Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There will be a period of time between when a Season ends and the next begins. During this time, you’ll be able to sort through your rollover rewards and review your progress on the Leaderboards. It’s a great time to reflect on the accomplishments you’ve made and enjoy the culmination of your pre and post-Season loot hunts!
Season 5 will be ending at the following dates and times for each region:
North America: Friday, April 15 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, April 15 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Friday, April 15 @ 5:00 p.m. KST
Season 6 will be starting about two weeks afterwards at the following dates and times for each region:
North America: Friday, April 29 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, April 29 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Friday, April 29 @ 5:00 p.m. KST
For time zone assistance, click here. We look forward to seeing you in Season 6!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha 8 db Ancient akkor 800% összesen.
Ez a darabonként 800% bónusz csak a PTR alatt volt 2.4.1 előtt de azt nerfelték (már nincs 800%) mert túl erős volt.
😊
Tehát ugyanabba cserélhető, vagy 1 cuccot egyszer lehet?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.03.29. 10:33:38
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aki teszteli annak szól: a változtatásokkal most melyik kaszt a menő fenn, melyik builddel?
Melyik lett szignifikánsan jobb?
Új vagyok itt a fórumon és egy kis segítséget szeretnék kérni. Megjelenéskor vettem még a diablo 3-at, akkor sokat játszottam vele, aztán parkoló pályára került. Pár napja megint kedvet kaptam hozzá így be is szereztem a ros-t is mellé. Hát mintha nem is ugyanaz a játék lenne, szinte mindent újra kell tanulnom. Próbálom olvasással bepótolni a hiányosságokat, de nem könnyű. Na de a lényeg, azt szeretném megkérdezni, hogy véleményetek szerint érdemes még neki állnom a Season 5-nek vagy az lassan kifutóban van és inkább várjam meg a következőt? /gondolom lesz/ Illetve valahol olvastam, hogy neki lehet állni már meglévő karival is nem kell újat kezdeni, erről mesélne nekem valaki kicsit bővebben?
Válaszokat előre is köszönöm.
műveletek
Regards,
A gogok (tobb gemmel egyutt) meg asszem pont valtozni fog a kovetkezo patch-ben es eltorlik asszem az 50-es limitjet is.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.03.21. 18:45:26
Regards,
igen, 50 ha gogokot akarsz pl. 😊
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2016.03.20. 19:29:10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Regards,
Plusz crit-et csak ujraporgetessel/hozzaadott socket-tel tudsz.
Regards,
Caldesann's Despair al fegyverbe ha Zöld rúnát rakok akkor az critical helyett dexterityt ad ?
Tehát a Caldesannal nem tudok pluszba criticalt tolni fegyverbe, hanem mágusnál csak intelligenciát?
Köszi
Vagy mik az új feature-ök?
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.03.15. 21:18:21
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
no para, várni kel 2-3mp-et és bejön minden
2D-3D váltás közben szerintem ez simán érthető
Nekem alttabnál rendszeresen kiürít valami cache-t, és a tünetek totál olyanok mint amiket leírtál. Persze csak fullscreen módban.
Szóval a bug grafikai jellegű, először azt hittem a laggal lesz a gond de nem. Az a gondom, hogy csak monknál és a dh-nál jelentkezik az, hogy ha elmegyünk haverral riftezni, vagy büntizni semmi gond, de ha bemegyünk városba (town), akkor előjön 1 olyan bug nekem, hogy az inventory pl átlátszó, semmit nem látok benne, az árúsok ablakai totál másként jelennek meg, a kovács pl mintha 1 árús lenne olyan ablakkal jelenik meg és 1 csomo ikon pl a fülek páncél készítés, fegyver készítés nem is látszanak csak maga a felirat, kadalánál az ikonok szintén nem látszanak, de a legszebb, hogy a skill barom is üres lesz, tiszta szürke minden skill slot, de a skillek ott vannak mert el tudom sütni őket de elég idegesítő ez, még egyszer ez csak party-ban jön elő nekem és csak dh-val meg monkkal 2.4 óta. Ha nem voltam érthető akkor este ha toljuk haverral majd lövök róla képeket.
Most inditottam egy karit, funbol. HC, Seasonal, Campaign. Storyline, videok stb. Ha valakinek van kedve csatlakozni add Mydgard#2102.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Indítottam egy monkot és eddig lvl41-ig jutottam, de jól jönne egy kis gyorsítás. :-)
Misilaci#1165
Köszi előre is
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2016.03.13. 16:02:16
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
itt találhatók
Utoljára szerkesztette: dante3, 2016.03.07. 19:37:10
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
http://www.akciofigura.hu
Set me free
Teljesítsd bármelyik set dungeont (nem szükséges mastered szinten teljesíteni – mastered – az összes küldetést egy menet alatt teljesíted).
Bővebben itt: Journey magyarul