Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez miben mas mint az eddigi cow level?
Regards,
a Years of War annyi hogy 6 különböző szettel csináld meg GR55-öt...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2016.03.03. 08:15:29
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Más: Az egy órás Act1-Act5 finish conquestet story módban kell csinálni? És single megoldható vagy keressek csapatot inkább?
Tomb of Freedon Nadd
Másik meg, tudtam, hogy DH-nál a Shadow set-et most veszett kemény szintre buff-olták már-már OP, de hogy már a 2 részes bonusz is ekkora változást hozzon.. Nagyon kemény, sokkal jobban haladok vele mint a Marauder set-el akármikor pedíg abból már 3 v 4 rész is megvan.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16860006048?page=2
A 23-as hozzászólásban megadott oldalra menj (forums.guru3d.com)
Azon belül az 1)-es pontban a kék "Open the link"-re katt, ez elvisz a mega.nz oldalára (a D3 fórumban megadott link nem jó)
Aztán katt a DirectX 9.0 mappára, és abból szedd le a 13.12.zip-et.
Csomagold ki, és a benne levő 2 dll-t másold be a Diablo 3 mappádba. Ennyi.
(azaz: A játék régebbi driver (egy részével) működik, újjal nem. Minden más játéknál a windows alá telepített új driver fog menni)
:-)
Gratula!!!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Minden csapattagnak sikerült megszereznie a ranglistán való első illetve második helyezését a saját class-uk játszása során (Witch Doctor-aink esetében az első helyezett Gibellini míg őt követve Begyo lett a második az EU ranglistán). Granex Monk-ként első helyen végzett míg Én ugyanezt Barbarian-ként teljesítettem.
Továbbá a guild-ben (Hungarian Elite - ELITE) több guild tagnak is sikerült első és második helyezéseket is elérni az EU ranglétrán Crusader és Wizard karakterekkel is a Demon Hunter-t leszámítva (az első helyezést Wudijo érte el a Zero Empathy - ZE guild-ből).
A teljes játékidő összesen majdnem 24 óra volt melyet mind a két videó (ez mint második illetve a másik mint első rész a videóból) 15,5 órányi felvételt fedett le melyek között megtalálható a Season 5 intenzív kezdete, a játék közepén tartó haladás lépésről-lépésre és maga a végeredmény (egy része a felvételnek amely a játék közepe és a végeredmény fázisa között található nem került felvételre a Youtube megbízhatatlansága és maga a felvétel hosszából eredendően azonban a fontosabb részei a Season kezdésnek szerencsére rögzítésre kerültek).
A második részben a videók közül az utolsó órában (2:30:00 körül) a felvételen a saját mikrofonom hangja elnémult vagy valamilyen oknál fogva nem került rögzítésre, noha más hangforrások (mint a többi játékos mikrofonjának hangja a TS-en és maga a játék hangja) rögzítésre kerültek.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.28. 10:56:29
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Corrupted Ashbringer
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Amúgy igen aminél nincs "narancs" leírás arról, hogy buffol, vagy megváltoztat x-y képességet azt nem lehet kockázni, mert ha van, akkor annak a legó cuccnak az legendary képessége narancs színnel van leírva, és az az amit be lehet rakni a kockába.
Pl. Bul-Kathos eljegyzési gyürűje (Bul-Karhos's wedding ring), az a körülötted álló ellenfelektől életet lop, és ezzel téged gyógyít, ezt ha leveszed, és berakod a kockába akkor a 3 hely (slot) közül az ékszereknél (jobb szélső) ez megjelenik, és kiválasztható lesz, de maga a gyűrű "fizikailag" megsemmisül. Ugyanígy lehet 1 fegyver és 1 páncél bónuszt berakni.
Maga a képesség levétele ha jól emlékszem az act I-II-III-IV-V büntijeinek teljesítéséért járó dobozból eső matikból 5-5 darab meg asszem 5 db Death's Breath költséggel bír.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.02.27. 17:58:18
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
berakod a legendaryt, meg a materialokat, craft, és kész. Egyébként NEM minden legendaryt lehet beletenni, velem is előfordult, hogy nem csinált semmit....
berakod a legendaryt, meg a materialokat, craft, és kész. Egyébként NEM minden legendaryt lehet beletenni, velem is előfordult, hogy nem csinált semmit....
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég bővítettem a Dio III-at a ROS-al, és most a seasont csinálom. Remek újítások vannak az alaphoz képest, de most nem ezért írok. :)
Van ugyebár a Kanai's Cube. A Diablowiki ezt írja:
"Először, eltávolíthatjuk a Legendary itemből a legendary opciót. Ezt követően az item hozzáadódik a gyűjtői listához. A listából kiválasztva az itemet a kocka lehetővé teszi számunkra, hogy használhassuk az adott Legendary item tulajdonságát anélkül, hogy fel kéne vennünk az itemet karakterünkkel."
Nos akármilyen legendary tárgyat tettem az adott slot-ba, gyakorlatilag semmit nem engedett csinálni.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom használni ezt az újítást? Barbár karakterem van (az egyik), LVL 65 most. Nyilván varázslósisakot nem próbálok mahinálni.
Előre is köszönök minden választ!
gamertag: kenobita
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Látom mindenki innában nyomja...
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Season Journey-ben TX rift 4 perc alatti feladathoz milyen builddel érdemes próbálkozni crusaderrel?
Alapból az Invoker setes thorns-osat használom, de ez valahogy nem igazán akar összejönni vele...
Bár gyanítom, inkább én lehetek túl lassú :)
Regards,
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
most vettem meg az alap játékot, feltett a dvdről vagy 9 gigát és még 11-et le akar tölteni...
ezek az időközben megjelent patch-ek, vagy mi ez a rengeteg adat?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egyébként ha szerencséd van akkor Guilded baron is megdobja T9-10-en megfelelő gold finddal (még cuccok nélkül is!!!) az 50 millát.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2016.02.19. 09:46:03
Tomb of Freedon Nadd
Apropó.
Ez az 50 millió begyűjtése ez pontosan hogy is megy?
Láttam már a youtube-on pár bemutató videót, ahogy szalad mindenki, anélkül, hogy közben bárkire is koppintana egyet, aztán mikor fel van derítve az adott pálya, csak akkor kezdi irtani az ellent. De miért nem a felderítéskor már egyből? Mit variál?
Meg mekkora területről kell begyűjteni? És ha közben 'Gilded Baron' (pénzes goblin)-ba botlom, akkor az a 'jaj de jó már meg is van az 50 millió'?