Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80-83 gr a tobbi class, mig wizard 88.
Elozo szezonban nagyon tetszett a wohs tal rasha meg delseres builddel, de a mostani metabuild eleg uncsi. Dht inditottam, de unom, mindenesetre 250es paragonig elhuzom, aztan nezek valami masik classt erre a seasonre szerintem.
Kumiho #2179
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Utoljára szerkesztette: Nortai, 2016.05.01. 22:43:49
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Ahh, lehet akkor maradok a dhnal, szeretem a rangedeket,high risk high reward glass cannon karikat.
Kumiho #2179
most úgy gondolom visszatérek a monkra, mert nagyon tetszik quin69 1shot buildje.
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.04.29. 13:18:27
MadWolf#11626
En lehet, most visszaterek a regi nagy kedvenchez, es inditok egy dht.
Nem tudom, merjek-e crusadert, kicsit eltero az altalam kedvelt jatekstilustol, de minden szezonban szemeztem vele.
Kumiho #2179
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ez milyen info?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ki mit fog indítani új szezonban?
részemről main barbi, másodlagos vagy wd vagy monk. előző kettő szezonban egyik se volt.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
mik lettek most az épp aktuális dps szettek és buildek kasztonként az uj 2.4.1-ben?
the old systems can't handle all the stuff that blizz has done to the game.. your game is on 2.0.6. We are fixing to receive patch 2.4.1. the old stuff can't handle it.. Blizz even stated that the old gen would not receive patches beyond 2.0.6.
Angol tudásom nem valami fényes, de itt valami olyasmit írnak, hogy az X360 nem tudná kezelni a játék újabb verzióit, így nem kap több frissítést a 2.0.6 után. Akkoriban lehetséges, hogy olyan erősek voltak a bossok de erre már nem emlékszem.
Egyik kollégám is hasonló cipőben jár. Karácsonyra megkapta a játék PS3-as változatát és az se kap nagyon régóta update-et és valószínűleg nem is fog.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
a játék nagyon casual, könnyű (pláne hardon), rengeteg sikerélménnyel
valamit nagyon nem jól csinálsz
azt nem tudom meddig patchelték x360-on, de gyanítom, hogy PC-n teljesen más és jobb a játék, az utolsó patchek rengeteget adtak hozzá
Egy olyan kérdésem lenne, hogy én xbox360-on játszottam az alap diablo 3-al hard szinten, és mindig újra kellett járnom a dungeonokat, mire sikerült annyira felfejlődnöm, hogy le tudjam ötni a főellenséget, a PC-s változat is ilyen hard-on?
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2016.04.08. 16:57:49
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
There will be a period of time between when a Season ends and the next begins. During this time, you’ll be able to sort through your rollover rewards and review your progress on the Leaderboards. It’s a great time to reflect on the accomplishments you’ve made and enjoy the culmination of your pre and post-Season loot hunts!
Season 5 will be ending at the following dates and times for each region:
North America: Friday, April 15 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, April 15 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Friday, April 15 @ 5:00 p.m. KST
Season 6 will be starting about two weeks afterwards at the following dates and times for each region:
North America: Friday, April 29 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, April 29 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Friday, April 29 @ 5:00 p.m. KST
For time zone assistance, click here. We look forward to seeing you in Season 6!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha 8 db Ancient akkor 800% összesen.
Ez a darabonként 800% bónusz csak a PTR alatt volt 2.4.1 előtt de azt nerfelték (már nincs 800%) mert túl erős volt.