78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
undY1ng #75641 Hát ez a conquest kiégetett,, hogy 20 perc alatt öld meg az összes boss-t. :(
Elég is volt. -
pjboy091 #75640 Engem is folyton disconnectel, de én eszt betudom az ótvaros tanyasi parabolás netem-nek. -
pjboy091 #75639 Hehe ... vagy lehet hogy eltolják év végére, hogy azért valamit lehessen mutogatni a Blizzconon. -
#75638 Valaki ráérő unalmas perceiben nem érne rá felhúzni 70re? mostanában lenne némi időm újra diablozni, de a lvlinget már nem bírom úgy idegekkel mint rég :(
Bigtatanka#2973
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2017.04.05. 19:14:13 -
#75637 Még csak nem is azt mondták hogy "akkor jelenik meg" hanem, hogy "2017 második felére összpontosítunk"... ez azért lazább és megengedőbb önmagukra vonatkozóan. Bár elég nagy blama lenne mostmár ennyit várni két új modellre meg 4 setre... gyász. -
#75636 Ha a Blizzard 2 db fejlesztőjén múlik (úgy tudom ennyien dolgoznak jelenleg a D3-on) akkor még az is lehet hogy csak 2018-ban jön... :( -
undY1ng #75635 Nálam minden jó! -
Maycom45 #75634 Állandóan kb 15 percenként megszakad: "Lost Connection" üzenettel - ez a szerver hibája? -
Daermon #75633 Én a tegnapot is későnek tartom :D -
pjboy091 #75632 Nem emlékszem, hogy említették volna azt hogy nyáron jelenik meg a necro. Csupán annyit írnak, hogy valamikor 2017 második felében. Nekem az a júni 29. kissé korainak tűnik. Szerintem igen csak szeptember - október körül lesz az. -
undY1ng #75631 DMO TANK GR-hez.
Sima Rift -
Maycom45 #75630 Milyen konkrét felszerelés ajánlott a Wizard számára, esetleg fotót tudnál csatolni. -
undY1ng #75629 Wizard-nak csak ez a 2 használható buildje van? DMO és Archon keverék... Én szerettem ezt a firebird buildet, de nem nagyon találok hozzá használhatót diablofans-on. -
Daermon #75628 Azon gondolkodtam, hogy ha már a Necrot nyárra igérték, akkor juni 29 lesz szerintem a megjelenése, a D2 szülinapján. Bár jobb lenne elöbb :) -
#75627 NAgyon jó lett a ninja. Bírja a 70-et! -
#75626 Mi se szoktuk egymás ellen nyomni, én más ellen meg föleg nem, csak most igy hogy beindult a fórum, a kedvem is megjött a játékhoz:D Kiváncsi vagyok milyen lett az impale DH, elvileg soloba birja a gr70et simán -
#75625 Eddig elég jó a zunimassa set wd-nál. -
#75624 Én kazuárként haladok a saját tempómban. Most szerintem tök átlagos vagyok a para level 170-el meg a GR 35 soloval. -
undY1ng #75623 Soha nem szerettem ezeket a versengéseket... Élvezni szeretném a játékot. -
#75622 Megy a versenyzés, nekemmeg várni kell hogy haverom visszaérjen Rómából, mer "megin lefogsz hagyni bmeg!:D" -
Sunrider924 #75621 A szezon indulastol szamitott 4ik oranal mar gr35on szintezi a gemjeit :P -
undY1ng #75620 Nagyon sz*r. :D -
#75619 de rossz :D -
cleric #75618 Ha a season rebirth-öt választottad, akkor a cuccai nem vesztek el (és ez a lényeg), non-season-ben megkapod borítékban a motyót. A kari meg könnyen pótolható.
Ha törölted és a helyére hoztad létre a season karit, az más tészta. Hogy volt? -
Maycom45 #75617 Hihetelen nagy marhaságot csináltam: a season 10 varázslót indítottam ,de úgy hogy a meglévő szuper jó varázslómra (GR60) írtam felül a kezdő játékost - mindenem elveszett! -
Sunrider924 #75616 Amire te es a tobbi egyszeru/atlag jatekos (mint en) nem gondol : https://www.twitch.tv/videos/132461143. Na igy. -
undY1ng #75615 Ezzel nincs semmi baj, de akkor is, hogy tudsz egyből egy olyan geart összerakni....
Akkor csak én voltam a béna, hogy az alap szettel amit megkapunk szezonban, alig alig tudtam a T11-et legyűrni? És ezt is csak akkor amikor már a buildhez nem csak a szett hanem fegyver, gyűrűk is megvoltak... Sőt még életemben nem értem el a GR70-et se, pedig már egy jó ideje játszom a D3-al. Persze pár hét után megunom, de ezzel szerintem sokan így vagyunk. :D -
cleric #75614 Valószínűleg erre az acsira mentek rá, valószínűleg 4-en. Mi kell hozzá? Gear t10-hez? Oda bármi jó, most komolyan. Előre be lehet gyakorolni a boss runokat, ki hova megy, kihez tp-zik, mi a sorrend. Nem állnak le harcolni, csak futás előre. Boss-t leküldik négyen, ennyike.
Ezzel nem azt mondom, hogy nincsenek csalók, hogyne lennének. De ezt pont meg is lehet csinálni.
Az egyik season induláskor klánban voltam, ahol hetekkel a start előtt már készültek egy acsira, már nem emlékszem melyikre, de nem volt triviális. Nem lett meg, csilingelt az eu first, rá fél percre csilingelt a klán chat is. Nem voltak boldogok, de akkor is szép teljesítmény volt. Végig közvetítették twitch-en a runt. -
undY1ng #75613 Ne csüggedj, én is csak 30 fele járok, de a streameken lassan meglesz az 1000.....Ez nem hiszem el, hogy nem valami exploit amit még PTR-en megtaláltak...................... -
#75612 Most lettem para level 25... :( -
#75611 Ezen akadtam ki én is. Szerintem ehhez már akármilyen tiszta játék skill kevés.
Csalásgyanús....
Nem tudja ezt a blizzard kiszűrni????
Nem gyanús??? -
undY1ng #75610 Hax detected. -
#75609 Én azt nem vágom, hogyan lehet 4 órával a season kezdete után HC-n és SC-n is realm first-re megcsinálni a boss mode conquest-et... (TX szinten a játék kezdetétől számított 20 perc alatt leölni az összes fontosabb boss-t) Este 9 körül láttam mindkettőt felbukkanni néhány perc eltéréssel. -
undY1ng #75608 Ez hogy lehetséges, hogy tegnap estére már eu realm first volt 2 csávó aki lvl 65-ös legendary gemet csinált? Számomra érthetetlen... Vagy az aki már most 500 plevel. -
#75607 Jaah aha, szal semmi extra mint pl wowban hogy x teljesitményt el ér a klán és exluziv "pet"et vehetsz.
Végülis igy is van értelme ha tagja vagy egy összeszokott 4 főnek klánon belül, akikkel minden seasonba tolhatod :D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.03.31. 18:46:34 -
cleric #75606 Ha a klán aktív, akkor lesznek arcok többé-kevésbé rendszeresen, akikkel pöröghetsz. Jó buli akkor lett volna, ha engedik az item csereberét klánon belül. Szezon elején általában sokan vannak fent, aztán elcsitul a nép és kihalt lesz a táj. Persze ahhoz képest, hogy mindjárt 5 éves lesz a játék, az is szép teljesítmény, hogy még vannak játékosok :) -
#75605 Am itt van valami elönye is aklánnak, azon kivül hogy lesz egy clan chat? Ne értsétek félre, csak sose csatlakoztam még iylesmihez Diabloba -
#75604 nekemsincs klanom, megjelenés után fél évvel félretettem a játékot és mostanában néztem rá megint :) -
undY1ng #75603 17:00 fele start? -
pimpi001 #75602 az elso guildem az sg forum guildje volt, amikor kihalt atmentem egy masik Magyar-ba de onnan kirugtak mert szovatettem hogy nemnagyon segitokeszek ha valaki segitseget ker season quest ugyben. azota klan nelkuli vagyok :D