Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új szezon chapter IV-ben a "set me free"-t, hogy kell megcsinálni?
köszi.
http://www.akciofigura.hu
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/foldi6-2466/hero/72177337
Tomb of Freedon Nadd
Ha a mostani season 4. részét nem fejezem be, attól még kapok valami jutalmat a végén? Csokit, plüssmacit, kiskutyát, bármit?
Előre is köszi a választ!
gamertag: kenobita
Nekem új még ez a kocka is. Seasonal Wizard karit indítottam Hardcore-ban, jelenleg 80-as paragon vagyok, T1 könnyen megy, kb. 1M DPS-em van. Hol farmoljak, mik az alap cuccok amik kellenek? Kell Hellfire ring? Érdemes überezni? Kockát kell valami használnom? Bounty vagy Rift? Hogy erősödjek egy Hardcore karival, hol tudom beszerezni az alap cuccokaT? Köszi! 😄
Úgyhogy a faszom a Blizzardba meg az idióta feladataiba, most miért fájna ezeknek ha hozzám vágnák azt a kurva láda tabot a Championért? 😞
Enyém is nemrégiben kezdett döglődni a régi 3 gonbos, akkor álltam át a 6 gombos Genius X-G300-ra, eddígi legjobb egerem, árban olyan 4-5000 Ft szerintem jobbatt ennél olcsóbban nem találsz. D3 simán észleli mind a 6 gombot, 1 van a görgő felett, 2 meg a bal oldalán meg a szokásos bal+jobb+egérgörgő.
link
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Köszi.
Kumiho #2179
Ez miben mas mint az eddigi cow level?
Regards,
a Years of War annyi hogy 6 különböző szettel csináld meg GR55-öt...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2016.03.03. 08:15:29
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Más: Az egy órás Act1-Act5 finish conquestet story módban kell csinálni? És single megoldható vagy keressek csapatot inkább?
Tomb of Freedon Nadd
Másik meg, tudtam, hogy DH-nál a Shadow set-et most veszett kemény szintre buff-olták már-már OP, de hogy már a 2 részes bonusz is ekkora változást hozzon.. Nagyon kemény, sokkal jobban haladok vele mint a Marauder set-el akármikor pedíg abból már 3 v 4 rész is megvan.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16860006048?page=2
A 23-as hozzászólásban megadott oldalra menj (forums.guru3d.com)
Azon belül az 1)-es pontban a kék "Open the link"-re katt, ez elvisz a mega.nz oldalára (a D3 fórumban megadott link nem jó)
Aztán katt a DirectX 9.0 mappára, és abból szedd le a 13.12.zip-et.
Csomagold ki, és a benne levő 2 dll-t másold be a Diablo 3 mappádba. Ennyi.
(azaz: A játék régebbi driver (egy részével) működik, újjal nem. Minden más játéknál a windows alá telepített új driver fog menni)
:-)
Gratula!!!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Minden csapattagnak sikerült megszereznie a ranglistán való első illetve második helyezését a saját class-uk játszása során (Witch Doctor-aink esetében az első helyezett Gibellini míg őt követve Begyo lett a második az EU ranglistán). Granex Monk-ként első helyen végzett míg Én ugyanezt Barbarian-ként teljesítettem.
Továbbá a guild-ben (Hungarian Elite - ELITE) több guild tagnak is sikerült első és második helyezéseket is elérni az EU ranglétrán Crusader és Wizard karakterekkel is a Demon Hunter-t leszámítva (az első helyezést Wudijo érte el a Zero Empathy - ZE guild-ből).
A teljes játékidő összesen majdnem 24 óra volt melyet mind a két videó (ez mint második illetve a másik mint első rész a videóból) 15,5 órányi felvételt fedett le melyek között megtalálható a Season 5 intenzív kezdete, a játék közepén tartó haladás lépésről-lépésre és maga a végeredmény (egy része a felvételnek amely a játék közepe és a végeredmény fázisa között található nem került felvételre a Youtube megbízhatatlansága és maga a felvétel hosszából eredendően azonban a fontosabb részei a Season kezdésnek szerencsére rögzítésre kerültek).
A második részben a videók közül az utolsó órában (2:30:00 körül) a felvételen a saját mikrofonom hangja elnémult vagy valamilyen oknál fogva nem került rögzítésre, noha más hangforrások (mint a többi játékos mikrofonjának hangja a TS-en és maga a játék hangja) rögzítésre kerültek.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.28. 10:56:29
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Corrupted Ashbringer
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Amúgy igen aminél nincs "narancs" leírás arról, hogy buffol, vagy megváltoztat x-y képességet azt nem lehet kockázni, mert ha van, akkor annak a legó cuccnak az legendary képessége narancs színnel van leírva, és az az amit be lehet rakni a kockába.
Pl. Bul-Kathos eljegyzési gyürűje (Bul-Karhos's wedding ring), az a körülötted álló ellenfelektől életet lop, és ezzel téged gyógyít, ezt ha leveszed, és berakod a kockába akkor a 3 hely (slot) közül az ékszereknél (jobb szélső) ez megjelenik, és kiválasztható lesz, de maga a gyűrű "fizikailag" megsemmisül. Ugyanígy lehet 1 fegyver és 1 páncél bónuszt berakni.
Maga a képesség levétele ha jól emlékszem az act I-II-III-IV-V büntijeinek teljesítéséért járó dobozból eső matikból 5-5 darab meg asszem 5 db Death's Breath költséggel bír.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.02.27. 17:58:18
berakod a legendaryt, meg a materialokat, craft, és kész. Egyébként NEM minden legendaryt lehet beletenni, velem is előfordult, hogy nem csinált semmit....
berakod a legendaryt, meg a materialokat, craft, és kész. Egyébként NEM minden legendaryt lehet beletenni, velem is előfordult, hogy nem csinált semmit....
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég bővítettem a Dio III-at a ROS-al, és most a seasont csinálom. Remek újítások vannak az alaphoz képest, de most nem ezért írok. 😊
Van ugyebár a Kanai's Cube. A Diablowiki ezt írja:
"Először, eltávolíthatjuk a Legendary itemből a legendary opciót. Ezt követően az item hozzáadódik a gyűjtői listához. A listából kiválasztva az itemet a kocka lehetővé teszi számunkra, hogy használhassuk az adott Legendary item tulajdonságát anélkül, hogy fel kéne vennünk az itemet karakterünkkel."
Nos akármilyen legendary tárgyat tettem az adott slot-ba, gyakorlatilag semmit nem engedett csinálni.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom használni ezt az újítást? Barbár karakterem van (az egyik), LVL 65 most. Nyilván varázslósisakot nem próbálok mahinálni.
Előre is köszönök minden választ!
gamertag: kenobita
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Látom mindenki innában nyomja...
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Season Journey-ben TX rift 4 perc alatti feladathoz milyen builddel érdemes próbálkozni crusaderrel?
Alapból az Invoker setes thorns-osat használom, de ez valahogy nem igazán akar összejönni vele...
Bár gyanítom, inkább én lehetek túl lassú 😊