Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami hatékony stratégia az elfogásukra? De ha nem dobnak értékesebb tárgyakat akkor nem is fogok velük foglalkozni mert nem éri meg kockáztatni. Barbárral vagyok, az meg közelharci karakter, szóval ebből a szempontból nem a legszerencsésebb választás viszont minden egyéb esetben nagyon meghálálja a belefeccelt energiát.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
r-go ha monkkal felveszed a wormwoodot, akkor kiporosodik a szoveg igaz? igaz... ja amugy monknal meg sem jelenik az a bot :)
(mint pl. DH nem vehet kezbe 2h melee wepet... pl furnace... az sem aktiv DHnal)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Regards,
Pl A WD-s területi mérgezés mondjuk egy Monk esetében...
Regards,
Mar akartam neked reagalni, csak valahogy elfelejtettem: Retroaktiv temaban
PH!-n is megerositest nyert a "felelmem" -> sima narancsokat KOMPLETT ujra kell farmolni/makolni, mert nem lesznek retrosak... ellenben a szettek azok valszin igen :)
Empowered Greater Rift kerul goldba, egyenlore csak PTR-en el. +lehetoseg gemek szintezesere a vegen pl, pontosan nem tudom.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
@steweee
Kieg is lesz valszeg, patch meg folyamatosan van, jelenleg a 2.4 megy ptr-en, majd kerul elesbe december vege fele kb.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szerintem a mostani loot rendszerrel kicsit jobban működne, feltéve ha nem teszik be megint a real money dolgot. Haverom jobban keresett a D3-n mint az munkahelyén.
Pl nekem konkrétan sárga gemek (topáz) kellenének cserébe kék (diamondért)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Így jönne ki a 4 hónapos season, D2 idején mintha ezek több ideig tartottak volna.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ciki, hogy erre nem is gondoltam.... :)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
PC helyi netkapcsolattal sosem.
katt ide
Olyan emberre lenne szükségem aki gyorsan és hatékonyan tudja Solo-zni T10-et.
Meg szeretném csinálni a Boss Mode Conquestet (30 perc alatt kell megölni az összes bosst T10-en), csak az a baj, hogy néhány helyen annyit kell menni egy-egy bosshoz, hogy mindig kifutok az időből. Ezért kellene legalább egy valaki, hogy akkor 2 felé oszlanának a Boss-ok.
Ez az utolsó Conquest kellene a Season Journey-hez, hogy megkapjam az utolsó portrét is.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Igen biztosan lesz nerf, mert most túl OP lett a Crusader. Az egyedüli karakter ami GR 85 fölé is tud menni.
Az eddigi PTR tapasztalataim alapján én még számítok egyéb balance-okra is, mert még mindig az a helyzet, hogy egy adott karakternél 2-3 build közül az egyik mindig jobb lesz. Én kifejezetten gyűlölöm, ha pont a nekem tetsző build a gyengébb. Bár most annyival jobb a helyzet, hogy kicsi az eltérés a buildek között, ahogy nézegettem a Leaderboardsot. Sőt még koránt sincsenek tökéletesen összeállítva a buildek néhány karakternél. Bőven lehet még csiszolgatni.
Azt nevetségesnek találom amúgy, hogy Season 4 végéhez közeledve, volt 1-2 játékos aki mert még kísérletezgetni buildekkel és miután magas szinteket értek el Soloban vagy partyban egyaránt, akkor egyből elszaporodtak a különféle chateken is azok az üzenetek, amikben azt az adott builddel rendelkező karaktert keresik partyba.... Ja és természetesen szóba se állnak Paragon 900 alatti játékosokkal.
Csináltam egy tank Barbárt és sehova nem kellek, mert csak P660 környékén járok, holott ugyanúgy bírtam a magas greatereket.
Csicska játékostársadalom van ebben a Diabloban is már.
NSHC GR72 rank2 :)
par ancim van, kesztyuben van egy 50-es gem bekockazva... ennyi! omg mi lesz itt, ha tenyleg fullos lesz a gear... de ->
szeirntem en ezzel a lendulettel ki is peteereztem magamat :D
ez tuti nerf lesz elesig...
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2015.11.28. 03:51:32
Regards,
Lenyegeben minden targybol elrakok egyet, aminel ugy latom, hogy egyszer hasznos lehet. Igy nem egyszer tortent mar meg, hogy 1-1 patch utan amikor egy legendary targy vagy akar egy egesz set hirtelen jo lett, csak elo kellett turnom a ladikabol es mocskos eros lettem vele :)
Regards,
Találtam egy Leoric koronát, de mivel nem voltak jók a statjai, betörtem a gem erősítő hatásáért a Cube-ban. Ki is választottam, a karakterlapon a Details-ben is írja, hogy aktív, de valójában nem az . Az előző hatás aktív, ami 7 másodpercenként lehív egy Bombarment-et (Crusader).
S3 is 4-5 hónapos volt? A S2 volt szokatlanul rövid.
Utoljára szerkesztette: Predaking666, 2015.11.26. 18:41:43