Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem is nagyon bánom mondjuk)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kiválasztom a hõsömet, rámegyek a public joinra, kiválasztom a legutóbbi questet és azt látom hogy 375 játékos jár ugyanennél a questnél.
Viszont amint belemegyek 10 bõl 9 esetben egyetlen ember mellett találom magam és egy órával késõbb sem csatlakozik hozzánk egy 3. vagy 4. játékos. Miért van ez így ha ennyi játékos van?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Úgy hogy ez kb teljesen random... és hatalmas mázli faktor :D
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
Þór vígi þessi rúnar
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
el kellene kezdeni osszegyujteni, hogy szerencsetlen elective mode-nak milyen nevei voltak mar
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nekem a stash-ben van egy mindenbõl, új karinál meg elsõ dolog, hogy eladom õket. :)
Þór vígi þessi rúnar
(Ja és újraírnám az egész játék itemizációját, de azonnal :D)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Þór vígi þessi rúnar
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A stáblistában még az elején van egy Norbert Szabo nevû valamilyen programmer. (Majd következõ végigjátszásra megjegyzem).
Ezúton is üdvözlöm és gratulálok a melójához és a játékhoz neki.
:)
A szárny hogy mûködik? Mivel Starterrel kezdtem ezért nem volt szárnyam. Aztán mikor csináltam egy új karaktert akkor kaptam meg. Most akkor minden egyes új karakternél kapok szárnyat, vagy 1 van és azt adogatom a karakterek között?
(Melóba vagyok nem tudom most kipróbálni, csak nagyon kíváncsi vagyok rá)
Üdv.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led