25
-
menpe #25 Ááá, ez hatalmas! Biztos vevő leszek rá. -
creed13 #24 Aki megkérdőjelezi ennek a cikknek a címét vagy magát a cikket, az meg is érdemli, hogy sose lásson jobbat.
Ez baromi jóóóóóó -
lee56 #23 Ez nem vicc, fantasztikus egy film lesz, az uj évezred múvíja -
opeca #22 Az Army of Darkness - eltekintve a bugyuta humorát - egészen jó volt! -
Wittgen #21 Oltári -
Zedas #20 Nos én a cikkíróhoz csatlakoznék, Bruce Campbell for prezident! :)
Ezt látnom kell :D -
Loverman #19 grat:D -
avman #18 ugye tudod, h ez a hype-tól is függ. meg h mekkora a reklámbüdzsé.
tippem szerint bőven vissza fogja hozni 1 hónap alatt a belefeccölt milljókat. -
gabr #17 A lényeg, hogy leownolta és cancelozza! :D -
NiGhTM4R3 #16 Régebben már majdnem elhittem, h rossz az ízlésem.
De minnél több cikket ír winnie, annál jobban rájövök, h egyszerűen csak ő nem ért a filmekhez :D -
gabr #15 winnie, az összes hozzászólásod szánalmas! -
csgj #14 Ez csak egy vicc, ugye? :O 2008 legjobb filmje?? Ezt csak a cikkíró mondja, vagy filmes szakértők is alátámasztják? -
haxoror #13 -
#12 Bruce Campbell legalabb akkora sztar a horror rajongok koreben, mint Chuck Norris az akciofilmekben! Evil Dead szeria, Bubba Ho-tep, The Woods :D ! Mekkora filmek! -
Beepitettember #11 Ha ez a legjobb film 2008-ban akkor bele se merek gondolni, hogy milyen lesz a többi -
winnie #10 "Tényleg nagy rajongó tábora van egyébként a fickónak."
nagy? milyen tekintetben? lehet, hogy bemutatják pár moziban a filmet, de annyira nem nagy, hogy különösebb sikert arasson.
sajnos. -
Andrews2007 #9 Lehet jó film de nem a legjobb 2008 ban az tuti ez alapján vicces de kérdés meddig lesz az.
Pl én Peter Jackson Hullajó cimű filmjére gondolok ami tényleg mág ma is kult kérdés lesz e ez úgyanannyira jó e? -
knightbali #8 az imdb szerint zserbó egy film. -
#7 Isten film lesz. Persze csak annak aki ismeri is Bruce-t :) -
#6 Áh ilyenre ne számíts. Szerintem a fenntartóknak, szerzőknek alapból ki van kapcsolva a hozzászólások láthatósága. :-D -
kanduhr #5 Állat nagy egy film lesz. Tényleg nagy rajongó tábora van egyébként a fickónak. -
Tecnamo #4 Figyelemfelkeltésnek nem tökéletes a cím? Remélem azért elolvassák a cikkírók a kommenteket, és próbálnak változtatni ezen a bulvársajtós stíluson... -
VvD #3 LOL :) -
Andrews2007 #2 Ez irónia???? Szerintem kb. 10 film megelőzi. Pl. The DArk Knight, Indiana Jones 4, Hp5, akár a Dragon Ball, Valkyrie, is.
-
1Obi1 #1 2008 legjobb filmje?Milyen béna film már.