Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Diablo III Players Discover New Secret Cow Level
Ez miben mas mint az eddigi cow level?

Regards,

Hunter of Deer
Ha season yourney végett kell, sztem az Avarice , The thrill és a Years of War a legegyszerűbb én ezeket csináltam meg.
a Years of War annyi hogy 6 különböző szettel csináld meg GR55-öt...

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Lammer
Igen story only :) Persze, hogy meglehet a szóló, csak ha nincs piszok gyors karid és nem ismerd kívül-belűl a sztorit, akkor csücskös lehet, ezért szokták inkább partyban, mert van egy fix emberke aki "városban campel" meg a többi három szét tud válni olyan helyeken ahol nem egyértelmű a haladás! (desolate sands pl.)
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2016.03.03. 08:15:29

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

WinT
Teljesen új itemet rollol, ha mákod van újra ancient lesz, ha nincs akkor csak síma, tehát ésszel.
Más: Az egy órás Act1-Act5 finish conquestet story módban kell csinálni? És single megoldható vagy keressek csapatot inkább?
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha a Kanai's Cube receptek közül a "Reforge Legendary Item" receptet egy eleve ancient itemen használom, akkor az elveszítheti ancient jellegét?

Tomb of Freedon Nadd

Lammer
ja nem rosszak, de sajna barbinál is a topban raekor/ik hibrid uralkodik, dhnál meg a marauder és az UE ;)

Érdekes, hogy barbárral próba cseresznye alapján visszaáltam Might of the Earth setre, strapabíróbb, erősebb, rifteken sokkal haladósabb mint a Wrath of the Wastes set.

Másik meg, tudtam, hogy DH-nál a Shadow set-et most veszett kemény szintre buff-olták már-már OP, de hogy már a 2 részes bonusz is ekkora változást hozzon.. Nagyon kemény, sokkal jobban haladok vele mint a Marauder set-el akármikor pedíg abból már 3 v 4 rész is megvan.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Köszönöm a választ!

Lammer
yep!

Ha a seassonbe betörök egy itemet a kanai's cube ami nincs meg a ns-be akkor a seasson végé azok is átkerülnek ns-be mint kockába betört item?

cenobite
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

gamertag: kenobita

Carmang
ATI kártyád van új driverrel?

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16860006048?page=2

A 23-as hozzászólásban megadott oldalra menj (forums.guru3d.com)
Azon belül az 1)-es pontban a kék "Open the link"-re katt, ez elvisz a mega.nz oldalára (a D3 fórumban megadott link nem jó)
Aztán katt a DirectX 9.0 mappára, és abból szedd le a 13.12.zip-et.
Csomagold ki, és a benne levő 2 dll-t másold be a Diablo 3 mappádba. Ennyi.

(azaz: A játék régebbi driver (egy részével) működik, újjal nem. Minden más játéknál a windows alá telepített új driver fog menni)

Sziasztok. Mit tudtok arrol hogy a 34-es szintnel a blood sands 2fejezet resznel a qwestnek mert kapok errort? a kep megal de a hangok mennek tovabb mintha harcolnak tovabb de a gwestet nem birom fojtatni..mi a hibba ha valaki tudja irjon
Frank99
Éltek is?
:-)

Gratula!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

JaSoN HuNTeR
Start January 15th 17:00 CET | Barbarian Magyarok a világelsők.
//www.youtube.com/embed/EGQ3c0prtJg

Minden csapattagnak sikerült megszereznie a ranglistán való első illetve második helyezését a saját class-uk játszása során (Witch Doctor-aink esetében az első helyezett Gibellini míg őt követve Begyo lett a második az EU ranglistán). Granex Monk-ként első helyen végzett míg Én ugyanezt Barbarian-ként teljesítettem.

Továbbá a guild-ben (Hungarian Elite - ELITE) több guild tagnak is sikerült első és második helyezéseket is elérni az EU ranglétrán Crusader és Wizard karakterekkel is a Demon Hunter-t leszámítva (az első helyezést Wudijo érte el a Zero Empathy - ZE guild-ből).

A teljes játékidő összesen majdnem 24 óra volt melyet mind a két videó (ez mint második illetve a másik mint első rész a videóból) 15,5 órányi felvételt fedett le melyek között megtalálható a Season 5 intenzív kezdete, a játék közepén tartó haladás lépésről-lépésre és maga a végeredmény (egy része a felvételnek amely a játék közepe és a végeredmény fázisa között található nem került felvételre a Youtube megbízhatatlansága és maga a felvétel hosszából eredendően azonban a fontosabb részei a Season kezdésnek szerencsére rögzítésre kerültek).

A második részben a videók közül az utolsó órában (2:30:00 körül) a felvételen a saját mikrofonom hangja elnémult vagy valamilyen oknál fogva nem került rögzítésre, noha más hangforrások (mint a többi játékos mikrofonjának hangja a TS-en és maga a játék hangja) rögzítésre kerültek.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.28. 10:56:29

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

dante3
<#nevetes1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mutans Zombi
Például (persze érthető, miért nem gyúrható):
Corrupted Ashbringer

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

dante3
hát lehet, nem sokat kockáztam, de eddig úgy tűnt, hogy a sima xar legokat nem engedte :)

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mutans Zombi
De olyan is van, aminek van spéci képessége, mégsem lehet bekockázni.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Ö szerintem a Legendary tárgy képességének "levételére" céloz. A fordítás véletlenül nem made by google?

Amúgy igen aminél nincs "narancs" leírás arról, hogy buffol, vagy megváltoztat x-y képességet azt nem lehet kockázni, mert ha van, akkor annak a legó cuccnak az legendary képessége narancs színnel van leírva, és az az amit be lehet rakni a kockába.

Pl. Bul-Kathos eljegyzési gyürűje (Bul-Karhos's wedding ring), az a körülötted álló ellenfelektől életet lop, és ezzel téged gyógyít, ezt ha leveszed, és berakod a kockába akkor a 3 hely (slot) közül az ékszereknél (jobb szélső) ez megjelenik, és kiválasztható lesz, de maga a gyűrű "fizikailag" megsemmisül. Ugyanígy lehet 1 fegyver és 1 páncél bónuszt berakni.

Maga a képesség levétele ha jól emlékszem az act I-II-III-IV-V büntijeinek teljesítéséért járó dobozból eső matikból 5-5 darab meg asszem 5 db Death's Breath költséggel bír.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.02.27. 17:58:18

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

dante3
Amelyik legendary cuccnak nincs spéci képessége, azt nem lehet bekockázni!

Frank99
a receptben le van írva, milyen crafting materialok kellenek hozzá.
berakod a legendaryt, meg a materialokat, craft, és kész. Egyébként NEM minden legendaryt lehet beletenni, velem is előfordult, hogy nem csinált semmit....

Frank99
a receptben le van írva, milyen crafting materialok kellenek hozzá.
berakod a legendaryt, meg a materialokat, craft, és kész. Egyébként NEM minden legendaryt lehet beletenni, velem is előfordult, hogy nem csinált semmit....

cenobite
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég bővítettem a Dio III-at a ROS-al, és most a seasont csinálom. Remek újítások vannak az alaphoz képest, de most nem ezért írok. :)
Van ugyebár a Kanai's Cube. A Diablowiki ezt írja:

"Először, eltávolíthatjuk a Legendary itemből a legendary opciót. Ezt követően az item hozzáadódik a gyűjtői listához. A listából kiválasztva az itemet a kocka lehetővé teszi számunkra, hogy használhassuk az adott Legendary item tulajdonságát anélkül, hogy fel kéne vennünk az itemet karakterünkkel."

Nos akármilyen legendary tárgyat tettem az adott slot-ba, gyakorlatilag semmit nem engedett csinálni.

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom használni ezt az újítást? Barbár karakterem van (az egyik), LVL 65 most. Nyilván varázslósisakot nem próbálok mahinálni.

Előre is köszönök minden választ!

gamertag: kenobita

Seasonban van egy dokim amire már nincs szükségem. Ha törlöm és csinálok helyette egy non-season karaktert, attól még a ládájában lévö eddig összegyűjtött cuccok megmaradnak és átkerülnek season végén ?

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Lammer
egyem a szivit, ejjjj most kicsit elgondolkodtam <#buck>

Ezt az Innát én is felhúznám... :D
morcosqtya
Ez a Thornos Crusader viszont rém unalmas.. :(

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Nortai
Ha eleget Inna, bármi megoldható... ;D

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

morcosqtya
Csak szeretnétek Ti full Innába nyomni.. :DD

Ehhez még most is korán van még. :D
skinnyman
Inna generator az isten :)

Regards,

Mert mindenkinek inába szállt a bátorsága... :)
morcosqtya
Static Charge monkot nerfelték?
Látom mindenki innában nyomja...

Lehet ez lesz a vége, ha máshogy nem megy :)

Jabar
menj publicba, keress olyan csapatot akik jó gyorsban tolják és zárják a riftet. ha látod hogy meglehet akár rift guardian kill közben már ki is portolhatsz leadni :)

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Sziasztok!
Season Journey-ben TX rift 4 perc alatti feladathoz milyen builddel érdemes próbálkozni crusaderrel?
Alapból az Invoker setes thorns-osat használom, de ez valahogy nem igazán akar összejönni vele...
Bár gyanítom, inkább én lehetek túl lassú :)

Mutans Zombi
Köszi a segítséget!

skinnyman
Semmi ertelme dvd-rol felrakni sztem, tobb minden valtozott azota, mint maradt meg kb. Netrol erdemes szedni az egeszet.

Regards,

morcosqtya
Az a patch 2.4 lesz szerintem.

hali. sajnos el kell mondjam hogy jelenleg az alapjáték nem sok tartalommal rendelkezik. amennyiben rendesen szeretnél kihívást és szórakozást meg kell venned a kiegészítőt is.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

hali
most vettem meg az alap játékot, feltett a dvdről vagy 9 gigát és még 11-et le akar tölteni...
ezek az időközben megjelent patch-ek, vagy mi ez a rengeteg adat?
Wizarddal elég egyszerű az 50millás, én úgy csináltam, hogy amikor kinyírtam a falból kijövő bogarakat, akkor kiteleportáltam a goldhalmazból (így nem vettem föl a lóvét). Végigmentem a pályán, leírtottam a dögöket aztán elindultam visszafelé és összeszedtem a lóvét

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok,csapatot keresek Grezni szezon Sc-re Para 770 Btag: pityputy#2982 Van egy wizardom és készülőben a supportok,ha esetleg vki szeretne grezni és nem zavarja.hogy nem vok egy paracsászár fullos karikkal,akkor írjon rá vagy jelöljön be Ingame.Általban este 9 körül vagyok 7köznap 2 órácskát és a 7végén hajnalban meg este ugyanígy.<#conf>
morcosqtya
kb 8x próbáltam ott, nekem nem jött össze sehogy. Aztán mentem egy riftet öcsémmel, (sima rift) ahol meglett 60 Millio gold streak kb...
Egyébként ha szerencséd van akkor Guilded baron is megdobja T9-10-en megfelelő gold finddal (még cuccok nélkül is!!!) az 50 millát.

Azt hiszem act 5-ben a ruins of corvus palyan csinaljak altalaban, azert(is) fedezik fel a mapot eloszor, hogy triggereljek a sok monstert ami csak akkor jon fel, ha a kozeleben vagy. Ha kapasbol leirtanak az egeszet, akkor mire ezek feljonnek resetelodhet a gold pickup timer.

morcosqtya
Elég simán.

Ahhoz hogy megkapjam a Pennantokat masterre kell megcsinálni a set dungeonokat, vagy elég "simán"?
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2016.02.19. 09:46:03

Tomb of Freedon Nadd

Ha jól tudom igen egy huzamra egyszerre kell felvenni 50 milliót, a gilded goblinnal a legegyszerűbb megfelelő cuccokkal. Azért fedezi fel hogy lássa merre kell menni utána megöli és szedi össze a goldot.

Mutans Zombi
Ezek szerint már más is látott goblin sereget.

Apropó.
Ez az 50 millió begyűjtése ez pontosan hogy is megy?
Láttam már a youtube-on pár bemutató videót, ahogy szalad mindenki, anélkül, hogy közben bárkire is koppintana egyet, aztán mikor fel van derítve az adott pálya, csak akkor kezdi irtani az ellent. De miért nem a felderítéskor már egyből? Mit variál?
Meg mekkora területről kell begyűjteni? És ha közben 'Gilded Baron' (pénzes goblin)-ba botlom, akkor az a 'jaj de jó már meg is van az 50 millió'?