Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha large rainbow goblint talalsz balesetbol, akkor 100%.
Kumiho #2179
Csak 2 szárny maradt, egyik az act4 ládás (falcon), másik a rainbow goblinos.
MadWolf#11626
Tegnap egy órát kalapáltam de semmi...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Érdemes cosmetic farming communityre felmenni. Nekem is úgy lett meg hogy vmi random emberke megtalálta és beinvelt másokat is a partyba.
Utoljára szerkesztette: mkfdd, 2016.05.22. 17:31:41
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.05.22. 13:12:54
Na most ez a láda mindig ott spawnol északra a kereszteződés bal felső sarkában vagy máshová is rakhatja?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szóval, ha bárkinek hasonlóhoz támadna kedve, csapatban, vegyen fel nyugodtan, és bneten egyeztetünk részletekről ^^
Kumiho#2179
szerk: első sorban season karival játszom, de farmolás mehet non season-össel is, mindkettő 600-700 para körül van.
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.05.16. 08:27:46
Kumiho #2179

xbox 360 on ugyan ugy van mint pc-én hogy tobb karaktert lehet létre hozni?
A többi nagyon nehéznek tűnik.
Működik erre a célra (gyors boss) az action shotos vault*** + Warzechian Armguards kombó?
***azért kérdem mert mennyire tud fogyni a hatred ha danettázol? (seethe gondolom aktív meg van RCR paragonból is ugye)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nekem elsőre meglett valami 15 másodperc maradt kb. Danetta DH. majd bossra fegyvercsere
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
2 db ancient cucc van még csak sajnos.
GR 63 a max amit birok, még marad is idő, de GR 64 soha nem sikerül... 😞
Cal. despair 1 tárgyon van csak (50-es gem) mivel nincs még elég topaz-om.
Innen mivel tudom feljebb húzni, hogy bírjam a 64+ gr-t?
Ancient items + cal. despair mindenre?
Attól annyira megugrik majd a sebzés?
ha figyelmes vagy ott a végén, hogy: REMAINING 😉
másik: köze sincs hozzá, igen a GR level határozza meg 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mert mikor végzek vele, akkor azt írja, 6 perc, de mikor beszélek Orek-kel, akkor a Lvl xx: 8:57. Akkor most mi van?
Mi számít még bele? Az, hogy fejlesztem a gem-ket, meg hazaportálok, meg minden egyéb cselekedet, amíg nem beszélek Orek-kel?
Illetve egy nagyon amatőr kérdés: GR-n számít, hogy milyen torment szinten vagyok, vagy teljesen mindegy, mert a GR lvl határozza meg kizárólag a GR nehézségét?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
-Ezek közül szerintem a lvl 75 GR solo, és a lvl65 3db gem elég könnyen behúzhatóak...
-A curses! elég nehéz abból a szempontból, hogy ami teljesíthető az elég ritkán spawnol ACT5 Paths of the Drowned-en ---> Curses! conquest
-a 2 perces Rift: nem tudom milyen karakterrel nyomulsz de One Punch monkkal pl elég könnyen meg lehet csinálni sőt UE DH-val is.... Monk
-a 20 perces boss mode is megcsinálható soloban, de szerintem elég sok időt elvesz mire sikerül 20 alatt megcsinálnod...
Utoljára szerkesztette: Chaoslord3, 2016.05.12. 14:17:51
De ott van a 350+ -os cursed chest conquest is, az se olyan rettentő nehéz. Act5 Path of the Drowned pályán a waypointtól felfelé kell elindulni és HA van egy kanyargós út ami egy emelvényszerűségre visz, ott a láda, annál meg lehet csinálni. Megcsináltuk 5. vagy 6. kísérletre (2 sentry dh, 1 monk, 1 helltooth pet wd). A láda elég sűrűn ott van és nem kell hogy a bounty questek között legyen.
Ami még érdekes lenne az az összes boss leölése 20 perc alatt. Ezt még nem csináltuk meg de lenne tervem hozzá. Kell 3 gyors karakter akik elrobognak sorban a bossokhoz és egy dps kari aki a városban marad (mondjuk egy petes wd, a petek mindent szétkapnak pillanatok alatt). A gyors karik mennek a bosshoz, a dps odaportol, leöli a bosst aztán port a következőhöz. :-) Szerintem így meg lehetne csinálni.
Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2016.05.12. 13:54:36
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
3 db legendary gem 65-re vagy a 2 perces kisrift?
A 2 perces kisrift nagyon vaddisznónak tűnik nekem, nem tudom hogy lehet megcsinálni, még publicban is durva....
5:30-tol lessed onnan erdekel teged
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Eddig nem foglalkoztam vele, de már van négy darab infernal machine-om.
Ezekkel mit lehet csinálni?
Azt láttam hogy teleportok, de hol és hogy lehetne őket használni?
Illetve nemrég megtaláltam Leoric csontját is, azzal lehet valamit kezdeni?
Dh: Marauder vagy Shadow (mindkettő jó csapatozni is, de legjobb bennük, hogy 2 külön játékstílust képviselnek),
Wizard: Firebird (bár elég hamar megunható) esetleg Delsere szerintem csapatozni jobb,
Barb: Might of the Earth vagy Wrath of Wastes (Earth szerintem jobb a durva aoe sebzése miatt),
Wd: Számomra 1 Zunimassa + Deadtooth kombó az ideális (petek tankolnak, te meg szénné aoe-zel mindent),
Monk: Inna ha csapatozni akarsz, bár most eléggé elhanyagoltak a monkok,
Crusader: Roland-ra esküsznek sokan, esetleg Thorn set de utóbbi a Wizard Firebird setjéhez hasonlóan hamar megunható
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
1. lvl70-et eléred
2. megölöd izualt (torment 2)
3. eléred a griftben a solo 20-at
mindegyikért kapsz 2-2db set itemet, kaszttól függően:
Barbarian: Legacy of Raekor
Crusader: Armor of Akkhan
Demon Hunter: Embodiment of the Marauder
Monk: Inna’s Reach
Witch Doctor: Zunimassa’s Haunt
Wizard: Delsere’s Magnum Opus
mindez persze season karakterrel csak, és csak egyszer használhatod, tehát ha már kibontottad a csomagot akkor hiába csinálod meg újra a feladatokat nem kapsz újat.
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2016.05.04. 16:01:48
MadWolf#11626
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nekem valahogy mégis magához tért a game, és rebirt-öltem az előző szezonbeli dilidokimat.
Ennél a buildnél a ládába az Ancient Parthan Defenders van berakva ami védelmet ad ha a közelben stunolt ellenfelek vannak, de ebben a buildben mi stunnol?
"Jabar sa bu eeda murishani!"