Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De a kékekkel más a helyzet, Ha meg tudnak bénítani vagy beszorítanak, akkor 3-an annyit sebeznek hogy még a regenerációm sem elég. Ezért akarok a tehénidéző baltámba foglalatokat tetetni, mert akkor pár ütés neutralizálná az ellenfelet + a tehenek extra sebzései + az ősök előhívása... gyilkos kombó lenne bárki ellen.
Szóval tudom socketeltetni a fegyóm vagy csak azokat lehet amik a kovácsnál vannak a listában? Jó lenne tudni mielőtt nekivágok az expertnek.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Hota Barb
Én anó a Hold Your Ground+Holy Cause+Towering Shield+Heavenly Strenght-et használtam Depth Diggers-vel és Angel Hair Braid-dal és elég hatékony volt emlékezetem szerint - de azóta eltel egy kis idő, így lehet hogy végeztek pár módosítást.
Ha szerencséd van és sikeresen beszerzed hozzá a Angel Hair Braid-t, akkor minden rúna érvényes lesz, ami elég erőssé teszi.
Tovább lehet esetleg erősíteni passzív skillekkel mint a Fanaticism(+15% attack speed) vagy/és a Towering Shield (+20% sebzés).
Magas blokkolás esetén a Divine Fortress-sel meg a túlést lehet javítani (blokkolás százalékával nő az armor, így 50%+ is lehetséges).
Nagy dps kell hozzajuk, ha nem tudod idoben kinyirni oket, akkor valszeg egyszeruen keves dps-ed van a fokozathoz ahol jatszol.
Regards,
Van valami hatékony stratégia az elfogásukra? De ha nem dobnak értékesebb tárgyakat akkor nem is fogok velük foglalkozni mert nem éri meg kockáztatni. Barbárral vagyok, az meg közelharci karakter, szóval ebből a szempontból nem a legszerencsésebb választás viszont minden egyéb esetben nagyon meghálálja a belefeccelt energiát.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
r-go ha monkkal felveszed a wormwoodot, akkor kiporosodik a szoveg igaz? igaz... ja amugy monknal meg sem jelenik az a bot 😊
(mint pl. DH nem vehet kezbe 2h melee wepet... pl furnace... az sem aktiv DHnal)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Pl A WD-s területi mérgezés mondjuk egy Monk esetében...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Regards,
Mar akartam neked reagalni, csak valahogy elfelejtettem: Retroaktiv temaban
PH!-n is megerositest nyert a "felelmem" -> sima narancsokat KOMPLETT ujra kell farmolni/makolni, mert nem lesznek retrosak... ellenben a szettek azok valszin igen 😊
Empowered Greater Rift kerul goldba, egyenlore csak PTR-en el. +lehetoseg gemek szintezesere a vegen pl, pontosan nem tudom.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
@steweee
Kieg is lesz valszeg, patch meg folyamatosan van, jelenleg a 2.4 megy ptr-en, majd kerul elesbe december vege fele kb.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szerintem a mostani loot rendszerrel kicsit jobban működne, feltéve ha nem teszik be megint a real money dolgot. Haverom jobban keresett a D3-n mint az munkahelyén.
Pl nekem konkrétan sárga gemek (topáz) kellenének cserébe kék (diamondért)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Így jönne ki a 4 hónapos season, D2 idején mintha ezek több ideig tartottak volna.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ciki, hogy erre nem is gondoltam.... 😊
PC helyi netkapcsolattal sosem.