ami bent volt az mind a tietek volt. Ti tudjátok meg a többiek.
-
Morinad #2847 Én nagyjából a cuccaim maradékát vettem ki a bankból. Azért léptünk ki, mert a standingünkkel igen nehéz volt életben maradni, ugyanis szinte mindenki ellenség, de aki nem, az is üt. Ha valamire szükséged lenne, csak szólj. (Pajtás) -
DragonKnight #2846 Herba kellene beszélnünk hogy miért léptél ki a bank felével együtt (meg Killera pajtás is). Felvettelek benneteket a Friends listre majd nézd meg. No meg azért szólhattatok volna előtte valamit.
-
DragonKnight #2845 Ez csak azért van benne mert néhány perverz ámerikában ezért fogja megvenni a játékot, semmi más oka nincs. Hála a magasságosnak nálunk még nem ez a fő versenyelőny.
Akik meg ezért veszik meg azok ugyse fognak vele tovább játszani mint az első szabad hónap, szóval a dolog később el laposodik. pont úgy mint az AoC-ben.
-
-
Remelem csak viccelsz es nem komolyan gondoltad ezt a marek hulyeseget. Egy jatekban ahol a harc a lenyeg legyen az mobok vagy jatekosok ellen, igenis szamit hogy mennyire latvanyos vagy reszletes a harc. De ne akard nekem bemeselni hogy 18 ide vagy oda egy ilyen jatekba az kell hogy az idiotak akik megveszik meteres fasszal rohangaljanak meztelenul... Mindjart kitalalod hogy mivel amugy is mature jatek lesz rogton cyber nemi eletet is elhess, jujdejolenne.
Nevetseges, hogy ezzel kellett elerniuk hogy mindenhol roluk es a jatekukrol beszeljenek. Miert nem volt eleg a bokszerben rohangalo alap karakter mint minden mas jatekban... miert kellett ilyen szanalmas "ujitast" kitalalniuk. -
de most ezzel mi a gond ? 18+ os játék . érdekes hogy a hiv. fórumon is emiatt nyekeregnek. az hogy fröcsög a vér meg kivégzed a másikat brutál módon az már nem baj ? ugyan már. -
Hajjaj! Annyira hogy hanyok ha csak megemlitik, rohej hogy ilyet kepesek belerakni egy jatekba... -
hátha Te ebben csak a penist látod akkor nem én indultam be rá .... :P
egyébként DF-et sokkal jobban vártam. itt csak szeretnék végre belépni hogy legyen némi tapasztalatom milyen is. de nem nagyon jön össze . eddig 2szer sikerült bejutnom akkor is 1-2 percig ammeg nem sok. -
Azon kivul hogy tenyleg ratyion, vicces ezt olyan embertol latni aki ennyire beindult a penis slideres jatekra :D