Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem azokat akik 825ezer gombos egeret akarnak venni.... főleg hogy az ilyen egerek 90%-a sehogy sem esik normálisan kézre hogy mindet elérd... ott a billentyűzet. Logitech G15 van nekem már több mint 10 éve és még mindig pöpec, a makrókat is szépen be lehet állítani rajta, de még ha nincs is ilyen akkor sem jutna eszembe hogy mindent az egérről vezéreljek 😊 (de hát kinek mi)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A Mionix Naos egy álom a tenyeres fogáshoz, ugyanakkora, mint az 518, csak szélesebb, pont ez kell nekem (ráguglizol képeire, meglátod, van is egy találat, ahol ez a két egér van pont egymás mellett). Úgy tűnik minőségre van olyan jó, mint az 518. Viszont szigorúan 1-2-2 ujjal kell fogni, míg a másikat 1-3-1-gyel fogtam, de nem volt probléma a váltás.
Amúgy az 5 éves 518 köszöni jól van 😊 Mondjuk már egy jó ideje zavart, hogy az anyaga elég könnyen mocskolódik az izzadságtól, és nem lehet letakarítani.
Hama uRage MMORPG
ime
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Egyelőre vele szemezek.
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2016.02.02. 15:22:00
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nem olyan pontos mint a G500. És érdekes módon duplázódott az ára 3 év alatt....
Anno volt még A4tech X7-esem. Az volt az első gamer egerem. Azóta sose volt simám 😊
Diablóhoz mondjuk szerintem elég lenne 4 db gomb a 4 active skill slotra, esetleg még plusz egy a healing potira, mivel a bal és jobb egérgombot úgyis használjuk primary és secondary támadásra..
Elotte amugy MX518-am volt (valami Dark Knight edition), annak a fogasa kevesbe volt erdes (mint G500 oldalan), es inkabb gumis volt az egesz, az szerintem megkenyelmesebb volt - izzados kezhez mondjuk lehet h az kevesbe jo.
Regards,
Logitech-et, A4Tech-eket tudnám ajánlani.
Amit nem: Hama :-), Trust, Keep Out
Nekem is G500-asom van. Szintén 2009-es és semmi baja.
:-)
Egyébként a Logitechnek legendásan korrekt a supportja.
Ha most vennék egeret akkor is G500-at vennék (ha még lenne) mert az összes eddigi egerem közül (munkahelyi, laptopos1, laptopos2, pót, stb) ennek a legkényelmesebb a fogása és ennek a legpontosabb a működése.
Nagyon egyben van.
Ezért is a méret és alak különbségek.
██
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Regards,
Nekem most egy Logitech Hyperion Fury G402 rágcsálóm van már közel 3 éve. Napi szinten nyúzom fps ,mmo és persze a diablóval is.
Szerintem érdemes beruháznod ha van rá kereted elég érezhető a különbség már ilyen árfekvésben(anyag,minőség).
Persze azért nézz utána jól neked milyen méretű egér az ami fekszik mert elég kényelmetlen is tud lenni egy nem jól megválasztott méret.
Kis segitség választáshoz Egérajánló
██
Mik a tapasztalatok vele? mert megnéztem 1-2 boltot és átlagban olyan 20-25 ezer körül vannak a 6-12 gombosak.
Azért kérdezem mert nálam 1 évben átlagban elfogy 4-5 három gombos sima egér, az nekem évente kb 5 ezer forint, filózom, hogy megérné-e beruházni 1 gamer egérre mert állítások szerint kibírja 4-5 évig is, és unom már, hogy 3-4 havonta kell vennem 1-1 egeret.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Karekterek: azzal érdemes játszanid, ami neked tetszik. Buildet meg ráérsz 70-en nézni. Van egy rakat guide a neten.
Több mint 1,5 év után léptem be a játékba.
Tudnátok egy kis segítséget adni, hogy most melyik karakterrel érdemes játszani, milyen buildekkel?
Mik azok a season-ok? Adnak valami extra játékélményt?
ez?
Én is tegnap bepánikoltam, hogy hova tettem a hetvenötös taegukomat... váltogattam a herokat... erre az eredeti hero inventoryjában volt 😄
(HC-n nem olyan fun ezeket a szinteket kiütni újra) <#buck>#buck>
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
És ha ez eltűnhet, akkor... ...más is?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Ha nem az, akkor esetleg bug... ?
Tehát a(z) Arreat war tapestry, Caldeum nightshade, Corrupted angel flesh, Khanduran rune és a Westmarch holy water mi a fenétől tűnhet el egyszerre mind a (minimum, fajtánként) 15 darab?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nekem T-IX speedrift kozben lett meg (nemtom miert pont 9re tettem 😄 ), Unhallowed speed rift builddal mentem 25os goldos gem gyuruben, +goldwarp es amikor meglattam a goblint felvettem gyorsan a goldskint es megoltem... T-IX-en kaptam igy 54 millio goldot.
pont emiatt aggodtam a legkevesbe, a GR45 solo szett nelkul pl sokkal szivatosabb volt.. 😄
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ruins of corvus mapra menj be, fuss végig minden fal mellett (ahoz hogy a kis bogarak kijöjjenek) és nyiss ki minden ajtót, amikor elértél a végére fordulj meg és tisztíthatsz, crusaderrel vigyázni kell nehogy felfedezésnél/mob előhívásnál megöld őket mert akkor benézheted.
kb. 100 bounty-s zsákot kell összeszedni, egyszerre kinyitni megmozdulás nélkül.
TX-en 570.000 arany van benne.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A 'Legendary Crafting Materials' -okat a 'Kanai Cube' és a kovácsnál a cucc kreáláson kívül fogyasztja még valami jelentősebb tételben (úgy, hogy egyszerre akár több félét is)?
Mert mindből volt min. 15 darab a ládámban, most meg nincs sehol 1 db sem és nem egészen világos hová tűnhetett.
A Cube-nál és a kovácsnál nem használtam el ilyen tételben az 100%, de hátha van még valami folyamat a játékban ami ezt fogyasztja, csak nem figyeltem.
Regards,
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.28. 20:53:28
A sebzést is el szokták tekerni, thorns-nál nem számít a sebzése, str/loh/as/cdr/vit + socket az igazán jó.
Most nézem a guardian seassion feladatoknál TX rift 3 perc alatt.. :o, na az se egyszerű 😄