78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Maycom45 #75360 Sziasztok! Hol található a Diabló1 bejárata, lentebb volt erről szó. -
Wootan #75359 Közben meglett. Meg kell adni a célszemély email címét, és oda küldik az aktiváló kódot. -
cleric #75358 Küldtem privátot, hogy azért mégse ide... -
undY1ng #75357 Oldalán ne találom, hogy azt honnan lehet leszedni... tudnál pontos linket? -
cleric #75356 Működik, v7 open beta van a 2.4.3-hoz, de csak a 32 bites klienssel megy. -
Wootan #75355 Hali! Tudja esetleg valaki, hogy működik battleneten a GIFT küldés? Úgy értem, meg lehet venni digitálisan a játékot, és van ajándékba küldés opció. Mi van ilyenkor, elküldik az aktiváló kódot emailban? Vagy hogy jut el ahhoz akinek adnám? -
#75354 sziasztok
olyan problemam lenne , hogy ujratelepites utan a lancher-bol inditom a jatekot ( eu region ) akkor is US-re tesz ! Hogy lehet ezt orvosolni ?? Elore is koszonom
-
undY1ng #75353 Nod az most működik? Vagy mizu vele? -
pimpi001 #75352 akkor mar rendesen mukodik a dx11?? -
cleric #75351 Vagy a feeling meg a zene miatt :) -
undY1ng #75350 Inkább márcsak achievment miatt érdemes többször, nem? -
cleric #75349 Direkt beléptem az előbb, hogy megnézzem, mert én is csak egyszer csináltam meg.
Ott van a bejárat ugyanúgy, slay the dark lord, azt írja. -
pjboy091 #75348 Január végéig bármennyiszer végig lehet rajta menni. Utána kiveszik és csak jövőre lesz ismét elérhető. -
undY1ng #75347 Pedig máshogy írták. -
cleric #75346 De. -
undY1ng #75345 Elég menő volt ez a kis évfordulós event, nekem tetszett! :)
Most ha egyszer végigtoltam, akkor többször nem is fogja engedni? -
Sunrider924 #75344 Nem ertettem miert problemazol a nagy egerkurzoron de most latom hogy nalad a video beallitasoknal nincs is ott az opcio(erdekes), ebbol gondolom hogy neked automatikusan a nagy egerkurzort adja. -
#75343 Minden full maxon,de a lowfx meg bepipálva? -
Maycom45 #75342 Van az nvidia kontroll panelben játék optimalizáló, e között a diabló 3 is megtalálható, végig zongoráztam, de semmi nem változik. Egyelőre nem olyan vészes, láttam hasonló videókat itt a fórumon is, lehet hogy kissé nagyobbak az igényeim a minőséget illetően. Mondjuk azt nem értem miért nagyobbodott meg az egér kurzor, Mint írtam a diabló 1 zenéje szól, ezt is a patch hozta? -
Sunrider924 #75341 Elso blikkre vga driverhiba, de mint mondtam nem vagyok kepben GeForce fronton, allitolag van valami gameoverlay funkcio valahol a driverben probald meg kapcsolgatni ki es be es nezd meg mi valtozik. Amit meg lattam forumokon mas jatekokkal kapcsolatban hogy a legfrisebb GeForce driver nem mindig a legjobb, ha elozo verzioval nem volt ilyen problema akkor esetleg megerheti visszarakni(?), nem tudom ha mas jatekban is elojon nalad ilyen problema es egyaltalan mennyit jatszol diabloval hogy megerje emiatt buheralni a geped.
Amit irtam a 64 bites kliens gebasz az jelenleg is tart, mindenki tukon ulve varja a hotfixet, lehet neked is megerne kivarni hatha az megoldja nalad is ezt a mosodast. -
Maycom45 #75340 Küldöm a fotókat nem a legjobb minőségűek, de igyekszem. -
Maycom45 #75339 Szia! Szép napot kívánok és boldog újévet! Köszönöm hogy segíteni próbálsz! Sajnos sok jót nem halottam a Win10-ről, meg valami kém programokat is tartalmaz, de ez lehet hogy nem igaz. -
Sunrider924 #75338 Tegyuk fel hogy nem szivatsz, tehat: Print screen gomb->Paint->Ctrl+V. Ha nem fullscreen jatszol akkor a desktopodat "fenykepezi" le, de ez csak cache tarolodik ha stabil "fenykepet' akarsz akkor kell a Paint amibe bemasolod majd elmented magadnak tovabbi felhasznalas celjabol.
@ cleric, kar ide eroltetni a fostiz teoriat, dx11hez nem kell windows 10, dx9hez meg plane nem. ha neked tetszik hasznald de a jatek kliens jelenlegi problemai nem OP renszer fuggo lehet forumozni es nezegetni ki milyen specc alatt utkozik a problema(k)ba -
cleric #75337 Játékon belül van rá gomb, alapból úgy emlékszem F12, de átállítható. A Documents/Diablo III/Screenshots vagy valami hasonló nevű könyvtárba menti.
Csak kíváncsiságból: miért nem Windows 10-et használsz? Mára sokkal jobban támogatott, mint a 7. A Windows 7 64 bites verziója sose volt olyan jó, mint a 32 bites. -
Maycom45 #75336 Sajnos nem tudokkészíteni, mert nincs ilyen programom, illetve a "PrintScreen gombbal nem lehet, ha ebben tudnál segíteni előre köszönöm. -
Sunrider924 #75335 Csinalj mar egy ingame screenshotot amikor a jatek ugy nez ki ahogy leirod. -
Maycom45 #75334 A DirectX frissített, és van még egy probléma, hogy a zene teljesen a Diabló 1 es.
-
Sunrider924 #75333 Ah el van ez a jatekkliens teljesen bacva, elobb orultem hogy vsync kikapcsolassal helyrejott minden es megy jol a multi erre ramcsatlakozott egy jatekos es azonnal kezdodott a szaggatas. Mivel egy mob erosebbnek bizonyult lejjebb kellett venni a nehezseget es mit ad isten azonnal visszakaptam a frameratet, gg blizzard.... -
Sunrider924 #75332 Garantaltan valtoztat, nagyon mashogy nez ki a jatek 64 biten, tobb textura/memoria hasznalat ezert is aki kiproblata 64est(dx11) az nem nagyon akar visszamenni 32bitre(dx9). Forumokat neztem ott volt hasonlo panasz amikor a csavo visszament 32bitesre es neki nagyon csunya szinfoltos lett a jatek azt gondoltam nalad is valami hasonlo, ha maradtal 32 biten akkor probald meg atvaltani 64re es nezd meg ugy.
Ezen kivul esetleg direct x driver frissites, mert ez valtozott alapvetoen a jatekkliensben, mas otletem nincs, gugli/forum(!?). -
Maycom45 #75331 Be volt pipálva a 32 bitest, a bnet game settingsnel, ez nem változtat semmin, ráadásul az egér kurzor is nagyobb lett. Főleg akkor jön elő ez a "füstös" megjelenés, ha nagyon sok a szereplő (harcosok, és szörnyek) akkor akadozás is van, Ez régebben nem volt. -
Sunrider924 #75330 Itt -
Maycom45 #75329 Köszönöm, de ezt hogyan kell módosítani, vagy hol?
-
Sunrider924 #75328 GeForce nem az en asztalom en Radeon-os vagyok de tippre valtott nalad is a kliens, a legutobbi patchben megkaptuk a 64 bites klienst es mindenkinek atcserelodott automatikusan es lehet ez kavarta meg a dolgot, vissza lehet kerni a 32 bitest, a bnet game settingsnel be kell piplani a 32 bitest es akkor elvileg minden olyan lesz mint patch elott. Egy probat meger . -
Maycom45 #75327 Tisztelt Forumozók!
Segítséget kérnék az alábbi probléma okán: Nem régen tapasztalom, különösen a legutóbbi patch feltelepedését követően hogy a diabló 3 játék mező homályos, elmosódott, mintha szmog burkolná a játék mezőt, különösen ha sok szereplő van együtt. A videó beállításokra nem igazán reagál a program a defaultra és a teljesen felhúzott állapotra sem (options menű). A config i5-2500 CPU 3,3 GHz, 8,0 GB RAM, Nvidia G-Force GTX570 videó kártya, KINGSTON 120 BG SSD meghajtó, mely optimalizált (fotó csatolva. A videó driver a legújabb 2016. 12. 11 ez sem változtatott, illetve javított a játék minőségén. Op. rendszer Windows 7,0 Sajnos fogalmam nincs mit lehetne tenni, ezért kérek segítséget.
-
Sunrider924 #75326 Ha valakinek szaggat a 64 bites kliens probalja meg vsync nelkul, nekem a communty chat kikapcsolas nem segitett de ez igen. -
#75325 Ügyes -
#75324 Rank 1 a Magyar csapat:
2 meg 3 játékos greater rift
Conquestben meg 4. 5. 6. hely
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.01.08. 17:59:04 -
Nomad90Hun #75323 A kavics húzásos cuccnak örülök, én nem hc-zok próbáltam de nekem nem jött be (4 karit is elvesztettem, úgyhogy nem csak 1x belenéztem).
@mooo:
Én meg Cruziban bizonytalanodtam el, Monk lesz a vége valószínűleg bár a megújított Rabid Strike-ról nem olvasok jó véleményeket sajnos, mondjuk szerencsére a Monk kezdő szettjével anélkül is össze lehet rakni 1 ütős szerelést.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.01.07. 08:40:22 -
cleric #75322 "Players will now get an extra chance to upgrade their Legendary Gems if they do not die in a Greater Rift"
Kíváncsi voltam ez hardcoreban is benne lesz-e, és igen. 3+1 alap, empowereddel 3+2, ez azért felgyorsítja a gemezést.
Kár, hogy mindenki eltűnt non-season hc-ról, még mindig elég buli a játék.
-
#75321 Nekem valahogy csalódás volt az, hogy "csak" egy 16 bites filter, meg sprite-oknak ható átugrott animáció az egész, néhány újféle tárggyal (a régi legendary-k kék változatban), de egyébként a D3 pályaelemeit és lényeit használta. Letoltam én is (T6-on), meg majd egy 1. szintűvel is végignyomom újra, de szerintem ennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. (Viszont végre találtam egy bandit shrine-t egy szűk helyen és az egész képernyőt beterítette, ami kihullott belőlük - bár persze jórészt csak zúzdába való volt.)
A Diablo font viszont tényleg maradhatna, sokkal olvashatóbb. A GUI többi része és az ocsmány filter viszont nem hiányozna nekem.