78986
  • Tyler Durden
    Barbárnál ahogy nézem a plagued az minden mobcsoportnál alap..
  • Tyler Durden
    Threatening shouthoz melyik runát használod? Vagy kérdezhetném úgy is melyiket érdemes.
  • Kandurex
    egyébként meg ha két milkót érne is, akkor se sajnáltam volna, betudom annak, hogy olyannak adtam el aki rengeteget segített nekem a játékba
  • Kandurex
    az alacsony dps miatt kétlem a 2 milkót, amúgy lett volna annyi, 800 dps -el már annyiért adtam volna, 900-1000 felett meg már 8 - 10 milkó...de hát ilyen szerencsém azért nincs
  • simon7108
    elhiszem,hogy már kezdenek unalmasak lenni az állandó kérdéseim,de van még1:D
    írtátok,hogy alacsony szinten a DH-nak jó a +dmg,de magasabban már +crit dmg kell.
    namár most én Nightmare-n vagyok.ha most beteszek itt a fegyveremnek 30% crit dmg-es socketet(vagy mennyit ad a flawles square emerald) akkor az már jó ezen a szinten is vagy most inkább még +dmg-t rakjak?
    (ígérem ez volt az utolsó noob kérdés:D)
  • Tyler Durden
    Infernó előtt szerintem ne nagyon erölködj eladással RMAH-ban.
  • Omega
    RMAH-ban ti mit adtatok már el? Én normálon megyek a barbárral de eddig még semmit se sikerül elpasszolnom 1.25 EUR-ért. Általában arany cuccokkal próbálkozok.
  • cookac2
    Mint ahogy nekik sem
  • eLiXir
    közöd nincs a játékhoz
  • Zsooo
    nincs rajta vit, es nem discipline-es cloak (azaz dh-nak se idealis), es csak 2 socket. nem rossz amugy, de tul sokat ne varj erte. egy 137dex, 60 allres, 9 discipline cloak-ot 800k ert sikerult eladnom vegul, nem volt rajta socket, ha van legalabb 2, akkor azzal kb megnyertem volna az internetet
  • cookac2
    Szeretnék rávilágítani néhány apróságra ami elkerülhette a figyelmedet.

Fegyver használatnál két dolog alap: mit találsz és mit tudsz venni. Mivel én WD vagyok és nem használok Vision Questet csakis ceremonial knife jöhet szóba mana regen miatt. Eddig megvan?

Namármost, sokan nem tudják, de a fegyvereken levő damage type-ok nemcsak dísznek vannak. Critical sebzéskor lépnek életbe és különböző bónuszokat adnak. Én személy szerint tudatosan kerestem poisonos tőrt és mivel dropból nem volt ezért Ah-n kellett szétnéznem. Igyekeztem persze int és vit statokkal nézni de nem volt (most sincs) ami megfelelő LoH-t adott volna vagy horror áron ment - 50 milla felett.

Ismered a mondást? Szegény ember vízzel főz. Én ezzel a bicskával. De kicsit belemegyek részletekbe is, hogy jobban megértsd ha eddig nem ment volna.

Mivel melee WD vagyok a passzívok közül -20% damage, -20% damage ha poisoned és mana regen passzívokat használok. Számomra ezért fontos volt, h poison damage típus legyen fegyveren a critical bónusza miatt ami nem más, mint lassabb regen poison esetén. Ráadásul nekem bármily furcsa is nem az int az elsődleges stat.
    Sorrendben így néz ki: armor, resist, vitality, int. Szóval az a str stat nem viccnek van ott.

Végül a fegyvereken a damage típusok az alábbiak: cold - freeze 2 sec, lightning - stun 2 sec, arcane - silence 2 sec, physical - dupla sebzés, poison - nem tudni pontosan, de health regen csökkentő annyi biztos. Esetemben ez fontos tűz alapú spellekkel megyek, mert a kis DPS miatt lassabban ölök és ha gyorsan regenerálódik belefutok enrage timerbe. Remélem farokmutogatásnak ennyi elég lesz.

• Sunrider924
    Valamit felreertettel, nem arra utaltam hogy most megmondom hogy a cuccod mennyit er, hanem mik azok a tulajdonsagok rajta amik miatt ertekes. Amit mutatsz az szerintem nem rosz, 2 socket, 50 allres kozepesen jo, armor kicsit keves, de primary stat dex megint jo, viszont nincs vit. Van ellenben gold find ami most nagyon fontossa valt a patch utan. Osszegzeskepp egy kozepes, hasznalhato item. Ha arat akarsz keress ra 50 all res, 140 dex 2 socket filterezessel.
  • Különc
  • Susarc
    valami furcsa veled mostanában.....
  • eLiXir
    SENKI NEM VENNÉ MEG A SZAR ITEMEDET BAZDMEG
  • Ferrari23
    Na itt van ez, ez mennyiért lehetne elpasszolni?

RMAH-ba ilyen tulajdonságú legolcsóbb 25 ejró, feltettem 20 ért, 15-ért, 10-ért sehogy se ment el. Eldöntöttem eladom sima AH-ba....

• unknown nick
    Igaz, de nekem az első kari volt és fogalmam sem volt mi vár, nem is nagyon működött volna az előző peccsben.
  • Sunrider924
    Par hete javasoltam piac topicban hogy rakjunk ossze egy guideot hogy melyik gearslotra mi szamit jonak, igy elkerulheto lenne az hogy vmi erteks cucc bagoert menjen el es a tulaj a fejet fogja azutan. Sajna senki nem valaszolt ra.
  • Susarc
    a héten szerda óta minimum 150 sárga itemet találtam meg 250-300 kéket...és egyetlen rohadt itemet se használni se AH-ba betenni nem tudtam,mert mind olyan fosadvány volt:S:(
  • Susarc
    200k ért azonnal vettem volna meg én is! pont ilyet keresek,hogy crit dmg-t is növeljen meg legyen rajta legalább 500 life on hit!

ezen meg 1000! van!! OMFG
    egyetlen bibi a kicsit alacsony DPS,de tankos talenten ez épp elég lett volna.....

/cry
  • TVelvet
    Nos én használni fogom, barbinak jó lesz (:

Köfi
  • Susarc
    200k? ez legalább 2 misi.........majd keress rá AH-ban.....
  • j0nNyKa
    mai incgamers / kek post tema: ping - lag
  • Carlos
    ott a pont. :)
  • j0nNyKa
    raadasul farokmeregeteshez meg a sebzes is keves :D
  • Carlos
    WD-nek se a str se a dex nem kell. Innentől kezdve semmire se jó, mert csak a WD tudja használni.
    Se vit, se int.
  • j0nNyKa
    grat :)
  • cookac2
    Mondta vki, h az egyetlen item? Nem. Mondta vki, h a legjobb item? Nem. Akkor?
  • Kandurex
    wd only felejtős
  • Kandurex
    200k ért elment :)
  • elitehun
    nem azt mondta hogy nincs más ilyen item....
    aműgy ez nem a legjobb mert csak wd használhatja és a str-el szarra se megy...
  • cookac2
    "hm :( csak azért kérdeztem mert ilyen tulajdonságokkal nem sok item láttam"

Nem? Akkor itt van egy, parancsolj

• elitehun
    10k-nál tuti többet ér. keress rá ah-ban hogy mennyiért árulnak ilyen cuccokat.
  • Hedgehunter #47421
    A % damade dealt converted to life wizard-nal mukodik amikor varazsol?
  • Kandurex
    hm :( csak azért kérdeztem mert ilyen tulajdonságokkal nem sok item láttam
  • j0nNyKa
    10k
  • Fpocok
    A stat mindegy, ha a dps egy fos... gg blizz
  • Kandurex
    Szerintetek ez mennyit érhet? Semmi különleges, de van pár figyelemre méltó tulajdonsága

• simon7108
    értem.akkor a x life/hit nem olyan fontos?
    és amúgy lehet összeállítani olyan geart majd magasabb szinten is aminek jó a GF-je,de lehet vele menni is?(az MF mennyire számít?érdemes rágyúrni?)

más:
    akkor hová linkeljem?
  • Sunrider924
    A videoban valahol p2vege fele megmondja hogy ez a build nem championokra van kitalalva, hanem hogy bossokon funoljal vele.