Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne, ha lenne valami olyasmi lehetőség, hogy 1 de max 2 karakter exportálni seasobe.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Nekem könnyebb a dolgom annyiból, hogy most csak 2 db nonseason karakterem van, azoknak elég egy stash, a season karakternek is (1 db), meg a HC-nak is elég egy.
Akinek 9 karaktere van egy játékmódban ott sajnos kevés ez az egy stash.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Regards,
Ezt régóta kérik már a Blizzardtól a játékosok, külföldi fórumokon sokan panaszkodtak erre.
Úgy tudom, hogy nov 30, a S4 vége.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Nonseasonben miért nem jó az Uliana?
Vannak tárgyak ami miatt seasonben jobb az Uliana monk?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
na jo leszedules vanik, hagyok holnapra is 😊

istennek nem akar esni az awakening shield (most kockaban van, azota tortem), mert akkor kockaban aktivalnam blood brothert -.-
iszonyat tap ez a THORN build! nagyon elvezem, 279K sheet damage es gr65 lolzor! (tudom nem ez a lenyeg, de jol hangzik) 😄
Kutya: meg nincs konkret sajna! 😞
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Én a játékban lévő Europe leaderboardot néztem, akkor ezért nem egyezik a dolog. :-)
48-as a legnagyobb amit mentem eddig, most kényelmes 45-ösökön uppolgatom a gemeket.
Itt a karakter, jelenleg így néz ki
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Misilaci-1165/hero/62963420
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy hogy birod a dartsos mukival? en probaltam, de hatvan fele tenyleg ongyilok (dupla unity meg nem szeretem, mert kicsit onbecsapos, hasznalsz amugy?), eleg nehez kihozni solora a karit ugy, hogy ne halj meg es legyen azert kakao is... tartok tole inkabb partyarc a kopkodo doki, ott legalabb van vedelem monktol meg regen, szolora jobban preferalom a helltuuusz varianst 😞
szerk: nezem hc leaderboardot (diabloprogress), world top10 shc-ben elso 10 szoloban Helltuusz, amugy, tobbit mar nem neztem 😊
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.11.25. 16:51:07
Még egy kis hc de nem ehhez a vitához tartozik. :-)
Nézegettem a hc doki leaderboardot és az elsők között legtöbben dartsos wd-vel mennek. Én most para564 vagyok acid clouddal (seasonban para304) és arra lennék kíváncsi, hogy például egy 50-es grfiten hogy védik ki a reflectes eliteket ? :-) Normálban gyakorlatilag 1mp-en belül agyonlövöm magam. :-) Nagyobb tömegben meg aztán végképp nem látszik, hogy mikor aktiválja magán az elit a reflectet.
Csak mert most nézem van ott olyan set darabom amit normál szezonosba tudnék viselni 😄
Akkor te inkább távolsági kasztot preferálsz? 😄
meg fullos 6os szettet abból pedig biztos szívesen használnák a + 12500% os dash strike sebzést hisz a build egy része azt favorizálja értelmezésem szerint.
vitnek 2.4-ben elvileg lesz ertelme sader thorn buildben 😊
Mindenki azt a set-et favorizalja, ami a legjobb buildhez kell, ami most tudtommal a generator build, es amibe ez kell. Ezeken a szinteken nem letezik olyan targy, hogy "kiporgethetetlen". Terdig gazol az ember a legendary-kban (riftekbol is, kadala-tol is, most meg kanai cube-bal meg plane barmi megszerezheto), es a legritkabb targyak is esnek azert, ha nem is olyan gyakran. Ami inkabb kihivas az ezekbol a targyakbol olyat szerezni, ami ancient, es jok a tulajdonsagai is.
Ez a konkret head darab pedig szerintem nem is olyan ritka, perpill is azt hasznalom (full Raiment set-em van - fire dash+shenlong build - bar nem a legjobb), es emlekem szerint ledobtak azert egy joparszor. Ami inkabb ritka, az mondjuk inkabb egy witching hour, vagy egy flying dragon, de ezekbol is dobtak mar egy 3-at azert legalabb - foleg az utobbibol mostanaban.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.11.24. 10:19:43
Regards,
Ennek a Head darabját még soha senki nem szerezte meg a fórumozók szerint és így nem is teljes a szett.
Mi olyan különleges abba, hogy 4 darabbal azt választják?
Greater Rift szükséges hozzá elsősorban? Vagy a Kadala csajnál esetleg mázlival kipörgetni pár hét alatt? 😄
elvileg 2.4-ben majd nerfelik az xp boostot ha jol tudom, igaz?
Regards,
A sapiba épített ruby mit is csinál pontosan? Bónusz exp-et ad minden kill után, vagy a 'bónusz exp' bónuszát növeli tovább (pool of reflection, exp shrine)?
(keresd "szeseronban" az Elder Sanctumot, azon belul lesz)
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.11.21. 15:21:52