78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#75521 Lehet már tudni, hogy season 10-ben milyen free set-et kap a DH? -
#75520 Szar csapatban jatszol :) -
Maycom45 #75519 Miért van az ha csapatban nyomatom a GR pl 70 et jóval hosszabb ideig tart min szólóban? Gyanítom, hogy pl a "Templar" társam értékei szuperponálódnak a saját karim értékéhez. A GR70-et simán 8 min alatt viszem szólóban. Többet már nem is akarok ebben a szezonban -
#75518 Nem, nincsen. Guardian az utolsó szint. -
Nomad90Hun #75517 Necro majd valamikor összel jön, lesz abból Season 12 is szerintem, kérdés kitart-e addíg a community.
@Maycom45
Igen van.
Conqueror, Champion, stb, irja is ha teljesítetted.
Azon kívül meg farm, farm, farm, és még több farm... -
Maycom45 #75516 A season 9-ben elértem a Guardian szintet, ezen túl nincs más? Tovább lehet farmolni. -
#75515 Pedig vártam hogy a 10es szezon kerek szám és talán jön a necro:(
Season 9 End & Season 10 Start Dates:
You’ll be able to sort through your rollover rewards and review your progress on the Leaderboards between Seasons. It’s a great time to reflect on the accomplishments you’ve made and enjoy the culmination of your pre- and post-Season loot hunts!
Season 9 will be ending on the following dates and times:
North America: Friday, March 17 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, March 17 @ 5:00 p.m. CET
Asia: Friday, March 17 @ 5:00 p.m. KST
Season 10 will begin about two weeks afterward on these dates:
North America: Friday, March 31 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, March 31 @ 5:00 p.m. CET
Asia: Friday, March 31 @ 5:00 p.m. KST -
Maycom45 #75514 Köszönöm az instrukciókat simán meg tudtam csinálni. -
maladyce #75513 Hátha érdekel valakit egy jó kis paragon farmolos ultraspeed video, avagy hogy jön a paragon leggyorsabban. :)
-
#75512 1300 ms latency játékban... jeeee... -
Maycom45 #75511 Köszi, meg fogom próbálni! -
#75510 Aki megunta a D3-at, most épp van CBT2 MU Legend-hez. Fb oldalukon lehet kulcsot is szerezni. :) Elég sok mindenben hasonlít D3-hoz. -
zsotesz #75509 50 milla összeszedés pedig nem nehéz. Én úgy csináltam, hogy felraktam a goldwrap-ot, goldskin-t, ill. kymbo amulettet, ebbe ment a boon of the hoarder gem (ez mindenképp kell és fel kell upgrade-elni 50-re), plusz paragonból max-ra a gold find. TX-en mentem ruins of corvus pályán. Az a lényeg, hogy először gyilkold le legalább a 3/4-ét a map-nak aztán indulj meg visszafelé. Az nem gond ha pár kupacnyi aranyat felszedsz menet közben, de a javát hagyd ott és visszafelé szedd föl. Arra kell vigyázni, hogy egy idő után eltűnik a lent hagyott gold, szóval időben meg kell indulni visszafelé -
zsotesz #75508 Próbáld meg a marudert, nekem 3. nekifutásra meglett. Az szerintem nem nehéz -
Maycom45 #75507 Sikerült szólóban a GR45 így már csak a legutolsó küldit kellene megcsinálni, és komplett kész lenne a seasson 9 DH-val.
Nagyon gáz a cursed chest, mert nem találok megfelelőt, az 50 millió pénz begyűjtése sem megy, mert mindig megszakad a pénz nem folyamatosan növekszik.
Van egy lehetőség: a puzzle gyűrűt kell a canai cube-ba berakni, ez elrepit egy "vault"-ba, itt hiába szedem össze az 50 millát nem veszi teljesítettnek a küldit (avarice). Bocs hogy hosszú voltam.
-
Maycom45 #75506 Én is véletlenül találtam egy társ eldobta
-
#75505 Nyilván csak poén, de azért jó lett volna, ha találok egy teljes set Marine páncélzatot :D
Vagy csak nem voltam elég kitartó...
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.02.21. 17:59:43 -
#75504 DH-nál melyik a legegyszerűbb set dungeon? Tegnap két órán keresztül próbálkoztam az UE dungeon-el masterre, de a közelében nem jártam a sikernek... annál inkább az uninstallnak.
(Mellesleg szarjon sünt az idióta barom aki egyáltalán kitalálta ezeket a set faszságokat.)
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.02.21. 14:55:47 -
#75503 jól néznek ki? :) -
Maycom45 #75502 Mire jók ezek? -
#75501 Igen, pár évvel ezelőtt.
Sőt, evezőt is találtam benne, az előző season-ben pedig egy Starcraft Marine sisakot. -
Maycom45 #75500 Valaki találkozott már "canay hamburgerrel" olyan kinézete van mint az emeletes hamburgernek, és fegyverként (egy kezes) használható. -
Maycom45 #75499 Köszi!
-
#75498 Stricken, trapped, Zei. -
#75497 Nekem 70-75 solo GRen jobban bejött a stricken a boss miatt, amugy én bane of trapped, stricken meg swiftnesst használtam ha jol emlékszem, de igy fejböl nemtudom már -
#75496 A transmog megváltoztatja egy tárgy kinézetét valami más, létezőre. Semmi másra nem jó, mint egyedi, neked tetsző kinézetet alkotni (a festékekkel együtt). :) -
Maycom45 #75495 Igen T10 kell sajnos jó ládát csak egy alkalommal találtam itt 320-ig jutottam, jó kitalálták a min. 350-et.
-
Maycom45 #75494 Köszönöm a segítségeteket! Kérdésem hogy DH esetében melyik kő a jobb? "Bane of the Stricken", vagy a "Gogok of Swiftness" A gogok esetében mintha gyorsabban tüzelne (multishot) a karakter.
A másik komolyabb kérdés: Mire jó a tárgyak "Trasmogification"-ja? -
Maycom45 #75493 Állandóan kidob! érti ezt Valaki! Lost konnection. Egyszerűen játszhatatlan az egész. -
#75492 10 kelll hozzá, és igen a t10 1 hit már neki szeirntem is:D -
cleric #75491 Nem egy nagy kaland pedig, csak a jó chestet kell megtalálnod. Nem mindegyik jó hozzá. Állítsd be a nehézséget úgy, hogy egy hit legyen mindenki, és act 5-ben a blood marsh-on keress ládákat. Én egy olyanon csináltam meg, ami ilyen kis pici szörnyeket termelt, de azt brutális mennyiségben (fel kellett menni egy kis magaslatra, ahol egy keskeny lejárat volt csak egy szűk helyen, mellém spawnoltak közvetlenül). UE és mara is jó, nem kell belőle semmi maxos. Odamész oszt' hent :)
Szerk: lehet, hogy t10 kell hozzá, már nem emlékszem, de ha gr70 12 perc, akkor t10 egy hit úgyis.
Utoljára szerkesztette: cleric, 2017.02.17. 23:36:34 -
#75490 Milyen DH? lehet hogy marauder egyszerübb lenne hiszen a mobok automata szaladnak az enemyre, + a turret is magátol csinálja, nemkell annyit pozicionálni, mint a multishotosnál, érted :D csak egy tipp am -
Maycom45 #75489 Ki tudna segíteni, a cursed láda nyítása során 350 db eminest kell kinyírni, eddig 320-at sikerült, milyen alapfeltételek kellenek hozzá. A GR70 -est már simán szólóban megcsináltam 12 perc alatt. DH karival vagyok. -
#75488 Season 10 rewards
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cleric #75487 Nem lehet még tudni. Utóbbi időben kb. 2,5 hónap volt egy, szóval március közepe körül valahol. -
undY1ng #75486 Kb. még meddig él a szezon? -
#75485 Jajaja, szerintem is ez elfogadhato dropchance. Bár haverral 900~ paragon körül is visitunk örömünkbe hogy "és kiesett bzmeeg!!:D",
Bár ahogy irtam, én jobban örülnék ha kiegészitenék az elite pakkok varázslatait, és szörnykinálatát is. Bár, szerintem max a necro-"kieg" hozhat ilyen ujdonságot legközelebb
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.02.15. 17:46:14 -
#75484 "El tudom képzelni, hogy ez akkor ilyen 100-bol 1 lesz.."
Nem is olyan nagy gond! Úgy is el voltunk kényeztetve már, hogy minden sarkon leg esik kb. (most nem a megemelt PTR rate-re célzok) :)
szerk: szóval meglesz a varázsa és akkor felemeled a hangod, hogy "bakker! PRIMAL!" :)
(meg lesz böcsülve, no )
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2017.02.15. 15:15:03 -
#75483 Solo GR70 azert eleg alap barkinek aki kicsit is komolyan gondolja az endgame-et, szoval az nem nagy kovetelmeny.
Szoval a primal ancient gyakorlatilag perfect ancient.. Reforge-nal is akkor minden uj tulajdonsag mindig maxos rajta?
Drop chance: sima ancient sajat tapasztalataim szerint olyan 10 legendary-bol 1 nagysagrend volt. El tudom kepzelni, hogy ez akkor ilyen 100-bol 1 lesz.. Ez esetben kb orulhetek majd, ha 1 vagy 2-t talalok belole ami jo is nekem..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.02.15. 12:49:28 -
cleric #75482 Azt írta a Blizz, "very rare", a very-t dől betűkkel írták, szóval elég ritka lehet. Ezt alátámasztja, hogy nekem ptr-en eddig 0 db esett, pedig elvertem mindent kadalánál, és az összes mati elment háromszor a kraftra/reforgera (character copyval).