78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#75681 wáh kihullik a hajam lassan TX riftet kéne 6 percen belül letolni de persze amikor végre megfelelő a népsűrűség/map akkor zsákutcába fordulok valahol, folyamatosan 6:30 körüli runokat megyek eh:D -
Lacc 88 #75680 ÉS van valami nagyobb összefoglaló, hogy mi mindenről maradtam le? Elég komoly lemaradásba kerültem. -
#75679 Igen, a nekróhoz kelleni fog a RoS. -
Lacc 88 #75678 Srácok a necro miatt vissza akarok majd térni a játékoz. de nem vettem meg a kiegészítőt csak az alappal toltam egy darabig. A necrohoz azt is be kell majd szereznem vagy hogy a rákba lesz most ez :D -
#75677 Necro skill overview (egyelőre csak béta előtti, kezdeti állapotok, biztos lesz sok változás bennük) -
#75676 Az, de valakivel az elmúlt 2 évnyi fejlesztéseket ki kell fizettetni. A többi játékuk mind termeli a pénzt, mert van bennünk mikro tranzakció vagy egyéb rendezvények végett (Lásd: SC2). Ebből meg kivették anno, ez a játékuk csak viszi a pénzt. Maradt ez a húzásuk. Ez van. :/ -
#75675 20 $ kibaszott nagy lehúzás egy karakterért.... -
Daermon #75674 Hát szerintem 10€ lenne a megfelelő, tehát 19,99€ lesz :D -
pimpi001 #75673 jaja megveszem en is de azert kivancsi vagyok nagyon mennyire lessz draga....... csak blizzard cucc -
Daermon #75672 Ilyen hamar? Na akkor a megjelenés sincs messze. 1-1,5 hónap talán :)
Még nem jött nekem se, de majd lesegetem. Pre-order lehetőség lehetne már. -
pimpi001 #75671 elindult a necro beta. valaki kapott meghivot? en nem. most lestem. :P -
Nomad90Hun #75670 Nekem olyan volt multkor, hogy indulás után mintha kifagyott volna, de aztán kb. 1-2 perc gondolkodás után mégis elindult.
Más:
Dh-val megvan a 70-es GR viszont picit unom már az ugra bugrát szerintetek mit kezdjek altnak? Monk-on vivódok de nem akart neki multkor esni semmi. -
undY1ng #75669 Másnak is csinál olyat a játék, hogy nem indul el? Feladatkezelőben pedig de.... és csak egy pc restart után működik......És az app-ban is azt írja, hogy running. -
#75668 beszart az egész, dolgoznak rajta:) -
Maycom45 #75667 Nem enged be a diabló 3 szervere Cod 3025 -
#75666 Volt elözö szeazonbe egy kalandom.
Van egy nagyon jo barátom, neki egy barátja, és a barátom barátjának van egy haverja, nevezzük el X-nek :D
Az a léyneg hogy 4en toltuk a D3-t , nekem esett rama gift, mondom odadom barátomnak, X gyorsan felvette a földröl és baszott visszaadni, na mondom ok, namindegy, De volt oylan is hogy valami anci fegyver esett neki, és jó lett volna nekem, erre rerollolt rajta valami abilityt, megmutatta, majd kidobta a forgotten soult hogy tessék itt a fegyver.
X meg az eggyik haverja anno azzal is szorakoztak hogy bountyt végigtolták, 1-2t nem csinátlak meg és gyorsba ki kickelték a másik két tagot, mielött a reward chesteket megkapták volna.
Volt hogy bountyzni mentünk, ketten nagyon jo barátommal toltuk becsületesen, X pedig elment goblinokat keresni, bountykra meg szart. Kb 3-4 ilyen alkalommal játszottam vele, azóta hálistennek nem láttam:D
TL;DR ja, vannak undorito emberek, énis ismerek hasonlot sajnos. -
#75665 Az más akkor, de én rengetegszer találkozok olyannal hogy amíg teljesen megcsinálok egy actot, addig más 1-2 kész bountynál tart. Persze hogy mérges vagyok. -
undY1ng #75664 Teljesen rendben volt az illető gearje. Semmi hibája nem volt, csak az, hogy pár másodperccel később ölte a packokat. Ennyi a történet. Attól még toxic a világ és köztudottan az emberiség 80% rosszindulatú.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.04.09. 15:13:25 -
#75663 Mert az persze nem baj, ha valaki aki alkalmatlan a t13-ra ahelyett hogy menne t10-re,vagy oda ahova a gearje szerint való, inkább fogja magát és bemegy leechelni T13-ra hogy majd a többi úgy is megoldja... -
undY1ng #75662 Azért hihetetlen, hogy mennyi barátságtalan retardált ember van ebben a játékban is.
Beléptem egy T13-as public játékba és pár perc elteltével kickelni akarták az egyik crusadert olyan ürügyekkel, hogy "slow, noob, etc".
Csak annyit írtam (illetve kérdeztem), hogy "????", aztán engem kickeltek, mert nem fogadtam el. Aztán rám írtak, hogy mennyire sírok és szánalmas vagyok, hogy nem fogadtam el. Visszakérdeztem, hogy ha én vagyok a szánalmas, akkor miért ő ír rám. Aztán ennyi volt a beszélgetés.. Kár, hogy még nem találták fel a monitoron átnyúlást és fejbeb*szást ebben a világban.. -
undY1ng #75661 Köszi!!
4. próbára sikerült... sima 1 óra! :D -
#75660 grat:)sok probalkozas volt?most kene megcsinalnom:P -
undY1ng #75659 YESS!!!! Boss mode solo.
Csak dicsekedni szerettem volna. :( -
#75658 19.99 euróra tippelik, április végén/május elején indul a bétateszt a PTR szerveren és még az idei BlizzCon előtt (várhatóan szeptember-október) elérhető lesz a nagyközönség számára is. -
Nomad90Hun #75657 Gondolom majd release elött 1-2 héttel lesz megadva, bár én olyan 5-15 euro között számítok rá, hogy valahogy úgy fogják belőni. -
#75656 én para 473 gr 66
monk inna
necro árárol nincs semmi info? -
Nomad90Hun #75655 para level 290 Gr 50 v 52 Shadow DH. tegnap leraktam alig 2 két napja kezdtem épp nem vagyok otthon. -
mikromanus #75654 Plevel 458 DMo-spectral-melee-lightning wizarddal GR 62-ig vittem eddig. 1-2 szint benne lehet (kis szerencsével és stabilabb nettel), de az ancient weapon nagyon hiányzik... -
undY1ng #75653 440, 63, wiz dmo -
pimpi001 #75652 para 372, GR59
Witch Doki, Zunimassa
-
#75651 Ti most hol jártok a season-ben? Para lvl és solo grift lvl?
Én para 515, GR56
Witch Doki, Zunimassa -
#75650 Ez nem vicces, megtörtént eset! :'( -
#75649 "Komolyan várom, hogy mikor dobja az első Primal Puzzle Ringet."
:DDDDDD -
#75648 Pedig blackthonrnál nincs jobb!
Mi kadalátol nem is a lege vagy setre megyünk, hanem hogy hányból hány sárga chest, vagy blackthone öv:D -
plutoka #75647 Mókás ez a Primal Ancient megoldás. Eddig kaptam 5-t, a velem Groupban lévő haverok 0-t. Az 5-ből egy volt egy DMO fejes, amit használni is tudnék, a többi kétkezes Staff, Mace és a legjobb, Blackthorne setből nadrág. Még poénból se tudom őket használni Wizardal. Komolyan várom, hogy mikor dobja az első Primal Puzzle Ringet. -
undY1ng #75646 Hát akkor magyarán 0 esély. Az már a D3 bétánál is be volt jelölve, azóta se volt semmiben sem szerencsém. :) -
pimpi001 #75645 kicsi info -
#75644 Biztos lesz valami pre-order dolog és aki előfizet rá annak elérhető lesz PTR-en is. -
undY1ng #75643 Ez a necro beta test mindenkinek kipróbálható lesz? -
undY1ng #75642 Tudom, hogy nem lehetetlen, de szeretnék még egészséges maradni a hátralévő életemben.