78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#75841 Akkor ez az a set, amihez szuksegesek a megfelelo extra itemek, mert annelkul nem hatekony. Nost a Bone Shieldes setet hasznalom a csontis kasza+pajzzsal es eleg casual modon eddig Gr30 + t7, de egyenlore nem sok minden zavarja. Plusz a cuccai sincsenek meg jol kiporgetve. Majd menet kozben latom meg milýen unik passivok hatekonyak neki cuccbol, meg semmi ertelmes nem esett. Egyenlore Furnace + Tasker + Element. -
#75840 Nekem diablo 2-ben kedvenc karakterem volt a Necro, igy nana, hogy megvettem.
Nem vagyok egy hc jatekos (szo szerint se), bar eleg sokat jatszottam a jatekkal, de nem veres szajjal. Az elozo szezonban nem jatszottam, egyebkent amiota van, csak szezonkarikat csinalok. Nanahogy volt a friss necronak igy non seasonkent elonye, de hogy tegnap csinaltam, ma meg mar csapatban farmoltam T13-on, es az ehhez szuksegges GR60at is letoltam csont nelkul.. :D
Biztos jon a nerf.
En petes buildet tolok, csak a nosztalgia :) -
#75839 Teljesen alapszinten, normálban tolom a necrot, de ahogy látom, nemcsak nekem tűnik erősnek a kaszt. Alacsony szinten is a blood spikes pl., a kezdő skill mindjárt nagyhatótávra AoE sebzést csinál és még tölti is az essence-t vagy mit a rendes spellekhez. Ezzel indul level 1-en, ahol pl. a nyomorult mage egy darab missile-t puffogtat, azt is manáért. Ez meg egy AoE sebzést, ami még tölti is vissza a fogyó resource-t.
PS4-en konkrétan csak az X-et nyomogatom és végigdarálom az egész pályát, néha kell egy-egy blood lance vagy mi, főleg boss-nál meg a robbanós hullák, de azt inkább csak érdekességképp, mert jól néz ki. Jó, jó, normal, de nem emlékszem más kasztra, hogy ennyire sétagalopp lett volna normalon.
Nem panaszkodok, mert ugye szingli a játék meg minden, de gondolom a kaszt OP-sége és a 15 dodós ár között lehet valami összefüggés :) -
undY1ng #75838 Remélem azért a summoning build is nyerő lesz. -
Nomad90Hun #75837 Pont azt akarom mondani, hogy kb a Trag'oul set lesz sztem a befutó top set tekintetében.
2 rész - Blood Rush megkapja az összes rúnát = 2x tudod kasztolni és free lesz + healel ha jól célzol
4 rész - Amíg 100% hp-n vagy addíg 45 sec-en keresztül minden healingből jövö hp túllépi a max hp-d azaz meg is tudod akár duplázni a hp-dat. = elég durva táff bonusz
6 rész - Az élet (hp) költő skilljeid 3300% sebzést tolnak és a skillekből szerzet heal duplázódik.
Ehhez add hozzá a Funerary Pick kaszát és az Iron rose offhand-et amikkel a Siphon blood 3 targetet céloz (kasza), és az offhand miatt bizonyos % eséllyel elkasztolsz 1 ingyenes blood novát.
Skillek nálam:
Frailty - Aura of Frailty = Aoe halál spell
Devour - Deouring Aura = Ami körülötted meghal azzal tápolod is magad növeled a hp-d
Blood Rush - Whoosh = Repülööök wazzee
Command Golem - Bone Golem = Tankol plusz ha kell népeket összerántja és stunnol
Siphon Blood - Power Shift = healeled magad, sebzel, és még erőforrást is tölt.
Death Nova - Blood Nova = Másik aoe halál skill
Passiv skillek:
Stand Alone - Armor buff
Swift Harvesting - Áták spíd báff
Spreading Malediction - Ami kapja az átkodat (Frailty) minden ellen után kapsz 1% dmg buffot
Commander of Risen Dead - Minusz 30% golem cd
Lego kavicsok:
Pain Enhancer - Dot + Healing
Bane of Trapped - Lassit + dmg debuff az ellenre
Simplicity's Strength - Basic attack dmg buff + healing buff
Kocka:
Furnace - Elite dmg buff
Depth Diggers - Basic attack dmg buff
Convention of Elements - Skill dmg buff
Ergo gameplay:
Röpködsz a népek között, basic attack-al kasztolod a blood novát ingyé, és ami hullát gyártasz azt fel is használod a saját magad tápolására, ha jön elit, vagy gebasz van akkor a csont golemmel összerántod a népeket, ölsz és mész tovább.
ui.: Gyűrűk + nyaklánc kombót még nem sikerült kitalálnom, plusz még a set se fullos, de jó lesz ez. -
#75836 Van egy par dolog - skill, set bonus, item bonus - aminek a mukodese meg eleg magas nekem... Pl. a Trang Oul set HC-ban?! Felettebb erdekes, egyenlore elkepzelesem sincs, hogy mukodik ugy, hogy ne halj meg azonnal. :D -
#75835 Udv! En is megvettem ma kora delutan a DLC-t, hat nekem eddig nagyon tetszik, nem bantam meg. Baromi erosnek tunik a necro, mar a skilleket is nagyon sokfelekeppen lehet kombozni, hat meg majd ha jonnek a unique-ok is hozza. Egyenlore tesztuzem es fun. -
Nomad90Hun #75834 Hát elég erős a necro még mindig. Ha nem fogják nerfelni akkor durván módosul a meta. Mert egyszemélyben tank és dps is.
Én most lvl 65 körül járok vele (délben álltam neki), és elitek is döglenek rendesen csontikat ráengedem, meg ha nagy a tömeg akk golemet elnyomom, hogy aoe-zen egyet, plusz ott az army of the dead szintén akkorát üt mint a szegedi gyors ha elé hajol az ember, és a siphon skillel meg ranged-ezek kellemesen. mondjuk nekem volt mellé kicsivel több mint 800+ paragonom, de akkor is marha erős, és a set-ek még a látóhatár közelében sincsenek, hogy mit lehet velük művelni, ez mindössze 1 legó kasza, 1 legó offhand és full rare felszerelés eredménye. amit kicsit sajnálok, hogy mindössze 4-5 skill, és azok 1-2 rúnája az amit tényleg érdemes használni a többi max diszkózni jó az effektek miatt.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.06.28. 16:39:00 -
undY1ng #75833 Akkor úgy igazából ráér még a fizu... :D -
#75832 3 hét múlva:
Season 11 will begin about four weeks afterward on the below dates:
North America: Thursday, July 20 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Thursday, July 20 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Thursday, July 20 @ 5:00 p.m. KST -
undY1ng #75831 Mikor is jön az új szezon? -
#75830 Nekem szerencsém volt mert jött a névnapom... :DDD
-
#75829 1. szinten adventure, master szint, royal quarters, jobbklikk bone spear, balklikk kasza, és 1-es gomb (corpse explosion), nincs is másra szükség jó darabig. :) Hát, ezt szerintem még fogják nerfelni. :P Utána felmentem T1-re is, de nem volt gond. Mondjuk ez nem season még és számított az a ~400 pont, amit leosztottam paragonból. -
#75828 F1-el egyszerubb. -
undY1ng #75827 Még mindig messze a júli 7 fizu. KWA blyat! -
#75826 Megvettem én is paypal-on keresztül, simán ment. Most tölti a patch-et... -
#75825 Pontosabban a Mystic melletti tükörnél. Már elég régóta ott lehet minden ilyet felvenni. -
#75824 Mystic-nél lesz az a szárny. -
#75823 Hülye kérdés, de mondom belogolok megnézem már a szárnyat amit a 15 hots meccsért adott.. de sehol sem találom.. pedig meglett a küldetés.. most kajak játszottam azzal a szarral feleslegesen ??? -
#75822 Megvettem, de csak este tudom majd kipróbálni. :( -
Plata #75821 Én is meg akartam venni de köcsög Blizzard store nem fogadja el a kártyám.
Érdekes minden más játékban elfogadják ennek nem jó,pedig ezzel szoktam WoT-ban LoL-ban is vásárolni.Sőt WoW előfizetést is erről veszem. -
#75820 Én is. Lvl 7. Jeee... :) -
Daermon #75819 Munka elött már kipróbáltam kicsit a Necrot. Hát ideje volt, hogy visszatérjen :) -
#75818 2.6.0 Patch Notes -
#75817 -
#75816 kedd 23:00-tól szerda hajnali 1:00-ig maintenance van.
Addig nem játszható. -
#75815 Fuck :( -
#75814 pm. 11 -
#75813 EU-ban lesz az szerda is. -
#75812 Holnap Necromancer? Hánytól lesz release? -
Nomad90Hun #75811 Ugyan már! Kellő mennyiségű finomított porcukor elfogyasztása után minden azzá válik. -
#75810 Igen, ebből a szempontból az első rész etalon, átlátható mégis remekül néz ki. Ez valami beteg vidámpark. -
#75809 Mindig is ez volt a legnagyobb problémám a játékkal: annyira túlzsúfolt néha a képernyő monsztákkal, meg varázslatok 600 féle irányból, sokszor azt sem látom én hol vagyok. De azért faszául néz ki. -
undY1ng #75808 -
#75807 najo ez rohadt jol néz ki, aztt meg kell hagyni:D -
#75806 -
#75805 Meg mindig barátibb ez a 15 meccs a szarnyert mint hs-ban nyerni 100 meccset egy kibaszott hots mountert. Ha csak időben nézem is. -
#75804 Én is meg fogom venni megjelenéskor, amúgy sem valószínű, hogy most nagyon költekeznék a Steam-en (az utóbbi néhány Sale elég vacak volt). Az árba igazából azt is bele kell kalkulálni, hogy a Blizzard havidíj nélkül adja nekünk a battle.net-et. (Kíváncsi leszek, a Destiny 2-nél is így lesz-e, hiszen az "csak" egy looter-shooter.)
Amúgy a season-öket mindig WD-vel toltam végig, nekem bejött. :) -
undY1ng #75803 Ugyanez az érzés... próbálgattam WD-t, jó is volt meg ilyenek, de hamar meguntam mindig... -
Daermon #75802 Én is első nap megveszem :) Necrot illet berakni, mert a WD nem váltotta fel. Nem véletlen akarták ezt annyian.