78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#47494 nem bírom ki :DDDDD -
#47493 7331 -
BUKSAGe #47492 Szia!!
Én szívesem játszom veled, de csak néhány feltétellel!
1.) Csak akkor játszom veled, ha Mágus vagy és tűzgolyókat lősz vagy ha barbár vagy és egy nagyon nagy fegyvert fogsz a kezeidben vagy ha szerzetes vagy és nem papolsz nekem össze-vissza játék közben vagy ha démon vadász vagy és a démon ellenfelek ellen nagyon ügyes vagy. Ha ezen kívül bármilyen más karakterrel játszol nem vagyok kíváncsi rá!
2.) Mivel bal kezes vagyok, ezért csak olyanokkal tudok érvényesülni a játékban, akik a támadásokat és varázslatokat a numerikus billentyűzetre bindolták!
Ha ezen feltételeknek megfelelsz, szívesen várom a barát felkérésed: BUKSAGe#7331 -
Jerga #47491 Hello. Eladó a battle.net-es Diablo 3am Barbar 60as Monk 60as és Demon hunter 55ös karakterekkel. Van még 1-2 jó cuccom is hozzájuk kövek, titkos pályához 3item. -
BladeW #47490 BUKSAGe-val mehetsz tuti. Ő most 13-as, és valószínűleg holnapra meg lesz neki a 14 is. -
Rehom #47489 annyit mondok néha érdekesen muzsikál a játék (nvidia)
és sajnos az zöldeknél semmit se ér már a "whql" minősítés :\ -
#47488 Srácok senki sincs ilyen lv 12 körül? 2 Napja vettem meg a játékot és jó lenne valakivel játszani...Ha esetleg akad ilyen közületek dobjon rám 1 privit aztán mehetne valami... :)
Pacsi -
#47487 marmint fut :D
de.. hat nemtom, nalam perfektul szalad darkd3-mal is, bar az jogos, hogy nem is varnek kevesebbet (btw atim van) -
Rehom #47486 értettem ezt arra,hogy a játék nem fút úgy ahogy kéne egy "minőségi" gépen -
#47485 hát hallod az biztos -
#47484 Eltévedtél -
#47483 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#47482 Én várom. Télleg!
/no offense -
#47481 en meg ott tartok, hogy az atit divat fikazni, lemaradtam valamirol? -
Rehom #47480 így is úgy is kaki -
BUKSAGe #47479 Szia!
Ne haragudj de ez egy amatőr hiba! -
#47478 Info: az *új* május 22-i nvidia drivert ne tegyétek fel, mert csak ront a Diablo 3 futásán, én is megjártam, vissza kellett tennem az eggyel előbbit
Estére pedig publikálok itt egy Barbár guideot by Különc, biztos mindenki tűkön ülve várja a topik barbárjának szavait -
#47477 -
#47476 attol fugg, melyik slotra!!
de az elet globusz az nagyon fontos dolog, a -4 vitality meg allohelyben megol :( -
BUKSAGe #47475 Köszi az egyetértő válaszod!
Boszorkány doktorral játszom. Nem tudom eldönteni most, hogy melyik item a jobb számomra, itt van mind a kettő:
1.) 2 dexterity, 4 vitality;
2.) Élet glóbusz plusz 4 életet ad felvételkor.
Szerintetek? -
cookac2 #47474 Barbárral tolod? -
#47473 Life on Hitet kell venni, oh wait
nem -
#47472 31k-ról felmentem 40-re DH-val 1,5 millából.Egy fokkal nem érzem magam erősebbnek.Act 2-t teszteltem,de körberöhögnek.20-25k-t sebez egy lövésem -H.arrow-.
Nether helyett meg keresem az értelmes skillt.5let?Rapid fire 1. rúnával jónak néz ki pakkok ellen. -
#47471 jajaja, sok barbar, aki azt hiszi, hogy ert a barbarhoz, aztan meg annyira se kepes, hogy sebzodjon ingame
pf. -
#47470 Főleg mert ez egy szakmai fórum, rengeteg hozzáértővel -
#47469 Nekem is bejönnek nagyon a tank buildek főleg HC-n. -
#47468 1, azért bukkannak elő a semmiből mert úgy látod a szörnyeket ahogy a karaktered. tehát hiába látod felülről a fal másik oldalát a szörnyeket nem láthatod, emrt a karaktered sem látja őket, -
#47467 szia!!
1) jajaja! de ezek csak act2-ben jellemzoek igazan, ugyhogy egyet se felj, 13-as szinten meg nem is talalkoztal ilyennel! :D
2) ha 2x 512 mega, akkor probald meg az egyiket kivenni, hatha attol megjavul!
3) nem baj, itt forumon eletreszolo baratsagokat lehet kotni, igy hamar lesznek jatszopajtasaid!!
szivesen! -
BUKSAGe #47466 Sziasztok! Újra jelentkezem!
Már level 13-as vagyok! Naon élvezem a játékot! Tiszta Fun! Korábban írtam, hogy összeszednék néhány hibát, amit szerintem a következő upgradekben kellene javítanija a Hóviharnak(Blizzard):
1.) Láthatatlan szörnyek, amik hirtelen előbukkannak a semmiből és egy ütésből lekaszabolnak. Ezek nagyon idegesítőek!!
2.) Akadás. Hiába van 1 giga!! ddr2es ram a számítógépemben, nem tudok szakadás nélkül játszani.
3.) Publikus játékokba való csatlakozáskor csak buta és núb játékosokhoz rak be, akik azt sem tudják, hogy merre keressék északot a játékban.
Egyelőre ennyi! Köszöntem a figyelmet! Reméljük ezek kijavításra kerülnek!! -
1Darton1 #47465 2,5 milliót ér konkrétan. -
#47464 asszem votma, de en nagyon hangosan rohogtem, mikozben olvastam
Many exploits remain after 1.03 -
#47463 még mindig vásárolnék ésszerű határok között 950+dps-es 2h xbow-t tegnap csak 4-et outbideltek el előlem :( -
#47462 soon!
Happy Friday, I have some good news for you. We have decided to make a 1.0.3a patch to fix some critical issues and I have convinced the developers to include the fixes to the two Zombie Bears issues that arose after 1.0.3 launched. Thank you very much for your patience everyone, and for your discussions on these forums, Reddit, fan sites, and other places. It’s awesome to see such an active community.
This patch does not have a release date yet, but it will be releasing in the near future (as in before 1.0.4) :) -
#47461 Dánke. Act2ből haladnék de közröhej, hogy barbinak minden csoport plague vagy molten.. Ofc megállni benne még nemtok mert 700as ressel ropogósra sülök.. -
#47460 Nekem nem -
#47459 Falter -
#47458 Na ezt imádom én is, amikor nem elég hogy valami kemény keci rádjön, valahogy összeragad másik csoportokkal is akik önmagában is szintén kecikemények, nem tudod szétválasztani, és meg se tudod sebezni semelyiküket és úgy szopatnak széjjel ahogy csak akarnak. Egy ilyen pakkot pl egy barbárnak nagyjából tökéletesen lehetetlen legyőzni, megkarcolni is. -
#47457 Az mondjuk megnyugtat hogy legalább az armorja és resijei kurva szarok, nem is értem hogy nem hal meg ezzel folyton.
Mondjuk az is szép hogy csak a gemjei amik rajta vannak (6 db radiant star emerald) önmagában több mint 120 milliót érnek. -
#47456 -
#47455 xD