Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem teljesen random. Nekem pl vázából esett ki egy sárga 60as vállas recept.

Blacksmith plant hol találok? kik szokták dobálni? 😊

RatBaG
Micsoda fos loot - köpött a medve.

Per Aspera Ad Inferi.

Esti mese keson alvoknak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mushroom lelohely segitseg (csak mert ennel pont nem kell szetloni mindent, mindig ugyanebben a szobaban lesz)
amugy kivancsi leszek a monkcsaj mint mond, a dh-nak bejon a meret...

Alig 45 perc magyaros hatrafele nyilazas utan mar meg is volt az 5os NV buff (a timert ajanlott figyelni a tobbi kepen is)

A templarba nem sok tisztelet szorult a halottak irant

Ezt inkabb nem is kommentelem, perverz allat

Csak nekem tunik ugy hogy kicsit nagyobb a terkep mint a korabbi fokozatokon? (buff timer kisse meg is csappant mire bejartam)

SK kinyiffantva, 5 perc volt a buffbol mikor nekikezdtem, 30 sec maradt mire vegeztem

Persze, mert MINDEN ROHADT KOCSOGOT SZET KELL LONI!!!4!!!444!!!!

ja ezt már megszokhattam volna wowból

Fpocok
Az van. De írták, hogy a tooltippet még nem írták át, majd a köviben azt. De elvielg az van már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nálam miért nincs ilyen rúna?

oneal1
exalted sovereign helm és mail plan-t találtam, érdemes ezeket elkészíteni vagy eladni jobb inkább?

8as szintû most a kovács, még 10x20e kéne hogy kimaxoljam így nemtudom megéri e

!Forza Ferrari!

Fpocok
MEGVAN. Nem akarok hazudni, de kb 2 órát szenvedtem ezzel az egy vendorral. random event is random.

Fpocok
Csak mert szerintem bugos. Nem jön elõ npc.

Fpocok
Van itt olyan, aki megcsinálta már a market researchot?

mucsácsó
Jahh, a legjobb... 😊 De ami mégjobb, és egyben talán a legüberelhetetlenebb, amit valaha láttam leírva, az a '8-lc' 😄DDDDD
<#vigyor2>

Get a life!

j0nNyKa
3om <#idiota>
ezt imádom, háromom

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

*Birkát, viszont most megpróbáltam az én verziómban, "def" cuccban, és skilekkel, és azzal lement. Annyira azért nem kell a toppon lenni dps-bõl, legalábbis msot ez a figh be bizonyitotta, még csonti elõtt is csak álltam és ütöttem, ugy h minden pörgésében benne voltam.

Get a life!

Valami nagy marha vette meg. 😄

mondjuk msot ezt a 3om biukát az istenért nem birom leverni.... Jailer molten shield, befognak és rámrohannak, instant halok.

Get a life!

nekem is van monkom, asszem lvl 55, vhol hell act1-ben van. két gyors fegyvere van, Thunderfist a fõ csapás. Igaz, h a sebzése nem kimagasló, de tudnod kell, ha megütsz egy ellent akkor megszakad a varázslása. Ezért nem is nagyon kaptam be komoly sebzéseket. Majd ha újra mek vele meglátom mire jutok ezzel a taktikával.

Ja, a dps assszem vmi 3-4k
Fpocok
Már vagy 40szer reseteltem, de nem találom Larra-t :S

Monk.

Get a life!

Nem tom milyen karival mész, de 1500 dps az semmi. Tanácsot nem tok adni, neked kell eldöntened AH-zol vagy nem. Az elején azt mondtam, h én aztán nem, de rávitt a szükség.

Egy tippet adok. AH-n keress olyan fegyvert v armort, stb, aminél van lvl engedmény. Így a szintednélsokkal jobb cuccra tehetsz szert fillérekért.
Tudok hozni 3k+ dps-t ha átváltom a cuccaim és begemelem. De úgy viszonylag kevés a healing, és a defem. 54%-ot benyelek.

Get a life!

Mit tanácsolsz... ?

Get a life!

AntiHero
250 ezer aranyért eladtam ezt (Mellesleg itt is levonnak 15% az aranyból.. ami buziság..):

Amit úgy elvittek mint a sicc..Most kezdek gondolkodni, hogy lehet olcsón adtam 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Most végeztem hell beliallal, WD vagyok, a sebzésem 15k a passzív skillemmel, ez 10x-ese a tiednek. Ha beteszem a Soul Harvestet olyan 25k köré ugrik meg és mindez egy 500k goldos gearrel.
Fpocok
VÓTMÁ 😄

Mantra of Healing, tényleg nagyon durva, a Boon of Protection rúnával....

Get a life!

Broafka
na látod ^^

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
amúgy cselesek a leírások a skilleknél. Egy-kettõre így ránéz az ember, elolvassa és azt mondja, hogy oké ez tök szar, és kiderül, hogy amúgy tök erõs skill. Szóval kicsit félrevezetõ néhány

AntiHero
Na ezt nem tudom, utána nézek. 😊

Szerk.:
Boon of Protection has been renamed Boon of Inspiration
Mantra of Healing will now heal you when dealing damage to an enemy (heal amount will be based on hero level).

Akkor úgy van ahogy írtad. Így nem rossz. Kíváncsi vagyok lvl 60-an mennyit gyógyít.

Ez melyik lenne ?!

Get a life!

Broafka
hát én most vagyok hellen, de az az 1500 sebzés elég gyöngécskének tûnik

Broafka
ez nem olyan mint egyes skilljei, hogy az "elsõ" szinttõl 186 life, szóval X szinten meg ez is növelõdik (mint az a passzív skill ami életet ad ha spiritet használsz) és akkor már mondjuk 700-at tölt ütésenként, akkor már jó (vagy többet most csak mondtam egy számot)

AntiHero
Bekaphatja amúgy ez a patch (Blizzard). (a Monk-ba megint "belenyúltak :/)

"másrészt a korábban ronggyá nerfelt boon of protection kikerült a játékból és helyette 186 lifeot gyógyulunk minden egyes ütésünk után."

-186 life hurráá.. infernón tényleg sokat jelent..Ideje lecserélni ezt a jó skilt.

Megvan, ezen kivül jó a build ? és az 1h+shield ? 21k hp 1500dps 3k armor 51 lvl

Get a life!

Fpocok
wave of light: explosive light

Broafka
jobb egérgomb és egy bazi nagy harang a jele, nem lehet eltéveszteni

Holy sebzéses harangot ? 😊

Get a life!

Fpocok
Szerintem a mystic ally szar. Sose használtam. Rakd be a holy sebzéses harangot... az a tuti spell.

j0nNyKa
beraktam a szerver státuszt a bannerba, most sokkal királyabb, mert kb. sosem azt mutatja, ami a valóság.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hell-en vagyok épp Monk-al, valaki tudna adni egy buildet amivel kicsit zökkenõmentesebben mehetnék ? 1h+shield-el megyek ezzel a buildel .

Get a life!

engem beengedett...

igy kell aki még nem jott volna ra :

Folyamatosan Login-elj...addig amig nem irja ki az ERROR-t ... és gondolkozik...egy-két perc és bent vagy.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Rita79
egyértelmûen vicc, pláne, hogy én kb. 2 naponta játszom vele 3 órákat, de mindig kifogom, hogy ilyenkor van véletlenül épp szerver karbantartás.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Hegi90
azért ez már vicc kategória :/

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rita79
Jó, akkor ne rakd be. Köszi a választ.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Hegi90
komolyan most se megy még????

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

AntiHero
Berakhatom, de szerintem felesleges. Mert volt olyan, hogy simán tudtam játszani, de közben az oldalon "down server" mutatta.

Rita79
Te valamit rosszul tudsz, a házigazda nem parancsol, hanem értünk, fórumozókért van és a fórum színvonalának növeléséért. Akik itt parancsolnak bárkinek is, még neki is, azok a moderatorok. Remélem sikerült újat mondanom ezzel neked.
Másfelõl meg nem extrát kértem, meg nem is olyan ostobaságot, amire te utaltál és a játéktól igen messze van, hanem a játékhoz egy szorosan kapcsolódó szerver linkjét. Gondolom ez nem túl elrugaszkodott kérés a bögyös feketéddel ellentétben.
A harmadik, meg nem utasítottam, hanem tisztességgel kértem, meg is indokolva ezzel a kérésemet. Ugy gondolom a válasz joga megillet, még ha az egy elutasító NEM-ben is jelenik meg.
De egyébként nem fontos nekünk kommunikálni, ha csak flamelni tudsz, illetve arra uszító megjegyzéseket tenni.