Megvan 2008 legjobb filmje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ááá, ez hatalmas! Biztos vevõ leszek rá.
nincs, nem is lesz...
Aki megkérdõjelezi ennek a cikknek a címét vagy magát a cikket, az meg is érdemli, hogy sose lásson jobbat.<#mf1>#mf1>
Ez baromi jóóóóóó<#nyes>#nyes>
Ez baromi jóóóóóó<#nyes>#nyes>
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Ez nem vicc, fantasztikus egy film lesz, az uj évezred múvíja <#rolleyes>#rolleyes> <#idiota>#idiota> <#wilting>#wilting> <#falbav>#falbav>
Az Army of Darkness - eltekintve a bugyuta humorát - egészen jó volt!
Oltári <#eljen>#eljen>
Nos én a cikkíróhoz csatlakoznék, Bruce Campbell for prezident! 😊
Ezt látnom kell 😄
Ezt látnom kell 😄
grat😄
ugye tudod, h ez a hype-tól is függ. meg h mekkora a reklámbüdzsé.
tippem szerint bõven vissza fogja hozni 1 hónap alatt a belefeccölt milljókat.
tippem szerint bõven vissza fogja hozni 1 hónap alatt a belefeccölt milljókat.
A lényeg, hogy leownolta és cancelozza! 😄
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Régebben már majdnem elhittem, h rossz az ízlésem.
De minnél több cikket ír winnie, annál jobban rájövök, h egyszerûen csak õ nem ért a filmekhez 😄
De minnél több cikket ír winnie, annál jobban rájövök, h egyszerûen csak õ nem ért a filmekhez 😄
winnie, az összes hozzászólásod szánalmas!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Ez csak egy vicc, ugye? 😮 2008 legjobb filmje?? Ezt csak a cikkíró mondja, vagy filmes szakértõk is alátámasztják?
<#eljen>#eljen>
Bruce Campbell legalabb akkora sztar a horror rajongok koreben, mint Chuck Norris az akciofilmekben! Evil Dead szeria, Bubba Ho-tep, The Woods 😄 ! Mekkora filmek!
Ha ez a legjobb film 2008-ban akkor bele se merek gondolni, hogy milyen lesz a többi <#wilting>#wilting>
"Tényleg nagy rajongó tábora van egyébként a fickónak."
nagy? milyen tekintetben? lehet, hogy bemutatják pár moziban a filmet, de annyira nem nagy, hogy különösebb sikert arasson.
sajnos.
nagy? milyen tekintetben? lehet, hogy bemutatják pár moziban a filmet, de annyira nem nagy, hogy különösebb sikert arasson.
sajnos.
Lehet jó film de nem a legjobb 2008 ban az tuti ez alapján vicces de kérdés meddig lesz az.
Pl én Peter Jackson Hullajó cimû filmjére gondolok ami tényleg mág ma is kult kérdés lesz e ez úgyanannyira jó e?
Pl én Peter Jackson Hullajó cimû filmjére gondolok ami tényleg mág ma is kult kérdés lesz e ez úgyanannyira jó e?
az imdb szerint zserbó egy film.
Áh ilyenre ne számíts. Szerintem a fenntartóknak, szerzõknek alapból ki van kapcsolva a hozzászólások láthatósága. :-D
Állat nagy egy film lesz. Tényleg nagy rajongó tábora van egyébként a fickónak.
Figyelemfelkeltésnek nem tökéletes a cím? Remélem azért elolvassák a cikkírók a kommenteket, és próbálnak változtatni ezen a bulvársajtós stíluson...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
LOL 😊
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Ez irónia???? Szerintem kb. 10 film megelõzi. Pl. The DArk Knight, Indiana Jones 4, Hp5, akár a Dragon Ball, Valkyrie, is.
2008 legjobb filmje?Milyen béna film már.