78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
kukubenko66 #75280 Január 6-án indul az uj szezon, indiíts egy karaktert. -
Tirion #75279 de nekem 1 db season karim sincs :D akkor ez sosem lesz meg -
kukubenko66 #75278 A season journey-ben a Conqueror-t teljesíteni kell (Guardian már nem szükséges). A feladatokról sok leírást lehet találni, itt az egyik:
http://www.icy-veins.com/forums/topic/26271-season-9-seasonal-journey-overview/ -
Tirion #75277 és hogy kell szerezni? -
kukubenko66 #75276 Ha az első oldalon van 5 és a másodikon 1, akkor még 4-et szerezhetsz, szezononként 1-et. -
Tirion #75275 hmm akkor kövi szezontól meglesz nekem is a 10? -
kukubenko66 #75274 Ha a stash tabokra gondolsz akkor összesen 10 (2 oldal, oldalanként 5 fül).
Ez miatt a következő szezontól nem lesz külön jutalom tárhely csak azoknak akiknek eddig nincs még meg a 10 tab.
Akiknek megvan a max tárhely azok nem kaphatnak többet, ők csak cosmetic cuccokat kapnak (pet, keret) semmi mást.
Ezért aztán én be is fejeztem a szezonozást, nekem nem kellenek ilyen értelmetlen baromságok. -
#75273 A Diablo 20. évfordulóját ünnepli a Blizzard (egyéb Blizzard játékokban is) -
Tirion #75272 hmm mennyi chest lehet maxban? nekem van egy teli oldal és egy fül a következő oldalon... -
#75271 Van itt valaki akinek van egy tökös UE DH-ja és tudna nekem segíteni valamelyik este behúzni ezt a cursed chestes 350 killes conquestet? Már csak ennyi hiányozna a +1 stashez de Monkkal képtelenség megcsinálni, max 280-ig jutok. -
pimpi001 #75270 nehany ora alatt megvan. -
Mirk #75269 Szerintetek szezon végéig fel lehet húzni egy karit addig hogy meglegyen a teljes ajándék szett?
Még 3 nap van azt hiszem. -
pimpi001 #75268 a ruhaszszekreny. ha berakom egy barbim szettjeit akkor csak annal tudom valtani amelyikkel bepakoltam, vagy az accomon a tobbi barbim is latja? -
Tirion #75267 sry 25 milliárods Thougness :P -
Tirion #75266 új kedvenc Wizard melee fire blastos DMO :P 2.500.000.000-es Thougness-el :D -
Tirion #75265 Greater Rift 70 solo DONE :) Thornsos Crusaderrel. menne 71-73 is ,de olyan rohadt ritka az ELITE pack,hogy meguntam a kisérletezést -
pimpi001 #75264 Season 8 will be ending on the following dates and times:
North America: Friday, December 30 @ 5:00 p.m. PST
Europe: Friday, December 30 @ 5:00 p.m. CET
Asia: Friday, December 30 @ 5:00 p.m. KST
Season 9 will begin about one week afterward on these dates:
North America: Friday, January 6 @ 5:00 p.m. PST
Europe: Friday, January 6 @ 5:00 p.m. CET
Asia: Friday, January 6 @ 5:00 p.m. KST -
undY1ng #75263 H&S stílus miatt linkeltem. -
pimpi001 #75262 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en az ESO-t vettem meg erre a celra. -
undY1ng #75261 Kis off (akik pihennének a necro kiegig): GoE -
Tirion #75260 találtam egy 4650!-es sebzésű Ancient Ashkandit ! pedi még erő sincs rajta ,sajnos a wizarddal így int-es amit reforgeoltam socket-re :( -
Tirion #75259 csak az Archonon van CD és desintegrálással csökkenteném,de nem csökken :( pedig a desintegrálás mana használó skill -
Nomad90Hun #75258 Nem nem bugos. Csak nem ütésenként adja, hanem akkor ha olyan skillel ütsz ami erőforrást használ, pl. raiment monkkal ha nyomod akkor csökkenti 1 random skillednek (skilbarról) a cd-jét ha nyomod a dash-t, vagy ha aktiválod a mantrádat, stb.
Én spec epiphany csökkentésére szoktam használni, de lassan van olyan cd reducom paragonból, hogy inkább beteszem a spirit generálós gyűrűt helyette, azzal gyorsabban megvan max spirit és akkor a shenlong settel jobban sebzek mert hamarabb elérem a max spiritet és többször ami azt eredményezi, hogy a shenlong settel többször pörgök max dmg-en. -
pett3rson #75257 Aha, már ezen gondolkoztam, hogy milyen alternatívák vannak amivel lehet növelni, hogy rábukkanjak :)
Köszi a tippet. -
Tirion #75256 Zodiac gyűrű bugos? nem úgy tűnik mintha adná a -1sec CD csökkentést HIT-enként,pedig egy skillt kéne csökkentenie csak -
kukubenko66 #75255 Jogos, közben észrevettem, hogy összekevertelek valakivel.
Csináld azt, hogy sima riften összeszedsz 70-80 db death breath-et. Aztán a kovácsnál legyártasz 2db sárga daibo-t és a kockával legot csinálsz belöle hátha beadja a Flow-t. Nem többet csak kettöt. Aztán újra gyűjtesz death breath-et és megint kocka. Én ezt szoktam csinálni, így a kockával is kísérletezek és a death breath is gyarapodik, közben esélyem is van arra, hogy kiesik a keresett tárgy. -
pett3rson #75254 nem, még sajnos nincs meg a Flow of eternity :(
ma nem dobott semmi értelmeset, a legendary-kat tudtam fejleszteni, most már mindhárom 25-ös. -
#75253 itt elég szájbarágósan elmutogatja :) -
#75252 Áhám :P
Kell egy Ancient minősítésű cucc, 1 db legendary gem feltuningolva minimum 30 szintre,és 3 darab flawless royal kö,ami a karakterhez tartozik ( varázslónál a sárga pl. ),aztán berakni ezeket a kanai cube-ba,és kész is.
De van minimum szint,fegyverhez 30 szintű legendary gem kell,ékszerhez 40,többihez 50 szintü kell.
És még a kérdésre hogy "de ez mire jó",a berakott legend. gemek emelik pl: varázslónál a intelligence szintet,a "de hogyan emeli" kérdés meg, a legendary gem szintjenek az ötszörösével.
Persze ha például először gyorsan fegyverbe braktál egy 30 gemet,később magasabb szintűre"kikockázhatod" újra,csak akkor az új értéke számít,nem összeadódik az előzővel. -
#75251 Ez meg melyik pálya?
Jó, látom, hogy Nem A Tehenes Pálya :) -
Tirion #75250 okok,de magyarul pár mondatban gondoltam megmondja valaki parasztosan-egyszerűbben :P -
#75249 Ancient minősítésű cucc tuningolása.
http://www.diablowiki.net/Caldesann%27s_Despair -
Tirion #75248 mi az az AUGMENT tárgy? -
kukubenko66 #75247 Így van. :-) Olyan bracer kell amire lehet tenni cold-ot de chc is van rajta, vagy alapbol van rajta 18-20% cold és akkor chc mehet rá ha az esetleg nincs.
Amikor már megvan a buildhez az összes cucc, utána jöhet a finomítás. Lépkedni a paragonokat, upgrade-elni a gemeket (nem csak azokat amiket használsz hanem azokat is amiket augmentre szánsz), a sima lego cuccokat ancientre cserélni. Kadala adhat bármit, ancient itemet is és ott a kocka, amivel rare-böl lehet legot-setet csinálni vagy ott a reforge, amit én inkább kihagyok mert rizikós és a nehezen összebountyzott materiákat simán elviheti.
Látom, közben meglett a Flow of Eternity is, most már sűrűbben és nagyobbakat robbantgathatsz. :-)
Soloban vegyél magadra egy Unity gyűrűt és a követödnek is adj egyet, fele sebzést fogsz csak szenvedni. Követödnek adj még egy oculus ringet is ha van. Ha megjelenik a földön az aranyszínű kör lépj vagy dashingelj bele és ott inditsd el a SSS-t. Kicsit nagyobbat fog sebezni. :-) -
Tirion #75246 :P
-
Tirion #75245 még valamit kihagytam 46 Arcana tickel kezdem az Archont -
Tirion #75244 ja és focus power ring a templaron az még 82% dmg ha beleállok :)
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.11.26. 16:34:28 -
Tirion #75243 majdnem mindig Arcane formban vagyok kb 35-50 secente/ attól függ mennyi enemyt ölök,mert az még csökkenti a CD-t/
Szóval kinyomom a hidrát,black hole-t és lövök egy dezintegrációt ekkor megvan a 3-as elemental bónusz,bekapcsolom Archont azzal megvan a 4-es bónusz és dara......amúgy sima desintergrate-val megyek,mertr nem fogy a manám :P van -60% resource rá+ még +% skillel, ha 90% felett van -50% DMG reduce a kockából aztán van a kockából még 35% dmg, gyűrűből még +50% dmg aztán még kb 50-80% dmg a gemekből az ékszerekben,passzív skillből még 30%, Tal rasha 6-os bónusz még +750% :D és van mindenre 6500-as resist :P
kb ennyi azthiszem
ja volt egy bracersem azthiszem amit véletlen letörtem,pedig minden elemental sebzésre adhatott adott formájú meteort :P azok is potyogtak rendesen....nem tduja valaki melyik ez az item? azt lehet beteszem megint ha sikerül újra kifarmolni
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.11.26. 16:14:48 -
Nomad90Hun #75242 Meglettél vele 70 grat ügyes ülj le 1-es.
Komolyabbra véve a szót.
Milyen szettel tolod (már ha van már szetted)? Mennyi a thoughnessed? Mennyi a hp-d? Mennyi a karakterlap szerinti tiszta sebzésed? Mennyi a paragonod? Megy vele T10 effektíven / haladósan? Mert most jöhetsz ide kérdezgetni mi nem tudjuk megmondani, neked kell érezned, hogy ez neked elég-e vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.11.26. 06:44:52 -
Tirion #75241 felhúztam a Magemet 65- ről 70re
jelenleg 2085 Milliókat sebez :) ez jónak számít?