3718
-
Bandras DaSilva #2958 Heh..ez vicces...tetszik -
-
Bandras DaSilva #2956 asszem a régi, csak múltkor nem volt már DF szoba...majd Duu intézi vagy elmondja a részleteket. -
Lonni #2955 Igen köszi láttam aztán már nem voltál de klánban vagyok már, köszi, a goblinokra figyeltem. Prophecys ventri a régi ventri, vagy külön van? -
hát meg kell nézn mit érdemes gyártani meg mit nem, mert állítólag nagyon megkavarták a statokat..azon a 20 percben, mikor bent voltam, pont valami olyasmi ecsetelt egy srác, hogy most a banded a jó, vagy nem jó, nemtom pontosan..:-) -
Bandras DaSilva #2953 zsír a fegyverkészítés majd kellen..az armorsmithingem nekem 76 vagy 77 szal plate+scale kombókat tudok gyártani...bár nem néztem, hogy mostanra van- e full plate set.
weaponsmithingem csak olyan 26..szal azt nem erőltetném...még esetleg rank 30-40es íjak érdekelnének, ha tudtok olyat. -
DragonKnight #2952 Hali, én nem voltam egy hete mert meló meg készülés az ünnepekre ezerrel. Ünnepeken meg rokonlátogatási turné indul és kb szilveszterig be is tart szóval sajna csak januárban leszek megint. Itt a fórumon is csak ritkán tudok lenni. Addig is irtsátok a goblinokat :D -
-.- -
Morinad #2950 Egyeztethetnénk valami várost, és akkor ott egy helyen lennénk, ha baj van. Nekem az armor és a weapon craftingom 60+ ha kell valami. -
én is lennék, ha lenne időm játszani, de úgy alakul mostani napokban nem nagyon volt, talán karácsony vagy két ünnep közt -
Bandras DaSilva #2948 Hello,
Jó látni, hogy ti is vagytok.
Mi most egyelőre lent vagyunk az ember területeken, eddig title questeket csinálgattuk, de csak a goblin van kész..jó bonusokat adnak.
Komolyabb pvp az valszeg majd csak később jön, mert igazából most kezdtünk el egy picit fejlődni.
Nekem a greatsword skillem csak olyan 52 körül van, az archerym meg 63-64, a varázslatok meg még szarabbak..szal először fel szeretném nyomni őket legalább 75ig. Ez menni fog relatíve hamar, bár az ünnepi időszakban kevesebbet leszek online...karácsony kimarad teljesen.
Torzon egy kicsit jobban áll neki az íjászata lassan 75, meg asszem a greatsword skillje is magasabb...talán varázsolni is tud..nekem kb csak rend van meg greater magicből..a többiből meg semmi.
Ládákat néztünk mi is...eddig ilyen 170-200 aranyasakat sikerült kinyitogatni.
Igazából minket eddig még nem bántottak...volt egy ganker csapat akik jöttek 3x leverni minket a goblinoknál, de mind a 3x jól levertük őket...ott röhögtünk rajtuk.
Mondjuk ilyen ostromok környékére nem nagyon megyünk, meg falukat is csak óvatosan közelítjük meg.
Duu beizzította a régi ventrit egyelőre azon egyeztetünk.
majd egyeztessünk in game...általában olyan 7-8 után vagyunk fönn...11-12ig. 7végén azért többet...múlt 7végén voltunk egész nap. -
Bandras DaSilva #2947 Közben fel is vettelek tegnap este mert még belogoltam félkeréken és láttam a jelentkezésedet. Majd este leszünk és akkor egyeztessünk. -
Morinad #2946 Ja még találtam kb 5-6 ládát. a legjobb fogás 144 arany volt, a legrosszabb 17 :) -
Morinad #2945 Herba Laiser és én is játszunk most. Ti merre vagytok? Mi még nem döntöttünk, de elf land tűnik nyugisnak.
Tegnap egy sárkány kb 1 órán keresztül üldözött a fél kontinensen. kb 8-9x megevett.
Herba-t kinyírta egy fazon. Beszélt vele. Elmondta, hogy minden skillje 100. (be is linkelte) A masteryk is. A statjai is. A páncélja kb 80-90 elementál sebzést resistel. Csak a legnagyobb mágusok tudják egyáltalán megsebezni, de megölni azok sem.
Herbát 2 ütéssel ölte meg, de a második szinte hullagyalázás volt, mert az első ütés 150 körül sebzett.
Szóval a pvp almás egy darabig :) -
oks bár én ma este nem leszek mert céges buli van meg Bandrasnak is.
jelentkezz klánba és holnap felveszlek. -
Lonni #2943 Juci Lon -ként megtaláltok :) Most Goblinokat ölök újra kezdtem egy karit törpe földin. -
Bandras DaSilva #2942 Valamennyit peccsel, de nem igazán sokat...egy pár perc alatt letölti az újabb peccseket és utána már mehet is a játék. -
Lonni #2941 felpöcsölésre gondoltam persze.
Gondolkozom rajta, mert az összes mmo-m amim van már unalmas.
Meglenni meg van a játék, még a legelején együtt toltuk -
nna csak nem megveszed ? :)
egyébként nem kell kliensek kívül semmit letölteni. telepíted , indítod aztán felpatcheli magát és kész.
-
Lonni #2939 miután előfizetek még le kell tölteni valamit ha a kliens meg van?
-
Bandras DaSilva #2938 Ja, tegnap meg tegnapelőtt volt kis csihipuhi...fasza volt 2 vs3at nyertünk simán.
Néha ganlerek próbálnak meg lerohanni,m de eddig általában vagy lecsaptuk őket vagy sikerült eliszkolni:)...volt azért 1-2 haláleset is.
Egyelőre csak jövünk-megyünk, fejlődgetünk...title questek viccesek...amúgy grind:)
Nagy csatában még pesrze nem voltunk..meg egyelőre nem is folyunk bele semmibe. -
most title questeket nyomatjuk. +statot ad , 2k goldot meg 1-2 cuccot.
na meg persze ha vki odatéved akkor kis pvp.
-
Lonni #2936 és mi jókat csináltok? -
Bandras DaSilva #2935 Duu ma este sörözni megyek, szal nem leszek in game... -
Bandras DaSilva #2934 Most visszanézve sok változás van...szép az időjárás, végre van vmi vadvilág..amik elég jól néznek ki + jól befosat amikor bányászásnál a fa mögül előugrik egy szarvascsapat.
Ember kevesebb van, de én bármerre jártam falukban, városokban (egyelőre csak npc városokba merészkedtem) mindenhol találtam embereket.
Úgy néz ki, hogy most már nem vagy inkább kevésbé warolnak be craftolás közben...ez egyelőre még nem történt meg..de fórumon írják, hogy még megy...szóüval eddig lehet csak mákom volt:).
A mobok kicsit könnyebbek lettek és több pénzt dobnak és ezért a pve része is élvezetesebb...a nehezebb mobokat még nem próbáltuk. Title questeket csinálgatunk meg csak bóklászás a terepen.
Tegnap este Duuval sikerült egy gankert is elkergetnünk..ami azért vicces volt. Vannak még pirosak szép számmal, de általában 1-3as groupokban járnak, szal azért van némi esélyed.
csaták mennek foylamatosan, látni az üzeneteket, challangek stb.
Később bővebben.
-
ja még kitart . havidíj : 14.00€ -
Lonni #2932 Na még kitart?
Mennyi egy hónap a hónlapon nem találtam sehol infót erre. -
Bandras DaSilva #2931 Este ha hazaértem még felpeccselem aztán benézek...kíváncsi vagyok:) -
fejlődés most már jó . tényleg igaz az amit írnak miszerint pve-ben 6szor gyorsabban lehet fejlődni szóval ezzel nincs gond.
blood wallnak pont ezért már nincs is értelme.
newbie gank annyira nincs . engem eddig 2szer vertek le de cuccomat mindig meghagyták ( pénzt , nyílvesszőt vitték csak el de az sem volt nálam sok ).
jobb lett a loot is .
-
Bandras DaSilva #2929 a lassú fejlődés, blood wall, über magic grinderek, a maxolt skilles makrozott karik akik mindenkit levertek pikk-pakk, a köcsögök, akik az újakat verték le mindig a goblinoknál...hogy sokszor megütni is alig tudtam némelyik embert...meg kb 5öt sebeztem rajta..az meg 50eket csapott belém...mindegy mi volt rajtam:)..ilyenek.
de mindegy ..most ez 3-4k belefér..úgysem játszom mással mostanában. Dragon aget végigvittem az jó volt...mást meg unok per pillanat:) -
hmm na mond mi nem tetszett annó és ha tudok válaszolok hogy most milyen.
ne vesszen már kárba a pízed ;) -
Bandras DaSilva #2927 Elkezdtem leszedni a klients..sztem holnap befizetek és este benézek...kíváncsi vagyok...félek ugyanolyan gáz lesz:) -
jah amikor leszedtem belogoltam 10 percre egyből egy kutya jött és érdeklődött mi újság isten hozott stb, elmondta kb mi változott etc..rendesek voltak..
trollokat teszteltem, igaz csak pucéron, tényleg fejlődött az ui, mintha több pénzt is dobnának, de mondom 20 percet voltam bent..
az a baj nekem ez nagyon zűrös hét lesz, szal nemtom mikor tudok belogolni.. -
Ha a teljes csapat nem is de Jockey-val már 4en vagyunk bár inkább Thamival 2en vagyunk aktívak.
Egyelőre pozitív a tapasztalatom.
Fejlődni jól lehet a népsűrűség sem olyan vészes. Elég nyugisan lehet pvenúbkodni .
A community is mintha normálisabb lenne . -
Bandras DaSilva #2924 No, visszamegy darkfallba a csapat?
Mia helyzet? Meséljetek.
Gondoltam visszanézek én is...csak még a klienst le kéne szedni...
-
jah barátnő durcáskodott, így inkább kilogoltam.. -
hmm na és mi a helyzet ? láttam hogy logoltál , köszöntél meg én is vissza aztán már offline is voltál. -
aham, befizettem egy honapra:P
-
Jockey visszatértél ? Legalább is clan news-ban azt láttam hogy ma belogoltál. Bende Guz a Te karid volt nem ? -
Darkfall Online - Quick Look 1 Review - Pt1
Darkfall Online - Quick Look 1 Review - Pt2