Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
En ma is eleg koran kidolok szerintem, viszont ha lesztek holnap vagy holnaputan akkor esetleg lenezhetnenk Ruby szigetere 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Nekem meg 3 hetem van :d Viszont eleg jol eltuntel, az utobbi par napon nem is lattalak :o Ezeket a jogokat meg mar megkaptad egy ideje :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
beast finder mikor jár le az elõfizitek?
átnéztem daoc-ba kicsit elég jó kis csapat van és vannak jópáran..
Nekem még kb 2 hónapig van df accom, ha nem hosszabítotok adjatok jogokat invre stb..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
igen

Csak addig mondod ezt mig az elso lvl 10est le nem gankeljuk! Elviszlek pvpzni abba se tudod hagyni! Majd tolunk par bandras-fordulot is 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Hát most pár napja csak 2en voltunk beasttel😊)....remélhetõleg jockey meg finder is visszatalál még a végére.

Én még maradok egy darabig..nincs más ami érdekelne per pillanat...lehet benézek piratesbe de nem nagyon vonz...
Torzonborz
na mi a helyzet itten ? Bandras azt írta másik topikban hogy mindenki abbahagyta . wtf ? Beast Te nyomod még ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Vannak azert akik eleg jok 😄

BEAST
Ize, bealudtam 😄 de kesobb meg belogoltam, csak mar nem volt fent senki rajtam kivul 😊

Jockey
én meg hiába szolongatlak este afk-l izomból..:-)
csak akkor mindek vagy fent ventrin?:-)
elmentem alfarozni egyedül, aztán letörpéztek..

BEAST
En most visszakoltoztem Sandstoneba 😄 A warcryosok visszavedlettek magukat sima Warcry klanba, vannak is egy paran ott eXileosokkal egyutt. A vicc az hogy meg az eXileosok sem tudjak hogy ki rombolta le Hammerdalet tegnap ejjel 😊
Kezdtem orulni hogy megint jatszok majd 6 napot ingyen mint ahogy azt paran csinaltuk az elso honapokban xD, de azt mondtak ingame hogy az ido lejarta utani elso karbantartaskor fognak inaktivba rakni, szoval kenytelen leszek fizetni! A szombati pvp bajnoksagon megint kint szeretnek lenni, de lehet megint csak kamerekent 😄

Jockey
én piros vagyok, nemtok npc városba bindelni, szal vagy "véletlenül" leölök még 7 playert freeholdba (tegnap öltem 1et kiléps elõtt..:p) vagy szórakozhatók a chaos stone-l:-)

Klassz.

Sztem akkor én megnézem majd chilbournet..freehold nekem nem nagyon jön be...mindegy találjatok valami jó helyet aztán majd vasárnap vagy hétfõn amikor leszek odamegyek én is😊)
BEAST
Nyugodt hely mar nincs tul sok xD Tegnap amikor jatszottam kora delutan meg semmi baja nem volt... azaz a bank meg rendben volt, most mar minden nullazva es ures a var 😊

El is bukta az exile vagy csak nem építik újjá?

Copperdale környéke a kurva sok ganker miatt szar..lehet visszamozdulok chilbournebe..vagy passz...armorsmithinget fel akrom tolni 75 ig..most 67..már nincs sok..csak nyugodt hely kéne kopácsolni.
BEAST
😞(

BEAST
Hatoo ugy nez ki Hammerdalenek annyi :d Lehet megint fel kellene menni Copperdale kornyekere, Freehold citybe vagy valahova. Mondjuk azok a maszkos emberek meg az orkok eleg jol dobaltak :o

Hammerdalet újra építették, mert pirosként ott vagyok bank nélkül pucéran 😊

semmit nem tudok csinálni kb...

a rabja vagy!

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Most nem jon be, de tegnap ota 0 napom van hatra es meg aktiv 😊

Torzonborz
bejön. de gyorsan be is zártam 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
jó duma..:-)

nektek bejön az account oldal, lejárt és nem tudom befizetni 😄

No, ma este inni megyek a haverokkal, holnap meg céges program van Balatonon szal úgy néz ki, hogy vasárnap vagy hétfõ este környékén leszek ismét.
BEAST
Mondjuk szerintem az utolso ket video (part4-5) amiben a 2v2 harcok mennek nem olyan rossz mint a tobbi, es annyira nem is hangyak a jatekosok :d

BEAST
Foleg ha nem sikerul eleg kozel jutni a harchoz xD

BEAST
Nem tudom ez mitol gonosz vagy aljas, minden jatekban apro hangyak kergetoznek 😛

0Fritz0
Két hangya kergetõzik a földön. 😊

(bocsi, gonosz és aljas napot tartok <#bohoc>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
a* -.-

BEAST
Itt van par pvp video az szombat esti 1v1/2v2 tournamentbol... kifogytam az ilyen videokhoz felhasznalhato szamokbol, szoval ennyi lett belole 😄
(a tobbi link az elso video infojaban)

BEAST
Igen, eleg buralisak az utolso aoe spellek... a tegnapi pvp tournamenten is leginkabb a varazslok dominaltak. Meg mindig vagdalom a 2 oras videot amit felvettem az ejjel. A kesz videot belinkelem ide is, SOON. :d

Nem voltam ezen a csatán sajnos, de a végén az az aoe a kapuban vmi brutál 😄

http://www.youtube.com/watch?v=s5wLuLvhlZU&fmt=22

vear
Igazából nem untam meg, csak most jön másfél hónap vizsgaidõszak, utána meg szintén nem lesz idõm mmorpgre. Mortalt várom, ki tudja mikor jön de addig úgysem tudnék játszani.
A kari neve Agnate Garreton.
Torzonborz
bleh retek alfar vesszen mind ! 😄 ( no offense ! 😉 )
ráuntál Te is vagy mi ?
karid nevét nem látom 😛

Najó ezt a képfeltöltõ oldalt el kellene felejtenem.....
Hátha ez mûködik:

Bank
Magic
Craft

Bocsi a tripla postért.
Alap hogy nem mûködik az URL.
marad a fapados megoldás:

http://img4.imageshack.us/img4/1263/darkfall200906011946276.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/494/darkfall200906011947179.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/5120/darkfall200906011947049.jpg

Remélem ez már jó.
Sziasztok!
Nem tudom mennyire engedik az sg-n acc árusítását ugyhogy ez "NEM" az lesz.

Meguntam a darkfallt + más elfoglaltságom támadt úgyhogy "NEM" szeretném elpasszolni meglévõ accomat.

A kezdetek óta játszom, mondjuk az elmúlt 2 hétben jó ha egyszer voltam online. A következõket kell tudni a kariról:

Bank itemek
Magic skillek
Craft skillek

Aki játszik az tudja hogy ez nem gyenge bank, aki meg nem játszott még annak elárulom, hogy ez nem gyenge bank 😊. A magic skillt felhúztam elemental mágiáig, megvan véve a fire és air de ott nem fejlõdtem, pont akkor hagytam abba. Melee skilleket ki se raktam az gyenge eléggé. Craftban alchemyt huztam, van anyag elég a bankban hogy még tovább lehessen húzni, és megvan véve az enchanting de abba nem kezdtem bele.
Ja majdnem lemaradt hogy Alfar a faj, legjobb (elméletileg) caster faj a játékban.

Mivel "NEM" akarom elpasszolni és nincs szándékomban különösebb nyereséget elérni ezért annyiért adnám amennyibe nekem került az játék. Ez 15000 Ft (300+ ft/euró nál lett véve). Ez a kezdõ ár persze ha többen jelentkeznek az viszi aki többet ad.

Erre a címre írjatok ha érdekel.
[email protected]

Üdv
Hát engem érdekelne az Accountod, ha még megvan
BEAST
Varazslatokkal altalaban nehezebb eltalalni az ellent mint ijaszkodva, igaz hogy sokkal szebb sebzeseket lehet veluk elerni de lassabbak mint a nyil ezert oldalazassal ki lehet kerulni. Viszont ha meleezni akartad volna akkor is megporkolt volna mert kozelre azert konnyebb az aoet dobalni. Ilyenkor talan a legjobb ha cikk cakkozva neha rafordulsz es ellosz egy nyilat, aztan vagy bevalik vagy nem, engem is megsutottek mar nem egyszer 😊 Tobbek kozt ezert is szinteztem fel a magiat, de tenyleg nem olyan konnyu celozni vele mint remeltem 😄

BEAST
Az csak nekunk jo ha gyakran jarnak majd erre raidelni 😊

Ja, most sok lett az ellen nagyon...chillinbõl kiraktak elég sok guildet meg ki is léptek jó sokan...a MAhtisuritosok is elmentek és most majd raidelni járnak le ide..köcsög oroszok is szabadon garázdálkodnak😊)...mindegy legalább hamarabb találunk harcot😊)
Legyél akkor Alfar..azok jó picik...meg jól lehet lopakodni velük😊). Egyelõre az exile várba még bemehetünk...Alfarral csak akkor lenne gond ha csak npc városban lehetnénk..mert akkor piros lennél...
lehet h adni kellene neki még egy esélyt? Nem tudom. Az a baj h emberként már kipróbáltam és hát izé, szóval nem volt az igazi. Nem tudom nem tudom, de kéne vmi mmo amivel lehet játszani
Jockey
az a "baj" én is élvezem a játékot..
sok hiányossága van, lehentne több és tartalmasabb pve tartalom, de ennke ellenére tetszik..
hátránya, hogy egyedûl itt nagyon megnezehezedik az élet, de ha van kivel bóklászni és van az embernek egy jó adag türelem, vagy el bírja viselni, hogy igen itt meg lehet dögleni és van nálunk ügyesebb is, annak nem lesz ez gond..
ami nekem inkább gond mostanság, az a magia, tegnap elmentem egyedûl pvpzni, összefutottam egy alfarral gyakorlatilag nem sokáig éltem, mert 50ket lõtt belém, én meg nyilaztam bele 20kat:-)
Mivel messzirõl kiszurtuk egymást, így gyakorlatilag nem tudtam elég közel sem kerülni hozzá..:-)
Lovon hiába menekülte volna, akkor már mind1 volt:-)

igen ez a baj h jön egy ilyen játék és utána már nincs kedve másféléhez az embernek. Aztán ott áll játék nélkül azt a végén rá kell jönnie h bakker végén még RL kell vmi elfoglaltságot találnom😊
Igen, van elég sok olyan dolog amit nem gondoltak át..remélhetõleg ezek változnak majd hamarosan...állítólag ráfeküdtek az egyéni és kis csapatos questekre/mobokra/játékélményre és hamarosan ezt is javítják..majd meglátjuk....mivel hamarosan akarnak amerikai szervereket is indítani ez egy olyan dolog amit addigra meg kell oldaniuk.

Egyénileg azért lehet fejlõdni..én a karimat szinte teljesen szólóban húztam arra a szintre ahol most van (ami az igazat megvallva nem egy komoly szint, de azért kezd versenyképes lenni).

Az benne van a pakliban, hogy sokszor megölnek...a kill6death rátám valahol olyan 40/150en áll...szal azért ez mutatja, hogy inkább halok mint ölök, de ez azért van mert hétköznap csak olyan 10 után vagyok online és sokszpr belefutok ellenséges csapatokba akik szépen le is vernek legtöbbször.

Nam akarok ilyen fanboy lenni, mert elõször ki sem akartam a darkfallt próbálni, meg húztam a számat sok dologért, de azért ez nem egy rossz játék. Nem hiszem, hogy vissza tudnék menni vmilyen szint alapút játszani ahol vagy instanceolt pvp van vagy pedig pvp zóna.

Mortalt mi is várjuk, reméljük nagyságrendekkel profibban és jobban átgondoltan csinálják meg azt a játékot...de óvatos becslés szerint is leghamarabb július-augusztus vége lesz mire kijön...remélem nem fogunk benne csalódni.

Ha valaki esetleg bejut a mortal bétába az írhatna azért ide vagy a mortal forumba elsõ benyomásokról stb...csak, hogy kb. képbe legyünk, hogy mit várhatunk tõle....nmert fórumon meg IRCen nagyon szépnek tûnik, de hát melyik MMo az amelyik nem tûnik überfaszának a devek kleírása meg a trailerek alapján?
amugy nekem is az bajom ami Torzinak. Azt hittem h valóban sandbox, meg full szabadság, meg a gamerek alakítják ki a világot meg teremtik meg maguknak ami kell de:
- lényegében mitha Q3-aznék csak itt gyakrabban megölnek
- nincs gazdaság
- nincs választási lehetõség, harcolsz vagy harcolsz
- egyénileg fejlõdni nagyon nehéz
- kevés és szar küldetések

Az a bosszantó h megint valami ami akár jó is lehetett volna, ha többi idõt és energiát szánnak rá, vagy legalább végiggondolják mi kell egy ilyen játékhoz.
Szóval most várom a Mortal-t
Csa kaddig mivel játszak? Visszanéztem EQ2be de valahogy a klikk és öl játék már nem fekszik. Pedig szép meg minden, de az AoC és DF után már olyan mintha lehoznám a padlásról a gumimacimat.

Szóval nem tudom mit játszak addig... :/
Nem pvps lehetõség van elég..meg lesz hamarosan még több...mindenkit sok szeretettel várunk a mini guildünkbe😊)..gyertek, próbáljátok ki...nem olyan gáz.

Craftereink már elég jó szinteken állnak, szal cuccokkal nem lesz gond...pvpbõl most van több is mint elég...sajna a létszám leolvadt olyan 4-5 aktív emberre, de komolyabb változásokat tervezgetünk mostanában az összetartás terén..tehát lesznek szép közös programok.

A lényeg annyi, hogy a kezdõ zónát célszerû minél hamarabb elhagyni mert sok a ganker arrafelé.

Úgyhogy gyerünk csak szépen a shopba és vegyen mindenki darkfallt, hogy jól szétrúghassuk a sok ellen seggét😊)
s0n1c
magyarán kevesled a "nem pvps lehetõségeket"