Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(5800as dps-rõl (kard és pajzs) 12K-ra ugrott, bár veszítettem egy kis Armor-t amire még rá kell gyúrnom).
Továbbra is úgy érzem, hogy magasabb szinteken 2 kezes megabrutál slayer cucokkal jók a barbárok. (csak ne lennének olyan dög lassúak)
Þór vígi þessi rúnar
Rakom a pack elé a 80%-os grasp-ot, soul harvest, locust, elszaladok és köpõ vagy spirit, kedvfüggõ 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Engem csak hülyének néznek az utcán mint aki most szabadult valahonnan...
Þór vígi þessi rúnar
Párom hímzett egy elég nagy piros 42es számot egy sárga törölközõre, direkt emiatt. Már pár éve bevett szokásom, hogy azzal járok 05.25 -én. 😊
ON
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
És én is láttam a topikokat. És én is ezen a féleményen vagyok. Most (!!!) ebben a formában (!!!) szerintem (!!!) a kovács nem megérõs! (De késõbb az lehet)
OFF:
Törülközõnap, ne felejtsétek otthon ha mentek valahova és DON'T PANIC!
ON
Þór vígi þessi rúnar
"nem veszi figyelembe,hogy a BS uppolása egyszeri kiadás .. 137k semmi se lesz már néhány hónap múlva amikor mindenki"
A baj az, hogy a BS random, ezzel ellentétben az AHban nem zsákbamacskát játszassz. Kérdés hányszor dobsz majd el 137k -t mire megalkotod a hõn áhított fegyvered.
Majd az idõ megmondja, hogy életképes -e a BS. MOST szvsz nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Témák: http://eu.battle.net/d3/en/forum/2823150/
Konkrét eset: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4310033278
Biztos vagy Te ebben? (no offense!)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Egy kis segítségre lenne szükségem. A játékban a kovácsom már lvl-4-es és a végén valami Page of Training kell a továbbfejlesztéshez, konkrétan 5 db. (valami diagrams, instructions, figures, nem értem..).
Magyarán mit kell szerezzek/vegyek/csináljak hogy tovább tudjam feljeszteni? Elõre is köszi a segítséget
Elég vicces volt, mert odaálltam elé és szétütöttem alap ütéssel. Gyorsabban szívtam az életét, mint ahogy sérültem. Amikor már két fekete kör volt alattam, meg végtagok hullottak az égbõl rám, akkor szép lassan fogyott az életem, de az övé gyorsabban. 😄
Monkkal sokkal könnyebbek a bossok, mint a wizarddal voltak, bár AH-ból bevásároltam jó fegyvereket, wizarddal még csak dropokból voltam felöltözve akkor.. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
"Demon Hunter
Active Skills
Smoke Screen
Duration reduced from 2 seconds to 1 second (tooltip will still show 2 seconds)
Skill Rune - Lingering Fog
Now increases the duration of Smoke Screen to 1.5 (tooltip will still show 3 seconds)"
túl táp volt a DH vagy mi? Várhattak volna vele 1 napot, míg kinyírom Belialt nm-en... hát thx. Fú nem véleményezek, csak annyit, hogy földön fekvõ embert nem illik rugdosni... 😛
Þór vígi þessi rúnar
Viszont majd hell-en meglátod, hogy ott már lesz kihívás... tegnap vagy 5-ször borultam:S
Ground Stomp - Wrenching Smash rúnával, Revenge - Best Served Cold-al, Wrath of the Berseker egyenlõre rúna nélkül, Cleave - Scattering Blast-el és Whirlwind - Dust Devils-el.
Flawless square ruby a fegyverekben és a testpáncélban + a kifingott klottgatyámban.
A két gyûrûben meg az amulettben sima square ruby van. A dps-em sem valami fasza, aps meg egyenesen röhej. Mégis hullanak mint a legyek, kb. ugyanannyi a kihívás eddig mint normál vége felé. Azért gondolom durvul majd kicsit.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy nagyon érdekes volt ez az Act III...nem mintha az eddigiekben nem tapasztaltam volna, de egész végig, az elejétõl Azmodan utolsó fingásáig csak azt hallgattam, hogy végüng van, mindmeghalunk, kevesek vagyunk elpusztulunk. Szétbassza az ember az egész hadseregét, a katapultokat, a csatlósait, mindent, de még akkor is, meghalunk, végünkvan 😄
Azmodan szerencsétlenségére, pont elõtte esett egy csontkupacból egy olyan sárga kétkezes hammer, amivel tisztán tripla DPSem lett. Szerencsétlen hülye az utolsó fenyegetõzését nem bírta végigmondani, mert ahogy megidéztem az ensöntöket beléfolytottuk a szót, és kifingott :ASD
Én akkorát röhögtem itt magamban hajnali fél 5 körül, hogy felébredt a fél bérház xD
A történet viszont durva nagyon. Csûrés csavarás. Holnap ACT IV, aztán kezdõdhet NM :] Jóéjszakát xD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
wizard inferno diablo farmolás

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én is egyedül megyek, nem akarok csapatozni. Pont amiatt amit írtál, csapatban vagyunk mondjuk hárman, mindenki ide meg oda rohanjon...én szeretek megácsingózni, visszamenni a kereskedõhöz, nézegetni a cuccokat, számolgatni, én nem szeretek rohanni mint az állat. Ezt D2ben sem szerettem, hogy átrohant mindenki az actokon mint a mérgezett egér.
Ahhoz képest hogy a barbárról mindenki azt hiszi hogy õ a homo erectus erectus megtestesítõje a játékban, aki "páratlan helyzetfelismerésének és taktikai érzékének köszönhetõen" mindig megtalálja a helyzethez illõ megoldást (szanaszét ver mindent és mindenkit aki/ami mozog vagy nem mozog, kb. ennyi) - õ osztogatja a
Aztán lehet hogy a többi class ugyanezeket a szövegeket lövi el, csak kicsit más formában, a saját classához igazodva.
Ha nem szólóban viszed a többiek miatt nem tudod felfedezni a játékot elolvasni a történetet.
Belial: rettegek tõle 😊 Már 2x meghalt mellettem egy társam és engem is a smoke mentett meg. A legnehezebb boss, amiatt hogy nincs nagyon tánctér.
"Láttam itt egy videót, ahol valami srác infernon solozza (és elég jól solozza) valamelyik bosst. "
Gondolom itt rare boss packra gondolsz, mert a normál bossok nem igazán farmolásra valók.
2 napja már, sztem ki se látok a diablóból 😄
18 óránál járok, ACT III negyede kb, nagyonkemény dürhõvölgyi elõember jószágommal (barbi)
AHzni nem merek, mondtátok hogy megöli a játék élményét. Talán majd hellre tartogatom. Jelenleg a kiesett kékekkel megyek, és igazából elég egyszerû még így is. Belialnál kétszer haltam, de csak azért mert azt hittem tökös vagyok, és beleálltam abba mibe nem kellett volna 😄
Viszont 1 percet élt szerencsétlen.
Remélem nem jutok el odáig, hogy kite, heal, kite, heal mert megõrülök. Láttam itt egy videót, ahol valami srác infernon solozza (és elég jól solozza) valamelyik bosst. Igazából ez tartja bennem a reményt, hogy nem abból fog állni a nehézség, hogy ügyességi játékosként mennyire vagyok jó...magyarul milyen gyorsan kattintok a szörnye, és a szörnytõl 10 méterre, hogy meg ne dögöljek mellette.
Az én karim is kezd csilivili lenni, de még csak 26os.
http://motionpicture42.freeblog.hu/
Már nem is játszanék, mert egyébként dög unalmas szerintem a játék. Köze nincs d2höz.
És esetleg arról tudni vmit, h lesz-e vmikor magyarosítva??
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak