Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis eséllyel (0.1%) elvileg eshet a rare-ekbõl is. Legalábbis Blizz oldalán ha megnézed a craftolt lvl 60-as rare recepteket, ott is írja hogy salvagelésnél lehet belõlük ilyen.

Rare is dobhat ilyen kis százalékban, szóval valszeg csak szerencséd volt.

Carlos
Szerintem igen...
Amúgy énis majdnem besalvage-eltem egyet, mert hirtelen aszittem rare...

Þór vígi þessi rúnar

Lenne egy kerdesem, ki lehet rohogni, ha bena voltam, bar inkabb csak figyelmetlen/siettem. Ez a craft mati csak legendary salvagebol johet?

mert ha igen, akkor elnyomtam zsakuritesnel egy legendaryt ugy hogy eszre se vettem.azt se tudtam hogy nalam van <#nemtudom>
ZsZso
Jaja, én is támogatnám.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

setuh
Lehet,hogy tolunk majd most fogjak valamikor.Szerintem jot tenne am,mert tenyleg egyaltalan nem eri meg craftolni mert egeszen a flawless squarig semmi penzert tudod oket megvenni az ah-ba.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Aradebil2
amcsin kivették, már írták pár órája is

Carlos
Lehet, hogy amcsi szerveren vették ki akkor?
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4310033932

Þór vígi þessi rúnar

BS akkor inkább, recepteket csak a kovácsnál való tanulásból lehet szerezni ?
setuh
Hogy vettek volna ki,most kerestem ra es vannak...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Carlos
attól függ mit akarsz majd? AH-zni vagy BS-elni. 😄

Þór vígi þessi rúnar

A kamu statos sárgákat szétszedni érdemes vagy csak eladni vendornál ?
BEAST
Ez igaz. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Carlos
Érdekesség, amirõl szintén egy centi szó sem volt Blizzard oldalról, mégpedig, hogy kivették a GEM-eket az AH-ból:

"Blizzard thought they had all sorts of good money sinks for people to waste money on. Then they realized not all classes need every gem *facepalm*.
So it was pointless to craft gems when you could find them,
pointless to upgrade them when the cost was 25k when you can buy them for 1k.
Dare I say it pointless to buy them when they drop everywhere.
Then in horror of their complete obvious mistake, L2economics, take the Gems off the AH without any proper notice and I haven't heard a word from anyone about the tax that they will put on AH gems. "

Þór vígi þessi rúnar

Lamellus
Nem baj, mert az AH a gyengék fegyvere. <#vigyor5>

-tRs-Raymond

Carlos
Amiket találok és értelmes azokat énis alacsony áron adom el.
Inkább tutira vigyék el, minthogy foglalja a helyet nálam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Voyager5
Ki lehet fogni, csak azonnal lépni kell 😄
Mondjuk én még lowlvl vagyok, de 2K-ért vettem 138 Int-es fegyót 😄
j0nNyKa
tegnap délután egyik pillanatról a másikra bekerült iszonyat sok item nagyon olcsón
lehet, hogy a hekkerek elkezdtek megszabadulni a lopott holmitól? 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nekem az az erzesem hogy ebben a jatekban is van skill que es kb 2-3 skillt eltarol elore. Ugy ertem elnyomok egymas utan 3 skillt de valahol a masodiknal ki kellene mozogni vmit es nem tudok mert a que miatt a 3ik skill kovetkezik elobb mint az hogy elkattintottam a foldre hogy mozogjak. Lehet butasag az otlet, de szamtalanszor haltam meg igy, berant mob vmi szrba es kimozogni akarok de a karim meg ut 1-2ot es belehal a tickbe. meg nem kerestem ra hogy errol vmi hivatalos dolog van-e.
BEAST
Tegnap mondtátok, hogy ritkán, de lehet jó áron is cuccokat találni az AH-ban. Azóta sûrûbben nézegettem és tényleg igazatok volt. Néha egész barátságos áron raknak be cuccokat, de közben az is feltûnt, hogy amilyen gyorsan elkelnek nagyjából olyan gyorsan kerülnek vissza az AH-ba többszörös áron. -.-

Nagyon remélem, hogy hamarosan beáll a piac, mert még semmit sem vettem AH-ból és ha így haladok nem is fogok. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Carlos
Lehet. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Lehet a srác elütötte egy 0 val 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
Igen, 40K. Lepõdtem én is. Azonnal megvettem miután láttam a statokat. A sok 300.000 - 500.000 között nagyon kitûnt.

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
40k volt az a fegyver? Azigen bazmeg! Alig jó ár érte.😊 Szerencséd volt nem kicsi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
sima liba act2, van olyan elit pakk, ami 60k alatt sebez rám ! 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Inferno Butcher fekszik! 😊 Act II-be nem merek átmenni 😊

Pappa#2573

Az a rész jól megy azzal nincs baj. A baj amikor üt. Olyan gyorsan üt hogy ki se lehet menekülni muszáj smoke screent elhasználni. A probléma mikor rögtön üt még egyet utána. 3seces smoke screennel még túlélném de a másfél az már kevés hozzá 😞

Voyager5
Jó lenne ha javítanák a security issue-kat, mert úgy veszem észre, hogy csak szerencse kérdése, hogy felnyomják-e az accot.
Carlos
Igen, ez volt május 22-én. Ma május 25 van. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Hmmm érdekes... Jeleneleg 44-es WD vagyok, most vettem meg szinte a legjobb kétkezes fegyvert 50k-ért, és így a sebzésem 1,8k 😊

Nem olyan nehez az, amikor lecsapja a karjat a foldbe es elkezdenek zold korok lenni a karja korul akkor kezdi chanelezi a poison meteort, abban a pillanatban hagyod a bosst a fenebe es elkezdel mozogni, kerulgetve a zold tocsakat. A chanel vege fele lesz az a pont, amikor mar nem igazan van helyed, tartd a mentesedet arra a pillanatra de akkor mentes aztan poti es mar vege is van
Frankie87
Valaki mondana valami infót a lvl 60-as barbár buffról? Vagy adna valami leírást? Mit ad stb...?
Köszi elõre is!

AAAAh 20k hp-ja volt Belial-nak hellen mikor megfektetett. Nehezebb az a boss mint az összes többi együttvéve. Smoke screen-nerf elõtt el kellett volna jutnom ide ahelyett hogy altokat szintezek 😊

Voyager5
Engem is érdekelne, ha valakinek van valami infoja, ne tartsa magában.
Carlos
Hell Act 3 végén olyan sima ügy volt, hogy öröm volt nézni. (egyszer sem haltam elite packokon)
Persze tudom, hogy inferno-ra ez kevés lesz, de erre ráérek gondolni akkor ,ha Hell Diablo fekszik.

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Normal mobokra és bossokra biztos jó a 2 kezes és giga dps, de hogy az elite packokat skippelned kell az tuti

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Pappa#2573

Carlos
Ma reggel volt egy agent update is... infó errõl?

Þór vígi þessi rúnar

Kora reggeli finomsag
Milyen árakra lehet kb. számítani RMAH ? Mire készüljön az ember 😊

PiszkosFred
Es a "sorsukban" is van sok hasonlosag 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem meg Kerriganre emlékeztet, amikor felnéz kissé zöld fejjel az Act4 eleji render movieban 😊
Carlos
Ááááááá...ok, akkor nem csak nekem jutott eszembe...ááá... <#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Grandfather (AH-ból nézve) "csak" 600-650-eket sebez (igaz sok +str, +vit, +dex, +int van rajta), a rare-ek között meg vannak 1000 fölöttiek is... Szóval a Grandfather (ami szintén kétkezes) kicsit keveset damage-el. Néztem, hogy mire költsek 300K-t, grandfather-re vagy rare-re, aztán megláttam a mostanit ami 40K volt gem-el, úgyhogy instant buy volt.

Þór vígi þessi rúnar

Most ugrott be hogy Leah engem Imoenre emlékeztet a Baldur's Gatee 2-bõl.

A haja a testfelépítése meg a stílusa hasonló
Atyaeg, kell meg kave a #37251akartam valaszolni.
Sajat velemeny de a penz a jatekban egyre kevesbe problema. Mivel 3 haveromat huzom en sokszor visszamentem nm majd hell-re, es minel magasabb party letszam annal jobban jott a gold. Megvan az acsi 2,5milla goldrol. A bs random volta szerintem a farmolas 2ik fele akar lenni. A dologba az a szep, amikor craftolsz magadnak egy elvileg 3 statos 300 dps-es fistet(pelda kedveert), aztan proccolja neked a 700+os socketes dmg up-os finomsagot. Valahol nimghtmare es hell kozott nem igazan talaltam eletkepes fist-et monkank vmi 300 koruli volt csak AHba ugyhogy tettem egy probat es majdnem pont ugy sikerult ahogy a peldaba irtam, 400+os fistet proccolt.