Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 8-as recept az az augmentáció, ami erősít téged tovább. Pl. fegyverbe ha akarsz rakni Wd-vel plusz intet ahhoz kell 3 db +280-as intes kavics (sárga), 1 db min. 30-as szintű legó kavics (bane of the stricken, etc), meg maga a fegyver ami lehet simán lego, vagy set item, illetve ezek ancient megfelelője. Ha páncélt illetve ékszert (nyaklánc, gyürű) akarsz augmentálni akkor ahhoz kell páncél esetében 50-es szintű legó kavics, ékszerekhez csak 40-es, ileltve az augmentáció által adott érték attól függöen változik, hogy milyen +280-as kavicsot használsz (sárga + intelligencia, piros + erő, lila + életerő, stb).
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Firebird vagy Delsere kéne de az nem esik, csak Rasha meg Vir pottyan.
Kocka kidobta a Furrance-ot, de csak 44%-os. Módosítással azt is fel lehet pörgetni jobbra, vagy az dobásra fix értékkel jön és nem módosítható? Létezik olyan, hogy ancient sett item? Még sose láttam olyat esni :P
Még 1 kérdés. A kocka 8-as recije mit ad? Elég sok minden kell hozzá.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Akartam is mondani, hogy jó kis 5-10 sec-es laggok vannak amibe T10 környékén vígan bele lehet halni....
basszameg...................
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
(Gargantuanok, firebats, kutyák, soul harvest)
Játszik valaki S7-ben vele? Eredményes?
vagy mindenki helltoothozik?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A másik amitől a végtermék felszaladt az agyamba, hogy 1-2 napja már ment monkey szettes monkkal T10 is úgy so-so most meg T8-on is szenvedek vele (gyakorlatilag 1 hitelnek az elite-ek) sőőt ráadásul az Uliana szettel jobban is haladok még mint azzal.
@frecc
Collectors szerintem már nincs csak a sima.
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
szóval valamit lehet rosszúl csinálsz :)
ezt nézted?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A Cruzit szerintem leteszem T8-nál megállt akármit csinálok vele az Invoker szett még ami jól sebez de levernek sec-pec vele, oda kéne még thorn sebzés (kavics uppolás) meg valamit a thoughness-ével is kezdenem kéne, az Akkhan settel meg eléggé ölhetetlen lett a kari de azzal meg nem sebez.
Úgyhogy nagy levegővel visszatértem a monkomhoz, és így hogy nyomom a Monkey szettel azon filózok most hogy meglett Furnace elő kéne vennem az Uliana set-et játékstílusra az jött be leginkább abból már szinte a full szett anci ugyan az ep (exploding palm) erősítő fist weapon-t furnace miatt nem tudom berakni, a bracit ami robbanással terjeszti az EP-t azt viszont igen, ahhoz már megvan a SSS-es (Seven Sided Strike) diabo is csapatban amúgy is jobb ez mert összerántom a randaságokat Cyclone Strike-al felrakom Exploding palmot aztán bedurrantja valaki vagy én és komplett szobákat lehet kiüríteni így.
Nekem is bajom van a petekkel, hogy legtöbbször hátul ütögetnek, de megoldható a probléma.
Eddig a WW barbárral mentem, de azzal megakadtam T10-en, most elkezdtem egy crusit, de az még csak 60-as, abból elvileg Bombardment crusit kéne csinálni, de most egyelöre annyira tetszik a WD, hogy maradok annál. A cél a GR75 és a paragon 800 a szezonban. Reméljük meglesz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Amilyen gyorsan kiesett legutóbb a fejes+gyűrű+bracer kombó, most lassan nem akar esni a fegyver, +fegyver (2h kalapács), + páncél. :/ Ha meglesz majd minden ami kell, elkezdhetek az ancientekre és a jó statokra menni.
Persze ha ez akkor volt még amikor nem volt láda vagy épp nem arra költötted mindened akkor elhiszem de akkor nem is releváns.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Ancient cucc (settet még nem láttam ilyenből) esett már pár darab, csak épp semmire nem használható kategóriákból. 2H kard, pjzs, cipő. Dokival mi a fenét kezdjek ezekkel.... Betörtem mindet a fenébe.
Én most épp 1 crusival szívok, nézegettem buildeket, de valahogy mindegyikkel bajom van, a Roland jó lenne, de ott meg a wrath fogy el sec-pec ha nem töltöm pl. shield glare-el, az Invoker jött be eddíg leginkább de oda meg még fejlesztenem kell bár T8-on már elmegyek vele 1-2 banánhéjjal, az Akkhan is tetszik, de az a baj hogy az amikor Champion cd-n van 0 sebzésem van vele és a rift olyankor elmegy. Szóval egyelőre sztem maradok invokernél aztán meglássuk.
Egy olyan kerdesem lenne, hogy: a wizard Firebird set 6-os bonusza, a 3000% weapon damage ignite 1 tuz skillre + 2 barmilyen masra lep mukodesbe vagy kizarolag 3 fire skill sebzesre?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
"Viszont a #75040-es hozzászólásodra írva nem hiszem el, hogy 500 paragon felett még nem esett egyetlen egy ancient set fegyver sem"
Pedig előfordulhat. :-) Nekem az első Kukri tudod mikor esett ? Közel 6000 (nem írtam el, hatezer) játékóra után és akkor is hc-ban. Az igaz, hogy a Kukri nem set fegyó, de azért mit mondjak, vártam már, hogy essen végre-valahára.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Viszont van olyan ismerösöm (Lammer pl.), aki viszont a WD-jével már átrohan T13-on.
Viszont a #75040-es hozzászólásodra írva nem hiszem el, hogy 500 paragon felett még nem esett egyetlen egy ancient set fegyver sem. Egyszerüen kizárt dolog. Nekem pl. tegnap esett az ancient Soul Harvester, mint fentebb írtam is. Annyi, hogy nem mob dobta, hanem én pörgettem kockában, amihez nyilván alapanyag kell, azt meg farmolni kell. De most már nem csak a mobok meg ládák vannak lehetöségként, hogy ancient geart kapj, hanem Kadala és a kocka is. Valamint át is lehet konvertálni a legendary meg set itemeket, de ahhoz is mati kell, meg farmolás.
Nem tudom, ki játszik publicban, de pl. a mi klánunk kizárólag együtt játszik vagy solozik és majdnem mindegyikünk T11-13-on probléma nélkül. Szóval ez az állításod se állja meg a helyét, hogy T10 felett játszhatatlan és csak publicban lehet valamit elérni. A botoláshoz T13-on is kell azért egy olyan gear, amivel a karakter túléli a T13-at, szóval az se olyan könnyü azért.
Bocs a wall of text-ért. xD
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.08.17. 11:04:09
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mondjuk nem is játszottam most olyan sokat.
Előző szezonban pl kiakasztottam az összes ismerőst mert kb 5-6 óra alatt megvolt minden tárgyam ami kellett a buildemhez és abból jópár ancient és jó rollos.
A lényeg hogy sok-sok farm és szerencse, de hát ez volt a Diabló mindig is.
Ha a stílus nem tetszik nem kell erőltetni.
Bár most nincs még meg mert nem játszom annyit de előzőekben is volt t10 3 perc azt hiszem. Simán public-ban meglehet. Normálisabb csapat és szerencsés (nem eltévedős, jó fajta és sűrűségű mobok) rift kell csak hozzá.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.08.15. 16:41:39
"Jabar sa bu eeda murishani!"
T10 alatt is jó a drop, ott szedtem össze a legtöbb ring és gemet+fegyot.
"játszhatatlan, és élvezhetetlen"
Amugy tenyleg az, mert egy jobb builddel semmi kihivas nincs T13-on sem. Tehettek volna bele akkor mar T15-ot is legalabb. De az igazi endgame ugy tunik tovabbra is csak GR-en van.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.08.15. 11:42:27
Regards,
Egyébként egyik se teljesíthetetlen csak tudni kell hozzájuk játszani, nem véletlen a Master elnevezés, nem a hétvégi játékosoknak találták ki (én is ide tartozom többnyire), DE ha megnézel 1-2 videót arról hogy hogyan lehet megcsinálni plussz lenézed a buildet hozzá akkor néhány próbálkozás után meg lehet csinálni, persze ha nem teljesen kétbalkezes hozzá az ember.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
https://www.twitch.tv/sp1gu
Van valami leírás, hogy melyik itemet hol érdemes farmolni?
Amíg nincs meg a bracer, addig nem is tudom használni. Ha meglesz persze átrakom, addig meg jó a WOD háromszorozó is. :)
Váltottam T10-re közben. Jelenleg a felszerelésérzés ezt teszi lehetővé. (Hiányzik a maszk, a fegyver,a barcer, valamennyi olvasztandó item és két gem van csak a ruhában, azok is csak alapok (fejes + gatyába 1))
Ma átmegyek GR-ről BH-ra, már kicsit unalmas ugyan azokat a köröket futni :/
pedig a leeching beast rúna baromi hasznos tud ám lenni, minnél több a Life on hited, annál jobb :) amikor (3)-4-(5) kutya nyaldossa vissza a HP-t azért nem rossz ;)