Darkfall-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
átnéztem daoc-ba kicsit elég jó kis csapat van és vannak jópáran..
Nekem még kb 2 hónapig van df accom, ha nem hosszabítotok adjatok jogokat invre stb..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lera,Dynn,Zulgron
Én még maradok egy darabig..nincs más ami érdekelne per pillanat...lehet benézek piratesbe de nem nagyon vonz...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
csak akkor mindek vagy fent ventrin?:-)
elmentem alfarozni egyedül, aztán letörpéztek..
Kezdtem orulni hogy megint jatszok majd 6 napot ingyen mint ahogy azt paran csinaltuk az elso honapokban xD, de azt mondtak ingame hogy az ido lejarta utani elso karbantartaskor fognak inaktivba rakni, szoval kenytelen leszek fizetni! A szombati pvp bajnoksagon megint kint szeretnek lenni, de lehet megint csak kamerekent 😄
Sztem akkor én megnézem majd chilbournet..freehold nekem nem nagyon jön be...mindegy találjatok valami jó helyet aztán majd vasárnap vagy hétfõn amikor leszek odamegyek én is😊)
Copperdale környéke a kurva sok ganker miatt szar..lehet visszamozdulok chilbournebe..vagy passz...armorsmithinget fel akrom tolni 75 ig..most 67..már nincs sok..csak nyugodt hely kéne kopácsolni.
semmit nem tudok csinálni kb...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(bocsi, gonosz és aljas napot tartok <#bohoc>#bohoc>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(a tobbi link az elso video infojaban)
http://www.youtube.com/watch?v=s5wLuLvhlZU&fmt=22
A kari neve Agnate Garreton.
ráuntál Te is vagy mi ?
karid nevét nem látom 😛
marad a fapados megoldás:
http://img4.imageshack.us/img4/1263/darkfall200906011946276.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/494/darkfall200906011947179.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/5120/darkfall200906011947049.jpg
Remélem ez már jó.
Nem tudom mennyire engedik az sg-n acc árusítását ugyhogy ez "NEM" az lesz.
Meguntam a darkfallt + más elfoglaltságom támadt úgyhogy "NEM" szeretném elpasszolni meglévõ accomat.
A kezdetek óta játszom, mondjuk az elmúlt 2 hétben jó ha egyszer voltam online. A következõket kell tudni a kariról:
Bank itemek
Magic skillek
Craft skillek
Aki játszik az tudja hogy ez nem gyenge bank, aki meg nem játszott még annak elárulom, hogy ez nem gyenge bank 😊. A magic skillt felhúztam elemental mágiáig, megvan véve a fire és air de ott nem fejlõdtem, pont akkor hagytam abba. Melee skilleket ki se raktam az gyenge eléggé. Craftban alchemyt huztam, van anyag elég a bankban hogy még tovább lehessen húzni, és megvan véve az enchanting de abba nem kezdtem bele.
Ja majdnem lemaradt hogy Alfar a faj, legjobb (elméletileg) caster faj a játékban.
Mivel "NEM" akarom elpasszolni és nincs szándékomban különösebb nyereséget elérni ezért annyiért adnám amennyibe nekem került az játék. Ez 15000 Ft (300+ ft/euró nál lett véve). Ez a kezdõ ár persze ha többen jelentkeznek az viszi aki többet ad.
Erre a címre írjatok ha érdekel.
[email protected]
Üdv
sok hiányossága van, lehentne több és tartalmasabb pve tartalom, de ennke ellenére tetszik..
hátránya, hogy egyedûl itt nagyon megnezehezedik az élet, de ha van kivel bóklászni és van az embernek egy jó adag türelem, vagy el bírja viselni, hogy igen itt meg lehet dögleni és van nálunk ügyesebb is, annak nem lesz ez gond..
ami nekem inkább gond mostanság, az a magia, tegnap elmentem egyedûl pvpzni, összefutottam egy alfarral gyakorlatilag nem sokáig éltem, mert 50ket lõtt belém, én meg nyilaztam bele 20kat:-)
Mivel messzirõl kiszurtuk egymást, így gyakorlatilag nem tudtam elég közel sem kerülni hozzá..:-)
Lovon hiába menekülte volna, akkor már mind1 volt:-)
Egyénileg azért lehet fejlõdni..én a karimat szinte teljesen szólóban húztam arra a szintre ahol most van (ami az igazat megvallva nem egy komoly szint, de azért kezd versenyképes lenni).
Az benne van a pakliban, hogy sokszor megölnek...a kill6death rátám valahol olyan 40/150en áll...szal azért ez mutatja, hogy inkább halok mint ölök, de ez azért van mert hétköznap csak olyan 10 után vagyok online és sokszpr belefutok ellenséges csapatokba akik szépen le is vernek legtöbbször.
Nam akarok ilyen fanboy lenni, mert elõször ki sem akartam a darkfallt próbálni, meg húztam a számat sok dologért, de azért ez nem egy rossz játék. Nem hiszem, hogy vissza tudnék menni vmilyen szint alapút játszani ahol vagy instanceolt pvp van vagy pedig pvp zóna.
Mortalt mi is várjuk, reméljük nagyságrendekkel profibban és jobban átgondoltan csinálják meg azt a játékot...de óvatos becslés szerint is leghamarabb július-augusztus vége lesz mire kijön...remélem nem fogunk benne csalódni.
Ha valaki esetleg bejut a mortal bétába az írhatna azért ide vagy a mortal forumba elsõ benyomásokról stb...csak, hogy kb. képbe legyünk, hogy mit várhatunk tõle....nmert fórumon meg IRCen nagyon szépnek tûnik, de hát melyik MMo az amelyik nem tûnik überfaszának a devek kleírása meg a trailerek alapján?
- lényegében mitha Q3-aznék csak itt gyakrabban megölnek
- nincs gazdaság
- nincs választási lehetõség, harcolsz vagy harcolsz
- egyénileg fejlõdni nagyon nehéz
- kevés és szar küldetések
Az a bosszantó h megint valami ami akár jó is lehetett volna, ha többi idõt és energiát szánnak rá, vagy legalább végiggondolják mi kell egy ilyen játékhoz.
Szóval most várom a Mortal-t
Csa kaddig mivel játszak? Visszanéztem EQ2be de valahogy a klikk és öl játék már nem fekszik. Pedig szép meg minden, de az AoC és DF után már olyan mintha lehoznám a padlásról a gumimacimat.
Szóval nem tudom mit játszak addig... :/
Craftereink már elég jó szinteken állnak, szal cuccokkal nem lesz gond...pvpbõl most van több is mint elég...sajna a létszám leolvadt olyan 4-5 aktív emberre, de komolyabb változásokat tervezgetünk mostanában az összetartás terén..tehát lesznek szép közös programok.
A lényeg annyi, hogy a kezdõ zónát célszerû minél hamarabb elhagyni mert sok a ganker arrafelé.
Úgyhogy gyerünk csak szépen a shopba és vegyen mindenki darkfallt, hogy jól szétrúghassuk a sok ellen seggét😊)