Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A <Hun> Hungary Team klán csapattagokat keres. Családias hangulatú klán, s kezdőbarát. Főleg SC játékososokból áll a csapat, season kezdetével főleg az megy s utána NS dominál. Sajnos az útibbi időben megcsappant a játékosok száma, jelenleg 71fős a klán. Fontos hogy rendelkezz a Reaper of Souls kiegészítővel, de ezentúl nem szabunk nagy kritériumokat, bátran jelentkezzen, aki szeret csapatban magyarokkal játszani, casual játékos, avagy csak most kezdte a játékot. A klánchatben lehet segítséget kérni, segítőkészek vagyunk. Megtalálhatsz minket a klán keresőben az English (British) régióban, avagy felvehetsz barátnak s rajtam keresztül be lehet jutni. dargelot#2439
A season vége felé eléggé kevesen vagyunk fent, de amint indul a új season jönnek vissza a csapattagok, légy köztük te is! 😄
Klánunk a Diabloprogressen:
http://www.diabloprogress.com/clan/20288_hun-hungary-team
Sebességben lehet picit lassabb most. Régen össze lehetett hozni "speedrunon" 250-300% movement speedet pörgés közben... Bár lehet semmi se lett nerfelve ...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.10.08. 13:02:33
másik:
A LoN strafe dh akk majdnem ugyanaz mint a Natalya set, nekem az bejött csak arra set-re (Natalya) ráférne 1 kis dmg buff mert GR 30-nál megállt vele a dh-m (LoN-t még nem próbáltam), azóta Shadow-al aprítok de az meg nagyon elite centrikus, és ha beszalad az ember 1-1 nagyobb kupacba akkor könnyen jön a banánhéj....
Az lenne a kérdésem hogy, mindegy milyen gem-et húzok fel és rakok a Kains Cube-ba hogy legyen Caldesann's Despair-em(intelligence)?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Meglepő, hogy a Marauder set (Cluster Arrow + masinák) így lemorzsolódott... 😞
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Season 7 will be ending on the following dates and times:
North America: Friday, October 14 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, October 14 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Friday, October 14 @ 5:00 p.m. KST
Season 8 will begin about one week afterward on these dates:
North America: Friday, October 21 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, October 21 @ 5:00 p.m. CEST
Asia: Friday, October 21 @ 5:00 p.m. KST
NEM. Ő egy játékos, aki megvette a játékot, és sikerélményekre vágyik. ABBAN igaza van, hogy sehol sincsen leírva, hogy hány száz órát kell belerakni azért, hogy egy jobb cucc essen, senki nem írta le a fejlesztőktől soha, hogy a random-generátor időnként egy fos (sokszor....). HOGY azok, akik néha-néha játszanak, nehogy megvegyék, mert ez nem az Ő játékuk. EZ a kockák játéka. Megmutatta a piac annak idején, tele botos kínai csalókkal, hogy csak az időfaktor -na meg a botok- ami miatt játszották az überek, akkor-és és a mai napig is- jönnek az üzenetek, hogy pénzért adnak aranyat, meg húznak szintet. EZ normális?
JA, ez a Dió 3. Szegény Lancus későn jött rá, megvette, és morog. ENNYI. Család mellett, munka mellett pár hetente előveszem, csapkodok egy kicsit, és ennyi.
LANCUS! Ez egy ilyen játék, toljad, amikor van időd, de ezért ne hogy már infarktust kapj!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Minden más teljesíthető csalás nélkül P700-800 kimaxolva a season set dungeonok mastery-ja kivételével.
Esetleg ha tényleg bejelentenék 4-et akkor remélem sokkal komolyabb hangvételű lesz, mint a 3.
Diablo pet a Diablo 3-ban. Idén 20 éves az első rész, kíváncsian várom bejelentenek-e valamit a Diablo szériával kapcsolatban.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ami van rajta:
Diablo 2 + kiegészítő
Starcraft + kiegészítő
Diablo 3 + kiegészítő
Starcraft 2 + kiegészítő
Újonnan az összértéke 25-30k forint.
Amennyiért kínálom: 50$ paypal számlára való utalással.
Érdeklődni: [email protected]
a hunter már csak DH-knak adja azt a bónuszt 😊
Valami ilyesmi lesz a végcél:
link
nekem a WD buffolva 134M a taff + necrosisnál még 60% damred... de így is azért ügyeskedni kell 75+
buli cruza elött lenyomtam egy 77-es GR-t... szerintem 80 is összejönne ha jó a rift, csak totálisan beleuntam a WD-be 😊
hidd el, kell a damage reduction <#papakacsint>#papakacsint>
(HT wd-nél számít még a LOH, ott a kutyák megoldják)
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2016.08.27. 16:36:02
Regards,
Tegnap este leporoltam a Diablo 3-at és újra elkezdtem játszani a barátommal. Nagyon élvezzük és valószínűleg maradunk egy időre. Mivel jó 2 éve nem játszottam ezzel a játékkal (Season 4 volt az utolsó), így szerintem sok újdonságot nem ismerek. Nincs is bátorságom hozzá, hogy megkérjek valakit, hogy foglalja össze nekem pár mondatban.
Most csak annyit szeretnék kérdezni, hogy újra MONK-ot indítottam Season 7-ben. A Monk esetén milyen buildre vagy gear set-re lesz majd érdemes odafigyelnem? Milyen set-et érdemes most vele használni?
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka